ה'מארקה' מדווח כי בקרוב ייפגשו ולדאנו ונציגו של רובן וידונו בעתידו של השחקן בריאל. קוריש: "רובן יודע שהוא לא אשם". קוריש, עדיף שתשתוק. באמת... אתה הוצאת אותו בדקה ה-26, הוא בכה בגלל זה ועכשיו אתה אומר שהוא לא אשם? טמבל...
מה זה היציאה המפגרת הזאת?? אם הוא לא אשם למה הוצאת אותו אחרי 25 דקות?? זאת מכה קשה מאוד לשחקן צעיר בקבוצה גדולה. הוא יודע שאין לו הרבה הזדמנויות ועד שהוא מקבל אותה הוא מוחלף אחרי זמן כזה קצר... אני לא מקנא בו.
http://www.as.com/portada/imgs/portadas/ochobaloro.Xxx התמונה של אס הערב. קירוש: "אחרי המשחק יש לי יותר ביטחון בחשקנים". עוד אמר המאמן: "אם אני יחזור שוב לשחק אותו משחק הייתי פותח עם אותם שחקנים".
אם הוא כן אשם, אז אולי הייתה סיבה טובה להוציאו.... עוד תוצאה דומה במחזור הבא, והמשברון הראשון בדרך לריאל מדריד. הם לא יעברו אותו.
למזלם יש פגרה השבת ואולי הם ישכחו מההפסד הזה עוד שבועיים,ויחזרו למסלול הניצחונות. במצב הנוכחי של ריאל כולם ידעו שהיא תספור שלישיות וצמדים,אבל גם ציפו שהיא תחזיר שישיות ושביעויות,ובגלל זה השבוע זו מכה לריאל כי ציפו ממנה להחזיר , והיא הצליחה רק אחד קטן.