ריאל גוברת על בטיס, בארסה דורסת את סוסידאד

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Barcik, ‏28/10/05.

1. daniel_haifa Member

ההיסטוריה בשנים האחרונות מראה שסוסידאד קבוצה שלוחצת את ברצלונה בקאמפ, מהווה איום כלשהו, לפחות יותר גדול משראינו בימים האחרונים.
    יש להם חוד מוכשר ומנוסה, ואני אישית רוצה לראות את אינייסטה בהרכב, על חשבונו של מארקז, וצ'אבי לקישור האחורי.

2. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא מבין למה בכלל לושמבורגו שוקל לעלות עם 5 שחקני הגנה. ריאל מדריד היא קבוצה שעדיף שתבוא לנצח ותפסיד, מאשר שתבוא להוציא תיקו ותשיג אותו. חואקין הוא אבידה משמעותית לבטיס וגם במצב שבו חסרים שחקני התקפה, זו לא סיבה לפתוח עם שלושה בלמים. אני זוכר ימים שבהם אילתרו עם גוטי בהתקפה והוא אפילו היה חיובי בתרומתו אז. לא מבין... נקווה לטוב.

3. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

Objection :aaaprot:
    אם שחקן שלא עושה התקפה זה אנטי-כדורגלן אז גם פריאה אנטי. וכל השוערים גם כן.
    עם שחקן כזה גרמניה זכתה באליפות אירופה ב-94. רק שהוא היה כ"כ אפור שאני לא זוכר את שמו.
    וביאנקי בכל הקבוצות שלו הכניס פועל שחור לקישור. אני רק חושב שלצידו של זהינוס צריך להיות איבאגאסה.

4. Riki Member

בטיס - ריאל. בטיס פתחה את המשחק דיי טוב, ניטרלו אותנו לגמרי. הדומיננטיות שלה במשחק, אופינה בעיקר בעובדה, שריאל לא הגיעה לאף מצב הבקעה. אפשר לומר שזה בגלל שחסר לנו את הסקורר שלנו, אבל ריאל עצמה לא הניעה והגיעה למצבים, כך שאין לבוא בטענה מגוחכת שזה בגלל החיסרון של רוני בלבד.
    עכשיו למשהו נוסף וחיובי. קסיאס היה מדהים, באמת הופעה מרשימה שלו, שוער ענק, אבל יש לזה גם פן שלילי, ריאל יותר מידי פעמים ניצלה בגללו, אי אפשר להגיד שזה מעודד. ריאל שיחקה משחק הגנתי להחריד, אבל יש לצאת מנקודת הנחה שסוף סוף יש לנו חולית הגנה, שיכולה להתחרות בטובות באירופה ואני לא נסחפת. הלגרה ווודי היו היום צמד ענקי, ראמוס היה פנטסטי ובכלל כל הכבוד לקבוצה שלי שפשוט נלחמו כמו גדולים.
    קסיאס יקירי, ראית היום את המשחק ? ראית מי זה ראול ? ראית כמה הוא פאקינג חשוב לנו ? אין מה לומר, המנהיג הבלתי מעורר של ריאל והשחקן שהכי משפיע על מהלך העניינים.
    בקשר למחייה, אז שנה שעברה קיללתי אותו כל כך הרבה והיום בירכתי אותו, חחח עשה לי תיום עם הגול שלו.
    רוביניו - אני מקווה שכולם הבינו את מה שטענתי השבוע, כרגע אין מצב שהוא יכנס לנעליים של רוני או זיזו. הוא עדיין לא ברמה הנדרשת, אפשר לומר שהוא לא מוצא את עצמו במגרש וכן למרות הגול, מחליף לזיזו ורוני הוא לא. גוטי שיחק טוב, חבל ששני המשחקים הקודמים הוא שיחק כמו כוסית, אבל ניחא.

ועכשיו שאלה בקשר למשהו שנדב יעקובי אמר, אשלי קול במקום רוברטו ? מה ? למה ? ומדוע ?

נערך לאחרונה ב: ‏29/10/05
  5. שגיא Guest

כי רוברטו קרלוס לא יוכל לרוץ לנצח על האגף השמאלי של ריאל....

6. Riki Member

מי דיבר על נצח ? כרגע, עכשיו, השנה, העונה הזאתי. מי פה באמת חושב שהוא לא מספיק טוב לריאל ? הוא מדהים, אני לא מבינה איזו סיבה יש לנו לוותר עליו עכשיו. כי במידה ואשלי יבוא, מין הסתם הברזילאי לא ישאר.....הצילו.

7. שגיא Guest

בסדר, גם בריאל חושבים מידי פעם גם על העתיד. קניה של אשלי קול היא קנייה טובה בראייה לעתיד וגם בראייה עכשיווית. רוברטו קרלוס מגן מצויין, מהטובים בעולם, אבל כפי שציינתי, לשמור על אותה רמה יהיה לו קשה, לכן כבר חושבים על מחליפים ואשלי קול הוא שם ראוי.

8. Riki Member

יותר מראוי, אבל אני לא רואה את רוברטו או אשלי מתיבשים בתורות על הספסל, בגלל זה אני היסטרית.

9. -=(VODKA)=- Member

בגדול השני של מחייה היה נבדל ברור והבאמי המשוחד אפילו לא הראה את השידור החוזר ולא בדק אם יש נבדל

10. Engel Del Madrid Member

אולי תסתום תפה כבר?
    אתה לא אוהד ברסה אתה אוהד מילאן מסריח, אז תיהנה מקאקא פירלו וסידורף ותשב בשקט.
    חלאס כמה אתה יכול לדבר שטויות הגול של מחיה לא היה בנבדל ואם כבר אתה מדבר על גול שלא היה הצלילה של רונאלדיניו הייתה בהחלט תיאטרלית.

11. Riki Member

שטויות, חמוד נבדל אין, היה גול במאת האחוזים. גם השופט וגם הקוון היו בזווית ראייה אופטימלית לצפות במהלך.
    גם ככה וגם ככה ניצחנו, אז לא להגיד משהו שיכול להישמע כאילו לא הרווחנו ביושר את הניצחון, כי ריאל היום אולי לא במשחק מרהיב, אבל במשחק עם הרבה נשמה. במיוחד ראוליטו !!

12. -=(VODKA)=- Member

טוב ת'אמת אני לא כועס הניצחון של מילאן עשה לי את היום ריאל יפסידו עוד הרבה העונה ככה שיהיה לי הרבה ימים לשמוח

13. RMCF Member

וודקה, אולי פעם אחת תתן תגובה נורמאלית? תפסיק להוריד מרמת הפורום, מצידי לך לתגובות בספורט5, חלאס עם השטויות שלך.

המשחק היה יחסית שקול, וריאל עם שני גולים יפהפיים ניצחה את המשחק.
    בגול הראשון הייתה התקפה מהירה, הייתה תנועה רבה עם כדור ובלעדיו, מהלך יפה שהסתיים בבעיטה מדויקת של רוביניו לפינה (מזכיר את רונאלדו). בסה"כ משחק די בינוני של רוביניו, רואים שעדיין חסרה לו פיזיות והוא לא התאקלם.
    והשער השני, אחח... איזה יופי. גוטי כרגיל עם כדור מעולה, ומחייה עם נגיחה חכמה, לפינה הרחוקה בקשת. רק נכנס (והוא עוד בלם) וישר הבקיע, זה היה מדהים.

אני יכול להבטיח לכם שאם בקהאם היה על המגרש שני הגולים האלו לא היו מתרחשים.

דיוגו שוב הדהים אותי במהלכים האלה שלו. יש לו טכניקה לא רעה בכלל, יש לי הרגשה שכקשר הוא יכול להיות מצוין.

בסה"כ לא משחק גדול של ריאל, היה לנו לא מעט מזל, אבל הניצחון הזה חשוב מאד להמשך הדרך.

14. Bensh Member

כל הכבוד לריאל, ששוב ניצחה קבוצה חלשה במיוחד תוך כדי הצגת משחק מחפיר. יישר כוח!

15. Alvaro Recoba משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין נבדל ב-100%. הבמאי המשוחד, המכור, המדרידיסטה שלך, נתן אחרי כמה דקות שוב את הריפליי מהזוית של הקוון שמראה שהוא צדק, שהשופט צדק, אין נבדל, יש שער חוקי. אל תדאג, חבר, ריאל מדריד מסוגלת לכבוש שערים ללא עזרת השופט, בניגוד למי שבחתימה שלך שמקבל קצת עזרה כשצריך...