רומא 2015/16 :: קונים ולא מוכרים?

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י AS R, ‏2/8/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Roma מנהלים

הבלם הרביעי הטוב באירופה הוא לא. לא מבין מה אנחנו מוצאים בו.

שרשרת מזון או לא, היינו חייבים למכור כדי להמשיך בפרויקט שלנו. הבחירה הייתה בין פיאניץ' לבין ניינגולאן ואין אוהד אחד לשא מעדיף את הבלגי נשאר בבירה(הדיווחים אומרים שהצענו לו חוזה חדש ומשדורג).

2. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

הייתי שמח לראות את שניהם מגיעים.אבל הכול שאלה של מחיר.

3. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

ספאלטי במס' אמירות מעניינות לTMW:

Nainggolan? I felt excitement while speaking with him. He is ready to give us his contribution in the next season.

Juventus? is the team strongest of all and we must use our collective game to get to its' level.

market? We have to reinforce the defense because of injuries and departures

Borja Valero? I love him. He can play in Roma or Bayern Monaco or Chelsea, but Fiorentina did not want to let him go. It seems an impossible task for us.

Mario Rui? He will perform great work as Digne last season.

Witsel? He is an 'A' class footballer, but costs a lot of money.

De Sanctis?
    Stay with us, we want to keep .

ועוד כמה לsky:

Pjanic? Great player left, but we have another one like that. Strootman is about to thunder at full capacity.

Nainggolan? He promised me that he will stay.

Mario Rui? It 'a player who we have followed for a long time and that can be a substitute for Digne, given the difficulties in taking up French after an excellent season with us. Mario Rui showed to be a great team player, has the flaw of the physical structure but can meet with the character.

Witsel? Currently we have to fix the defense, which no longer has Digne, Maicon and Rudiger for several reasons. The priority is to find an alternative to Florenzi.

Nacho?
    And 'an interesting young player, with Sabatini we're looking at.

Szczesny?
    We are trying to restrain him, even if the goalkeeper problem we have not, since the engagement of Alisson. Any solution won't make us worry. De Sanctis will probably still be part of our team.

De Rossi National?
    He made a major final in the championship, as well as the debut with Belgium. Now can not afford to drop in performance. It can not fall below its maximum.

Dzeko?
    We also will aim next year, he has qualities that still failed to express. we want to test his potential he showed before coming to Rome. We are happy to have him on our team, I did not play at times because I have other players, but he made his helping us to win the championship position.

Objectives for the next year?
    Juventus are the strongest of all if we look at the squad. We like the others expect to be able to bother the Bianconeri.

Derby with Bielsa?
    The derby excites me always, regardless of the names. "

ועוד טיפה לmediaset:

"Priority to the defense. It is certainly to be strengthen and I trust Sabatini ".

נערך לאחרונה ב: ‏16/6/16
    אלעד ו-Roma אוהבים את זה.
  4. Greek Member

אני חושב שהוא לא התכוון לבלם הרביעי הכי טוב באירופה, אלא מכל הבלמים שיש כיום באירופה שמשמשים כבלם רביעי בסגל, הוא הטוב מביניהם.

Raulito אוהב/ת את זה.
  5. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה שמטריד בקונטקסט של רומא והמאבק עם יובנטוס הוא שיותר ויותר מסתמן שכדי להיות טוב מיובנטוס צריך להיות קבוצה טופ 3 בעולם. איך בדיוק רומא אמורה להגיע לרמה הזאת?

6. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא משהו שיכול לקרות בקרוב,אפשר להפתיע (כמו שב"ש הפתיעו את מכבי ת"א) אבל בטווח הרחוק זה לא יחזיק כי כלכלית הם גדולים על כל הליגה.
    זה שהם באים וקנים את אחד השחקנים הטובים שלנו העונה,עשו עלינו באיירן על דורטמונד.

בנושא אחר,ראיתי שאנחנו מעוניינים בווילדהום,רק שניוקסאל דורשת עליו 30M. אם מכרנו את פיאניץ ב38,לא עשינו בזה כלום. עדיף לחפש אופציה אחרת.

7. Roma מנהלים

30M על הגרביל הזה? 15M והם יצאו ברווח. אם אני לא טועה יש לו סעיף עם סכום יחסית נמוך עקב ירידת הליגה שלהם אבל אני לא בטוח.

בכל מקרה אני סומך על הרכש שיבוא במקום פיאניץ' וגם אם לא יבוא אסור לשכוח שיש לנו את גרסון, פארדס וסטרוטמן. אותי יותר מדאיג עמדת המגן השמאלי, חלוץ(?) והבלם.

Bravo'Al'HaLancia ו-EsheD אוהבים את זה.
  8. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

תודה קובי, קראתי את שאר הדברים של ספאלטי במקומות אחרים. כיף לשמוע אותו מדבר. חייב לציין משהו מצחיק (?) בהקשר שלו. כטוקבקיסט אתה נוטה לחסל כל מה שזז ולחשוב שאתה יודע הכי טוב ובלה בלה בלה. עם ספאלטי באמת לומדים דברים. מאוד הופתעתי ממנו לטובה עד כה.

משהו שלדעתי צריך לקבל יותר נפח כאן מהדברים שאמר: סטרוטמן זה המחליף לפיאניץ׳. לא אחד ולא אחר. אין יותר מאחורי מה או מי להסתתר. בונים עליו, ואני כל-כך מקווה שהוא משאיר את הפציעות מאחוריו סוף כל סוף. מאוד מקווה בשביל רומא שזה לא יתפוצץ לה בפרצוף.

יותם, ספאלטי בעצמו גם סוג של עונה לך על השאלה.

אמ;לק בתרגום בעייתי שלי: ״כסגל מול סגל אנחנו לא ברמה של יובנטוס, אבל זה לא מעניין. אנחנו נצטרך לעשות דברים אחרים כדי לסגור את הפער הזה.״ הוא מדבר על לכידות, אקסטרה מצד השחקנים, עבודה קשה מהיום הראשון וכל קלישאה אחרת שיש בספר. אבל האמת, זה גם מה שראינו מרומא שלו בחצי השני של העונה שעברה. אם הוא מסוגל לגרום לקבוצה להתנהג כך מהיום הראשון ועד האחרון זה אפשרי. וגם אם לא, בטווח הקצר גם זה בסדר (הוא חתום לעונה אחת בלבד, אגב. לא רוצה לכפות את עצמו על רומא - ״למועדון יש את כל הזכות שבעולם להרוג אותי בסוף העונה״).

וסתם הערת אגב: לדעתי הפציעה של רודיגר הרבה יותר משמעותית מהעזיבה של פיאניץ׳.

Un bombón אוהב/ת את זה.
  9. Roma מנהלים

לפני כמה ימים פרש אחד השחקנים האהובים עליי, ג'ון ארנה ריסה. התאהבתי בבחור מאז הגמר הזכור בין ליברפול למילאן ב3-3 המרתק שג'ון בישל את הראשון של ג'ררד.
    הנורווגי הגיע אלינו בשנת 2008 אחרי ירידה ביכולת במדי ליברפול ושיחק בבירה במשך שלוש עונות עד שחזר לממלכה בשנת 2011 לפולהאם. סה"כ רשם ברומא 99 הופעות וכבש 7 שערים שכל אחד מהם בצבע. מגן תוקף מושלם.

באמת שהייתה לנו קבוצה נפלאה שהורכבה בגרושים.

http://mainessunocomenoi.blog.tiscali.it/files/2010/01/uid_12660772646.580.0.Xxx

הרגעים הגדולים של הג'ינגי במדי רומא.

Don Joan Roman, Ever Banega ו-Bravo'Al'HaLancia אוהבים את זה.
  10. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

כרגע אנחנו די רדומים עם הרכש. גם כי הגדולות של אירופה לא ביצעו שינויים ואין עוד ריג'קטים לאסוף, כנראה שאחרי היורו דברים יותר התבהרו.
    בלם זה בעדיפות ראשונה,גם חלוץ (כרגע לא פורסם בכלל מה עשינו עם דג'קו) ואני מאמין שדין בסוף יעבור אלינו בדרך זו או אחרת,השאלה לעונה נוספת או שנקנה אותו (12M)

11. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

לגמרי.
    על הנייר רומא הייתה אמורה לזנק קדימה עם הכימיה המתגבשת של צמד הבלמים וקישור הרבה יותר יציב ונוקשה עם סטרוטמן. בפועל הפציעה הזו די תוקעת אותנו במקום.
    אנחנו נאלצים להחליף 60% מחוליית ההגנה. דבר שיובה לא עשתה כבר יותר מחצי עשור. אומנם רוי מגן ראוי ביותר ואליסון הוא תוכנית שנרקמה עוד לפני העונה האחרונה, אבל לקבל את רודיגר רק באוקטובר (בערך מחזור 10) במצב בו יצטרך לבנות את הבטחון שלו מחדש זה פשוט שידור חוזר לעונה הקודמת.
    אני לא מכיר את נאצ'ו כך שנותר לי רק לקוות שהוא יסגור את הפינה הזו על הצד הטוב ביותר.

12. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אולי חוץ מיכולת הסקאוטינג של סבא אני לא חושב שמישהו באמת מכיר את נאצ׳ו, גם לא מי שראה אותו משחק.

יש הבדל עצום בין להיות שחקן בית נשמה קלאסי שהוא גם רביעי בהיררכיה ואף אחד לא מצפה ממנו לכלום, למישהו שמגיע כזר למקום חדש לגמרי בפעם הראשונה בקריירה וצריך להצליח בהגנה חדשה כמחליף קריטי לרודיגר שיהיה בחוץ לכל הפחות בחלק גדול מפתיחת העונה.

מכה לא פשוטה בכלל. לעומת זאת, השילוב בין האיכות לתיאום והניסיון בהגנה של יובנטוס זו פריביליגיה ברמה היסטורית.

13. alexshw Member

פעם גם קבוצות מהדרום לקחו אליפויות

Roma אוהב/ת את זה.
  14. Roma מנהלים

http://soccer.mpietrangelo.com/images/Players/Roma/2000-01%20Champions.Xxx
    חוגגים את הזכייה השלישית באליפות איטליה.

אתמול ציינו 15 שנים לזכייה האחרונה בסקודטו בשנת 2000\2001 והאליפות היחידה בקריירה של פרנצ'סקו טוטי.
    העונה המדהימה עם פאביו קאפלו על הקווים וחוד מפלצתי עם באטיסטוטה בשפיץ ומאחורה הקפיטאנו טוטי. בנוסף להתקפה האטרקטיבית ברומא החזיקה את אחת ההגנות הטובות באותם שנים שהורכבה מקאפו, אלדייר וסמואל שהותירו חותם בליגה האיטלקית בהמשך הקריירה.

קצת סטטיסטיקה, מתוך 34 משחקים(הליגה הייתה 18 קבוצות בלבד בזמנו) הקבוצה ניצחה 22 משחקים, 9 תוצאות תיקו ו-3 הפסדים בלבד. הקבוצה הבקיעה 68 שערים(מקום ראשון בליגה) וספגה 33(מקום שלישי אחרי יובנטוס ופארמה). הג'ילארוסי לא הפסידה משחק באולמפיקו שהפך למבצר.
    באטיגול סיים מלך השערים עם 20 כיבושים, את המקום השני קיבל מונטלה עם 14 כיבושים ומי שסוגר את השלישייה המובילה הוא טוטי עם 13 כיבושים.

http://www.zonalmarking.net/wp-content/uploads/2010/02/roma_scudetto_2001_totti_batistuta_montella.Xxx
    הרכב.

למי שיש זמן פנוי, הדרך לאליפות.

עתיד? אני באמת מקווה שנצליח להעניק לטוטי עוד אליפות. מאכזב ששחקן כזה גדול פורש עם כמות תארים כל כך דלה.
    Forza Roma

EsheD ו-Die Werkself אוהבים את זה.
  15. Raulito Madridista

אמרת כבר הכל, יופי של הודעה. מחזיק אצבעות לאליפות של רומא לפני הפרידה מטוטי אבל לדעתי זה לא יקרה. אני גם מאוד אהבתי את רומא מודל 2003/04, זו עם כריסטיאן קיבו, קפטן אייקס, שהגיע והשתלב נהדר וחיזק את ההגנה ובעיקר עם חוליית ההתקפה שכללה את ילד הפלא אנטוניו קאסנו. הגולים נגד אינטר ויובה, המהירות, הדריבל והתשוקה, היה מוריד מכנסיים אפילו אחרי הגול - בן-אדם הזיה. רומא הזו הייתה חזקה מאוד אבל נכנעה למילאן של אנצ'לוטי, שבצ'נקו וקאקא במאבק קשה.

- אגב, באותה עונה, 2000/01, יש משחק אחד שהיה רגע מפנה מסוים בעונה הזו. מחזור 29, כשנותרו עוד 6 מחזורים לסיום העונה - רומא יוצאת לדלה-אלפי. היא כבר מפגרת 2:0 אחרי פתיחה אדירה של יובה שמוליכה 2:0 כבר בדקה השישית(!) עם שערים של דל-פיירו וזידאן. אבל רומא לא נשברת וסיום המשחק היה דרמטי, מה-זה דרמטי: הידוטושי נאקאטה המגניב מצמק בדקה ה-79 ובתוך תוספת הזמן ויצ'נזו מונטלה משווה ל-2:2. יובה ניצחה בכל חמשת מחזורי הסיום וכבשה 13 שערים אך זה לא עזר לה למרות שתי תוצאות תיקו של רומא בסמוך לסיום העונה, נגד מילאן ונאפולי. רומא פתחה מטורף עם 9 נצחונות ותיקו בשליש הראשון של העונה. בגביע רומא הודחה נגד אטלאנטה ובאירופה תם הפרק במשחק נגד ליברפול כשרומא מפסידה באולימפיקו 2:0 ומצליחה לנצח בגומלין באנפילד(1:0) אך זה לא מספיק. אפשר לציין גם את אמרסון בעונת הבכורה שלו בקבוצה אם כי היה שחקן פחות משמעותי ומיעט לשחק.

EsheD אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.