רומא 2015/16 :: קונים ולא מוכרים?

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י AS R, ‏2/8/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. ASROMA Member

אם מה שקובי כתב מעליי מדויק , לא נראה שהייתה ברירה. פיאניץ' גם ביקש לעזוב בסוף היום והיינו חייבים לאזן את הספרים.
    חבל שזה ליובה אבל לא היו הצעות , מניח שהיו מגיעות בהמשך החלון אבל יובה פעלו חכם והשאר היסטוריה.
    מבחינת אוהד , קשה לי לבלוע את זה אבל אני ממשיך להאמין בדרך ובתהליך בסוף תביא לנו את האליפות , 38 מיליון זה סכום נאה שסבא ידע מה לעשות איתו. פיאניץ' אחרי עונת שיא , לטעמי יובה מקבלת מוצר מוגמר או קרוב לזה פיאניץ' לא ישתפר מעבר למה שהוא היום , אני עוקב אחריו מהיום הראשון אצלנו. מעדיף את הנינג'ה עליו בכל יום ואם זה אומר שאחד מהם צריך לעזוב - אני מרוצה.

נ.ב איזה כיף שהקיסר ממשיך לעוד עונה - הלוואי ויפרוש עם אליפות!

2. Don Joan Roman Member

כשאתה צריך לבחור בין פיאניץ' לראדג'ה אז אין ספק שהאחרון צריך להישאר ורומא עשתה מכירה טובה על שחקן טוב, אבל לא כזה שאין לו מחליף, מהעסקה הזו כולם יצאו נשכרים וזו עסקה טובה לכולם.

אישית אני לא מתלהב יתר על המידה מהבוסני אבל אם יש מועדון שבו הוא יכול להשתפר מעבר למה שהציג השנה זה יובנטוס

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

3. Roma מנהלים

ועדיין כל זה לא מבטיח את הישארות הנינג'ה. חמים עליו מאוד בצ'לסי בנוסף לזה שאם כל הכבוד למכירה אנחנו עוד צריכים להתחזק.

4. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

@zitto strunz אמר דברים מדויקים . אין מה לכעוס על רומא, לא הייתה לה ברירה , ויותר מזה, להבטיח קרוב ל40 מליון יורו עוד לפני שעונת המלפפונים התחילה זו לא עסקה רעה בכלל, אם משכללים את כל המשתנים שקובי הזכיר אז בכלל מבינים שזו האפשרות הטובה ביותר שעמדה עבור ההנהלה בנקודת הזמן הזו.
    השאלות הגדולות הם כמובן מה יהיה עם הכסף שיכנס? והאם זה יעזור להם להשאיר את נינג׳ה ?

בכל מקרה , אני בהחלט מסכים שהסיכום של הפרשה הזו זה שבאופן די מוזר , זו עסקה מצוינת לשני הצדדים

5. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

דברים שעברו השבוע מתחת לרדאר:

נפרדנו גם מהשותף של פיאניץ' לצמד הקישור שלנו שסיים את החוזה.

גם מייקון סיים את דרכו ומקושר לחזרה לקרוזריו.

באותו יום הגיע לטריגוריה גרגורי ואן דר וויל וקיים שיחה עם סבאטיני. קיימים שני דיווחים סותרים. האחד "אופטימי" שמדבר על חוזה בסך 2.5מ' לעונה. הדיווח השני מדבר על פער גדול מדי וההולנדי אף ביטל את הרזרביישן לאותו לילה ברומא כי השיחות הסתיימו ללא הצלחה.

מריו רוי סגור ברומא. התקבלו אישורים מכל הצדדים.

רודיגר עם הACL החמישי בקבוצה בשנה וחצי האחרונות (+קסטאן ובלצארטי). מאמין שהיה אפשר להסגור את עמדת הבלמים עם מרטין קאסרס. כעת צריך לבחור בלם להרכב שכמובן יעלה בהתאם.

6. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם בסכום המכירה שלו נביא את בנעטיה ועוד קשר מרכזי,אני יהיה מרוצה מאוד.

7. Roma מנהלים

מריו רוי אמור לחתום והודעה רשמית תצא היום או מחר. אני באמת מקווה שהוא לא יגיע ע"ח לוקה דין. בגזרת הצרפתי המצב מסובך ולפי התקשורת אנחנו לא מוכנים לשלם את סעיף הקנייה(11 מיליון אירו) ומעוניינים בהשאלה לעונה נוספת.

השם החדש שעולה בגזרת הבלמים הוא הגרמני הבינלאומי של ולנסיה, שקודראן מוסטפי.

מקווה שיחזור אלינו במהרה.

8. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

Mariani: "I hope for the same recovery time of Ponce, 3-4 months"

זה פחות או יותר המצב בו הגיע אלינו בקיץ שעבר כשדה רוסי סגר את עמדת הבלם עד אוקטובר.

9. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

יש אמת, או בסיס לאמת, בידיעות על הצעה מתגבשת לרכישת אל מודו ואסקס מפאלרמו?

10. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

הוא די תפור עלינו, אבל זה נראה כמו ניסיון שגרתי מצד זמפאריני לנפח את מחירו.

11. Roma מנהלים

כיף שהאגדה ממשיכה לעוד עונה.

אלעד אוהב/ת את זה.
  12. Raulito Madridista

http://as02.epimg.net/futbol/imagenes/2016/06/14/primera/1465916677_051661_1465917107_noticia_normal.Xxx

בתקשורת הספרדית מדברים על כך שמאתיה קובאצ'יץ' על הכוונת של רומא
    . ריאל מדריד רכשה את הקשר המוכשר מאינטר בתמורה ל-30 מיליון יורו והיא תהיה מוכנה למכור אותו בקצת פחות מכך. העניין הוא שקובא(22) מגלה עניין גם ביתר הקבוצות הגדולות וייתכן שהוא גם מועמד ליובה אם פוגבה יעזוב. בראיון בסיום העונה קובא לא פיזר את הערפל לגבי עתידו ואמר שכלל לא בטוח שהוא יישאר. קובא היה רכש של בניטס אבל לא מצא את מקומו בריאל מדריד. הוא פתח בהרכב ב-11 פעמים בלבד בכל העונה.

ממה שאני התרשמתי ממנו מדובר בקשר נייד יוצא מן הכלל מרחבה לרחבה. יש לו המון כדורגל אבל משהו חסר בפעולה האחרונה. הוא אגרסיבי אבל לא קשר אחורי קלאסי, מעין 50\50. אם רומא תצליח להוריד את המחיר עוד קצת אז יהיה מדובר ברכש מעניין. לגבי פיאניץ' - אני לא חושב שהוא מהטובים ביותר בעולם בעמדתו אבל עדיין הוא בן 26 ולא חלה אצלו נסיגה ועצם המעבר מרומא ליובנטוס די מעצבן לפחות לדעתי. רומא צריכה לשמור על השלד שלה.

13. Roma מנהלים

Raulito,

עוד שחקן שמקושר אלינו מריאל הוא נאצ'ו פרננדס הכולבוניק בהגנה. דעתך עליו? בן 26 ועדיין לא צבר יותר מידי הופעות בבוגרים.

EsheD אוהב/ת את זה.
  14. SerieA Il Capitano

קובאצ'יץ' עם ספאלטי יהפוך תוך שנתיים לשחקן על. הוא יהיה כוכב עם מאמן שסוף סוף יידע לעשות ממנו השחקן שהוא צריך להיות.

Don Joan Roman ו-EsheD אוהבים את זה.
  15. Raulito Madridista

נאצ'ו לדעתי לא יעזוב כל-כך מהר, הוא מדרידיסטה בכל רמ"ח איבריו, הוא באמת מעריך כל דקת משחק שהוא מקבל ותמיד עולה עם מוטיבציה אדירה , ולאור העובדה שראמוס ופפה לא צעירים כלומר הם נפצעים כל הזמן או מושעים - יוצא לו לשחק לא מעט, ולעתים אפילו כמגן שמאלי במקום מרסלו כי כרגע אין לנו מחליף. אני קורא לו(קצת בהגזמה) 'הבלם הרביעי הטוב באירופה'. הוא אגרסיבי, מרוכז ונחוש והוא שחקן הגנה לא רע בכלל. רשם 44 הופעות בשנתיים האחרונות. אני חייב להגיד שאני מאוד אוהב אותו.

לגבי קובאצ'יץ'-פיאניץ' - אני לא חושב שקובא יכול להיות גולר. יש לו איכויות אחרות. מה שכן ברור שבטווח הקצר רומא יוצא די מופסדת מהעיסקה. פיאניץ' שחקן מוכח ממנו. גם אם הוא לא יהיה הקשר הטוב בעולם - עדיין רואים את 'שרשרת המזון הזו' בה יובנטוס יכולה לרכוש כל שחקן מרכזי ברומא. חוץ מטוטי :)

מצב נושא:
הנושא נעול.