רומא 2015/16 :: קונים ולא מוכרים?

Discussion in 'פורום כדורגל איטלקי' started by AS R, Aug 2, 2015.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. k_700 Member

אני די מרוצה שזה יוריד אותו מהקישור אלינו.
    לא מתלהב ממנו יותר מדי באופן כללי ולא חושב שהוא משהו כל כך שונה ממאטה(אבל המחיר שלו בגלל הסעיף שחרור הזה דווקא הגיוני).

2. SerieA Il Capitano

פעמים רבות בעונות האחרונות ראיתי שאוהדי רומא מתלוננים שהוא הרבה פעמים לא מגיע למשחק. אולי הסכום הזה יאפשר להם להביא שחקן מתאים במקומו, אולי אפילו שניים.

3. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני באופן אישי התלוננתי עליו כאן באופן סיסטמטי כאוברייטד שמספק היילייטס על בסיס קבוע ונעלם מרוב המשחק, אבל העונה הוא כן היה בכושר שיא. אי אפשר לקחת לו את זה; הבעיטות החופשיות עלו לרמה א-לה-ז׳וניניו ואם הוא מסוגל לשמור על קצב כזה זה חתיכת נשק ליובנטוס שיכולה לשגע שוערים איתו ועם דיבאלה מכל צד, וגם פוגבה אפילו. אגב, מעניין אם מבחינת יובנטוס זה אומר משהו על גומז הפורטוגלי של ולנסיה שקושר אליהם חזק עד לא מזמן. אם פיאניץ׳ מגיע בנוסף, יש כאן חתיכת השקעה בקישור המרכזי ואולי גם סוג של הכנה ליום שאחרי פוגבה.

מבחינת רומא המכה כאן היא יותר תדמיתית מאשר מקצועית באיבוד שחקן סגל חשוב נוסף, כי ברגע שליגת האלופות לא הובטחה רומא נאלצה לקחת כדור ולירות בעצמה. השאלה הייתה איזו פגיעה תשאיר פחות דם = פיאניץ׳, לפחות לדעתי, זו הבחירה הנכונה = מקווה שזה אומר שהנינג׳ה נשאר ובטח שלא עוזב לצ׳לסי. כמו כן, צריך לקחת בחשבון שסטרוטמן בתקווה סופסוף חזר לקצב ויש גם את פארדס הצעיר שהוזכר כאן לא מעט בדיון. כך, שאולי אין צורך לשרוף יותר מדי כסף, אם בכלל על מחליף בשביל פיאניץ׳. מכה גדולה יותר היא רודיגר. שיהיה בריא הניגר.

Last edited: Jun 13, 2016
  4. k_700 Member

יפה שהזכרת את גומז מולנסיה כי הוא מקושר חזק גם אלינו.
    מבחינתי אם זה בחירה בין השניים אז אין ספק שאני לוקח את גומז, הרבה יותר מבטיח(וגם הוא אחרי עונה ממש טובה) וכשהוא עוד לא המוצר המוגמר כמו פיאניץ'.
    גומז גם יכול לשחק כ50-50 בצורה הרבה יותר טובה והוא גם יותר מהיר מפיאניץ'.
    המחיר שלהם פלוס מינוס יהיה דומה(רק שימו לב שמנדס התחמן כשהעביר את גומס לולנסיה דאג לקנות חלק לא קטן מהכרטיס של גומס והוא הולך לגזור עליו קופון אישי), מקווה מאוד שאחרי שהעננה סביב המעבר הצפוי של פוגבה למדריד תתבהר ושגם פיאניץ' יתפנה מהשורטליסט באמת נלך בכל הכוח על גומז, שחקן מבטיח מאוד.

5. EO11 בפה אליל היכל התהילה

גומז כנראה לא יגיע ליובנטוס ממה שקראתי, אבל בכללי, אין מה להשוות ביניהם כל כך. אם גומז איכשהו יגיע זה על תקן המחליף של מרקיזיו, והוא יוכל לשתף פעולה ביחד עם פיאניץ'.

לפי דיבורים שהיו לפניי כמה זמן, כולל הסוכן של שחקן, אז יש מצב שרומא תלך על ברוזוביץ'. אם כן זו חתיכת ירידה ברמה.

Agent: 'Roma like Brozovic' | Football Italia

6. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

אמרתי כאן בעבר שאני לא אוהב להיות באיירן, ואני חושב שפיאניץ׳ הוא קשר מעולה, מוצר מוגמר? אני מאמין שיש לו הרבה לאן להתפתח, בטח בסביבה כמו אצלנו. מקווה שרומא לא יפרדו גם מנינג׳ה, סטרוטמן הוא עדיין חידה, ואם שניהם הולכים זה החלק הדומיננטי של מרכז השדה.
    בכל מקרה, אני באמת מקווה שזה יהיה שבסוף הקיץ, או העונה הבאה, רומא תסתכל על זה כצעד קדימה, ולא כצעד אחורה.

לגבי החלק שלנו? הרווחנו שחקן נהדר שיצטרך להוכיח את עצמו ויתן עוד עומק ואיום מרחוק. מאוד מקווה שזה לא על חשבון התמנון

7. JohnTerry26 Member

מה הקטע של פיאניץ' לעבור דוקא ליובה? הוא לא גדל אצלכם בערך?

8. alexshw Member

הוא שיחק במץ ולא מעט זמן גם בליון. שחקן רכש רגיל של רומא.

9. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

הקרקס הזה של הwhatsapp VS SMS מגוחך ומוציא אותנו רע.

בגדול הוא מאלה:
    https://kissedthebadge.files.wordpress.com/2015/11/ktd-miralem-pjanic.Xxx?w=300&h=198
    "Ora sono un tifoso di questa squadra. ora sono un romanista"

אבל יובה שמו את הכסף בעוד שהאחרים היו רק "מתעניינים".

באופן קצת מוזר, עסקה מהממת לכל הצדדים.

ADP likes this.
  10. AS R Member

11. EO11 בפה אליל היכל התהילה

מאלה שמנגבים את הפה?

12. zakuta Member

מי מוזכר כמועמדים להחליף את פיאניץ?

13. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה באיחור של שנתיים. מאז chris הבלוג מוצף בהייטינג עצמי אובססיבי. קהילת "אוהדים" אומללה.

אני לא דוגמא כי באידיאל שלי פיאניץ' לא צריך להיות חלק מרומא, אם זו מתיימרת לזכות במשהו.

אבל במבט אובייקטיבי יותר, זה לא משנה אם המחליף שלו יהיה סטרוטמן, ויטסל, ווינלדאם, פארדס או ג'רסון. פשוט קיבלנו סכום שמן מאוד שמאפשר לקבוצה להמשיך לגדול ומבטיח שלפחות על הנייר, הקבוצה הבאה תהיה חזקה מהקודמת.

14. SerieA Il Capitano

הבעיה העיקרית שלי עם המכירה הזו היא שרומא מוכרת שחקן חשוב (אוברייטד או לא, זו שאלה אחרת) ליריבה ישירה על התואר.

אילו הייתי אוהד רומא הייתי מתאכזב ממכירה של פיאניץ' דווקא ליובנטוס. בעבר אני זוכר שנמכר שחקן טוב מרומא ליריבה ישירה על התואר (כריסטיאן קיבו לאינטר, אך אינני יודע כמה חשוב הוא היה עבור רומא).

זה חבל עבור רומא וחבל עבור הליגה.

זה אומנם קצת גועלי מצדי אבל אני מקווה שרומא עשתה פה עקיצה בסגנון הרנאנס (רק עם פי שלושה ויותר מהסכום שאנחנו קיבלנו עליו). אגב, עם הרנאנס אצלנו השנה לדעתי היינו יכולים לסיים במקום השלישי.

Last edited: Jun 11, 2016
  15. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

זו בעיה רק ברמת האוהדים שלא מודעים לכך שזו הייתה האופציה הממשית היחידה.

להשאיר את פיאניץ' זה לא סתם לסרב ליובה (יש לו סעיף שחרור, לרומא אין יד בדבר ואין אף קבוצה אחרת שהגישה הצעה).
    זה:
    א. לשדרג את החוזה שלו ולהמיר את סעיף השחרור במשכורת גבוהה יותר למרות שהוא המשתכר השני הגבוה בקבוצה (=תגובת שרשרת יקרה מאוד).
    ב. למכור שחקן אחר ש"יאזן את הספרים". לא סתם שחקן אחר. את ניינגולאן.

בקיצור, אין אחד שלא היה מעדיף לראות אותו בקבוצה מחוץ לאיטליה. לאו דווקא בגלל שזה מחזק אותם (יובה יכלו להתחזק אף יותר עם הכסף הזה) אלא כי זה פשוט לא נעים לעין. עכשיו תשאל את עצמך, האם ה"לא נעים" הזה שווה אבידה של שחקן חשוב יותר\אי יכולת להתחזק\לחטוף ban מאירופה.

--
    קיבו היה הכי חשוב (הוא לא ממש שיחזר את היכולת והודמיננטיות שלו באינטר בגלל ההעדפה לסמואל-לוסיו). הוא יצא חלאה בכך שסירב להצעות הרבה יותר טובות (לרומא) מחו"ל ופרט לכך שחיזק יריבה ישירה, גם דפק את רומא כלכלית. באותו קיץ הבאנו מלברקוזן את חואן בחצי מחיר. כעבור עשור - חואן נחשב לאחד הבלמים הגדולים שלבשו את החולצה, בעוד שאף אחד כבר לא זוכר את קיבו.

Last edited: Jun 11, 2016
    אלעד and SerieA like this.
Thread Status:
Not open for further replies.