רומא 2015/16 :: קונים ולא מוכרים?

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י AS R, ‏2/8/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

שתבטיח צ'מפיונס ליג (מקום שני) ותלחם על סקודטו. למעשה זו הרמה שלנו כבר היום ללא תוספות ושידרוגים. חבל שהעונה לא התחילה בינואר.

2. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

תגובה רגשנית משהו.

אני לא אוהד של רומא ולא באמת קרוב לזה. אולי יש סימפטיה וקצת עניין במתרחש, זה כן - לא אכחיש זאת. בכל מקרה, עברה בי צמרמורת מטורפת עוד מהדקות של טוטי מול אטאלאנטה. בשער שלו, כבר שם, ממש התמוגגתי מול המסך. לא זוכר מתי זה קרה לי עם ארסנל ו/או בכלל בכדורגל. מודה, מתגעגע לתחושה הזו. התחושה הזו, שפשוט נעלמת יותר ויותר ככל שאנחנו מתבגרים והכדורגל נעשה ציני יותר ויותר.

מה כבר אפשר להוסיף על טוטי שלא נאמר? קראתי טוויט מטומטם וגאוני כאחד אתמול בלילה: ״הדרך הטובה ביותר לתאר את טוטי? טוטי.״

נערך לאחרונה ב: ‏21/4/16
    EsheD, Don Joan Roman ו-Un bombón אוהבים את זה.
  3. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

מול אטאלנטה יצאתי עם אכזבה קלה מכך שטוטי עשה את שלו כדי לנצח את המשחק הזה והחברים שלו עשו את ההיפך -

http://i.imgur.com/4EBAZg8.Xxx

-----

דבר נוסף שאקח מהשבוע האחרון זו קפיצת המדרגה הסופית ו"רשמית" של פרוטי. אפשר לבטל את הסקפטיות שאולי מדובר בסדרה הזוי ומוצלחת מדי של הבלחות מאחר שמדובר בשחקן המצטיין שלנו משחק אחר משחק מאז ינואר שנוגע בכמה אספקטים של המשחק בו-זמנית.
    השבוע הוא יצר 10(!) מצבי הבקעה. רובם לאחר beating his man מוצלח.

היה חסר לנו גם שחקן שיצטרף להגנה מבלי לספור את הלחץ של היריבה ברגעים הקריטיים של המשחק (אחת הסיבות לכל השערי שיוויון בדקות האחרונות לאורך השנים) -

https://media.giphy.com/media/3o6ozD7wi2Lcaf6lDW/giphy.Xxx

בקיצור:
    #הפתעתהעונה
    #רכישתהעונה
    #באנקר

נערך לאחרונה ב: ‏23/4/16
    AS R אוהב/ת את זה.
  4. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

קצת חדשות מהבירה.
    • שצ׳סני רוצא להישאר ברומא. לא מפתיע.
    • לפי GDS טוטי אמור לחתום בשבוע הקרוב לשנה נוספת. תודה אלוהים (טוטי).
    • פלאיני נכח ביציע אתמול במשחק מול נאפולי. אז התקשורת עושה 1+1 = מחליף לנינג׳ה = 1000 חרא על סבא.

5. EO11 בפה אליל היכל התהילה

לא מבין איך אפסים מצליחים לעשות 1+1.

6. Roma מנהלים

עוד קצת חדשות ושמועות:

• בהנהלה לא מרוצים מדז'קו ומעוניינים להיפרד ממנו בסוף העונה. הבחור דחה הצעה מסין לפי התקשורת.
    • מועמדים להחליפו בחוד: לאקזאט ופלקאו.

אם ניינגולאן נמכר אני פשוט אזיל דמעה. מאוהב בשחקן הזה וכבר ניצלתי את התלבושת המדהימה של העונה לרכוש בנוסף לטוטי גם אחת שלו.

7. EO11 בפה אליל היכל התהילה

לאקאזט מציג מספרים יפים מאוד במדי ליון כבר שלוש שנים ברציפות, אבל לדעתי הוא יהיה יקר כי יש לו ביקוש מאוד גבוה. על האופציה של פלקאו הייתי מוותר אלא אם כן היא זולה, הבחור כבר שנתיים לא מוצא את עצמו. אולי באיטליה זה יקרה, אבל האם זה הימור ששווה לקחת?

השאלה גם מה ההעדפה של ספאלטי. אני חושב שלאקאזט מתאים לסגנון המשחק של רומא.

8. Roma מנהלים

מבחינה כספית אני חושב שאפשר להסתדר עם לאקאזט. בכל זאת מדברים על מכירה של פיאניץ' וניינגולאן בזמן שהמחליפים כבר אצלנו. אם רוצים להביא חלוץ חדש אז דז'קו, סאנרבייה ואף סאדיק עלולים להימכר.

מעדיף לא לגעת בשחקנים כמו פלייני ופלקאו. גם אם דמי העברה יהיו נמוכים המשכורת של השחקנים האלו מפוצצות וקצת גבוהות בשבלינו.

9. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

עדיף לא לגעת בשחקנים כמו פלאיני ופלקאו קודם כל כי הם לא רלבנטים לרמות אליה רומא צריכה לשאוף.

10. EO11 בפה אליל היכל התהילה

דמי העברה הרבה פחות רלוונטיים משכר. אני הייתי מביא את פלקאו רק אם הוא היה מקצץ הרבה בשכרו, וזה לא יקרה.

עם כל הכבוד למכירות, אני לא חושב שרומא תשחק אותה שחקן פוקר בקריז ותעשה אול אין על לאקאזט. אם אחת האנגליות הגדולות תרצה להביא אותו, ואין לי מושג האמת אם זה קרוב למציאות או לא, אז זה די בעייתי. אני בכל מקרה חושב שהוא חלוץ טוב, שיכול להשתלב היטב ברומא, אבל שלא הייתי שם עליו סכום יותר מדי גבוה.
    ד"א, אם כבר צרפתים, אני חושב שרומא צריכה לעקוב אחריי העניינים במדריד ולראות מה קורה עם בנזמה. אני בספק אם הוא ישאר אם יביאו לשם חלוץ בשיעור קומה.

11. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

פלקאו גם ביונייטד וגם בצ׳לסי נראה כמו דוגמא קלאסית לשחקן שלא הצליח לחזור מהפציעה הקשה שעבר במונאקו. אם הוא לא הצליח בקבוצות הללו, אני לא רואה סיבה שדווקא ברומא הוא יעשה זאת. חוץ מזה, אני לא בטוח שדווקא אחרי מה שקרה עם דז׳קו העונה, להמר על פלקאו יהיה חכם.

קצת מונחי מנג׳ר: ה-first touch של לאקאזט ממה שיצא לי לראות אותו נראה חשוד לרמות הגבוהות יותר, עם כל הכבוד לליגה הצרפתית שלא מעט שחקנים בינוניים (ע״ע גירוד) ידעו שם לאורך השנים לנפח את המספרים האישיים שלהם. מעבר לכך, שאני מנסה לנתח את השיטה של ספאלטי*, ובמידה שירצה להמשיך איתה גם בעונה הבאה, הכדורגל הטוב שלו ברומא משוחק עם false 9. מישהו שיכול לתת את השער, אך גם להשתתף בלינק-אפ-פליי ולעזור לאצן כמו סלאח או מסתננים כמו פרוטי, אלשע ושות׳ להשתתף בנטל ההבקעה. חבל שאי אפשר להצעיר את טוטי בעשור.

* - מצד שני, יש עוד כל-כך הרבה כישרון מבטיח (על הנייר) שצריך להגיע. אין לי מושג מה יקרה מכל המיקס המשוגע הזה.

נערך לאחרונה ב: ‏26/4/16
  12. Roma מנהלים

טוטי צעיר בעשור וזאת קבוצה לאליפות. החלוץ המדומה שאנחנו צריכים.

בנזמה? גם זלאטן מסיים חוזה. לא ראלי בשבילנו.

שום פעם צריך חלוץ שיצליח להשתלב במערך של ספאלטי אך גם בחלוץ גם דז'קו במשחקים ספציפיים. בכל מקרה הולך להיות מעניין הקיץ...

13. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

Sabatini: "Our problem is not the goal. I should remind you that we have the strongest attack in Serie A. There is no urgent need"

14. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

או שהוא שומר את הקלפים קרוב לחזה, קרי, שם זין (בצדק) על האוהדים ואומר דבר אחד, אבל יעשה דבר אחר. או שיש את האופציה שהוא באמת מתכוון לזה, ואת זה אני לא אוהב - זה לחלוטין מנטליות של בינוניות - וזה אחד הדברים שרומא יהיו חייבים לשנות כדי להתחרות ביובנטוס.

נערך לאחרונה ב: ‏27/4/16
  15. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

הוא סתם ציין את הנתון שרומא כבשה העונה יותר מכל קבוצה אחרת בליגה. הדבר היחיד שאפשר לקחת מזה שהנושא לא נמצא בראש סדר העדיפויות ביחס לעמדות אחרות.

עם הכלים שיש לנו כעת:
    דייגו ארמנדו פרוטי ימשיך בחוד, טוטי יהיה אחראי על הרבע שעה האחרונה של המשחק, פונסה יהיה ה"תגלית", ודז'קו יהיה האיש למשימות מיוחדות במשחקי חוץ מול התחתית. האחרון כרגע עב"ם אבל צריך לזכור שקיבלנו אותו לאחר עונה גרוע אף יותר וקראנו לו "סקודז'קו".

לפי השמות שמקושרים אלינו (לקאזאט לא הוזכר בשום מקום אלא בן יידר של טולוז) או כאלה שצפוים להיות פנוים בקיץ הקרוב, דז'קו שווה קרדיט נוסף. הבעיה היא הכסף שנשפך עליו וגם לא יהיה לו את המומנטום להגיע עם בטחון גבוה בתור ה"ווינר שהיה חסר לנו".

אלעד אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.