רומא 2015/16 :: קונים ולא מוכרים?

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י AS R, ‏2/8/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

לפי אנג'לו מאנג'נטה (סקיי), דה רוסי בוודאות יסיים את החוזה ברומא ובקיץ הבא ישקול את MLS.

אליסון מאשר שבעונה הבאה יהיה שוערה של רומא. השאלה לאיזו עונה הבאה הוא מתכוון, האיטלקית או הברזילאית.

2. רומאלופה Member

אני באמת לא מבין את השמועות על המחירים של פיאניץ' ונאינגולאן..בשוק של היום שחקנים הרבה פחות טובים או אפילו גם קצת יותר טובים נמכרים באיזור ה50 מיליון למה השמועות מדברות "רק" על איזור 35?מרגיש לי קצת פראיירי

3. Don Joan Roman Member

כי זו רומא וזו הליגה האיטלקית ומה לעשות שאין לסריאה את ההייפ של הספרדית והאנגלית וזה עצוב

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

4. Roma מנהלים

עוד נתון שהוא פקטור משמעותי, הגיל. פיאניץ' בן 26 וניינגולאן בן 27 שאומנם הם בשיא אבל לא בדיוק הכי צעירים בעולם. כבר מכרנו את מרקיניוס בסכום עצום לפ.ס.ז ורומאניולי למילאן הקיץ במחירים גבוהים,מוכיח כמה לגיל ופוטנציאל של שחקן משפיע על המחיר,ככה שאני פחות מסכים שזאת רומא\ליגת איטלקית שלא מצליחה למכור שחקנים במחירים מופרזים. קבוצות בליגה דחפו לא מעט זבל לפריימר ליג, אם הליגה אולי לא יכולה להתחרות בסכומי העתק ששאר הקבוצות שופכות אבל לגבי למכור? הליגה דווקא מצוינת.

אני לא בוכה על המחיר, מחיר מצוין, הרי ארתורו וידאל נמכר ב35 מיליון יורו\ליש"ט לפני עונה אחרי עונת שיא. הדבר שכן מרגיז אותי שיש מצב שהבלגי יעזוב. בשבילי הוא מסוג השחקנים שלא מוכרים בשום מצב ובשביל שום מחיר. אני פשוט מתמוגג מלראות אותו על המגרש, לוחם אמתי.

5. yonmu Member

לא חושב שיש בעיה של ייצוא שחקנים במחיר גבוה מהליגה הזאת. תסתכלו כמה פסז' הוציאה על קבאני, פאסטורה, מרקיניוס וכו'.
    השאלה היא התמחור של הקבוצה. יובנטוס בהחלט יצאו פראיירים כשמכרו את וידאל ב35מ' (או שזאת היתה הדרך להודות לו), וגם רומא עלולים לצאת פראיירים בקיץ. צ'לסי במצב נואש ואני לא חושב שעוד 7מ' לפה או לשם יפילו אותם (ויש עוד מתעניינות אחרות כנראה - יונייטד? סיטי?). יותר מזה, השחקנים האלה באמת שווים את המחירים האלה. זה לא איזה סטרלינג שברור לכולם שיש פער בין התרומה שלו על המגרש לבין הערך הכלכלי שלו, אלא שחקנים שהתרומה שלהם היא בדיוק הערך הכלכלי שלהם. אלא אם רומא חייבת את הכסף - אין שום סיבה להתפשר על מחיר סביר.

6. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

7. Roma מנהלים

קצת כואב על הספרדי, מההתחלה לא אהבתי אותו אבל אי אפשר היה להתחמק מזה בתחילת העונה הוא היה מצוין ואז אחרי הפציעה הוא בירידה תלולה ועכשיו פשוט צל.

אני באמת חושב שאנחנו צריכים להקים עוד קבוצה עד 21 ולתת לסבא להחתים שחקנים ככל העולה על רוחו. גאון.

8. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

נשמע מגניב מאוד. מקווה שפדריקו ריצ'י יתפוס את מקומו.

לי חבל על אוצ'אן. כישרון כזה בתפקיד שקשה מאוד למצוא היום שווה יותר מה11מ' האלה. גם אם אין לו עתיד בקבוצה של ספאלטי.

9. nanana Member

אני מאמין שהוא התכוון לעונה באירופה כי אינטראסיונאל כבר החתימה שוער חדש שיגיע אליה בסימסטר השני.

יש לי כמה דברים להוסיף ממה שנכתב בעמודים קודמים: האולימפיאדה לא נחשבת כחלק מהתאריכים שפיפ"א מחייבת קבוצות לשחרר אז רק שחקנים שהם מתחת לגיל 23 יכולים להיות מזומנים וה-3 מקומות מעל גיל 23 מותנים באישור של הקבוצה שבה השחקן משחק. למשל, ההתאחדות הברזילאית עומדת בפני דילמה כי ביום שישי האחרון הם קיבלו מכתב מברצלונה שהם נותנים לניימאר לשחק רק בטורניר אחד.
    לגבי אינטר, אז מדיווחים לא רשמיים אומרים שאם הם יגיעו למוק' ליגת האלופות לא ישחררו אותו בשום אופן לאולימפיאדה וגם לא מתלהבים מהעובדה שהוא ישחק ב-2 טורנירים.

לגבי עיניינכם: אליסון. היו דיווחים בתקשורת בברזיל שדונגה ירצה לקחת את ניימאר, מיראנדה ואליסון לאולימפיאדה, אבל הלילה באתר גלובו עיתונאי בשם מאורו נבס אומר שבעקבות היכולת הטובה במשחקי הכנה של שוער בשם אדרסון וגם בגלל שהוא קיבל בתקופה האחרונה דקות בבנפיקה הוא לא רוצה לבזבז את המקום והוא יכול לקרוא לווילאן.

אם אני כבר פה, מה אתם חושבים על הסיכוי של ג'רשון להיות בעונה הבאה ברומא? בתקשורת בברזיל דווח שאין לכם מקום של זרים והשחקן לא רצה לשחק בהשאלה(נכון לינואר). לגבי אליסון אין לכם מה לדאוג, הוא מחזיק בדרכון אירופי.

Don Joan Roman ו-Un bombón אוהבים את זה.
  10. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

הדיווח תקף רק לינואר. אי אפשר היה לרשום אותו כי רומא החתימה כבר שני זרים (דז'קו וסלאח). בקיץ המקומות יתאפסו והוא בוודאי יתפוס מקום אחד במכסה.

11. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא יודע אם זה עלה פה,
    אבל לא מספיק שקונטה שם עין על פיאניץ',נייאנגולן ורודיגר , הוא גם מתכנן לקחת לכם את סבה , ככה לפי התקשורת לפחות
    Conte wants Sabatini at Chelsea | Football Italia

12. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

Now The Sun claims Sabatini himself is a target for the Blues, urged on by next season’s Coach Conte.

:sm_icon_salut:

13. Roma מנהלים

Roma demand Digne discount | Football Italia

אני באמת מקווה שנצליח לסגור עם פסז ולא נוותר על דין. האמת אני ממש מרוצה מההגנה הקיימת, קשר אחורי שיכול לתרום בצד ההגנתי ואנחנו מסודרים. אני מודע לחיסרון של פלורנצי בתור מגן אבל באמת שאי אפשר לוותר עליו והפתרון שלי הוא להביא מגן מחליף ברמה שיחליף אותו במקרי הצורך.

14. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא הייתי מוכר לקונטה גם את בוגדן לובונט.

--
    בעיניי אנחנו מסודרים כבר היום וזקוקים לשינוים מאוד קטנים ביחס לעונות הקודמות.

סטרוטמן ופארדס יחליפו את קייטה ואוצ'אן. אם אחד מפיאניץ'\ניינגולאן ימכר נראה את הבלגי של ספאלטי או מישהו בקליבר דומה.

ג'רסון ופונסה יחליפו את פאלקה וסאדיק.

בלם חדש (אצ'רבי?) יחליף את קסטאן. דין ירכש בחצי מחיר או שיגיע מגן חדש. בצד השני נראה מישהו כמו ואן דר וויל\אנסאלדי במקום מייקון וטורוסידיס.

הסימן שאלה היחיד הוא וויצ'יק. קראתי שלארסנל לא תהיה בעיה להשאיל אותו שוב כל עוד לא תצטרך לשלב חלק גדול מהמשכורת שלו. הבעיה היא בשחקן עצמו שאמר השבוע ש"צריך לחשוב על הקריירה שלו" בהקשר לכך שיצטרך לסתדר עם אליסון במידה וישאר.

עריכה:
    בעצם קיים סימן שאלה גדול נוסף על פדריקו ריצ'י. הבחור עושה טרור עם 10 שערים ו6 בישולים ומוביל את הקבוצה שלו לסריה א'. צריך למצוא לו מקום, או להשאילו לקבוצה אחרת.

נערך לאחרונה ב: ‏14/4/16
  15. yonmu Member

ה'מסודרים' והסגל שאתה בונה פה - זה מתוכנן לקבוצה שתבטיח את המקום השלישי בקלות או לקבוצה שתרוץ לסקודטו?

מצב נושא:
הנושא נעול.