רומא 2015/16 :: קונים ולא מוכרים?

Discussion in 'פורום כדורגל איטלקי' started by AS R, Aug 2, 2015.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

המשחק הכי טוב של רודיגר היה דווקא בתחילת העונה ב1-1 מול ברצלונה. כבר אז היה ברור שהוא קצת גדול עלינו. היה חשוב להבין שמדובר בילד שהחליף ליגה\מדינה לאחר פציעה ארוכה ונזרק היישר להרכב עם ילדים אחרים ללא שפה משותפת. היה ברור שירשום אצלנו טעויות והגיוני שלאחר מס' חודשים יצבור יציבות.

פלורנצי בעיניי שחקן גדול ומגן גרוע. הוא לגמרי שווה הרכב בעונה הבאה כי החלק הראשון עולה על השני ולפרקים נדמה שאנו משחקים עם 12 שחקנים על המגרש. מאמין שזה יעבוד ויספק הצגות ותוצאות פרט למשחקים נגד רונאלדוים, שם הייתי מזיז אותו קדימה או לספסל ושם במקומו את רודיגר.

ואן דר וויל בעיניי הוא מקרה זהה לאנסלדי. שחקן שהציק לי מאוד במשך השנים כאשר עלה כמועמד להצטרף. כעת כשמדובר בגיבוי מובהק לא אתנגד לקבל אותו. במיוחד ללא דמי מעבר.

דמבלה והילד הזה של אנדרלכט שבגיל 18 מוערך ב30מ' מראים על כיוון אליו רומא מעוניינת לנתב את הכסף בקיץ. אני כמובן בעד.

Last edited: Apr 7, 2016
  2. Roma מנהלים

יש לבלגים שני ילדים, דניס פראט או יורי טילמאנס?

בכל מקרה יש לנו מגוון קשרים איכותיים כבר היום שלא מביישת אף קבוצה.

3. Die Werkself wir sind die Macht am Rhein

טילמאנס. בעונה שעברה הוא כבר היה שחקן הרכב קבוע באנדרלכט, מההיכרות הלא רבה שלי איתו (מעט משחקים שראיתי אותו בתוספת לפוטבול מנג׳ר :)), הוא קשר אמצעי אבל יכול לשחק כמעט בכל העמדות בקישור, ולמרות שמתבקש לחשוב שבתור אחד ממוצא קונגולזי הוא מפלצת פיזית, הוא לא מהיר או חזק אלא יחסית all-arounder עם יכולת טכנית טובה. יש סביבו הייפ יחסית גדול ותג מחיר גבוה מאוד אבל הוא לא מספיק טוב (כרגע) לקבוצות העילית, מה שמשאיר את רומא שאופציה טובה על הנייר.

פראט הוא בן 21 שמקושר לקבוצות כמו לברקוזן, וולפסבורג (אליה הוא היה קרוב להצטרף בקיץ האחרון לפני שדראקסלר הגיע) ואברטון ומוערך ב10-15 מיליון אירו.

______

הקליפ על רודיגר אדיר.

Un bombón and AS R like this.
  4. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

כבר רואה איך באיירן מתלבשת לנו עליו.

5. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

טילמאנס. גם שמו מסתובב בין המועדונים הגדולים ביותר. גם אם הסיכוי שלנו לא גבוה במיוחד, נחמד לראות שרומא תמיד בעיניינים עם הdata base המדובר שלהם.

--
    Corriere della Sera:
    the Giallorossi are working with Arsenal for another year loan for Szczesny .
    Despite having reached an agreement for the Brazilian goalkeeper Alisson , the Roma is "without doors" for the start of next season, especially in the case of preliminary of the Champions League, because the number one will be summoned by the national for the next Olympics.

--
    למי שמפחד לאבד את מנולאס בקיץ הקרוב, הדבר בלתי אפשרי מאחר ולפי ההסכם עם אולפיאקוס, אם השחקן ימכר עד ספטמבר 2016, 50% מסכום מכירתו יעבור ליוונים.

--
    לפי סגן הנשיא של רוסאריו, פסג' ויובנטוס לא העבירו הצעות על לו צ'לסו ורק הביעו עניין. רומא עדיין בתמונה ומכינה 16מ' יורו עבור 80% ששייכים למועדון. סבאטיני כבר נפגש עם אביו של השחקן.

--
    לפי leggo, בנוסף לואן דר וויל שנצפה אתמול עם חברתו ברומא, סבאטיני מעוניין בהולנדי נוסף שנמצא על הכוונת שלו כבר כמה שנים - ווינלדום של ניוקאסל. לפי אותו מקור, בחוזה שלו קיים סעיף מכירה נוח במקרה של ירידת ליגה.

--
    לקראת בולוניה (ניינגולאן מורחק בגלל צהובים), הדילמה של ספאלטי היא בין סטרוטמן לדז'קו. דה רוסי צפוי להחליף את קייטה.

--

Last edited: Apr 7, 2016
  6. רומאלופה Member

אני אוהב את הכיוון לפחות שנראה שורמא הולכת אליו..די רציני ומבטיח,נשאר לראות מי יימכר ואיך יתמודדו עם זה

7. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

ג'ימי:

it’s amazing to me that it’s almost on a daily basis they are saying Roma wants to sell this player, or this player wants to go, or that Chelsea or somebody is taking these players.

“We have a lot of good young players that are either coming up or coming back. A real group of them. Whether it’s Ponce or Sadiq or Sanabria or Paredes or Nura or…. you just look at the talent that we have and the youngsters coming up – we just don’t have a lot of holes.

“We have a couple of players that are on loan to us that we would love to have stay, but then you look at when people are saying, like Pjanic every day, ‘He wants to go’, that’s just ridiculous. I have no interest, personally, in wanting to sell Miralem.

“That’s just stupid. I love having him on this team. I think he loves it. It’s a great group of guys and coach. That stuff, that kind of talk is just detrimental, because players might think that’s what we are doing, but there has been zero discussion on that.

“I love what we are building. If we have made any mistakes, all of us as a group, it’s been a mentality of trading too much. I think the first couple of years we had to do that. Walter did a spectacular job with that, we had to trade.

"As much as some people don’t want to see it or admit it, we inherited a situation with really massive losses and that’s why we had UEFA issues. We’ve turned it around but we’ve still got work to do."

"But I feel good that we have a great foundation, we just need to add a couple of pieces, primarily because of potentially people on loan, more than anything else, but I feel really good about where we are at.

“I’m really excited about what is going on the stadium side for us too.”

The fact of the matter is trust. Roma fans have to trust the work you are doing with Walter, Mauro, Italo and others because you want to build something…

“I think as I said, the first couple of years we had a lot of work to do. We brought in some great players. We had to make trades, unfortunately for some players, where we needed to get the capital accounts in order – we had to do it, it’s UEFA guidelines. There is not a choice on some of this stuff. There really isn’t.

“We have made some big changes in the last few months in how we are scouting in Italy, which I think is incredibly important. My goal, and it takes work, is to have the best program in Italy for young players, to come to Rome, to find them and give them a good home.

“I wish things could change just like the flick of a switch and stuff but I try to look to the future and I could not be happier about the way stuff at Trigoria is going right now. I’m talking about the process, which is so important, and the process which we are putting in place, not just for the first team but you can see it with the Primavera team, you can see it with the great job [Alberto De Rossi] is doing with the team.

“We’ve made a few mistakes, we’ve rectified stuff, we still have stuff to do to get better and we will. I have no intention of going anyway. I’ve said before, you’re stuck with me for a long, long period of time. I’ve got a stadium to build now too, you know.”

אלעד and Franco like this.
  8. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

ראיתי את הסרטון המגניב של רודיג(ב)ר פעמיים. מי שלא מבין עד כמה היכולת שלו עם הכדור לצאת קדימה חשובה שילך לראות את סאקו (ליברפול). חוץ מזה, דיי מרשים שהוא הצליח להתאפס על עצמו יחסית מהר בהתחשב בכל האתגרים שהיו לו כשהגיע, אותם קובי כבר ציין.

לגבי ואן דר וויל, אני זוכר דיי בבירור שבעיניי אוהדי אייאקס עוד כשחקן אצלם, הוא היה אוברייטד עצום ביחס לחשיפה שקיבל. לכאורה היה אמור להיות איזה סוג של דני אלבס, קרי מסוכן בהתקפה כמו גם להגנה (שלו). מהמעט שראיתי אותו יצא לי לגלות רק את הצד השני של המטבע, אז קחו את דעתי בעירבון מוגבל. בכל מקרה, באופן ״קר״ יותר הייתי שואף לראות את פלורנצי יורד ממעמדו כמגן ימני בכיר ומביא מגן טוב ממנו.

אגב, אני מנסה לחשוב על הקיץ של רומא ועל כל השמות שיכולים לבוא ולצאת, ואיך בסופו של דבר זה ייראה. כואב לי הראש. זה כאילו סבאטיני מכור לפוטבול מנג׳ר והוא צ׳יטר זבל שמשתמש בג׳יני סקאוט שהחליט לפתוח שמירה מגניבה שהוא מביא רק wonderkids.

Last edited: Apr 8, 2016
    ADP, Un bombón, Roma and 1 other person like this.
  9. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

לא רק אוהדי אייאקס חשבו כך ונראה לי שגם בלי שתראה אותו הרבה אתה פוגע בול, לפחות כמו שאני רואה אותו. התרומה ההתקפית שלו לא יוצאת דופן בעיני, למרות שהוא מכניס כדורים לרחבה טוב מהמגן הממוצע הוא לא עילוי מיוחד, וההגנתית נופלת ממה שמועדון צמרת איטלקי היה רוצה.

אני לא יודע אם האופציות זה ההולנדי ואנסלדי, רק ראיתי שקובי ציין את שניהם יחדיו, אבל בתור גיבוי הארגנטינאי נראה לי אופציה טובה יותר מכמה סיבות ולא רק טכניות כדורגלניות. הוא סולידי יותר הגנתית, יכול לשחק בשני האגפים ולהבנתי (פחות ראיתי יותר קראתי) גם בעמדות נוספות והתאקלם באיטליה. בנוסף, וזו סיבה שאני הכי פחות עומד מאחוריה, הרושם שלי הוא שמבחינת אגו הוא נח לתפקיד שחקן רוטציה בעוד אצל ואן דר ויל אני לא ממש יודע (באמת לא יודע, לא בקטע של מפקפק).

Un bombón and אלעד like this.
  10. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.pagineromaniste.com/wp-content/uploads/2016/04/PR-29-500x281.Xxx

אומרים שכנראה ניינגולאן.

עריכה:
    As reported by Gianluca Di Marzio , the deal for the sale of Nainggolan would be in a advanced state : it starts from a base of 35 million euro.

11. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

דווקא חשבתי שנינג׳ה לא יעזוב בזמן הקרוב. אני חושב שהוא עשה התקדמות נוספת ביכולת תחת ספאלטי, וצ׳לסי הולכים להרוויח ״וידאל״.

באסה. 1000 חרא על צ׳לסי ועל קונטה.

12. EO11 בפה אליל היכל התהילה

פתאום הכותרת של הדיון נראית מנחוס אחד גדול.

13. Roma מנהלים

http://images.performgroup.com/di/library/omnisport/1f/9/nainggolan-cropped_6z5ijgxigzf11x728ooyjs11g.Xxx?t=-1565423941&w=620&h=430

*/aaaprot*/aaaprot*/aaaprot*/aaaprot

באמת שהמכירה שלו זה הדבר הכי נורא שיכול לקרות לנו הקיץ.

14. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

אגב בתמונה איתו נמצא הסוכן היצור של סלאח אז זה איכשהו קשור (גם) אליו.

עריכה: בעצם רומא כבר הודיעה שרכשה אותו באופן סופי. אז אולי מדובר (גם) בשחקן השני שהוא מייצג - רחמאן באבא, שלא הצליח להגיע אלינו בגלל מכסת הזרים.

15. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

זריזים. כולה אפריל.
    אמנלו במאמצים אחרונים לשמור על התפקיד שלו בעונה הבאה.

Thread Status:
Not open for further replies.