רומא 2015/16 :: קונים ולא מוכרים?

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י AS R, ‏2/8/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

נמכרו תמורת 6מ' יורו (שניהם ביחד) לורונה ופסקארה. ויויאני היה טוב העונה כששיחק אבל זה היה די נדיר בגלל פציעות. קפרארי חווה את עונת השיא שלו עם 10 שערים ובינואר אף קושר ליובנטוס.

גם פוליטאנו מתפתח לא רע בסאסואלו אבל בגדול הדור הזה לא כל כך עונה על הציפיות שהיו ממנו כשזכו באליפות הפרימברה. חוץ מפלורנצי כמובן.

--
    דז'קו הרגע:

נערך לאחרונה ב: ‏29/3/16
  2. Die Werkself wir sind die Macht am Rhein

פיאניץ':

Un bombón אוהב/ת את זה.
  3. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה קורה בכל משחק. כבר נהיה משעמם.

Die Werkself אוהב/ת את זה.
  4. Roma מנהלים

טוב אז אפשר להכריז שינואר בשבילנו היה בינגו אחד גדול.
    פרוטיי יירכש, אלשע תמורת איטורבה צריך לחתום עכשיו(שמועות) וכמובן זוקא שהוא סותם חורים נהדר.

יש דיבורים על אקסל ויטסל שחקנה של זניט ששיחק תחת ספאלטי. יכול להיות תוספת מושלמת לקישור.

5. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא מאמין שהוא "תוספת". יותר בכיוון של תחליף לאחד השחקנים שלנו. לא דבר משמח לדעתי.

6. Roma מנהלים

פיאניץ'\ניינגולאן ימכרו בדוק. מקווה שהבוסני יעזוב.
    בסיטואציה מסוימת שבא ימכרו סאנריביה, סאדיק ופארדס אפשר להביא את ויטסל בתור "תוספת". לא מציאותי אבל אפשרי.

מה דעתך קובי בנושא דה רוסי? ירידה מאוד חדה ביכולת בנוסף לעונת מרובת פציעות. צריכים לחשוב אם צריך לרכוש גרזן בקיץ, ניינגולאן פשוט מושלם בעמדה החדשה ופיאניץ\פארדס לא יכולים למלא את התפקיד. ואנקר\קייטה שחקנים טובים אבל אני מעדיף שחקן איכותי יותר במגבלות שקיימות.

7. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש עוד כמה שאלות פתוחות,חוץ מנושא הקשר האחורי,שאני בחושב שצריך למצוא מחליף לדה רוסי שהוא סמל אבל מקצועית זה כבר מזמן לא זה.
    1.שוער?
    2.דין ימשיך?
    3.חלוץ?

8. Roma מנהלים

1. אליסון ככל הנראה.
    2. הכל שאלה של מחיר לפי דעתי. פ.ס.ז לא צריכה אותו והוא לא יישאר מחליף קצת משא ומתן והוא יחתום רשמית אצלנו. שחקן נהדר.
    3. אי אפשר לדעת. דז'קו כבר נרכש אבל אני ספאלטי מאוהב במערך עם החלוץ המדומה למרות שדז'קו עולה מהספסל הוא נותן יופי של תמורה. אני לא בטוח שהוא מוכן להיות שחקן ספסל ואני לא בטוח שהוא צריך להיות שחקן הרכב.

EsheD אוהב/ת את זה.
  9. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

עם חלוץ מדומה (פרוטי) יהיה לנו מאוד קשה להתמודד על תואר. צריך חלוץ אמיתי,ליובה יש 3 כאלה,לנאפולי יש את היגוואין.
    איפה פורסם שרכשנו את דג'קו?

10. Roma מנהלים

השאלה עם חובת רכישה. אני גם חושב שצריך חלוץ, אבל יש את האמרה הידועה מה שלא שבור לא צריך לתקן. כרגע עובד לנו המערך ושהבוסני נכנס בדרך כלל הוא מצליח לגמור את המשחקים.

11. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

עובד לנו כי העונה גמורה ואין עלינו שום לחץ. הבוסני ברוב שלבי העונה היה די נוכח-נפקד,ופרוטי הוא אחלה שחקן אבל לא כזה שיכול להוביל לנו את ההתקפה.

12. Lupo Member

העונה לא גמורה והיא בטח לא הייתה כזו גם כשהוחלפו המאמנים. הקבוצה פשוט הרבה יותר טובה מאז שספאלטי הגיע.

13. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

העונה תיגמר אחרי שננצח את נאפולי ועוד 5\6 משחקים. הלחץ בשיאו (מזה 3 שנים) כי השתתפות בצ'מפיונס זה ה"כסף לאוכל" של רומא. אחרת היו נשארים עם גרסיה עד סוף העונה.

לא הייתה חובת רכישה על דז'קו. רומא בחרה לרכוש אותו כחודשיים לאחר שהושאל. כרגע הוא עם 10 שערים ו6 בישולים. 5 שערים נוספים ב7 המשחקים האחרונים ואפשר לסמן וי על העונה הראשונה שלו באיטליה.

פרוטי תמיד יועדף על פני פרימה פונטה כי הוא מוציא לפועל את הכדורגל המועדף על ספאלטי בצורה הטובה ביותר. יש משחקים שיצריכו מטרה ברחבה, ובשביל זה יש את דז'קו. בכל מקרה, קשה מאוד לגבש דעה לגבי המשך דרכו על סמך 10 משחקים (כל מה שעשה לפני כן לאורך הקריירה כדריבליסט באגף לא רלוונטי). אפשר רק לסכם שבנתיים הוא הצלחה מטורפת בתפקידו החדש וכנראה השחקן החשוב ביותר בחזרה של רומא לתמונת הצ'מפיונס ליג.

קיים סימן שאלה לגבי השוער, אבל לא הראשון. זה או עונה נוספת לדה סנטיס או הגעה של שוער שני אחר. הדיבורים על פרוספקט שמן כמו ספורטיילו שהתפרסם לפני זמן מה בCDS נראה לי מומצא מדי. ברומא ינסו כמובן לשאול את וויצ'יק לעונה נוספת אבל לאור ההתעניינות הרבה שצבר בפרמייר ליג קשה להאמין שזה יקרה.

--

לפי La Repubblica סבאטיני הגיע להסכם עם ואן דר ויל שמסיים את חוזהו בקיץ.

לפי GDS, רומא מעוניינת באוסמן דמבלה, הלהיט בן ה18 של ראן שכבש העונה 12 שערים ומוערך ב20מ' יורו.

נערך לאחרונה ב: ‏6/4/16
  14. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם היו שואלים אותי מה אקח מהעונה הזו ואיך הייתי מלקט את זה לסרטון של 4 דקות, הייתי עושה זאת בדיוק כך:

Die Werkself, אלעד ו-Roma אוהבים את זה.
  15. Roma מנהלים

ואן דר ויל גיבוי נהדר לפלורנצי. לא רואה אותו מצליח להוציא את הקפטן שלנו מההרכב.
    אוסמן דמבלה מטריף את כל היבשת, אני מאוד אופתע אם נצליח לשם עליו את היד, ראיתי אותו קצת והוא פשוט מטורף לגיל שלו.

בנוגע לרודייגר, איזה שיפור עצום הוא עשה בחצי עונה השנייה ותחת ספאלטי בפרט. מריח לא מעט הצעות בקיץ ומודה בטעות על הזלזול בתחילת העונה שהוא בילף. עדיין אני מאוהב במנולאס כמה לב יש ליווני הזה.

עריכה:
    Roma return Ucan to Fenerbahce | Football Italia
    אני באמת לא חושב שכדי לנו להוציא 11מ' על הבחור. החלטה מצוינת לדעתי אם לא ירכשו אותו.

Un bombón אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.