רומא 2015/16 :: קונים ולא מוכרים?

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י AS R, ‏2/8/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

2. Roma מנהלים

עוד שחקן שאמור להגיע בחלון הבא?

3. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

יובה ניסתה להחתים אותו בינואר (דרך סאסואלו) אך רוסאריו דחו את ההצעה. עכשיו רומא הגישה הצעה משלה וגם היא נדחתה. די מארציו משוכנע שסבאטיני לוקח את זה. אז גם אני.

Roma אוהב/ת את זה.
  4. golding מנהלים

אנחנו קושרנו לפיאניץ׳ בטיימס ואני נוטה להאמין לכתבים שם. לפחות לחלקם.

בהנחה שיש אמת בדברים, האם אתם חושבים שהוא יכול להתאים לקישור של קונטה? אני חושש מאיטיות ורכות יתר, בטח כשבקישור שלנו יש את פברגאס, ולכן תוהה מה ההגיון מאחורי הבאתו של פיאניץ׳.

אני יודע שלחלק יש ביקורת על העקביות שלו (קובי), זה בר תיקון/אימון? לא מאמין שקונטה יתפשר דווקא בקישור, החלק הכי חשוב במגרש עבורו.

בכל אופן, המחיר המדובר הוא כביכול סעיף השחרור שעומד על כ-30 מיליון ליש״ט. מחיר מציאה ממש.

5. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

מחיר מציאה לרומא כמובן. כבר שנים אני חושב שזה האוברייטד הכי גדול עם אפשרות למכירה הכי גבוהה בסגל.

אני אטוס ללונדון לסגור את העסקה. על הדרך גם כדי לטפל בדברים אחרים.

Gianzola אוהב/ת את זה.
  6. Roma מנהלים

תדאג לטפל בצפרדע קודם ואז תחשוב על להיפטר מפיאניץ'.

אני משנה לו את הסעיף השחרור ומעלה אותו כי אפשר למכור אותו ביותר בשוק המשוגע של היום. השאלה אם הבחור רוצה לעזוב כי הוא מאוד מחובר לעיר, אוהדים ולקבוצה. למרות שהמחליף שלו כבר נמצא אצלנו(פארדס).
    השנה הבחור מכפיל את הבישולים והשערים שלו ונעלם פחות אך עדיין נעלם לתקופה ארוכה, ברור שאם הוא לא היה נעלם היינו מדברים פה על שחקן עולמי.

תחת ספאלטי הבוסני השתפר בתחום הפיזי אבל אל תבנה על זה, הוא רכיכה בדיוק כמו פאברגס והאמת הם די דומים. נעלמים ורכים והשנה הבוסני מציג מספרים כמו של הספרדי.

7. golding מנהלים

כמובן. הייתי ציני.

8. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

הסיבה שקונטה רוצה אותו זו גם הסיבה היחידה שלא הייתי מתנגד להשאיר אותו עונה נוספת ברומא. הוא ישחק בתור "פירלו" (פיזארו אצל ספאלטי).

כאשר הוא החופשי\קדמי בשלישיית קישור, הוא פוגש את האזור הכי צפוף בסריה א', נסגר די בקלות, ואנחנו לרוב משחקים עם 10 שחקנים (עם perk מגניב שכל בעיטה חופשית שוות ערך לפנדל אבל לרוב זה לא באמת שווה את זה). זה עניין תאוריתי אבל בגרעון הנוכחי של פליימייקרים באירופה, שווה לקחת שחקן עם הנתונים שלו ולשים אותו מאחור באזור חופשי יותר בו יוכל לפזר מסירות ארוכות עם ראיה יצירתית מהרגיל.

9. golding מנהלים

זה בדיוק החשש שלי. התפקיד הזה כבר של ססק, לכן אני לא מבין את ההגיון בלהחתים אותו.

10. Ohad_Glr Member

פיאניץ' הוא אחלה שחקן, באמת. העניין הוא שאני חושב שצ'לסי יכולה למצוא טוב יותר ממנו (יש כמה אופציות בשוק שאני לוקח לפניו בלי למצמץ). כנראה שאפילו בסגל שלה יש כבר יותר טוב ממנו.
    אם מייעדים אותו לעמדה של פברגאס, אז למרות העונה האחרונה אני עדיין מעדיף את הספרדי. אם מייעדים אותו לעמדה של הזארד (נניח שבצ'לסי רוצים גיבוי לבלגי, מה שמובן לגמרי לאור העונה האחרונה) אז יש לפחות 5 שחקנים שהייתי לוקח לפניו.
    לא משנה אם בתור הקשר הכי קדמי, או בתור זה שמאחוריו- יש לצ'לסי אופציות יותר טובות.

השאלה העיקרית היא אם קונטה מאמין שהוא יוכל לשדרג אותו. אם כן והוא רואה בו פוטנציאל מסויים (למרות שלדעתי הוא לא יהיה יותר טוב ממה שהוא עכשיו) אז יש על מה לדבר. ביכולת הנוכחית שלו הוא לא מספיק.

golding אוהב/ת את זה.
  11. Roma מנהלים

מי הם החמישה שטובים ממנו שצ'לסי יכולה לרכוש במצבה?
    אני לא פוסל שיש, יש ועוד איך אך אני מפחד שיתחילו להגיד לי האקן צ'לאנגולו שזה כמעט אותו שחקן בטורקי. דומים מאוד ביתרונות שלהם ובחסרונות.

אני מאמין שאם צ'לסי ילכו על קונטה, מאמן שמכיר את הליגה מצוין, הוא ירכוש לפחות חלק מהשחקנים מהליגה שהוא כבר מכיר.

golding אוהב/ת את זה.
  12. Ohad_Glr Member

המצב של צ'לסי באמת קצת בעייתי כי כנראה שהם לא ישחקו בצ'מפיונס בשנה הבאה. לא ברור מה בדיוק הסטטוס של שחקנים שהם יכולים להביא כרגע אבל לדעתי הם עדיין בטופ העולמי. הם יכולים לכוון לכוכבים של קבוצות בדרג מתחתיהם (כמו עם פיאניץ' בעצם) או לשחקנים שמתנדנדים בין ההרכב לספסל בשאר קבוצות הטופ.

אם מכוונים נמוך אפשר ללכת על:
    ג'וליאן דרקסלר של וולפסבורג או ויטסל של זניט.

אם הם מכוונים קצת יותר גבוה, גם מבחינת הסכום, אז אפשר לנסות ללכת על:
    אריקסן או עלי של טוטנאהם, קוקה של אתלטיקו, האמסיק מנאפולי ואולי אפילו על קוטיניו של ליברפול (כל אחד מאלה יעלה להם לפחות כמו סעיף השחרור של פיאניץ'). אומנם זה קצת בעייתי עבורם לרכוש שחקנים מטוטנאהם או ליברפול, אבל עם הצעה גבוהה מספיק הם יכולים.
    כל אלה הם בעייני לפחות רמה אחת מעל פיאניץ'.

יש גם בקבוצות הטופ שחקנים שמתנדנדים בין ההרכב לספסל (או אפילו שחקני ספסל קבועים) והם יכולים לנסות להביא אותם: פסטורה למשל או גצה שהשמועות הן שהוא יעזוב את באיירן בקיץ (למרות שהוא יותר שחקן אגף). בריאל מדריד גם כנראה יעשו "ניקוי אורוות" בקיץ ואחד מבין קרוס, איסקו או קובאציץ' כנראה יעזוב (כדי לפנות מקום לשחקן אחר במרכז המגרש).

אני בטוח שיש גם כמה שחקנים ששכחתי.

13. Roma מנהלים

אין טעם לשחק במשחק של שמות ומי יותר טוב אבל רוב השחקנים שרשמת הם אי של חוסר יציבות, חלקם לא בדיוק משחקים באותה עמדה ולא ברור אם ירצו להגיע לצ'לסי.

14. Ohad_Glr Member

אפשר לחשוב שפיאניץ' הוא אי של יציבות.
    מסכים איתך שלגבי חלקם לא ברור אם הם ירצו להגיע לצ'לסי. מצד שני, צ'לסי היא אחד המועדונים היחידים בעולם עם האמצעים הכספיים להביא אותם (בין אם לסכום העברה או למשכורת גבוהה).
    הרשימה שלי כוללת שחקנים בשתי עמדות: הקשר ההתקפי יותר (העמדה של הזארד בצ'לסי) וקשר אמצע (העמדה של ססק בצ'לסי). גם פיאניץ' כביכול מתאים לשתי העמדות ולא ברור בדיוק לאן הוא מיועד בצ'לסי.

מצד שני, בעייני לפחות, רוב השחקנים ברשימה הם לפחות רמה אחת מעל פיאניץ'. הרבה יותר טובים.

15. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה הבעיה שססק יזוז הצידה? מאטיץ'-פיאניץ'-ססק זה קישור מצויין עם פוטנציאל לתוצאות וכדורגל נאה ביותר.

מצב נושא:
הנושא נעול.