רומא 2015/16 :: קונים ולא מוכרים?

Discussion in 'פורום כדורגל איטלקי' started by AS R, Aug 2, 2015.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

דווקא אקטואלי מאוד בימים האחרונים.

http://gazzettaworld.gazzetta.it/wp-content/uploads/2016/01/Pjanic-to-Pizarro-1024x168.Xxx?v=20160119033737
    http://gazzettaworld.gazzetta.it/wp-content/uploads/2016/01/Nainggolan-to-Perrotta-1024x188.Xxx?v=20160119033734

--

לפי שמות השחקנים הפנוים בחלון הנוכחי. אלה שמקושרים לקבוצה ואלה שלא.

2. ASROMA Member

מסמתן כמו משהו שיסגר היום ,
    ג'רבניו לגואנג'ו תמורת 15 מיליון יורו , סטפן אל שרעוואי בהשאלה ממילאן במקומו.
    ספאלי אמר אחרי המשחק מול יובה שאנחנו מחפשים בלם ועוד שחקן התקפה , קסטאן אמור לעזוב.
    חלון די מעפן לא רואה מישהו שיכול להיות game changer בשלב הזה עבורינו.

3. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

4. רומאלופה Member

למישהו יש מושג אם כרגע הוא נמצא בכושר משחק או שהוא פצוע?

5. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

כשיר ב100%. יש לו יותר דקות מג'רביניו מתחילת העונה. הוא פשוט חסר תועלת since dec 2013.

EsheD and EO11 like this.
  6. Roma מנהלים

Romanista

סלאח, דיין ודז'קו יש לנו אופציית רכישה או חובה? מעניין מאוד.

סלאח מהיום הראשון שהוא הגיע הרוב פה הסכים שהוא לא באמת השחקן שיעלה אותנו לשלב הבא וחוץ ממהירות מסחררת אין לו הרבה מה להציע לנו ובאמת שחקן כזה שהוא כל כך חד גווני לא מתאים לטופ של הכדורגל העולמי.

דז'קו, אני באמת לא מצליח להבין מה עובר על הבחור הזה.

דיין שחקן מצוין אבל לא חושב שהוא מתאים כל כך לעמדת המגן תוקף במערך החדש. יותר נכון הוא יכול להתאים אבל במחיר הרכישה אפשר להביא אופציות קצת יותר טובות לתפקיד הזה(אהמ אהמ שמישהו יאסוף את פרס כבר).

כמובן שציינתי רק את השלושה האלו כי המחירים שלהם לא מבוטלים, אצל דז'קו זה יותר נושא השכר העצום שלו.
    -----

אני באמת מקווה שהחזרה לאיטליה בשילוב היורו בסוף העונה תוציא מאלשע את המיטב כי אנחנו כרגע בסכנה ממשית למקום באירופה.

7. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

את דז'קו וסלאח כבר קנינו. יש אופציה לרכוש את דין ורודיגר. במקרה של הראשון זה תלוי עד כמה פסג' תהיה נחמדה. במקרה של השני די ברור שרומא תפעיל את האופציה וזה רק עניין של זמן.

עד כה, פרט לרגע הזה:

השיתוף הפעולה שלהם מזעזע.

על סמך השבוע הראשון, ספאלטי מתכוון לשחק בשני מערכים. ב4231 סלאח חייב להיות שחקן מפתח, המנסיני, של הקבוצה. ב3421 שראינו אתמול אין לו מה לחפש. לדעתי נראה יותר את ההרכב הראשון כך שלסלאח יהיה תפקיד חשוב בעתיד הלא רחוק שלנו.

לגבי דז'קו, מבחינתי העונה שלו מתחילה בשבת. הוא חייב לקבל יותר עזרה משאר השחקנים. אם הוא לא יכניס לפחות 10 שערים עד סוף העונה, אולי יהיה מקום לחשוב על פתרון אחר.

מוקדם להיכנס לפאניקה. יש לנו את כל התנאים לסגור על המקום השלישי תוך 4-5 מחזורים ולהישאר בו עד סוף העונה. אלשערווי שווה הימור בסך 2מ' יורו אבל השינוי צריך להגיע משחקנים "קצת" יותר רלוונטיים שהושקע בהם לא מעט זמן וכסף. לא הייתי בונה עליו או מפנה לו מקום בהרכב אלא אם יציג יכולת יוצאת דופן בדקות שיקבל.

----

מעניין אותי מי יהיה הבלם שיגיע בימים הקרובים. לאף כלי תקשורת אין אפילו כיוון. מקווה שזו לא יהיה פלסטר כמו ספולי. יהיה מגוחך להגיע לקיץ עם שני שחקני הגנה בלבד ועוד כששניהם כל כך מבוקשים אצל הגדולות.

Last edited: Jan 26, 2016
  8. תומר1989 Member

על רודיגר יש כל כך ביקוש?

9. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

בקיץ הוא קושר לכל האנגליות וללא הפציעה הוא כבר היה היום בצ'לסי. אחרי המשחק מול ברצלונה צצה גם ההתעניינות מצד באיירן (לפחות על סמך התקשורת הגרמנית).

הוא צעיר מאוד, אתלט מטורף, מתפתח מכל משחק וכבר קיבע את מקומו בנבחרת. יש לו משיכה לפרמייר ליג (אוהד שרוף של ארסנל) והסיכוי להשאיר אותו לטווח הארוך פשוט לא קיים.

10. Roma מנהלים

או שאני עיוור או שאני לא יודע מה. איך יש ביקוש לבלם הטיפש הזה(סליחה על המילה אבל הוא כזה פשוט). אתלט וצעיר ובלה בלה בלה.. הוא עדיין לא מספיק טוב כדי להיות בלם פותח של אריות אירופה.

כנראה שאנחנו בעידן ממש גרוע של בלמים.

קובי, אתה כבר ציינת את זה וכולם יודעים את זה קשה למצוא שחקן טוב בחלון הנוכחי ובפרט בינואר ולכן אני אעדיף פלסטר עכשיו מאשר לבזבז כסף על בלם בינוני במקרה הטוב. הבעיה שחסר לנו יותר מבלם מחליף אם קאסטן עוזב.

קצת אירוני ומצחיק שהבלמים שלנו כל כך מבוקשים באירופה למרות המסננת שהולכת לנו בהגנה.

11. Roma מנהלים

דניאלה דה רוסי עשוי להיות מורחק בעקבות אירועי המשחק מול יובנטוס. דה רוסי צעק לעבר מריו מנדז'וקיץ': "סתום את הפה, יא צועני מזדי**".

Buffon: ‘De Rossi should apologise’ | Football Italia
    בופון כבר התבטא והצהיר שדה רוסי צריך להתנצל.

http://www.football-italia.net/sites/default/files/imagecache/main_photo/[type]/[nid]/Buffon-DeRossi490epa.Xxx

12. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

פחות העיוורון, יותר החוסר הבנה שלא אמור להזיז לאף אחד שהוא עושה טעות פה ושום במדי רומא, בגילו הצעיר, כל עוד הוא לומד מכל אחת מהן ועל הדרך מציג תכונות ואופי שנדיר מאוד למצוא בגילו. אין לי ספק שרומא הולכת לעשות עליו קופה שמנה מאוד. אם על רומאניולי קיבלנו 25, פחות מהסכום של מנגאלה יהיה מאכזב מאוד.

פלסטר ובלם בינוני זו אותה קטגוריה. שניהם לא ישרדו את הקיץ.

איזו מסננת הולכת לנו בהגנה? אם זו נגזרת מכך שרומא הגיעה לשפל הכי נמוך שלה מאז 2009, אז הכתובת הנכונה היא זו - שבמשך חודשיים הקבוצה מתקשה להגיע למצב של בעיטה לשער.

13. Roma מנהלים

מהפה שלך הלאה אני באמת לא מתרשם יותר מידי מרודייגר למרות גילו הצעיר כביכול. אני לא יודע בדיוק ממה זה נובע מלחץ או הגיל הצעיר אבל השליטה שלו בכדור פשוט נוראית, הוא נורא בעייתי עם התנהלות שלו עם כדור וזה מאוד פוגע בנו. הרבה פעמים הוא מצליח להתגבר על שחקני ההתקפה אבל הוא לא מצליח להרחיק כמו שצריך.
    רומאניולי זה רמה אחרת גם בגיל צעיר יותר הוא הראה תכונות כמו מנהיגות וקור רוח שלא מביישות את הגדולים ביותר.

אנחנו לא נמצא עכשיו בלם שיעבור את הקיץ לדעתי ולכן אין צורך להשקיע יותר מדי כסף בסיפור הזה.

14. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מאוד אוהב את רומאניולי ולדעתי הוא בלם הרבה יותר יציב מרודיגר שמחצית מהזמן נמצא בכאוס (כל משחק שלו מרגיש כמו ההמשך לסרט "300"), אבל הגרמני פשוט נראה כדורגלן שלם יותר, בנוי טוב יותר, עם אופי דומיננטי יותר, מעורב יותר במשחק ומחזיק בטאץ' איכותי יותר יחסית לשחקן הגנה. יש לו המון דברים לשפר אבל הנתונים "היבשים" כבר מוכנים למועדון גדול וזה מה שתופס בסופו של דבר את העין (כל השאר לומדים, על חשבוננו). זו הסיבה שרומאניולי היה להיט במילאנו ונאפולי ורודיגר מקושר לעשירים ביותר.

עריכה: לגבי השליטה בכדור שהזכרת. זה פשוט לא נכון ולמעשה הפוך לחלוטין מהרושם שקיבלת. תקרא את הראיון של ספאלטי לפני יובה. במערך של 3 בלמים הכוללים את דה רוסי, הוא מצפה דווקא מרודיגר לדהור קדימה ולהשתתף בהנעת הכדור.

15. תומר1989 Member

רומאניולי קושר גם לארסנל וצ'לסי. חוץ מזה שמעצם היותו איטלקי שגדל בליגה זה טבעי שיהיה אחריו חיזור גדול מתוך הליגה ומילאן שילמה עליו הרבה כסף.
    האמת לא שמעתי על החיזור ההיסטרי כמו שאתה מתאר סביב רודיגר אבל אם אתה אומר אני מאמין שאתה יודע על מה אתה מדבר בכל אופן לא ראיתי ממנו משהו כל כך מדהים.

Thread Status:
Not open for further replies.