רומא 2015/16 :: קונים ולא מוכרים?

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י AS R, ‏2/8/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Roma מנהלים

Romanista,

זאת בדיוק הנקודה שלי, אני לא מצפה לשחק הרכב או כוכב על ולכן אני מצפה שהשקעה תהייה בהתאמה. כלומר השאלה עם סעיף רכישה מאשר לקנות את פרוטי עכשיו ולחפש לו בקיץ קבוצה במקרה הרע. אם ג'רביניו וסלאח יהיו כשירים בנוסף אליהם יש לנו את פלורנצי\יאגו במקרה הצורך.

הנתונים ההגאטזה פירסמו יפים רק על הנייר, גם בארסנל היו לו אחוזים נהדרים של הצלות אבל ברור שהוא לא היה מנהיג ונותן ביטחון להגנה וזה לא פחות חשוב בנוסף לכך שהוא לא קרוץ מהחומר הנכון לפי דעתי. אני מקווה שסבאטיני לא יתבלבל ויביא לנו שוער חדש בקיץ, במיוחד לאור מצב השוק.

2. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

אחרי שרומא נפטרה מאיבארבו, ליאיץ' ומאפו בשבוע אחד ועוד עם רווח, לא אמורה להיות בעיה עם שחקן זול יותר.

--

הנתון לא מדבר על מנהיגות, ביטחון להגנה ומנטליות של אלוף. הוא רק מראה ש:
    *הוא עושה עבודה מספיק טובה כדי לצאת מטווח ה-שעירות לאזעזל
    *אין לו יד באיבוד הנקודות הכללי העונה, אלא להיפך
    *קריאות להביא שוערים אחרים פחות או יותר ברמתו שספק אם יתנו את התפוקה המספרית שלו - אינן מוצדקות

אלעד אוהב/ת את זה.
  3. Roma מנהלים

המשחק הסתיים בניצחון 3-2 של הקבוצה באדום. לקבוצה באדום כבשו: ג'יאניני, טומאסי וקנדלה בצד הלבן: דלבקיו וריזיטאלי.

טוטי, דה רוסי, פלורנצי, דה סאנטיס וניינגולאן נכחו אבל לא לקחו חלק במשחק.

EsheD אוהב/ת את זה.
  4. Roma מנהלים

Mercato Roma, Juan Jesus potrebbe entrare nella trattativa per Ljajic | AS Roma Rumors - News sulla Roma Calcio

מדברים על כך שחואן חסוס יהיה חלק בעסקת ליאיץ' לאינטר. אני בעד. לא מבין את אינטר כל כך, חואן חסוס אומנם לא מה שציפו ממנו אבל מהמעט שראיתי ממנו העונה הוא די הרשים אותי. אם אני זוכר תופקד כמגן שמאלי והכיסוי ההגנתי שלו היה מצוין, כמובן שבפן ההתקפי הוא לא הרשים יתר על המידה אבל מדובר בבלם כך שזה די מובן.

---

עוד שמות שעלו בהקשר למחליף של איטורבה: אסקיאל לאבזי,אלשע והאקס צ'רצי. אשמח לראות אחד מהם למרות שהעלות שלהם אמורה להיות יותר בעייתית עבורנו.

---

אשלי קול המנודה עומד לחתום בגלאקסי מה-MLS. */aaa021

5. AS R Member

אוצ'אן נפצע שוב ויעדר כחודש, ובדרך לעונת השאלה שנייה מבלי לשחק.

אלשע יכול להיות אופצייה מעניינת. לא רואה את לאבצי מגיע (וגם לא רוצה אותו), ואת צ'רצ'י לא הייתי לוקח בחזרה גם בחינם.

שמועות שריאל מעוניינת להביא את פיאניץ' בקיץ תמורת 45 מיליון יורו.

6. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

השנתיים האדירות של צ'רצ'י בטורינו לא יותר אקטואליות מהחצי ההוא של אלשרעווי?

נראה לי שכל החבורה הזו מחפשת שינוי על מנת לשחק, ודי ברור שזה לא יקרה אצלנו. אפשר להביא אחד מהם, אפשר גם לתרום את הדקות האלה לסאדיק. לא באמת משנה.

על פיאניץ' מדברים כבר שנתיים ואף אחד לא בא עם המזוודה.

את ג'יסוס היה צריך להביא כבר בקיץ. היה יכול לתרום להשתלבות בריאה יותר של רודיגר.

7. Alta Tensione Member

צ'רצ'י זה שחקן שצריך ביטחון ועקביות של הרכב ראשון כדי להציג יכולת כמו שהציג בטורינו (או משהו קרוב לזה). אם אתם לא מתכוונים לתת לו את זה עדיף לתת דקות לילד מהנוער או לשחקן עם פרופיל נמוך יותר. כי הוא יראה נורא כשחקן רוטציה.

8. Roma מנהלים

לא מבין אותכם, אז לא צריך להביא מחליף לאיטורבה ונישאר עם סאדיק?

כמה סיטואציות שאנחנו נשלם על מצב כזה:
    - ג'רביניו\סלאח נפצעים ו\או כושר לא טוב.
    - פציעה של טוטי\דז'קו.
    בלי קשר אנחנו דלילים באגפים. מחליף אחד ראוי, יאגו פאלקה, אני לא מכניס את פלורנצי כי הוא מחליף לכל עמדה בקבוצה הזאת חוץ מהשוער.

אתם טוענים שהשחקנים האלו בלי אמון לא יציגו יכולת? אי אפשר לדעת , מקום חדש ואם כל הכבוד לפאלקה הקיצוני החדש שיגיע יוכל לעקוף אותו ברוטציה ואז הוא יראה דקות משמעותיות. בלי קשר אנחנו צריכים ספסל שיכול להביא שינוי למשחק בתוצאות מסוימות וכרגע אין לנו איך לשנות את המשחק מהספסל.

המצב האידאלי מבחנתי:

חלוץ מרכזי- דז'קו, טוטי וסאדיק.
    אגפים- סלאח, ג'רביניו, שחקן חדש ויאגו פאלקה בנוסף לפלורנצי במקרה חירום.

9. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

איטורבה שיחק 400 דקות בחצי עונה בה טוטי, דז'קו, סלאח, ג'רביניו ופאלקה, כלומר כולם, נפצעו כל אחד ליותר מחודש. במידה ומקרה כל כך קיצוני (שכל הפצועים הם שחקני התקפה) לא יחזור על עצמו, כמה דקות ישארו? 200-300? אפשר לתת אותם לילד רעב שרק מבחינה אתלטית יפרק את הבלמים העייפים של היריבות בדקות הסיום, או לאחד מהחבורה הבינונית שהוזכרה בתקשורת. אולי עדיף לצרף מישהו למקרה חירום כפי שעשו עם איבארבו כי גם ככה מדובר באופציות די זולות, אבל לא זכור לי מקרה אחד בו ריג'קטים של ינואר תרמו משהו מיוחד לקבוצה החדשה שלהם.

אישית, לא אכפת לי מי יהיה השחקן ה6-7 בהתקפה. חשוב הרבה יותר שרודי ימצא חיבור ויציבות בין ה5 הראשונים.

10. Roma מנהלים

ההבדל בחשיבה שלנו שאני חושב שחלק מהשמות טובים ויוכלו לתרום יותר מפלאקה שלקח חלק בקצת פחות מ-1,200 דקות. אם כל כמה שהשמות שמוזכרים בינוניים מה ההבדל בינם לבין פאלקה שהוא סוג בינוני שכבר יש אצלנו?
    הקיצוני יכול להגיע בתור מחליף ראשון לאגפים ככה שזה לא בדיוק שחקן 6-7 בהתקפה. הכל תלוי מה ידוג לנו סבאטיני.

הדקות של איטורבה הגיעו מחוסר אמון מוחלט של רודי בילד. המוחלף הראשון תמיד. אי אפשר לבנות לבחור ביטחון ככה.

11. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

ההבדל הוא שפאלקה הגיע במומנטום מטורף בתור שחקן האגף הפורה באיטליה, התחיל מצויין, נפצע, ומאז לא הצליח לחזור לעצמו בתקופה בה הקבוצה שיחקה כל 3 ימים וכל שאר החלוצים נפצעו גם כן, לעומת שאר השחקנים שהציגו יכולת דומה לשלו (פרט לפרוטי כמובן), בשיאם, בתקופות לא רלוונטיות לרגע זה.

אין לי התנגדות לראות שחקן נוסף מהרשימה שצוינה. אני מסתמך כאן על מקרי עבר בהם לשחקנים בסטטוס המדובר לקח זמן להתאקלם בקבוצה חדשה ועם ריבוי האפשרויות האחרות (כולל פלורנצי), אני מצפה לתרומה מינורית שאפשר לקבל גם מהמפלצון הניגרי.

נערך לאחרונה ב: ‏31/12/15
  12. Roma מנהלים

פיאניץ' נבחר לשחקן השנה ברומא.

במקום הרביעי ניינגולאן עם 21%, מנואלס הקדים את הבלגי עם 22% מהקולות. במקום השני התייצב לו פלורנצי עם 27% מהקולות ופיאניץ' כמובן במקום הראשון עם 30% מהקולות.

13. Roma=amoR Member

שלום אוהדי רומא היקרים, אני צריך את העזרה שלכם
    יש לי חבר שנמצא ברומא כרגע וביקשתי ממנו שיקנה לי חולצה מקורית של רומא הוא אומר שהוא מצא חולצה שעולה 100 יורו
    השאלה שלי אם עדיף להזמין מהאינטרנט (אם כן אז מאיפה מזמינים?)

14. Roma מנהלים

1. אפשר להזמין האתר הרשמי של הקבוצה אבל יעלה לך יותר אבל האיכות מובטחת. החולצה עצמה תעלה 121 יורו לא כולל משלוח ומכס מה שיכביד עוד על המחיר.
    NIKE MAGLIA HOME AUTHENTIC 2015/16SS HOME MATCH JSY - Mens - GARA - AS ROMA Official Online Store

2. אם אינך מעוניין בחולצה מקורית יש מלא אופציות באלי-אקספרס ואייבי לזיופים באיכות טובה במחירים מצוינים של 25-40 דולר.

אני ממליץ לך לברר עם החבר בחנות הפיזית של הקבוצה את המחירים כי תחסוך את המשלוח והמכס ותרוויח חולצה מקורית להרבה שנים.

Roma=amoR אוהב/ת את זה.
  15. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

איטורבה רשמי:

The Argentine forward, 22, joins the Premier League outfit on a six-month deal until 30 June 2016 for a fee of €1.2 million plus up to a further €1 million depending on the performances of the player and the English club.

The agreement includes an option for AFC Bournemouth to make the deal permanent and a compulsory purchase clause if certain targets are met.

---------

http://www.pagineromaniste.com/wp-content/uploads/2016/01/allenamento-Roma-strootman-dzeko1-500x333.Xxx
    בום

נערך לאחרונה ב: ‏1/1/16
מצב נושא:
הנושא נעול.