רומא 2015/16 :: קונים ולא מוכרים?

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י AS R, ‏2/8/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Ajax Amsterdam Member

אהלן אוהדי רומא, אני טס לרומא ב20.12 וראיתי אם אני לא טועה שיש לרומא משחק נגד גנואה והייתי רוצה לדעת מאיפה כדי להזמין כרטיסים

2. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

ROMA vs GENOA Serie A TIM 2015/2016 biglietti | Listicket.com

----

CDS כתבו היום שהכסף שיכנס מדומביה יושקע בשחקן הגנה חדש כבר בינואר. הפייבוריט שלהם הוא חואן ג'יזס והסוכן שלו מייצג גם את מייקון וגרסון. יתכן גם דיל עם ליאיץ' במקרה שאינטר תבחר לרכוש אותו.

מה דעתכם?

נערך לאחרונה ב: ‏2/12/15
    Ajax Amsterdam אוהב/ת את זה.
  3. SerieA Il Capitano

הוא לא מספיק טוב עבורכם. אני אשמח אם תרכשו אותו מאיתנו, אבל הוא בפירוש לא בלם פותח של קבוצה ששואפת להיות אלופת איטליה.

4. EO11 בפה אליל היכל התהילה

זה תלוי לאן מייעדים אותו.
    אם ברומא מייעדים אותו לעמדת הבלם, אז לצד בלם אינטליגנט שידע לחפות על הטעויות שלו ז'ואן יכול להיות בלם טוב מאוד, אבל בכל מקרה מדובר בשחקן שמצד אחד יש לו נתונים פיזיים מושלמים שמעניקים לו המון יתרונות, ומנגד יש לו נתונים שכליים עלובים שגם נותנים לו לא מעט חסרונות.
    אם מייעדים אותו להיות מגן, אז מצד אחד הטיפשות שלו פחות באה לידי ביטוי, מצד שני הוא לא תורם כלל התקפית והוא מרבה לבצע עבירות מטופשות, מה שמתקשר למה שכתבתי למעלה על הנתונים השכליים שלו.

בשורה התחתונה, אם תצליחו להשיג דיל טוב עם אינטר (גג 7-8 מיליון), אני חושב שכן שווה להשקיע ולנסות ציוות שלו ביחד עם מאנולאס. השאלה היא מה הכוונות של ראשי אינטר לגביו, מכיוון שלדעתי הכיוון הוא למכור את נאגאטומו בינואר ואם נמכור את היפני ביחד עם ז'ואן, נישאר רק עם טלס על עמדת המגן השמאלי, אלא אם כן מאנצ'יני יחליט פתאום לתת צ'אנס למונטויה ויעביר את דאמברוסיו/סנטון לשמאל.

Un bombón אוהב/ת את זה.
  5. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

ההגנה של רומא היום:
    דין - רודיגר - מנולאס - מייק\פלו

מחליפים:
    אין - אין - קסטאן - טורוסידיס

צריך מישהו שיסגור את שני ה"אין"ים. בלם פותח זה נושא שידחה לקיץ. צריך לראות מה קורה עם קסטאן ואיך רודיגר מתאקלם. במקרה של אי עמידה בציפיות אני מניח שנראה שוב את בנעטיה.

6. Roma מנהלים

בנעטיה היה בלם מספר 1 באיטליה בתקופה שלו ברומא ובין הטובים בעולם מאז ירד מכושרו ונראה מאוד מתוסכל בגרמניה. אני חושב שאם יש כזה במדף ואם כל השמועות נכונות, הרצון שלו לחזור וגם תמורת קיצוץ בשכר, צריך להביא את הבחור.

כמובן שזה לא יקרה אבל אני בעד לנסות מערך סטייל יובנטוס, 3-5-2, בענטייה-מאנולס-רודייגר זה מרכז הגנה מפחיד ופלורנצי פשוט תפור על התפקיד של האגף במערך כזה. בנוסף לשלישיית האמצע החזקה שלנו. המערך הזה יכול לעבוד לדעתי.

ממה שראיתי מחואן ג'יזס הוא לא באמת ישפר את ההגנה הנוראית שלנו אבל אחלה שחקן גיבוי וכמו שקובי ציין אין לנו מגן שמאלי מחליף בנוסף לבלם נוסף.

7. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

כאשר יש לך מחסור בבלמים (כמו גם מגנים) מבחינה מספרית אתה לא תעבה הגנתית את המערך שלך - אין בזה לוגיקה. אפשר אולי להתחכם עם זה (דה רוסי חלק משלישיית מרכז הגנה), אבל אלה התחכמויות לא רלבנטיות שיותר מתאימות לפפ גווארדיולה - לא לרודי גרסיה - לטוב ולרע כמובן.

אני מבין את הצורך שקובי הסביר, אבל אני לא חושב שחואן הוא הפיתרון; יש יותר מדי שחקנים טיפשים/לא אחראים ו/או צעירים חסרי ניסיון בסגל הנוכחי. אין עוד צורך ״להעמיס״ על הסגל מהבחינה הזו. אני חושב שזו גם אחת הסיבות לנאיביות/חוסר יציבות של הקבוצה שחייבת להיפסק.

נערך לאחרונה ב: ‏2/12/15
  8. Roma מנהלים

9. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

ליאונן מסי לוקח את זה גם אם הגול שלו היה מפנדל.

אלעד, Alta Tensione ו-SerieA אוהבים את זה.
  10. Roma מנהלים

שבוע גורלי מתחיל מחר. 2 משחקים בליגה לא פשוטים(טורינו ונאפולי) והמשחק הקובע על הכרטיס לשמינית הגמר בליגת האלופות מול באטה.

מקווה שנצליח לצאת ממיני משבר שפוקד אותנו ונחזור לדרך המלך כי אם לא הדיבורים על רודי יחזרו והחרא יתחיל לצוף..

11. zakuta Member

תגידו יש הערכה מתי סאלח אמור לחזור לשחק?

12. Roma מנהלים

כרגע מדווחים שמנסים להכשיר אותו לקראת המשחק מול נאפולי. יחמיץ את טורינו ובאטה.

13. ASROMA Member

מודה , גם בגלל כל מה שהיה פה בארץ לא רציתי לראות את המצרי אצלנו (וכך גם לא מעט אוהדים של הקבוצה וחבר'ה מפה) , יחד עם העובדה שג'רביניו כבר נמכר לקבוצה אחרת בקיץ. איך אפשר להסביר את זה שבלי שני אלה אנחנו נראים כמו קארפי ביום רע?
    שוב מפסידים יתרון בדקה כל כך מאוחרת, פגרת החג המולד זה הדבר היחיד שכרגע מעודד...

EsheD אוהב/ת את זה.
  14. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

משהו רע עובר על הקבוצה,יובה כבר נקודה מאיתנו,חייבים להתעורר אחרת שוב נגמור את העונה במרץ.

15. Roma מנהלים

את העונה לא נגמור במרץ אבל המטרות ללא ספק הולכות להשתנות. אליפות? אני חושב על המקום בליגת האלופות וחושש.

מצב נושא:
הנושא נעול.