רומא 2015/16 :: קונים ולא מוכרים?

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י AS R, ‏2/8/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

כרגיל קובי בהגנה עיוורת על המאמן,
    תקשיב ידידי רומא באירופה מביכה.נקודה. זה לא אומר שצריך להחליף אותו עכשיו , זו פשוט עובדה.
    גרסיה אגב סיפק שני ציטוטים שמעניין אותי מה דעתכם
    1: ״לא היינו כאלה גרועים״
    2: ״לא יכולנו לעשות יותר״
    שני הציטוטים מתייחסים למשחק מול בארסה כמובן.

2. Roma מנהלים

לא רק קובי, גם אני חושב שגרסיה צריך להישאר עד סוף העונה לפחות. אבל וזה אבל גדול בניגוד לרוב פה אני לא מקבל את התבוסה לברצלונה בשום צורה, לא הייתה הכנה ראויה והשחקנים מפוזרים ולא ידעו מה הם צריכים לעשות.
    גרסיה נכשל במשחק הזה נקודתית ואפשר לציין את באטה שזאת הייתה מעידה לא צפויה ועדיין אנחנו במצב שהיינו חותמים עליו בתחילת הקמפיין, משחק מול באטה בבית שהעפלה תלויה בנו.
    בסופו של דבר אם אנחנו נעלה אז רומא עדיין מביכה באירופה? התבוסה כואבת וצורבת אבל עדיין מקבל תבוסה לברצלונה ולעלות לשלב הבא שזה ההתקדמות האמתית שלנו באירופה.

לגבי הציטוטים בתקשורת, בדרך כלל מאמנים אומרים דברים בשביל לעודד את השחקנים, לרצות את ההנהלה וכדומה ואני חושב שזה אחד המקרים.
    אני בטוח שגרסיה יודע שיכלנו לעשות יותר וגם היינו גרועים בחלק ההגנתי לפחות, לגבי החלק ההתקפי אני מסכים עם גרסיה.

3. DRORIKO Member

לכל אלה שאומרים שרומא נכשלה כי היא קיבלה בראש מבארסה, מה תגידו על זה שהיא עשתה איתה תיקו? אז בתיקו גרסיה היה גאון, ובתבוסה הוא שכח לאמן כדורגל? חלאס עם הפופוליזם.
    רומא עד עכשיו עושה עונה טובה מאד באירופה, ואלא אם תהיה מעידה לא צפויה נגד באטה בהחלט אפשר להכריז על העונה הזאת כהצלחה במישור האירופי,לא משנה מה יהיה בשמינית.

לגבי הליגה עוד מוקדם לדבר,אבל רומא עדיין בתמונת האליפות. זה גם מאד תלוי איזה חיזוק תעשה בינואר, אני מניח שהיא תעשה חיזוק בחלק האחורי.

4. Roma מנהלים

*/aa1 אפרופו חיזוק אז מדווחים שמהדי בנעטיה בלמה של באיירן מינכן ואקס רומא לשעבר מתעקש לחזור לרומא וממש מציע את עצמו. לבנעטיה נמאס מבאיירן, ומוכן לקצץ 25% משכרו כדי לשוב לרומא.

*/aa1 עוד שחקן הגנה, כלבו לפי הבנתי, שמקושר לקבוצה הוא סיאד קולסינאץ' הבוסני של שאלקה.

*/aa1 בגזרת השחקנים שצפויים לעזוב אז יש את איטורבה כמובן וסוכנו בראיון לתקשורת: "גרסיה לא מבין אותו כמו שצריך." אני חושב שהוא יושאל כמעט בוודאות.

5. SerieA Il Capitano

אין אפשרות לגרום לסוכנים לסתום את הפה? עושים מה שהם רוצים ומדברים כנגד המאמנים חופשי.

Nesta ו-DRORIKO אוהבים את זה.
  6. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם אני לא חושב שצריך להעיף את גרסיה,זה לא סותר את זה שרומא מביכה באירופה,כן אם רומא תגיע לרבע גמר אז זה יהיה קמפיין טוב מבחינתה, עליה לשמינית היא חובה.
    אם רומא תעפיל היא עדיין מביכה,פשוט עדיין עומדת ביעדים שלה.
    אם רומא לא תעפיל היא לא רק מביכה,היא כשלון מביך.

תתייחסו לעצמכם בטיפה אובייקטביות,גם אנחנו היינו מביכים כשהפסדנו בשלג לגלא,כולנו הרגשנו שלא נגיע עם קונטה לשום מקום באירופה.
    גרסיה מאמן טוב,ועשה הרבה דברים יפים ברומא,באירופה - לא. אלא לא דברים שסותרים אחד את השני.קצת לוגיקה..

7. DRORIKO Member

להעפיל לרבע זה גם עניין של הגרלה אל תשכח. אם רומא תקבל שם את באיירן או את ריאל ותודח אז אפשר להגיד שזה כשלון? מסכים שאם תקבל את זניט או צ'לסי/קייב ותודח זה יהיה סוג של כשלון.
    בסופו של דבר עיניהם של אוהדי רומא נשואות לבאטה. אם רומא תעבור את זה גארסיה בבתים עמד ביעד. ניצחון ותיקו על לברקוזן, תיקו עם בארסה הטובה בכמה רמות. כן זה לא דבר של מה בכך. מה שכן אם רומא תמעד נגד באטה השחיטה של גארסיה שעושים לו פה תהיה מוצדקת.

8. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני עדיין מנסה למצוא common sense אצל הידידים מהעמוד הקודם שצועקים "אכזבה, בושה ומבוכה" מבלי להתייחס למשחקים עצמם, ליכולות הקבוצה (כלכליות,קבוצתיות ופרסונליות), לדירוג, ליעד, ולניסיון של רומא במפעל הזה. התוספת שלך לדיון היא "מביך", נקודה, כי זו עובדה"? היה פה פוטנציאל לאחלה דיון. מזל שלDRORIKO יש סבלנות ומוטיבציה להתייחס לדברים הללו בהיגיון ורצינות.

1: לא נאמר.
    2. the truth as it is.

עדיין לא יצא לי להביע את דעתי על העונה הנוכחית ועל גרסיה בפרט (למרות שאצלך בראש כבר הגנתי עליו בצורה עיוורת). אעשה זאת יותר מאוחר כי הרפש שאני מצטט כעת מתאים לדפי פייסבוק של דפקטים יובנטינים ולא לפורום שאני אוהב ומכבד.

נערך לאחרונה ב: ‏29/11/15
  9. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

קובי,סגנית אלופת איטליה,שמקבלת 7 זו מבוכה - כן.נקודה.סוף פסוק. - זה לא אמור לעניין אף אחד כל מיני תירוצים של רמה/כסף/נסיון - למה? כי אתם סגנית אלופת איטליה! כי הסגל שלכם שווה עשרות מליניום! וכי אתם לא אמורים לסיים משחק כדורגל בתצואה של כדוריד! אם אתה מתייחס לרומא באותה רמה שאתה מתייחס למכבי תל-אביב, אז... שיבושם לך,אתה צודק 6-1 זו תצוגה הגיונות ולגיטמית,ודז'קו גם היה צריך לרוץ ולעשות פיו-פיו.

אני מאוד אוביקטיבי,אני הראשון פה לבקר את יובה,הראשון להגיד שאנחנו נראים כמו פאלרמו גם שאחרים מתלהבים.אני גם מהראשונים לברך את רומא ואחרות כשהם נראות טוב,ואני גם מבקר כשזה הפוך.
    אותי עדיין רודפות תוצאות כמו 4-1 לפולהאם והמשחק ההוא בגלאטסראי,וגם איך שהקבוצה נראתה בתחילת העונה,אין זה סותר את המאזן הסופר-שלילי שלכם באירופה,שמלווה בתצוגות שמתאימות לטניס או לכדורגל מהמזרח התיכון.

כל זה אגב,לא סותר את זה,שאני לא חושב שצריך להעמיד את רודי בכיכר העיר ולחתוך לו את הראש(או את החוזה),ושבסך הכל הוא עושה עבודה טובה.

נערך לאחרונה ב: ‏29/11/15
  10. Roma מנהלים

בסופו של דבר כולנו מסכימים שאין מה לדבר על העתיד של רודי גרסיה כרגע והוא יישפט בתום בעונה בהתאם להישגיו.

הנושא שאין לגביו הסכמה הוא ה"כישלון" של רומא באירופה והתצוגות המבזות מול באיירן וברצלונה, ככה לפחות אני רואה את הדיון. אני בדעה דומה לשל Bianconeri (שם?) ולקבל 7 ו-6 זה מבוכה אבל אם נעבור את שלב הבתים השנה, אוי ואבוי אם לא, אז אני מוכן לקבל את התצוגה מול ברצלונה בתור מעידה חד פעמית. בסך הכל המטרה הייתה להגיע לשמינית ואם עשינו את זה למרות התבוסה לברצלונה אז אפשר להגדיר את זה בתור הצלחה לא?

בנוגע למשחק מחר דובר על זה שטוטי אולי יהיה בסגל אז הוא יקבל עוד זמן להחלים ויהיה מחוץ לסגל בנוסף לסלאח, ג'רביניו ,סטרוטמן ופונסה הפצועים. אשלי קול כמובן גם לא בסגל, הוא לא רשום לדעתי אבל כבר הרוב פה הספיקו לשכוח אותו.

11. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

תל אביב אומנם שוכנת על הים התיכון, אבל גם רומא ממש קרובה לים הזה.

אולי מילת הגנאי צריכה להיות מזרח תיכון.

12. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

יכולתי להישבע שכתבתי מזרח.. אבל בכל אופן תוקן, תודה יואב

13. Roma מנהלים

תגובות לאחר ההפסד לאטלנטה אמש:

*/aa1 מאמן רומא, רודי גרסיה, בראיון ל-SKY: "ההפסד? היום לא שיחקנו בצורה טובה. אין הרבה דברים חיוביים שאפשר לקחת מהיום הזה. נתנו להם לשלוט בקצב של המשחק יותר מדי. יש לי אמון רב בקבוצה הזו, ומעכשיו אנחנו נדבר רק על המגרש. עלינו לשמור על הפיות שלנו סגורים, להיות מאוחדים, ולעבוד על מנת לצאת מהתקופה הקשה הזו.
    התבוסה לבארסה? אינני חושב שהתוצאה הזו השפיעה על התוצאה היום, ואנחנו נוכיח זאת במשחקים הבאים. אני מודע לכך שהשבוע האחרון היה קשה, אך הקבוצה יכולה להוכיח את שוויה על ידי כך שתראה לכולם שזה נחלת העבר. אני מאוד מאוכזב וכועס מהתוצאה היום, אך עלינו לחזור לנצח. אינני כועס רק על אדם אחד, אלא על כולם. אני לוקח אחריות על ההפסד. אני מעדיף שהביקורות יפגעו בי מאשר שיפגעו בשחקנים. רצינו להתקרב לפסגה, אבל היום נכשלנו בכך. עם חזרתם של הפצועים, אני בטוח שהשמש תפציע עבורנו בקרוב מאוד.
    עתידי ברומא? הדבר הכי חשוב עבורי הוא המשחק הבא. עלינו לנצח אותו בכל מחיר."

*/aa1וואלטר סבאטיני, המנהל הספורטיבי של רומא בראיון ל-SKY:
    "השם היחיד שיכול להתאים לרומא בעמדת המאמן הוא רודי גרסיה, אנחנו נמשיך איתו, אנחנו כל הקבוצה מאחוריו. זה מגיע לו ונמשיך איתו עד הסוף.
    עתיד המאמן? רק פאלוטה רשאי לפטר מאמנים. אנחנו כל יום מדברים עם הנשיא פאלוטה וגרסיה יודע מה דעתו. וזה לא המקום ( התקשורת) לערוף את ראשו של המאמן!
    שנה וחצי של עליות ומורדות? אולי אנחנו נותנים למאמן עצות שגויות (צוחק).
    המילים של דה רוסי?(בהמשך) דה רוסי צודק. אנחנו צריכים ליהיות מאוחדים ולצאת מזה, בייחד עם המאמן. זה כבר קרה שנה שעברה ואסור שניפול שוב לזה, אנחנו צריכים ליהיות ערניים ולצאת מזה. תקראו לי פטתי אם תרצו, אבל אני מאמין במאמן ובסגל הזה, הם עובדים כל יום קשה מאד בשביל לעשות הכל בצורה הכי טובה, לפעמים זה מצליח ולפעמים לא. זהו רגע קשה עבורנו, ואנחנו צריכים לעבור אותו.
    מאמנים זמינים בשוק? אני חוזר על עצמי - גרסיה לא האשם היחידי, כולנו אשמים! בנו פה קבוצה גדולה וכבר הראנו את זה, עכשיו אנחנו לא מראים, ונעבוד קשה כדי להראות את זה שוב. אנחנו מייצגים פה עיר גדודה, עם הרבה אוהדים. כשנצטרך לעשות חשבון נפש נעשה כולם בייחד ולא פה."

*/aa1דניאלה דה רוסי בראיון ל-SKY: "ההפסד? זוהי איננה נקודת השפל הכי נמוכה שלנו. בעונה שעברה היו לנו מלא תוצאות תיקו שעיכבו אותנו. המשחק היום לא היה משחק גדול, וכעת אין לנו אלא להפיק את הלקחים שלנו ולהתקדם למשחק הבא. לאחרונה ניצחנו במשחק דרבי גדול, אך השבוע זה היה סיפור אחר לגמרי. אני מקווה מאוד שההפסד לברצלונה לא תקוע ליתר השחקנים בראש. עלינו להתחיל לחשוב על טורינו החל ממחר, ולעבוד לקראת המשחק מולם.
    גרסיה? אף אחד לא יגיד מול המצלמות שזו אשמת המאמן. עלינו פשוט להשתפר. ישנם קשיים, וזה מובן מאליו, אך להאשים את המאמן זה יותר כמו תירוץ למפסידנים, ואם נשתמש בתירוצים, ניכשל כמו שנכשלנו בעונה שעברה. בעונה שעברה היינו בטוחים שהייתה לנו קבוצה חזקה, אך יובנטוס הוכיחה עצמה כעליונה בכמה רמות. כעת אנחנו קבוצה יותר טובה, אך אנחנו סופגים יותר מדי שערים. בעונה שעברה זה כמעט עלה לנו במקום בליגת האלופות, כשנכנסנו לתקופה רעה של 3-4 חודשים עד שגילינו שנאפולי ולאציו מזדנבות מאחורינו. איננו יכולים להרשות לעצמנו לא להשתתף בצ'מפיונס בעונה הבאה."

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t1.0-9/12313952_639082299565235_8487764935163711867_n.Xxx?oh=dbb86f03044a483f1b0dd4cf060705a7&oe=56E19353&__gda__=1456891705_efb08a67aa1a84864493d9ff80232e5e
    שחקני אטלנטה חוגגים אתמול באולימפיקו לאחר המשחק.

מבחן מאוד גדול לקבוצה בשבת מול טורינו, אני מחזיק מהקבוצה הזאת מאוד ובטח בבית אם לא הפצועים אני מעריך שהיא הייתה בצמרת, צריך לראות אם רודי והשחקנים בעיקר חזקים בדיבורים כי אני כבר מתחיל לאבד סבלנות.

14. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

Roma אוהב/ת את זה.
  15. Roma מנהלים

בשעה טובה ומוצלחת. אני מקווה החותמת הסופית שאפילו לא נפזול לגביו בסוף ההשאלה. אחרי הראיון לתקשורת והקשקושים על ברצלונה עכשיו זה? גם שוער בינוני וגם לא בדיוק מקצוען.

קצת לקראת ינואר:

*/aa1 ישנן 6 קבוצות שרוצות להשאיל את איטורבה וכנראה שאכן איטורבה יושאל בינואר לאחת הקבוצות.
    */aa1ברומא מחפשים שחקן התקפה שיספק את הסחורה במקרה של פציעות כמו עכשיו והשם שעולה הוא סופיאן פגולי, שחקן ההתקפה של ולנסיה ונבחרת אלג'יר.
    */aa1בעיה נוספת היא בעמדת הבלם, אך לפני שסבאטיני מתכנן לשפוך כסף על בלם, הוא מעוניין לראות כיצד מתפקד קסטאן, שהרי אם הוא ייכנס לכושר טוב, אין טעם להביא בלם נוסף. כמובן שהמועמד הוא מהדי בנעטייה יקרינו.
    */aa1סוגייה שצריכה להיפטר היא סיידו דומביה. רומא מחזיקה בהצעה מסין עבור השחקן, הצעה גבוהה, אך השחקן מעוניין לשחק ברוסיה. סבאטיני מחכה להצעה מצסק"א, אך אם היא אינה תיהיה מספקת, כנראה שהשחקן יימכר בינואר לסינים.

בקיצור יש עבודה לסבאטיני. יהיו קצת שיפוצים בסגל לקראת החצי השני של העונה.

EsheD ו-Bravo'Al'HaLancia אוהבים את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.