רומא 2015/16 :: קונים ולא מוכרים?

Discussion in 'פורום כדורגל איטלקי' started by AS R, Aug 2, 2015.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

איפה הוא משחק עכשיו .??

2. yonmu Member

אני חושב שהשאלה המתאימה היא 'איפה הוא פצוע עכשיו'.
    בכל אופן, ספורטינג ליסבון.

Gianzola and Roma like this.
  3. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

4. Roma מנהלים

ראיתי שאין דיון מחזור אז:

ההרכבים המשוערים למשחק היום -
    https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t1.0-9/12143219_971070309605757_8680963222461617814_n.Xxx?oh=8e89bd639ef812412800bda34456d8b4&oe=56C3222E&__gda__=1456610454_2a411d18cab7160386cf9b39aa0b9ca9

חייבים לקחת היום 3 נקודות ולהיצמד למובילות, במיוחד לאור המשחקים הקשים של אינטר ופיורנטינה מחר.
    - בהרכב של אמפולי צפויים לפתוח שני שחקנים רומא שנמצאים בהשאלה. השוער סקורופסקי והקשר לאונרדו פארדס.
    - במשחק הליגה הקרוב מול אמפולי, צפוי דניאלה דה רוסי להשלים את הופעתו ה-500 במדי רומא. אגדה!

5. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

6. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

ערבון מוגבל זו חתיכת מחמאה לכתבה כל כך דגנרטית. ברומא ציינו לא פעם שגודל הפרוייקט מתקרב ל500מ'. כעת הם "מהססים" לאחר שכבר השקיעו מיליונים בגלל שהסכום עבר את ה300? גם ההצגה של בניית תשתיות לפני האיצטדיון בפן פסימי היא מגוכחת. מישהו חשב שהאיצטדיון יבנה לפני הכבישים ודרכי ההגעה אליו?
    לכתב המפגר של Milano e Finanza היייתה הזדמנות נהדרת לעלות סימן שאלה ענק על כל הפרוייקט בדמות התפטרותו של ראש עיריית רומא בשל אי הסדרים בתקציבים, אבל הוא לא עשה את השיעורי בית המינימליים.

הQ&A הגיע ממש בזמן. הקורבה סוד לא ירגעו מהחומה שבנו להם מול הפרצוף אך אולי יפסיקו לפגוע בקבוצה שלהם לאחר שיבינו שזו לא הכתובת. חשוב היה לשמוע גם שפרוייקט האיצטדיון לא נפצע מהשינוי בעיר מאחר שהשלב המקומי כבר מאחורינו והבירוקרטיה מתבצעת מול המחוז.
    שמחתי לקרוא גם על הארכת החוזה של סטרוטמן וההתייחסות לכל הF**ing idiots שכתבתו שאלות מצויינות.

https://pbs.twimg.com/media/CRhH-6uWIAAMTQp.Xxx:large
    חג DDR שמח.

Last edited: Oct 17, 2015
  7. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

לאף אחד אין דעה על המחאה של הקורבה סוד והשינוי הדרסטי במראה של האולימפיקו?

תמיד הייתי נגד ה"שרופים" שמרגישים שיש להם בעלות על המועדון, אך לאחרונה ניתן לראות בבירור שינוי באווירה והדינאמיקה של הקהל.

כאן ניתן לראות את הקורבות עם החוצץ המושמץ באמצע, מקומות ישיבה מוגדרים ואיסור הכנסה של שלטים גדולים ואבוקות: הפיצוי הוא דגלי פלסטיק מתחת למושבים כפי שמקובל באנגליה :

וכאן מה שהתרגלנו לראות במשך שנים:

לא בדקתי זאת בעצמי אך אוהדים שהיו במשחק מול ברצלונה טוענים שהאווירה הייתה פשוט מחורבנת ותיירותית מדי.

Franco likes this.
  8. ASROMA Member

לכמה זמן סלאח בחוץ?

9. Roma מנהלים

ייעדר בין-4 ל-6 שבועות. זה הזמן של איטורבה לקבל יותר דקות ולנסות להוכיח לרודי גרסיה.

10. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

יחסיר את : בולוניה, ברצ'לונה, אטאלנטה, טורינו, באטה.
    בספק ל : נאפולי, ג'נואה.

טוטי חוזר בזמן.

11. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

למי שאין כוח לקרוא את הראיון של סבאטיני, להלן עיקרי הדברים:

על בנעטיה : "הוא שחקן באיירן וישאר כזה. רודיגר הראה סימנים של שחקן גדול ומאחוריו יש את קסטאן לו נשאר פער קטנטן כדי לחזור לרמה הנדרשת"

על המרקאטו: "אנו לא נשתתף בחלון ההעברות בינואר אלא אם יקרה משהו דומה לפציעה של סלאח"

על איטורבה: "העמסתי יותר מדי משקל על הכתפיים שלו במחיר ששולם עליו, כעת אנו מתקנים זאת ומצפים שישחק כמו בילדותו"

על דה רוסי: "נכס. בחיים לא ראיתי שחקן ששואג את השמות של חבריו לקבוצה ביציע"

על דומביה : "צסקא לא תרכוש אותו, מישהו אחר יקנה אותו"

על גרסון : "יגיע בינואר, בקרוב נחליט האם להשאיר אותו להתאמן 4 חודשים עם הקבוצה או שנשאיל לקבוצה אחרת שיקבל זמן משחק"

על ג'רביניו : "לא התגמשנו על מחירו בקיץ והמאמן ביקש להשאירו כי האמין שביכולתו לשחזר את העונה הראשונה ברומא"

על אוצ'אן : "היה מדהים נגד פאלרמו, נלחם כדי להשאיר אותו ברומא"

על חידוש החוזה של טוטי : "זהו נושא שרק טוטי מחליט לגביו"

על סטרוטמן : "נראה שמח סוף סוף, כרגע הוא ב60% מהדרך. איתו, הסיכוי לזכות יגדל dramatically"

על הבחירות בשוק : "אני בוחר את השחקנים לבדי, זו העבודה שלי אך אני תמיד נוהג לשתף את המאמן. החלטנו ביחד שפלורנצי יתפוס את עמדת המגן עם מייקון. טורוסידיס אמין מאוד, דין יכול לשחק 40 משחקים בעונה, וגם אמרסון שחקן טוב מאוד.

על וויצ'ק שסניי : "הייתי רוצה להשאיר אותו אבל מההיכרות עם ונגר יהיה זה קשה מאוד"

12. Roma מנהלים

Romanista

אני ראיתי כתבה שסבאטיני מוכן לשחרר את איטורבה בינואר.

עם כל הכבוד לסטרוטמן, אפשר לשחרר את הבחור לשחק בפ.ס.וו או משהו, הוא לא יחזור לעצמו ובספק עד כמה לכדורגל רציני. הבחור גמור. מדיבורים על חזרה בינואר מדברים על מרץ-אפריל.

עריכה: שכחתי שגרסון נרכש, הוא לא יוכל לשחק אצלנו השנה נכון?

13. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

במקרה של שצ׳סני אני חושב שזה יותר תלוי ברצונות של השחקן מאשר ונגר שאין סיבה שיילחם עליו יותר מדי אם לא עשה זאת כבר בקיץ האחרון.

מבחינת רומא הייתי שואף לשוער טוב יותר כמובן כבר בקיץ הבא. ממה שיצא לי לראות הוא ממשיך להיראות כמו שוער שאי אפשר לדעת ״איך לאכול אותו״, קרי, הוא לא מספיק אמין - לפחות לא לרמות הללו - ובטח שלא לרמות אליהן רומא עוד צריכה לשאוף ולהתקדם אליהן.

Don Joan Roman and Un bombón like this.
  14. Roma מנהלים

בדיוק אותו שוער שהיה בארסנל יום עסל יום בסל, למועמד הבא. יש הרבה שוערים איטלקים צעירים שכבר עכשיו יותר מרשימים וכמובן יש כמה מנוסים שיהיו על המדף בסוף העונה(אהמ אהמ סיריגו).

15. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

.

Last edited: Nov 12, 2015
Thread Status:
Not open for further replies.