רומא 2014/15 :: ציפיות גבוהות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י AS R, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה הוא אומר?

2. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

ראיתי רק את הראשונה, קאסטאן הציג יכולת מעודדת.

3. golding מנהלים

רומא רוצה את סלאח. אבל היא גם רוצה את לואיז, ובתמורה לכך אנחנו מעוניינים ברומאניולי. או משהו כזה. נשמע מופרך, בקיצור. מה גם שההצעה על סטונס לא מתיישבת עם ההתעניינות שלנו ברומאניולי, אלא אם כן הוא מיועד להיות המגן השמאלי שלנו (ספק רב).

4. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

פיורנטינה יורדת מהסכם השאלת סלאח בתמורה להשאלה של דסטרו. סלאח מושאל לרומא (עם אופצית רכישה גבוהה בהרבה מזו של פיורנטינה). על הדרך רומא ביקשה גם את פליפה לואיז וצ'לסי הביעה עניין ברומאניולי.

Gianzola אוהב/ת את זה.
  5. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

לפי מה שהבנתי זאת צ'לסי שסוג של הציעה את לואיז לרומא בתמורה לכך שרומא תרד מבאבה שצ'לסי מאוד רוצה.

6. golding מנהלים

נשמע יותר הגיוני. אני מניח שרומאניולי כמגן שמאלי זה בזבוז?

בכלל מעבר של רומאניולי מרומא לכל מקום זה בזבוז. זה בשם שלו. literally.

אלעד, JohnTerry26, SerieA ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  7. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חושב שזה יותר בקטע של לפנות מקום כדי שבאבא יסכים להגיע. סלאח לבדו מבטל את הגעתו כי לוקח את הnon-eu האחרון. בחיי שאני לא זוכר אכזבה כל כך גדולה משחקן רכש שצפוי להגיע עם כל כך הרבה cons מבאסים.

פספסנו את זה ברדיו רומא:
    Alessio Romagnoli would be left on the bench in the friendly match against Real Madrid in Melbourne because of a muscle
    strain.

בערך כמו לקנות למבורגיני אבנטדור לטיולי שטח.

אלעד, Bravo'Al'HaLancia ו-golding אוהבים את זה.
  8. נדבד Member

באף מקור רציני לא נרמז אפילו שסיטי ורומא קרובות לסכם. יש פערים. לכן גם רומא עברה לאופציות אחרות.
    אני לא נוהג לומר את זה בפורומים, אבל אני מוכן להתערב איתך שדז'קו לא מגיע לרומא.

9. golding מנהלים

צ׳לסי לא מעוניינת ברומאניולי ודורשת מרומא 25 מ׳ (20 + 5 בונוסים). נראה שזה עומד להיסגר בקרוב.

10. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

משתמשים התלוננו שאני לא מתבכיין מספיק.

אז הינה הגיע גם תורי:

*יצור
    *25 פאקינג מ' יורו. פאקינג יותר יקר מאיטורבה.
    *3 פאקינג מ' משכורת.
    *תופס מקום של זר עד הקיץ הבא.
    *חוסם הגעה של פצצת כישרון לעמדת המגן.
    *מתווסף ל10(!) שחקני התקפה על 3 עמדות.
    *אחרי פריצה של חודש וחצי עושה רושם חזק שהיריבות למדו לסגור את הריצה החד גונית שלו.
    *בשום צורה לא מהווה שידרוג על הקאדר הקיים.
    *היסטוריה של גועל שאמורה לחזור על עצמה במקרה שיתפלק לו עוד חודש חיובי.
    *יאלץ לקבל דקות על חשבון שחקנים הרבה יותר ראוים.

:sm_XXsmoker:

----

מה הוא מקור רציני בעינייך? ומה גרם לך להסיק שרומא עברה לאופציות אחרות?

:sm_icon_thumright:

11. golding מנהלים

אני לא מאמין שאנחנו עושים עליו רווח כזה, אין לי מושג איך המניה שלו כל כך גבוהה באיטליה.

12. Roma מנהלים

קובי זאת התמונה שחיפשת:
    http://www.ilpagellone.it/public/img/AEED2F05A4E6E13F7CC4C29C2B2316C9.Xxx

העברה הזויה אם וכאשר, עוד סיבה לשנוא את השחקן הזה שהוא שונא ישראל. שונא את השחקן הזה.
    ----

ראיתי את זה במקרה,
    Sanabria 12 million
    Ponce 5 million
    Paredes 5 million
    Mendez 2 million
    Carbonero 3 million
    Loan fees
    Ibarbo 7.5 million
    Astori 2 million
    Spolli 1.5 million
    Ucan 4.75 million

Total=42.75 million
    זה מהשנתיים האחרונות, מישהו יכול לאמת את המחירים?

בנוגע לשוק העברות בכללי, אני לא שותף לדעה שיש לנו אקס פקטור או מנהל מיוחד, לצד כמה העברות גדולות יש כמות לא מבוטלת של כישלונות. יש תחושה שיש לנו איזה גאון בתחום אבל זה לא בדיוק המצב.

אדין דז'קו הודיע לראשי סיטי שהוא רוצה לעבור אלינו. אני מאמין שזה ייסגר בסוף. אני מקווה שהשיכור לא שוכח שיש 2 מגנים להביא..

13. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

סנאבריה 4.5, יעלה 12 בסופו של דבר אם ימכר בסכום ענק בעתיד.
    איבארבו 2.5, 5 נוספים שייכים לניינגולאן.
    כל השאר די מדוייק.

אני מניח שמי שכתב את זה בקייזה ניסה למכור תסריט של רכש כושל. בפועל כל אחד מהילדים האלה נרכש בתור פרוספקט לעתיד ויכול להימכר בסכום העולה על כל הרכישות האלו יחד. הבלוג הזה היה עילוי לפני מספר שנים. היום הוא דף שמקיאים עליו רפש היסטרי עם 0 מאמץ לנסח טיעונים היגיוניים. הוא עדיין חשוב כי לרוב הזבל שבו לא נשפך למקומות אחרים ברשת.

הרשימה שהבאת מעידה על כמות בלתי נתפסת של כישרונות מבטיחים שלא נראתה עד כה באף קבוצה באיטליה (אולי פרט לאודינזה). זה חלק בלתי נפרד מאסטרטגיית הגדילה של רומא וכבר היום היינו עדים לקבוצה הרבה יותר גדולה אם עשירית מזה היה מתקיים בשנים של סנסי. להתלונן על כסף שהושקע בעתיד הכלכלי והמקצועי של המועדון ולשייך את היוזמה לסבאטיני ולא למי שבחר בו כדי ליישם את הרעיון הזה, זו פשוט בורות וחוסר סבלנות שמאפיין בדיוק את הגן ילדים הנחות בchiesa di totti.

נערך לאחרונה ב: ‏19/7/15
  14. Roma מנהלים

אסטורי, ספולי ואיבארבו הם לא בדיוק השקעה לעתיד.
    אני יותר מדבר על העברות אחרות כמו לדוגמא ג'רביניו, ליאיץ' וכאלה. שחקנים ששילמו עליהם X מסויים והלוואי שהיינו מצליחים להחזיר את הכסף. היום אנחנו יותר נתקעים איתם והם תוקעים לנו את עונת העברות.

ועדיין להוציא בקירוב ל35 מיליון על רכש לעתיד זה מיותר לדעתי. ב35 מיליון אתה יכול לחזק את הקבוצה בצורה משמעותית ולא בשחקנים שלא בטוח מה יצא מהם. כמובן שאתה מגזים, אין בשום קבוצה באיטליה? אתה בטוח? רק להסתכל על יובה ולקנא - רוגאני, סוטאראו , קומאן , ברארדי וזה שחקנים הרבה יותר טובים ומוכחים. גם בשאר הקבוצות יש שחקנים צעירים מבטחים רק צריך להוציא את הראש מהחול.
    סתם הערה קטנה, את השחקן הכי מבטיח שלנו ויכול להיות עוגן לשנים בהגנה בנוסף להיותו רומאי אנחנו אולי מוכרים ובשביל מה לקנות את השחקן הכי צפוי בליגה במחיר תעריף כפול.

הכל עניין של שאיפות, לאן אנחנו שואפים - להיות אונדינזה ולייצר לגדולות שחקנים או להתחרות על תארים.

EsheD אוהב/ת את זה.
  15. נדבד Member

מקור רציני? גאזטה, סקיי , די מארציו וכו'. אני לא אמציא עכשיו מקורות, אלו הכי אמינים שתמצא, מלבד אתרי קבוצות.
    קשה לי להאמין שפורסם באיזשהו מקום רציני שיש הסכם וזה לא הגיע (עדיין! )לאחד המקורות הגדולים. אני באמת תוהה על סמך מה אתה בטוח שדז'קו יהיה שחקן רומא. זה כרגע מאוד רחוק.

מצב נושא:
הנושא נעול.