רומא 2014/15 :: ציפיות גבוהות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י AS R, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Alta Tensione Member

דיברתי על עלויות החוזה שלו.

2. Roma מנהלים

- ראדג'ה חתם חוזה חדש עד 2020.
    https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/11012854_887453641315451_8074134872268723155_n.Xxx?oh=ae8c3fc37e22bcf6b7f4b7e5a0e50e0e&oe=565CBE19

- דסטרו מתקרב לווסטהאם. טוב בוריני 2.0... רק שילך כבר!

אני רק אניח את זה פה PSG: 'Sirigu can leave' | Football Italia

3. Lupo Member

המחיר הוא ההיפך הגמור מ״מופקע״, בטח כשמדובר בשוער מנוסה שעשה קריירה עשירה בקבוצה מנצחת, ובטח כשהוא לא יוצא עם קבוצתו למחנה האימון וכבר אין לו מה לחפש שם.

את יכולותיו נטו כשוער אני מעריך כטובות, זאת למרות ״החורים בידיים״ שיש אצל כל שוער, אצל מי יותר ואצל מי פחות. העיקר בעסקה כזו תהיה לקבל שוער מוכן במחיר פעוט שיכול לרוץ עם הקבוצה להישגים ובנוסף להשאיר כסף לחיזוק במקומות אחרים.

4. Roma מנהלים

- קייטה איתנו לעוד עונה. Club statement: Seydou Keita

https://pbs.twimg.com/media/CJ3p1zLW8AEUdaC.Xxx

- לפי האתר של סיטי דז'קו ויובטיץ' הצטרפו למחנה האימונים באוסטרליה. אל חשש גם אנחנו שם לא? טורניר האלופות?

בכל מקרה ברשת כבר העלו את השם הבא בגזרת החלוצים, סלומון רונדון.

5. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

דווקא במקרה שלו אני די בטוח שאם הוא היה נשאר אצלנו הוא היה ממשיך בגרף העלייה ומתפתח להיות חלוץ הרבה יותר טוב ממה שהוא הייום. המעבר לפריימרליג גמר לו את הקריירה.

6. Roma מנהלים

לנו אני לא חושב שהוא מתאים(כמה עמודים אחורה דנו בנושא),אולי בקבוצה אחרת בליגה הוא יכול להצליח. בכל מקרה בקשר לאנגליה אני מסכים איתך.

7. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

בעיניי דז׳קו היה השם הכי מעניין מההתחלה בהקשר של רומא. אני מודה שאני לא אוהב חלוצים גדולים והרבה פחות מתחבר אליהם, אבל כבר אמרתי בעבר שאני לא רואה בדז׳קו טרגט-מן טיפוסי כמו מנדזוקיץ׳ ואפילו לוקה טוני לצורך העניין. יש עליו כדורגל גם עם הפנים לשער.

8. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

העלבת את טוני :) אתה ראית את דז'קו הרבה יותר ממני, אבל ממה שאני ראיתי אני לא אכחיש שיש לו טאץ' טוב ויכולת לשחק עם הפנים לשער, אבל הרושם שלי הוא לא של מישהו שמספיק טוב בזה בשביל שלא נקרא לו טרגט מן טיפוסי...

9. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

Franco
    טרגט מן טיפוסי בדרך כלל לא יכול ככה:

אלעד אוהב/ת את זה.
  10. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

האמת שאין שום דבר טיפוסי בטוני. הוא כ״כ טוב וגרוע בו זמנית שזו פשוט תופעה שכיף לצפות בה.

אני חושב שדז׳קו הרבה יותר קרוב בסגנון שלו לחלוץ כמו לבנדובסקי מאשר מנדזוקיץ׳ אם לתת אינדיקציה יותר מחודדת למה שאני חושב עליו. אני חושב שהמעבר לסיטי לא היה נכון עבורו מקצועית בדיעבד, אם כי גם שם הוא סיפק מספרים ומספר רגעים סופר חשובים.

מאוד אהבתי לראות אותו בזמנו בוולפסבורג. אני חושב שהחזרה להוביל תעשה לו טוב והוא יכול לעשות דברים יפים ברומא.

ג'ורדן לאב אגדה ו-Franco אוהבים את זה.
  11. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

קובי, לשחקנים אחרים שאתה כן קורא להם טרגט מן טיפוסיים אין רגעים כאלו פה ושם בקריירה?

12. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם לאחרים מתפלק פה ושם. אבל התנועה הזו בשער מאפיינת אותו בהרבה מאוד משחקים לאורך הקריירה ומפיקה הרבה מאוד בישולים או מסירות מפתח (שהם לא נגיחה אחורה) יחסית לחלוץ מטרה "טיפוסי". נראה לי שפשוט הגודל שלו מצטלם פחות טוב כשהוא עובד מחוץ לרחבה.

13. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

התגובה של קובי מדוייקת בעיניי.

אני רוצה להוסיף שלדעתי ה״בעיה״ הנוספת עם הבחור היא שהמנייה שלו בירידה חדה אחרי העונה האחרונה ובעיקר בגלל שהוא דיי נמחק ברוטציה אחרי אגוארו ובוני שהגיע בינואר ופחות טוב ממנו באופן משמעותי לטעמי. לדעתי לרומא יש כאן פוטנציאל להרוויח חלוץ פנטסטי.

אגדיל ואומר שאם הייתי מקבל החלטות בארסנל או ליברפול הייתי הולך עליו בכל הכוח שיהיה חלוץ ראשון בלי לחשוב פעמיים בכלל.

נערך לאחרונה ב: ‏15/7/15
  14. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

בלי קשר למה שכתבתי לפני כמה תגובות, מההכרות שלי עם הסגל של ארסנל וליברפול גם אני הייתי הולך עליו, וגם ברומא אני חושב שהוא יכול להצליח. אני מקבל את מה שאתם כותבים כי באמת שיחסית "לרמת הכוכבות" שלו לא ראיתי אותו הרבה, אבל ייקח לי זמן להשתכנע במו עיני שהוא לא חלוץ מטרה טיפוסי עם יכולת קצת יותר טובה בדברים מסוימים מחלוצי מטרה אחרים.

15. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

מרוב הדיבורים על חלוצים יש משהו שלא הבנתי באופן חד משמעי לקראת העונה הקרובה: טוטי יורד לספסל או שהוא הולך לשחק ליד החלוץ?

מצב נושא:
הנושא נעול.