רומא 2014/15 :: ציפיות גבוהות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י AS R, ‏21/10/14.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Roma מנהלים

חסר קבוצות בפריימר ליג שאפשר ל"שחוט" במחיר? ליברפול התעניינו בזמנו אבל אני מאמין שהם ירדו מזה לאחר שהם סגרו עם מילנר.
    לפאיניץ' לא תיהיה בעיה למצוא קונים לדעתי.

השאלה אם שוב פעם למכור שחקן טוב+ כמו בכל עונה ולקוות שהמחליף שלו יצליח למלא את החסר. אני מאוד מאמין בו למרות הכל ושחקן שמראה רצון להישאר בקבוצה בנוסף למלחמה ולהקרבה שאני רואה ממנו במגרש זה מספיק בשבילי. בסופו של דבר הוא לא שחקן שיוביל קבוצה אבל הוא שחקן שיכול לשנות משחק במסירה גאונית או מצב נייח ושחקנים כאלה עדיף שיהיו אצלך מאשר אצל היריבים.

2. AS R Member

דווקא פיאניץ' הוא אחד שאפשר למכור בהרבה כסף ולהביא תחליף ראוי במחיר זול יותר. בטח כשהוא ממשיך להראות שבמשחק עומד הוא לא שווה הרבה (פרט לאיזו הברקה פעם בעשרה משחקים). צריך ששחקן יותר דומיננטי ומשקיע כמו נאיינגולאן.

3. golding מנהלים

לאיזו קבוצה אנגלית אפשר למכור את פיאניץ' בהרבה כסף? כל הקבוצות ששופכות צפונה מ-20 מיליון על שחקנים לא ממש צריכות אותו ובעיקר לא מביעות בו עניין (נכון, עדיין מוקדם). הקבוצות מהדרג הנמוך יותר שבדרך כלל לא משלמות את הסכומים האלה אבל במקרים מסוימים כן, כמו טוטנהאם ואברטון, לא יקחו את ההימור הזה לעניות דעתי.

4. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

golding,
    לפי "דיווחים" מאנגליה, הצענו לכם להשאיל את קוואדראדו עם אופציה לרכישה (אני מניח שלא יותר מ15מ'). צ'לסי תלך על זה?

אם זה נכון, רומא תקבל שחקן כמעט זהה ברמתו לג'רביניו אך תוכל להשתמש ב15מ' מהמכירה של הראשון.

הפתרון המושלם בעיניי לגבי פיאניץ' הוא טרייד עם קבאיי+15מ'.

זו עוד דוגמא מצויינת לכך ש"מכירת כוכבים" = חיזוק מאסיבי לקבוצה, מאחר ושתי פעולות אלו לא יחלישו את רומא שבנוסף תשאר עם עודף של 30מ' שאמור להספיק לרכישת חלוץ חדש.

נערך לאחרונה ב: ‏4/6/15
  5. JohnTerry26 Member

אני מניח שכן אבל לא עם אופציה של 15 מ'... זה הפסד של 20.

6. golding מנהלים

מסכים עם טרי, לדעתי נלך על זה אם אופצית הרכישה תהיה 20-25 מיליון (אירו). אני לא בטוח שהייתי מוותר עליו כל כך מהר אבל אם הוא רוצה ללכת מוריניו לא יעמוד בדרכו.

עריכה: אני מניח שההשאלה עצמה תעלה כמה מיליוני אירו בודדים.

7. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מבין, אבל רומא לא אשמה ששילמתם עליו 35 בעוד שערכו האמיתי לא עבר את ה20. לדעתי הכישלון היחסי בחצי העונה האחרונה שווה הנחה של 5מ', שוב, מערכו האמיתי של השחקן, באיטליה.

golding,
    להציב עליו 20-25מ' זה בעצם לבטל מראש כל אפשרות שהוא ירכש. אם הוא לא יתפוצץ פתאום כמו לפני שנתיים, בגיל 29 הוא יתקע אצלכם ולא בטוח שתרוויחו עליו גם חצי מזה.

8. golding מנהלים

אתה צודק, אבל אני לא יוצא מנקודת הנחה שהמועדון מוותר עליו לחלוטין. אם תגיע הצעה אטרקטיבית נלך עליה כי ההצלחה שלו כאן לא מובטחת. הדרך היחידה בה נסכים לקבל הפסד כזה היא אם הוא מאוד מעוניין לעזוב ומוריניו חושב שאין לו סיכוי להצליח כאן.

זה יכול לקרות, לכן אני לא פוסל את אופצית הרכישה של ה-15 מ'.

9. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

קוואדרדו שחקן יותר טוב מג'רביניו אבל עם סגנון שונה. ג'רביניו יותר מתאים לשיטה ששיחקנו בה בשנתיים האחרונות, והעברה כזאת כנראה באמת תתן חותמת לכיוון החדש שרודי מכוון אליו עם חלוץ משמעותי ב11.

לגבי פיאניץ', חוץ מהאנגליות גם בארסה, באיירן ופסז' התעניינו בו בעבר. מאמין שאם נרצה נצליח למכור אותו למועדון כזה או אחר עם תג מחיר טוב.

10. golding מנהלים

@Romanista
    גם בגאזטה וגם באיבנינג סטנדרט (לא עיתונים אמינים במיוחד אבל אני חושב שלפעמים הם צודקים) מדובר בסכום השאלה של 2 מיליון עם אופצית רכישה של 25 מיליון. יכול להיות שהם קצת מנפחים את זה כי אני לא רואה את סבאטיני מסכים לזה, אבל אני מעריך שאם זה יקרה זה יסתכם בסביבות ה-20 (כולל סכום ההשאלה).

11. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

השוני בסגנון שלהם לא מתורגם לתפוקה גבוהה\נמוכה יותר לקבוצות שלהם. ג'רביניו היה נהדר עם דסטרו ברחבה וטוטי מאחוריו והגיע ל10 בישולים בעונה. השנה מלבד נפילה יחסית בכושר, היתה חסרה לו כתובת ברחבה או לפחות פרטנר חזק יותר מליאיץ'. קוואדראדו שחקן גמיש יותר טקטית ויכול להגיע למספרים יפים גם מעמדה רחוקה יותר, אבל באופן כללי אם מסתכלים על השנתיים האחרונות שלהם, קשה מאוד לקבוע מי מהם טוב יותר ויצליח יותר בעונה הבאה.

golding
    סבאטיני יכול להסכים לזה, כפי שהסכים להשאיל את איבארבו עם אופציה לרכוש תמורת 15מ', אבל די ברור שרומא לא תממש את האופציה הזו. הוא פשוט יחזור לצ'לסי מבוגר בשנה עם ערך נמוך יותר מהסכום שצוין באופציה. לדעתי עדיף לצ'לסי להציב מספר שרומא תוכל\תסכים לעמוד בו.

12. Lupo Member

אני חושב שבמקרה של פיאניץ׳ עדיין לא מיצינו גרוש לעומת מה שיכולנו להוציא ממנו. זה נכון שהוא לא מתאים לשחק את אחד משלושת הקשרים של גרסיה ב 4-3-3, אבל מה שכן, בפעמים שהוא משחק את העמדה של טוטי הוא בקלות יכול להיות הדבר הכי טוב שיש לנו בסגל.

וחוץ מזה, לוקח לדוגמה קבוצה כמו דורטמונד, שהשאירה את כל ה״כוכבים״ שלה במקום לעשות עליהם מיליארדים. בסופו של דבר לקחו אליפות והגיעו לגמר ליגת האלופות. אנחנו אולי לא דורטמונד, אבל יכול להיות שטוב יותר אם לא יעזוב אותנו כל קיץ השחקן הכי טוב שיש לנו בסגל.

13. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה עבד רק פעמיים, בנצחון על יובה בגביע בשנה שעברה ובדרבי האחרון. בשני המקרים הוא עלה לשחק במחצית השניה. בכל פעם אחרת שרודי ניסה לשחק עם פיאניץ' מקדימה רומא לא ניצחה או\וגם לא הציגה משחק התקפה סביר. הוא יכול להיות אחלה קלף כאשר יש צורך לשנות משחק ולתת חופש פעולה מוחלט לאחד השחקנים, אבל אנחנו עדיין לא במצב של להשאיר 30מ' על הספסל עם 7מ' משכורת בשנה.

דורטמונד הגיעה לגמר האלופות עם קבוצה אדירה שנבנתה ממכירות של "כוכבים" כמו נורי שאהין, קגאווה ובאריוס שעזרו לה לעשות רכישות כמו רויס וגנדואן. הם מכרו אלופים והציגו קבוצה גדולה יותר, אנחנו מדברים על מכירה של צ'וקר שלא זכה בשום דבר, עושה משכורת שמנה, מופיע פעם בחודש למשחק ובכל מקרה לא שווה לבזבז עליו מקום בהרכב במידה וסטרוטמן יחזור לעצמו.

ג'ורדן לאב אגדה אוהב/ת את זה.
  14. Lupo Member

http://rack.1.mshcdn.com/media/ZgkyMDEzLzA2LzEzL2E4L3NtYXNoZWRjb21wLjVkMzdhLmdpZgpwCXRodW1iCTEyMDB4OTYwMD4/46976450/cf5/smashed-computer.Xxx

Roma אוהב/ת את זה.
  15. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

יופי, עכשיו זה מה שאתאר לעצמי בכל פעם שמישהו דוחק את הטיעונים שלך לפינה.

---

As reported by Gianluca Di Marzio, next week the leaders of Al-Jazeera will be in Trigoria to close the transaction of Gervinho.

מדברים על 15מ' לנו ומשכורת בגובה 9מ' (!!!!!!) לג'רביניו. נראה לי שהוא לא יסרב לדבר כזה.

מצב נושא:
הנושא נעול.