רומא 2013/14 :: גראנדה גראנדה רומא

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Lupo, ‏20/7/13.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

מנשה, אין לי מילים לתאר עד כמה הדעה שלך הזויה ומנותקת. לא הגבתי למפגן בורות הקודם בכוונה שנדלג לעמוד הבא ונשכח מזה. תכיר קצת על מי מדובר או תשאר בדעתך, רק על תפגין את זה בפומבי. הפורום עדיין מקום ציבורי.

2. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

הפורום הוא מקום ציבורי ולכן כל דעה מתקבלת בברכה, כל עוד היא מנומקת היטב.

אני חושב שאטו שחקן מצוין אבל די משדר את ההפך מכל מה שרומא הנוכחית משדרת - הוא מבוגר ויקר, בניגוד לשאר הסגל שהוא (יחסית) צעיר וזול. ככה או ככה יש לו מה לתרום לכל קבוצה בעולם, לבטח ברומא שחסרה חלוץ בשביל להשלים פאזל ברמה באמת מאוד גבוהה, גם אם זה בשנתיים-שלוש שנשארו לו בטופ. אבל נראה לי שפספסתי משהו - יש איזה עניין קונקרטי או שזה רק חלום של יותם? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

3. Lupo Member

זה בסדר לחשוב ככה, אבל אם אתה בוחר להגדיר כך את הדעה שלי לפחות תסביר מדוע, משהו שלא טרחת לעשות ובטח לא טרחת להסביר למה הוא "ימקסם את הקבוצה".

אם מישהו עדיין לא הבין למה אני נגד הבאתו של אטו(מלכתחילה תיאוריה די מופרכת לחלוטין), זה מכיוון שהוא פשוט לא באותו מסלול שרומא מכוונת אליו. אם כבר אתה מוציא הון על חלוץ, לפחות תמצא מישהו שגרף הקריירה שלו יכול לנסוק ויוכל להגיע לשיאו בקבוצה. במקרה של אטו לצערי, על אף היותו חלוץ מצויין ועל אף הישגיו הנהדרים, אני לא מוצא שזה הרגע הנכון מבחינתנו לשים עליו את הכסף.

ברגע שמועמד להגיע לקבוצה שחקן חדש, מעבר לשם היפה שלו אחשוב גם האם ההשקעה בו תואמת את הרווח שתפיק ממנו הקבוצה. הרווח היחידי שנפיק משחקן כמוהו הוא הדחף המיידי של האוהדים לראות שחקן במעמדו מגיע פתאום לרומא. מעבר לזה? פצצה מתקתקת.

זאת הייתה הפעם אחרונה שאני מפגין את הבורות שלי לגבי הקמרוני בפומבי ומטנף את דפי פורום קבוצתי האהובה.

4. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

גבר תשתחרר,ההערות שלך לא במקום.
    תלמד לקבל דעות של אחרים גם אם הם לא לדעתך.

5. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה נועד להמחיש את הקושי לצרף אותו או סתם פרץ לא קשור של מחשבות?

שמו לא עלה בתקשורת, טלפון ממוריניו או מוראטי נשמע יותר מציאותי, ורומא עצמה לא מסוגלת להיפטר מהעודף משקל שלה. אבל מאז הפציעה של דסטרו, עלו בתקשורת רעיונות הרבה יותר מופרכים (מנדזוקיץ', בנזמה וכו').

--
    מנשה,
    תקרא שוב את התגובות שלך ליותם ואור. אתה מצפה להתייחסות רצינית ותגובה מנומקת לרפש הזה? אתה באמת מתייג את הספאם הזה כ"דעה"?

ובכל זאת,
    אטו חלוץ על שמועמד לעזוב את קבוצתו. זה שילוב קטגוריות שלא קיים עוד באירופה. רומא איבדה את החלוץ שלה ללא תאריך חזרה ברור. גם אם אטו נמצא בירידה תלולה מהטופ של אירופה בשנתיים האחרונות (והוא לא, 18 שערים בעונה האחרונה), לרומא (שכרגע פותחת את העונה ללא חלוץ ברמת הרכב קבוע) ולאף אחד מאוהדיה אין ולא סיבה אחת הגיונית לדחות מכונת שערים וודאית כמוהו שיסגור את החוליה החלשה ביותר בקבוצה. הגיל שלו דרך אגב, מסתנכרן מצויין עם המטרות של רומא השנה (הצלחה מיידית) בדיוק כמו שגילו של באטיסטוטה לא היווה מכשול לסנסי\באלדיני.

--
    נשיא ליון נשאל היום האם קבוצתו קרובה להחתים את הווינגר הצרפתי\תוניסאי של באסטיה ווהבי חזרי, והשיב שלפי ידיעתו לבאסטיה כבר יש הסכם עם רומא. לא מכיר את השחקן אבל היוטיוב ממש עושה לו טוב.

נערך לאחרונה ב: ‏12/8/13
  6. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמו תמיד כשהוא לא מנסה להיות טרול, קובי מסכם את הדברים הכי טוב שיש.

אנשים מדברים על פרויקט כאילו אנחנו לפני שנה או שנתיים. מה שאתם לא קולטים זה שאין פרויקט מהסוג שאתם חושבים עליו מהרגע שבו זמאן פוטר. תסתכלו על הרכש שרומא עשתה העונה: מאייקון בן 32, דה-סנטיס בן 36, בנעטיה וג'רביניו בני 26 וסטרוטמן בן 23 עם ניסיון של חמש עונות בליגה ההולנדית. לא יודע מה איתכם, אבל לי זה נראה כמו רכש של מועדון שלא מתכוון להמשיך ולשרוף עונות במקום השמיני - רומא רוצה הצלחה והיא רוצה אותה עכשיו.

מוכשר ככל שיהיה, קבוצה שרוצה הצלחה מיידית כמו רומא לא יכולה להסתמך על חלוץ בן 22 שהוא במקרה גם פצוע כרוני. שחקן ברמה והניסיון של אטו במחיר מוזל/מבצע חד פעמי שיגיע לשנה-שנתיים כדי לסחוב את רומא עד ש(בתקווה)דסטרו יתיישר? איך אפשר להתנגד?

7. AS R Member

לאיזו עמדה השחקן של באסטיה אמור להגיע?

נערך לאחרונה ב: ‏12/8/13
  8. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

והבי ח'זרי יכול לשחק כמעט בכל עמדה בקישור, ימין, שמאל, אמצע. אבל הוא ממש לא הגנתי, הראש שלו בעיקר שועט לעבר השער. עונה שעברה הוא סיים עם 7 בישולים ו-7 שערים (3 מהם בבעיטות חופשיות).

9. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא חושב שמשהו נגמר, בדיעבד היה ברור שבשלב מסוים צריך יהיה לתת את הפוש האחרון כדי שהפרויקט הזה יניב פירות, אם לא היינו עושים את זה היינו הופכים לארסנל. גם הקיץ ההתנהלות יוצאת מן הכלל.

10. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

מסכים איתך, אם יגיע נאני בסוף ועוד חלוץ זה יהיה ללא ספק אחד הקייצים הטובים שהיו לקבוצה בשנים האחרונות.

11. ASROMA Member

אני לא חושב שיש עוד תקציב להבאת חלוץ. בוריילו במשכורת מפחידה ואוסבלדו גם הוא במשכורת גבוהה מאוד. שניהם צריכים לעזוב את המועדון אבל עוד לא מצאו קבוצה שתקלוט אותם לכן אנחנו בבעיה כרגע.הייתי בעצמי במשחק בווישנגטון וזועק לשמיים שאוסבלדו לא חלוץ לרמות האלה. החלון מסתיים ממש בקרוב ולא נראה שיש פתרון באופק לשני השחקנים עד אז אין מה לדבר על חלוץ לצערי....
    לגבי נאני אני לא יודע אם הוא יגיע אחרי שהביאו את ג'רביניו.... במצב כזה מרקיניו כבר יושב מחוץ לסגל יש לנו עומס בעמדת הקשרים.

12. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

אוסבלדו כבר רגל וחצי בחוץ,יש מו"מ עם כמה קבוצות אנגליות ומדובר על סכום של 20 מיליון יורו.
    אבל בוא לא נכנס לעינייני תקציב כי אנחנו לא באמת יודעים כמה ויש וכמה אין,זה הכול השערות. אנחנו צרכים חלוץ,ועם נאני יגיע זו גם תוספת כח רצינית.

13. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://football-italia.net/38344/spurs-hold-roma-talks

בלדיני עושה לרומא טובה ומתעניין באוסבאלדו, אבל האם הוא גם ייקח את לאמלה על הדרך? יהיה מבאס מאוד אם כן, אבל קשה לי להאמין שרומא תסכים.

14. רומאלופה Member

שער נהדר של סטרוטמן נגד פורטוגל

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏16/8/13
  15. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

האם פאבלו אוסבאלדו כבר יכול לארוז את חפציו? אם נאמין לקוריירה אז הושג הסכם בין רומא לסאות'אמפטון, כאשר הג'אלורוסי יקבלו לא פחות מ 18 מיליון יורו. כרגע, עדיין לא ברור האם אוסבאלדו יסכים למעבר והאנגלים טרם דנו איתו על תנאיו האישיים.

מצב נושא:
הנושא נעול.