רומא 2013/14 :: גראנדה גראנדה רומא

Discussion in 'פורום כדורגל איטלקי' started by Lupo, Jul 20, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מאוד מרוצה מפתחית העונה שלנו,נראה שפגנו בול בשחקני הרכש. שרק ימשך!

2. EO11 בפה אליל היכל התהילה

נראה שפגעתם בול במאמן, בדיוק כמו אינטר.

3. Lupo Member

12 נקודות אחרי 4 מחזורים כולל ניצחון ענק בדרבי, פתיחת עונה ענקית ומאמן שהחזיר את המועדון למסלול. הסגל של רומא שווה בוודאות מקום בשלישייה הראשונה, למרות שיש עדיין קשיים מסויימים בהתקפה.

המשחק אתמול אמנם המשיך והזכיר את הדרבי הקודם(גביע) עד המשקוף של קסטן, אבל מרגע זה ואילך הקבוצה שיחקה כדורגל טוטאלי ברמה גבוהה מאוד שהצליחה להפתיע הרבה אנשים. השחקנים היו מוכנים לעשות הכל כדי לקחת את הדרבי הזה ובסופו של דבר השחקנים שלנו רצו אותו בהרבה יותר.

כולם היו מצויינים אתמול, במיוחד בלטו בלזארטי ומייקון, טוטי וכמובן לייאיץ' ברגע שנכנס. אפילו ג'רביניו עורר התפעלות.

מרכז ההגנה היה נהדר עם קסטן(באנקר) ובנעטיה, הקישור(דה רוסי) היה דומיננטי, וכשזה קורה זה מאפשר למגנים ולשחקני ההתקפה הרבה שקט וביטחון. ניהול משחק נהדר של גרסיה שזיהה את החולשה של פלורנצי ושלח את לייאיץ' למגרש בדיוק ברגע הנכון.

יש כל כך הרבה דברים שהקבוצה תקבל מהנצחון מעבר ל-3 הנקודות. החשוב מכולם זה האוהדים שיחזרו לתמוך בקבוצה. מעניין יהיה לראות כמה יגיעו לאולימפיקו במשחק הבית הבא.

4. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

הפציעה של מאייקון התבררה כלא קשה במיוחד והוא יחמיץ רק את בולוניה ואינטר. מחרתיים גרסיה צפוי לעלות עם דודו ובלזארטי. נגד אינטר כנראה שנראה כבר את טורוסידיס לו זכרונות טובים מהמשחק הקודם בין הקבוצות:

5. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

6. Muurad Member

בנעטיה פשוט השחקן הטוב בליגה מתחילתה. הדבר המדהים הוא שכל אחד שצפה באודינזה ידע בדיוק במי ומה מדובר, ומה הוא יכול להביא לקבוצה שתרכוש אותו במחיר מועט לשחקן ברמתו וגילו - אבל אף קבוצה אחרת(אפילו מחוץ לאיטליה) לא נקפה אצבע.

צריך להצדיע לסאבטיני על המרקאטו הנוכחי.

Last edited: Sep 30, 2013
  7. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

האמת שנאפולי פנתה אליו יחד עם רומא וקיבלה ממנו סירוב. פרט להן רק אינטר הייתה מעוניינת לצרף בלם להרכב ועשתה את הבחירה החינמית והנכונה מבחינתה עם בלם שמצארי סומך עליו בעיניים עצומות.
    בנעטיה והוגו עזרו למאמנים שלהם להפוך מסננות של ממש להגנות הטובות בליגה. בעיניי הם הטובים באיטליה ועם הצמד של פסג' גם הטובים באירופה.

8. Lupo Member

אין לי הרבה מה להגיד, את רוב הכרדיט שלי אני חייב לתת לגארסיה שפשוט החזיר את המועדון הזה לחיים. השחקנים יוצאים לכל משחק עם נחישות והתלהבות כשרק דבר אחד מעניין אותם. מזמן לא ראיתי את הקבוצה במצב מנטאלי כל כך טוב ועל כך הכרדיט למאמן. מבחינה מקצועית הכל הרבה יותר קל כש-11 שחקנים באים לטרוף את המגרש ומצליחים לשלב גם חוכמה במשחק.

לגבי רכש קובי, אני חושב שאתה טועה. נכון שהשחקנים פתחו אדיר וכולם (למעט בול העץ שלך) נראים נהדר, ועדיין אנחנו קצרים במרכז השדה(במיוחד לתפקיד של פיאניץ'). מעניין גם מה אתה אומר בקשר ל17-1. האם מחויבות של משחק הגנה זה עדיין רק קלישאה או שאולי אכן יש בזה משהו.

עוד משהו- חודש עבר ואני לא יודע אם מישהו בכלל זוכר שלאמלה שיחק ברומא שנתיים. תודה לזנדק שהבשיל אותו מהר למכירה בסכום גבוה.

להמשך: אם כבר מנוחה לטוטי, למה לא לייאיץ' וג'רביניו יחד?

9. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

שחקן שיוכל לגבות את פיאניץ' יכול להועיל לנו מאוד, אבל מה הסיכוי להנחית שחקן מוכן ברמה ובסגנון שלו'? אף קבוצה באירופה לא מחזיקה גיבוי מושלם לכל העמדות בסגל. גרסיה יחליף את פיאניץ' בבראדלי, אם שניים מהקשרים יעדרו אז פלורנצי יחזור לקישור, אם שלושתם אז טאדיי המפתיע לטובה ידאג לזה. אין לנו אירופה העונה והכימיה החברתית חשובה כרגע יותר מגיבוי נוסף של שחקנים ממורמרים על דקות.

לא, הם נותנים אקסטרה כדי לעזור לחברים שלהם על המגרש וזה עושה הבדל ענק. נראה לי שהוצאת דבר מהקשרו.

הוא היה השחקן הכי חלש בהכנות של הקיץ ושני המחליפים שלו מציגים יכולת לא פחות טובה ממה שהציג בשנה שעברה. זו נראת עסקה מאוד משתלמת אבל עדיין מדובר באחד הכישרונות הגדולים שדרכו ברומא. כרגע לוקח לו זמן להתאקלם בלונדון, אבל יש לו את כל הנתונים להתפוצץ שם עם כל הקבוצה המעולה שבאלדיני בנה.
    אני עוקב יותר אחרי הילד השני. עד כה עם 3 שערים ותצוגות הגנה אדירות בהיעדרו של סילבה. ממש בעל בית במרכז ההגנה בקבוצה הכי עשירה באירופה וכל זה בגיל 19. הישארותו לצד בנעטיה היתה מציבה אותנו כיום עם יובה כפייבוריטים לאליפות.

שניהם שחקנים שצריכים מישהו כמו טוטי שיפעיל אותם ואף אחד מהם לא יכול למלא את התפקיד שלו. אין בעיה לשחק איתם ביחד אבל אל תצפה לאותו שטף חלק בהתקפה. מכיוון שאף שחקן לא יכול להחליף את טוטי, לדעתי עדיף ללכת על השיטה ה"מקובלת" עם שני חלוצי צד וחלוץ מטרה באמצע. דסטרו עוד חודש ועד אז בוריילו אהובך.

Last edited: Oct 2, 2013
  10. Red47 Member

אני חייב להגיד משהו על פתיחת העונה הזאת של רומא. יש לא מעט קבוצות בשנים האחרונות שמביאות פתיחת עונה בצמרת הגבוה ובאמצע העונה בערך מורידות את הגז ובסוף מסיימות את העונה במקום 4-8 מכובד בערך, אפשר לקחת לדוגמא את לאציו משנה שעברה.
    רומא אני מקווה כקבוצה שאני מסמפט נראת לי שונה מה גם שאין לה להתעסק עם המעפלים באירופה השנה, אם היא תמשיך ככה היא בהחלט יכולה לעושת דברים יפים העונה, באמת שזה נראה כמו אחלה מרקטו ואחלה סגל גרסיה בנה.

11. doundoun Member

איזה תענוג לראות את רודי גארסייה עושה חיל עם רומא לאחר ההצלחה המטאורית בליל,הקיצר זכיתם
    במאמן שעשוי להיות אחר הטובים בעולם בעשור הבא.

12. Roma מנהלים

אהלן ח'ברה,
    אני וחבר מעוניינים לטוס לאיטליה למשחק של רומא. אפשר לקבל עזרה לגבי מלונות, כרטיסי טיסה, כרטיס למשחק עצמו ומקומות בילוי ברומא?

בנוסף מחיר משוער של התענוג הזה?

13. HapoelFan ואיפה שתגידי אני מתייצב

איך קורה פתאום שג'רביניו מזכיר את מי שהיה בליל? רודי גרסיה אימן אותו גם בליל? כי ג'רביניו היה מדהים מול אינטר ובכלל רומא נראית מדהים. לא עוקב כל כך אחרי הליגה האיטלקית אבל איך זה שרומא עם 7/7? מה הסוד?

14. Rosez Member

ג'רביניו אכן התאמן תחת רודי בליל ועושה כל מה שונגר רצה שיעשה בארסנל ולא עשה.

זה שילוב של רכישות טובות (סטרוטמן), חזרה של דה-רוסי לפורם הטוב שלו, מאמן מעולה ופרנצ'סקו טוטי אחד.

15. JR-Riquelme Member

בינתיים הרכישה הכי טובה זה בנעטיה. הוא וקאסטן בלמים מצויינים והתיאום ביניהם לא יכול להיות טוב יותר
    יותר מפתיע מ7\7 זה שער חובה אחד בכל המשחקים האלה. וואו!

Thread Status:
Not open for further replies.