רומא 2013/14 :: גראנדה גראנדה רומא

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Lupo, ‏20/7/13.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. SerieA Il Capitano

ליאיץ' המאיס את עצמו על שני מאמנים בפיורנטינה ועושה רעש כאילו שהוא עשה משהו בקריירה שלו. אתם בטוחים שהילד המפונק הזה הוא מה שאתם זקוקים לו?

2. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

כל כלי התקשורת באיטליה מפרסמים כי הושג הסכם עם רומא ולייאיץ' יגיע מחר לבדיקות רפואיות בבירה האיטלקית.

במהלך היום נפגש לייאיץ' עם הנהלת פיורנטינה והגיש בפניהם את ההצעה הרומאית (12 מיליון יורו פחות או יותר) אשר התקבלה על ידי הוויולה שגם די נואשים כבר מהסאגה הזאת. כפי שכבר אמרתי, לאמלה הוא לא, אבל שחקן טוב מאוד ואם תשקיעו במספר עמדות בעזרת הכסף ממכירת הארגנטינאי אז אתם יכולים להיות מרוצים, אולם אם המרקאטו שלכם הסתיים בנקודה הזאת, אז ללא ספק שההנהלה התנהלה כאן באופן שגוי.

3. Muurad Member

תתחדשו. נדמה שהראש אומר "לא לא לא לא", עם כמויות סימני האזהרה שיש לגביו(מחוץ למגרש) - אבל בוא נראה איך הילד יצליח. כישרון ממש לא חסר, זה בטוח.

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/1229861_10151846567256399_1141726339_n.Xxx

לוקח את המספר 8 לפי מה שאני מבין.. לא משאיר הרבה מקום לספקות.

נערך לאחרונה ב: ‏28/8/13
  4. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

לאמלה = ליאיץ'+20 מיליון יורו.

מכיוון שרומא בשלב זה עדיין לא מייצרת כסף, הצד השמאלי של המשוואה משתלם לה יותר.

5. Muurad Member

מתחילת הקיץ רשמתי כאן שאני בדעה לעשות CASH IN על לאמלה כרגע במחירים האלה זה משהו שרומא צריכה לעשות.

השאלה כאן לא קשורה ללאמלה, אלא לליאיץ'. עם כל הכישרון נדמה שהילד כאב ראש אחד רציני עם הרבה דגלים אדומים סביבו. אבל במחיר והסיטואציה זה כנראה סיכון ששווה לקחת אני משער, למרות שעדיין, הרבה סימני שאלה.

6. Lupo Member

זאת משוואה מורכבת יותר לטעמי. צריך לשאול האם ליאיץ' אכן יצדיק את עצמו ברומא ויגרום לקבוצה גדולה יותר להפעיל את סעיף השחרור(20), או שהיה כדאי לחכות עוד שנה/שנתיים עם לאמלה ולחכות ששוויו יעלה. בעצמי הייתי מנסה את האפשרות השנייה, לא רק בגלל שההתקפה הטובה עברה מתיחת פנים מוגזמת, גם כי אני חושב שלאמלה מבחינה מקצועית יכל להגיע עם רומא רחוק. ליאיץ' מגיע עכשיו לקבוצה ללא שהיה שותף להכנות בקיץ ואני לא יודע כמה זמן ייקח לו(אם בכלל) להיכנס לנעליים של לאמלה ואפילו להתעלות עליו.

7. ASROMA Member

אין ספק שלייאיץ' הוא כשרון - אך נדמה שבכל תקופה אנחנו חייבים לבצע החתמה שנויה במחלוקת.
    המשוגעים הכי גדולים של הכדורגל עברו אצלנו בשנים האחרונות החל ממידו, קסאנו, אוסבלדו,מנז ועוד דוגמאות רומא תמיד היתה מקום לשחקנים משוגעים.
    לגבי סעיף השחרור של ה-20 מיליון לטעמי אנחנו מסתכנים פה עם סעיף יחסית נמוך אבל כנראה שלא הייה עסקה בלי זה ומראה שהסרבי הצעיר רואה בנו כתחנת מעבר.
    לגבי סוגיית ההרכב, כרגע פלורנצי וטוטי הם באנקרים בחוליה הקדמית - לייאיץ' יתחיל על הספסל ולדעתי גם כרגע מגיע כשחקן רוטציה.

8. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

לייאיץ' ופלורנצי לצידי/מאחורי טוטי שיחזור לתפקידו מימי ספאלטי. חובה.

9. Muurad Member

10. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

רשמית: לאמלה של טוטנהאם תמורת 30 מיליון יורו + 5 בונוסים.
    רשמית: ליאיץ' של רומא תמורת 11 מיליון יורו + 4 בונוסים.

ליאיץ' -טוטי - פלורנצי זה מגניב.

אבל לפחות בחודש וחצי-חודשיים הקרובים, הגיבוי שלהם מהספסל נראה ככה : מארקיניו-בוריילו-ג'רביניו.

11. Rosez Member

גארסיה מתכוון להציב את טוטי כחלוץ חוד העונה?

12. רומאלופה Member

חייבים עכשיו להשקיע בחלוץ עם רמה..אסור לבנות על בוריילו!

13. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא יודע מה הוא מתכוון אבל הוא כבר תירגל את טוטי באמצע, רק שלתפקיד הזה אפשר לקרוא "חלוץ חוד" רק בשקופית ההרכב לפני המשחק. הוא ימשיך במשחק הרגיל שלו (אולי יותר במרכז וטיפה יותר קדימה) עם שני ספרינטרים שיכנסו לרחבה כדי לכבוש. זה תענוג לצפיה אבל מול קבוצות מסויימות נצטרך גם חלוץ טבעי יותר, כרגע זה בוריילו, ובהמשך העונה - דסטרו.
    https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1208726_622316781142838_438042497_n.Xxx

לאמלה:
    '' I am proud to have played with AS Roma and embrace all of the fans. I hope to return one day.'

Catch ya later, Coco

14. Lupo Member

או שהוא חוזר לרומא בחלון העברות של ינואר בעונה הבאה או שיגיע למדריד להחליף איזה מגה-גלאקטיקו. כל מה שבאמצע ייחשב מבחינתי כאכזבה.

הוא הספיק לעשות אצלנו הרבה דברים יפים והשאיר לכולם טעם של עוד, שווה מאוד לעקוב אחריו ולראות אותו באנגליה. אני אחזיק לו אצבעות, שיהיה בהצלחה.

15. ASROMA Member

מה זה דסטרו נראה שהעלה איזה 20 קילו.

אני ממשיך ואומר - אנחנו חייבים חלוץ חוד. אני מקווה שנופתע עד סוף החלון ובוריילו ימצא קבוצה ונביא במקומו מישהו אחר בקליבר יותר רציני. רק לשם השוואה מי החלוץ הפותח אצל המתחרות שלנו למקומות באירופה :
    יובנטוס - יורנטה וטבז
    נאפולי - היגוואין
    פיורנטינה - מריו גומז
    מילאן - מריו באלוטלי ואל שרעוואי
    רומא - בוריילו? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx :aaarofl:

בהצלחה ללמאלה בספרס - אחד השחקנים האהובים עליי בתולדות רומא. ברוך הבא אדם לייאיץ'!

מצב נושא:
הנושא נעול.