איכשהו גם הבנתי שחלק מכרטיסו של ברטולאצ'י קשור לעסקה עם ג'נואה. עדיין מעניין אותי לדעת איפה ידחפו שחקן של 14 מיליון יורו בהתקפה שלנו.
חצי כרטיס של ברטולאצ'י הועבר לג'נואה תמורת חצי כרטיס של טאקצידיס. מעניין לדעת איך תראה ההתקפה כולה שלא נראת כמו אחת שבנויה ל433 של זמאן.
פשוט מאכזב. להחליף את בוריני בדסטרו? שני שחקנים שאי אפשר איך יתפתחו וחבל כי בוריני כבר התאקלם אצלנו. שאר הרכש? לא יותר מסביר. העונה יותר מתמיד, לא נאיים על שום תואר ופשוט נהיה קבוצה שכיף לראות אותה משחקת.. רק שבתור אוהד צריך גם תארים.
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/334118_383837625010391_2056488889_o.Xxx האוהדים הגיעו בהמוניהם היום. היו לא מעט משחקים בעונה שעברה שלא התיה כמות של קהל כמו זה שהגיע לאימון פתיחת העונה היום. עדיין לא מובן לי למה סבאטיני מכר את בוריני, כי בסופו של דבר זה לא שהוא הרוויח כסף מהמכירה שלו כי כל הכסף הזה הושקע בדסטרו. נראה שזה יותר היה רצון של בוריני וגם זמאן שכנראה לא כל כך רצה אותו. בכל מקרה, דסטרו שחקן רומא, נגמרה הסאגה. לזה שכתב שתהיה עונה גרועה- אני לא מסכים. אי אפשר לדעת כלום על העונה הקרובה כי יש לא מעט שחקנים חדשים וכמובן מאמן חדש עם שיטה חדשה. מבחינת רכש גם אני מעט מאוכזב, נמאס לי כבר מכל הדרום אמריקאיים האלמוניים והזולים שסבאטיני מנחית כאן (בטח כשיש עכשיו כסף לשחקנים קצת יותר מוכחים ויקרים), אבל אף אחד מאיתנו לא מכיר אותם כל כך אז נצטרך לחכות ולראות. אני דווקא חושב שעשויה להיות עונה טובה. עם ההיחלשות של מילאן, שלא ברור איזה רכש היא תעשה שיוכל לחפות על המכירות של זלאטן, סילבה וכל הוותיקים שעזבו, אודינזה, שמכרה חלק נכבד מהכוכבים שלה, נאפולי בלי לאבצי ואינטר שהיא גם סוג של חידה כרגע, מקום בשלישייה הראשונה נראה לי ריאלי.
:aa1: רומא ופאביו סימפליסיו הגיעו יחד להסכמה על ביטול חוזהו של הקשר הברזילאי. לאחר שתי עונות ברומא במהלכן כבש שמונה שערים, צפוי סימפליסיו לעזוב לליגה היפנית, כך טוען סוכנו.
קובי, על פי הבנתי חצי מכרטיסו של טאקטצידיס נרכש ב2 וחצי מיליון יורו(חלבו אותנו). נראה לי שברטולאצ'י עובר איכשהו בעיסקה של דסטרו?
לא משנה עד כמה היה שמן ולא בכושר, תמיד היה בזמן הנכון ובמקום הנכון כדי לכבוש את שער הניצחון (יותר שכל ממזל במקרה שלו). רוב השחקנים היו מעדיפים להתעלק על החוזה שלהם למרות שלא נמצאים בתוכניות הקבוצה. שמח שארנולד לא בחר בדרך הזאת ועל כך קיבל המון אהבה מהאוהדים כאשר נפרד מהם אתמול. בשבוע האחרון רומא דיללה משמעותית את הוצאות המשכורות שלה, את הגיל הממוצע של השחקנים וחשוב לא פחות, את כמות הקשרים המוגזמת שהייתה בסגל. מתקן את עצמי. כל הכרטיס של היווני שייך לרומא תמורת 2.5 מיליון יורו + חצי כרטיס של ברטולאצ'י. בעסקת דסטרו ישותפו וורה או פישיטלה (או שניהם).
אני אתגעגע לדובי הזה, כמו שציינת רומאניסטה הוא לא היה שחקן-על אבל הוא ידע לבוא בזמנים הנכונים (2-1 נגד לאציו).
לאחר שדסטרו הביע רצון לשחק ברומא, ולאחר שסבאטיני הגיע להבנות עם סוכנו על גובה השכר, ולאחר שסבאטני הצליח להוציא את ראשי סיינה וג'נואה מרוצים באחת העסקאות הקשות של הכדורגל האיטלקי, יובה פנתה לסוכניו של דסטרו והציעה 300 אלף יורו יותר מההצעה של רומא. כעת אותם סוכנים דורשים את ההפרש מסבאטיני למרות שהגיעו אתמול להסכם שונה. זמן מצויין לכבות לסוכן שלו סיגריה בתוך העין (וללכת בכל הכוח על אינסיניה!)
מצוין. מההיכרות שלי עם סבאטיני, רומא לא תיכנע לסחטנות ותחפש במקום אחר. ועם זאת, זה לא מבטיח ליובנטוס כלום. כנראה שהפרשייה הזאת עוד רחוקה מלהיסגר.
ולנסיה החתימה את פרננדו גאגו בסכום שמוערך ב3.5 מיליון יורו (לא הרבה יותר מההצעה של רומא מתחילת הקיץ). רגע לפני שנחת במועדון החדש, צייץ :"Grazie ai tifosi della Roma, siete grandi" אז תודה לו בחזרה. https://p.twimg.com/AyRJQu-CEAA3-09.Xxx לאוהדים האמריקאים יש תוכניות גדולות לקפטן.
פרציוזי : In my 22 years in football, the Destro affair is the silliest thing that has ever happened to me, slammed President Preziosi on Sky Sport Italia. Everyone is trying to look after their own interests, but that then creates problems. We are talking far too much about a lad who so far has scored only 10 Serie A goals, so Destro still needs to prove himself. Of course when someone sees his name in the papers every day then he tends to demand scandalous sums for a player his age. Competition raises the price-tag, but Destro doesnt deserve this tug of war. The negotiations have hit the rocks and it looks very dark. It is a scandalous situation and if he doesnt seal the deal then he will remain at Siena. Then there are clubs who play on wages and lads who prefer to follow an extra 200,000 rather than seek a team that suits them. I have to say these negotiations shocked me. I am nauseated and have never seen anything like it. There are players who think they have already arrived and create complications, while their agents believe theyve found the goose that lays the golden eggs. I do not need to cash in on half of Destro, continued Preziosi. If by the end of Saturday the matter has not been resolved, then I give my word he will remain at Siena. Inter, Milan or Juve? Destro was promised to Roma and I keep my word. Mattia has the right to turn down Roma, but in that case he will stay with Siena on the 400,000 contract he has and not the millions Roma wanted to give him. הדבר הכי שפוי שקראתי בתקופה האחרונה. יהיה מאכזב מאוד אם הכלומניק הזה יגיע בסופו של דבר לרומא. איבן פיריס, תמורתו תשלם רומא מיליון יורו עבור השאלה עם אופציה לרכישה תמורת 4 מיליון יורו נוספים, יצטרף לחבריו באמריקה ביום שני.
אני מעריך את הבעלים של סיינה שהציב לו או לעבור לרומא או להישאר בסיינה, זה מוכיח על בן אדם הוגן ובעיקר פייר. לאור המצב שאני רואה כרגע, אני לא ממש רוצה לראות את דסטרו ברומא... רומא הייתה צריכה להשאיר את בוריני שהוא הרבה יותר טוב מדסטרו (מבחינת כיבושים)