רומא 2012/2013 :: רודי גארסיה הוא המאמן החדש

Discussion in 'פורום כדורגל איטלקי' started by Lupo, Jul 7, 2012.

1. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

אל תתייחס לחבורה של כלומניקים מובטלים. הם לא מייצגים אף אחד.

לא מגיע להם כזה :
    http://www.laroma24.it/IMG/AS%20ROMA/BENATIA%20OK/benatia_fuori_gemelli_visite_jpg.Xxx

מרבית האוהדים היו מעדיפים שוער מוכח שגם יסגור את השער לשנים רבות. הבעיה שאין אחד כזה בשוק ששווה להשקיע בו.
    דה סנטיס הוא השוער הכי אמין מבין כל מי שקושר אלינו מינואר ועד היום. בעיניי הוא נופל רק מבופון, מארקטי והאנדנבויץ'. זה טיימינג גרוע להמר על ילד שלא דרך עדיין באירופה כמו רפאל או "שמות" הרחק מעבר לשיא כמו סזאר שגם מהווה הימור גדול וגם ינגוס בתקציב שמכוון לחיזוקים דרושים יותר בעמדות אחרות.

גאזטה מצטרפים לסקיי - יש הסכם עם PSV בגובה 15 מיליון יורו וכעת נשאר לסכם עם השחקן.

Last edited: Jul 9, 2013
  2. AS R Member

חשבתי שהנשיא של סאנטוס הצהיר כבר שרפאל יחתום בנאפולי, איך פתאום דווקא סזאר חותם שם?

בכל מקרה, מביך קצת שרומא מקבלת את השאריות של נאפולי.
    לא אוהב את דה סאנטיס, מקווה שהוא לא יגיע. הוא כבר בן 36 ואני לא אוהב את האופי שלו וגם היכולת שלו לא מי יודע מה.

אמרתי כבר שחבל שלא בדקו את אופציית דייגו לופז, שוער מעולה שהולך לבלות השנה על הספסל של ריאל, ואני לא חושב שהוא פחות טוב מקסיאס, לפחות על פי העונה הענקית שנתן.

Last edited: Jul 9, 2013
  3. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

הרשמים שקיבלתי מהקמפיין של סטרוטמן בצעירה הקיץ היו שהוא מאוד שקט על המגרש, עושה הגנה טובה, מנהל את המשחק לא רע ולא כל כך נוטה להיעלם במהלך המשחק. הוא לא רג'יסטה שמסוגל לחתוך הגנות עם כדור חד ומדויק וגם לא גרזן בלתי חדיר, אבל הוא משהו טוב באמצע. מצד שני, היריבים שלו היו ילדים, וזה אומר לא מעט על קשר במרכז השדה.
    לא יודע אם המחיר באמת משקף את היכולת שלו, אבל זה חיזוק לא רע לרומא. תלוי בעיקר במה שיקרה עם דה רוסי מעתה ואילך.

4. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

נאפולי: סזאר שוער ראשון, רפאל שוער שני.
    רומא: דה סנטיס שוער ראשון, סורנטינו שוער שני.

פחות או יותר.

שאריות מקבלים מאילוצים, לא מבחירה. רפאל מצטרף לנאפולי רק בגלל שגרסיה לא מעוניין בו. סזאר מצטרף לנאפולי שוב כי רומא לא מעוניינת לממן משכורת מנופחת של שוער מליגה שניה באנגליה שכבר שנתיים נמצא בצניחה חופשית. דה סנטיס מסיים חוזה ולא מעוניין לחדש אותו. בנעטיה דחה הצעה מנאפולי כדי לשחק אצלנו. כל זה עם ליגת האלופות ובסיס כלכלי מפלצתי בעקבות המכירה של קבאני. מעולם לא הייתה כזו הוכחה חותכת למעמד שלנו בעיניי שחקנים לעומת זה של נאפולי. אין לך מה לדאוג.

אולי היה שווה לבדוק את האפשרות, אבל ה"עונה הענקית" שנתן לא שונה בהרבה מאף עונה של דה סנטיס בעשור האחרון בסריה א'. רק עם פחות צופים וטלנובלה עם מוריניו\קסיאס.

5. Lupo Member

כמו שנאמר לפני, רומא לא מצאה שוער מתאים לטווח הארוך ובעקבות כך מצאה לנכון להביא שוער מנוסה ששיחק בקבוצת צמרת בליגה האיטלקית בעלויות משתלמות למועדון. אולי לא נקבל את אחד השוערים הטובים בעולם, אך מדובר באופצייה זמנית טובה שלא טומנת כרגע סיכונים מיותרים.

6. Alta Tensione Member

אבל למה דמגוגיה?

7. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.youtube.com/watch?v=octKoCaq2d8&feature=youtu.be

8. Muurad Member

סטרוטמן יהיה רכש נפלא. עוד שחקן שמתאים כמו כפפה למשחק האיטלקי שגם מדגיש את החזקות שלו כשחקן(טכני, מוסר נהדר, בעיטה טובה, דיי חזק פיזית וסה"כ עם אנטיליגנציה התקפית גבוהה), וגם עושה כמה שיותר להחביא את החיסרון הכי בולט שלו לדעתי שזו האיטיות והגמלוניות שלו שעובדת לרעתו בצד ההגנתי מלהיות אימפקט של ממש(למרות שהוא בהחלט תורם ונלחם בצד הזה של המגרש), וזה שהוא קצת מתקשה תחת לחץ, ובאיטליה הוא יקבל הרבה יותר זמן על הכדור ביותר נחת.

אני חושב שהוא יהיה קשר מוביל בסרייה א'. שילוב התכונות שהוא מביא למשחק דיי יחודיות. קצת רג'יסטה, קצת BOX TO BOX, גם נלחם ואגרסיבי(אולי יותר מידי, למרות שגם פה איטליה זה בונוס), גם יודע ורוצה לנהל משחק ולדחוף את הקבוצה קדימה, גם מנהיג. אין מה לא לאהוב בו, לדעתי.

9. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

אחרי תגובה כזו לא נעים לי לכתוב את דעתי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx אבל האמת היא שראיתי אותו מעט ואני מעריך את דעתך כך שאחכה ליותר דקות צפייה בו לפני שאכתוב משהו.

10. Muurad Member

אני חושב שהערך המוסיף שהוא מביא למגרש באישיות שלו זה משהו שאצלי לפחות מעלה את קרנו כשחקן(לפחות כשהוא משחק בקבוצה שלך)- אבל גם אני מעריך את דעתך אז תכתוב אותה! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

Last edited: Jul 10, 2013
  11. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

קודם נראה שבכלל מגיעים עם הקבוצה שלו לסיכום.
    הם דורשים 15 מיליון,רומא מוכנה לשלם רק 11

12. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

13. AFCA Member

אפשר לשאול מה דעתי הסובייקטיבית מפספסת מבחינת האישיות שלו? כי מאז שנה שעברה שואן בומל היה לידו כל מה שאני ראיתי זה ערס קטן שחושב שמותר לו הכל, לא בדיוק מנהיג מהסוג החיובי.

מבחינת תיאור התכונות שלו אני מסכים איתך בהכל.

14. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

קובי, הילד הקרואטי - יש לך מושג מי באמת רצה אותו? הוא שחקן של סבאטיני או באלדיני? כי הייתם קרובים להחתים אותו, אחר-כך באלדיני עזב לטוטנהאם ודיברו על זה שהם יחתימו את הילד יחד עם ילד קרואטי אחר (חלילוביץ') בעסקת חבילה, ועכשיו מסתבר שהנשיא של דינמו זגרב (ממיץ', הבנאדם הכי מפגר בכדורגל האירופי), שהצהיר שהצמד קרוב לטוטנהאם, נמצא בטריגוריה ושאתם תנסו לסגור את עסקה על הבלם.

סטרוטמן דרך אגב - 17 מיליון, 2.2 לעונה

15. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

כנראה ששניהם. סבאטיני הגיע לסיכום עם השחקן אך ההיבריד של זאמפריני\צ'לינו\טוני סופרנו\חבילת ספידים לא הסכים להצעה (2-3 מיליון יורו) בטענה שהיא נמוכה מדיי. כאשר טוטנהאם נכנסה לתמונה היה להם קשה להוציא לפועל את העסקה כי ידבאי כבר בחר ברומא. כעת לאחר שההצעה של רומא על צ'יריצ'ס (הבלם של סטיווה בוקרסט) נדחתה, סבאטיני החליט לעלות את ההצעה ל5 מיליון שזו גם הדרישה המקורית של ממיץ' כפריץ' והעסקה נסגרה.

יידבאי וסטרוטמן יעלו 22 מיליון יורו? מעניין מי יממן אותם. לפי הפדיחה של לחצן הend, כל האפשרויות פתותות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx.