רומא 2012/2013 :: רודי גארסיה הוא המאמן החדש

Discussion in 'פורום כדורגל איטלקי' started by Lupo, Jul 7, 2012.

1. Rosez Member

על הנייר, זה מהלך שיכול לעשות טוב לשני הצדדים. דה-רוסי לא הפסיק לשחק טוב בגלל כושר ירוד או פציעה. זה נראה שהוא מיצה ברומא, גם זה קורה.

2. AS R Member

איזה קשר אחורי יותר טוב רומא יכולה להביא?
    אם תגיע הצעה היא תהיה מצ'לסי ותהיה בסביבות ה-25 מיליון אירו. זה הרבה מאוד כסף לשחקן בן 30, ובטח לאחד שבשנתיים האחרונות נראה בינוני ואחרי השיא. נראה שבאיטליה ביורו הקודם וגם בגביע הקונפדרציות הוא נראה הרבה יותר טוב והרבה יותר מנהיג מאשר כששיחק ברומא בזמן האחרון.
    אני מקווה שהוא לא יעזוב. אני עדיין חושב שיש לו הרבה מה לתרום, גם מבחינת מנהיגות וגם מבחינת יכולת, וקשה לי לראות איזה שחקן רומא יכולה להביא שיהיה טוב ממנו, ומי שלא יבוא, יהיה עצוב מאוד לראות סמל כמוהו עוזב. רומא לא משתוקקת עכשיו לכסף כמו בתקופה שבה התעניינו בו מנצ'סטר סיטי וריאל מדריד.

Last edited: Jul 3, 2013
  3. ASROMA Member

למרות היותו סמל והקפטן שאחרי עידן אר פופונה, היכולת של דה רוסי ירדה בצורה
    משמעותית בשנתיים האחרונות שבשנה האחרונה בתקופת זמאן גם איבד את המקום בהרכב.
    מסכים עם זה שמעליי, דה רוסי מיצה את עצמו ברומא ואולי אם יעבור למועדון גדול בעל שאיפות ואמצעים גדולים יותר מחוץ לאיטליה יעשה טוב לשני הצדדים. נכון שברומא אין בעיות כלכליות אבל אנחנו כבר שנתיים מחוץ לאירופה, הבעלים מביאים לא מעט כסף מהבית לאחר שקיבלו שוקת שבורה מרוזלה סנסי ואף אחד לא רוצה להביא 40-50 מיליון יורו מהבית רק על רכש כל עונה. עם הצעה של 25 מיליון יורו אנחנו צריכים להגיד תודה רבה לדה רוסי ולאחל לו בהצלחה. בנוסף רואים שמסגרת תחרותית יותר כמו בנבחרת אין מישהו שיכול לאיים על המקום שלו בהרכב עם תצוגות שיא משחקן וורלד קלאס.

4. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

במידה ונקבל 25 מיליון יורו עליו.. וארטי, מווילה,גונדוגן.

5. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

אלו כבר פנטזיות מיותרות שלא יתממשו. וראטי וגונדוגאן נמצאים בקבוצות מהדרג הגבוה ביותר, קבוצות שמתמודדות על האליפות במדינתן וישתתפו בליגת האלופות. מה יש להם לחפש ברומא? ומבילה לא יוותר כל כך מהר על חוזהו השמן ברוסיה.

6. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

סתם זרקתי את השמות הראשונים שעלו לי לראש.
    אני בטוח שאם יכנס סכום גדול על דה רוסי אפשר יהיה להביא לו מחליף טוב.

7. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://tmw-foto.tccstatic.com/storage/album/thumb1/1c48df0e577825a554e63f031d572b80-70432-1373026443.Xxx

שוער, מגן, קשר, כנף, vice destro, ואפשר לצאת לדרך.

8. Lazarobbie Member

ממש לא ברור- מי הבחור בתמונה?

9. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

בנעטיה. אחד הבלמים המוכשרים באיטליה.

10. AS R Member

הנהלת סאנטוס הצהירה שרפאל יחתום בנאפולי. גם ג'וליו סזאר מתרחק מרומא כשארסנל נראית המועמדת המובילה להחתים אותו.

האם קסטאן צפוי לרדת לספסל אחרי ההחתמה של בנעטיה?

Last edited: Jul 5, 2013
  11. ASROMA Member

עמדת השוער זו בהחלט סוגיה בוערת שחייב לפתור לפני מחנה האימונים הראשון. הרי ידוע לכל כמה חשוב
    התיאום בין החלק האחורי ולשוער.
    רפאל הוא מישהו שלפי הפרסומים רודי גארסיה לא ממש רצה וחיפש מישהו אחר. אני מאוד רציתי את ג'וליו סזאר אבל הוא רוצה להישאר באנגליה שככל הנראה ארסנל תזכה בשירותיו.
    גם אמיליו ויויאנו שהושאל מפאלרמו לפיורה בעונה האחרונה שהיה על סף מעבר בינואר האחרון
    לא מהווה מטרה לפי הפרסומים האחרונים.
    אין לי מושג אל מי ההנהלה מכוונת אם כך. יש מישהו פנוי בשוק שאנחנו לא יודעים עליו? הייתי רוצה לראות את העמדה הזו מכוסה בשבוע הקרוב.

לדעתי קסאטן יהווה את תפקיד הבלם השלישי ברוטציה כשמקומם של בנעטיה ומרקיניוס בהרכב לפי דעתי מובטח. בורדיסו לא אמור להמשיך ולדעתי בונים על רומאניולי כבלם רביעי כמו בעונה הקודמת.

Last edited: Jul 5, 2013
  12. AS R Member

אולי כדאי לנסות להביא את דייגו לופז. אני מניח שעכשיו קסיאס יחזור להיות השוער הראשון של ריאל, למרות שלופז היה פשוט מעולה בעונה האחרונה. זה יהיה בזבוז גדול אם הוא יהיה שוער מחליף שם.

13. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש לא מעט שוערים שאפשר להחתים, הכול שאלה כמה מוכנים להשקיע..
    שני השוערים של נבחרת צרפת, הוגו לוריס שהמעמד שלו בטוטנהם לא יציב בכלל וסטיב מנדנדה ממארסי ששואף להגיע לקבוצה גדולה יותר.
    ריינה של ליברפול שהנחיתו לו את מיגנולט תמורת 10 מיליון לישט, עשוי גם הוא לעזוב. גם ואלדס שרוצה לעזוב את בארסה אופציה שאפילו הוזכרה בתקשורת שיגיע לרומא.

בקיצור שוערים לא חסר השאלה כמה מוכנים להשקיע.

14. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

אף אחד לא ישרוף תקציב שלם על משכורת של שוערים בינוניים מעבר לשיא עם שם נוצץ בפוטבול מנג'ר 2005.

http://i388.photobucket.com/albums/oo321/cheryl_bites/Football/Nap/310711/DeSanctisAAARGH2.Xxx
    קבלו ותאהבו אותו!

Last edited: Jul 6, 2013
  15. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

הציניות שלך לא מראה חוכמה גדולה
    ממתי ואלדס,ריינה,מנדנדה ולוריס בינוניים?!?! יותר מזה בוא תזכיר לי מתי לרומא היה שוער גדול? אחד שהביא לה תארים
    תוסיף לרשימה גם את אדלר של המבורג שגם אופציה טובה.