על הנייר, זה מהלך שיכול לעשות טוב לשני הצדדים. דה-רוסי לא הפסיק לשחק טוב בגלל כושר ירוד או פציעה. זה נראה שהוא מיצה ברומא, גם זה קורה.
איזה קשר אחורי יותר טוב רומא יכולה להביא? אם תגיע הצעה היא תהיה מצ'לסי ותהיה בסביבות ה-25 מיליון אירו. זה הרבה מאוד כסף לשחקן בן 30, ובטח לאחד שבשנתיים האחרונות נראה בינוני ואחרי השיא. נראה שבאיטליה ביורו הקודם וגם בגביע הקונפדרציות הוא נראה הרבה יותר טוב והרבה יותר מנהיג מאשר כששיחק ברומא בזמן האחרון. אני מקווה שהוא לא יעזוב. אני עדיין חושב שיש לו הרבה מה לתרום, גם מבחינת מנהיגות וגם מבחינת יכולת, וקשה לי לראות איזה שחקן רומא יכולה להביא שיהיה טוב ממנו, ומי שלא יבוא, יהיה עצוב מאוד לראות סמל כמוהו עוזב. רומא לא משתוקקת עכשיו לכסף כמו בתקופה שבה התעניינו בו מנצ'סטר סיטי וריאל מדריד.
למרות היותו סמל והקפטן שאחרי עידן אר פופונה, היכולת של דה רוסי ירדה בצורה משמעותית בשנתיים האחרונות שבשנה האחרונה בתקופת זמאן גם איבד את המקום בהרכב. מסכים עם זה שמעליי, דה רוסי מיצה את עצמו ברומא ואולי אם יעבור למועדון גדול בעל שאיפות ואמצעים גדולים יותר מחוץ לאיטליה יעשה טוב לשני הצדדים. נכון שברומא אין בעיות כלכליות אבל אנחנו כבר שנתיים מחוץ לאירופה, הבעלים מביאים לא מעט כסף מהבית לאחר שקיבלו שוקת שבורה מרוזלה סנסי ואף אחד לא רוצה להביא 40-50 מיליון יורו מהבית רק על רכש כל עונה. עם הצעה של 25 מיליון יורו אנחנו צריכים להגיד תודה רבה לדה רוסי ולאחל לו בהצלחה. בנוסף רואים שמסגרת תחרותית יותר כמו בנבחרת אין מישהו שיכול לאיים על המקום שלו בהרכב עם תצוגות שיא משחקן וורלד קלאס.
אלו כבר פנטזיות מיותרות שלא יתממשו. וראטי וגונדוגאן נמצאים בקבוצות מהדרג הגבוה ביותר, קבוצות שמתמודדות על האליפות במדינתן וישתתפו בליגת האלופות. מה יש להם לחפש ברומא? ומבילה לא יוותר כל כך מהר על חוזהו השמן ברוסיה.
סתם זרקתי את השמות הראשונים שעלו לי לראש. אני בטוח שאם יכנס סכום גדול על דה רוסי אפשר יהיה להביא לו מחליף טוב.
http://tmw-foto.tccstatic.com/storage/album/thumb1/1c48df0e577825a554e63f031d572b80-70432-1373026443.Xxx שוער, מגן, קשר, כנף, vice destro, ואפשר לצאת לדרך.
הנהלת סאנטוס הצהירה שרפאל יחתום בנאפולי. גם ג'וליו סזאר מתרחק מרומא כשארסנל נראית המועמדת המובילה להחתים אותו. האם קסטאן צפוי לרדת לספסל אחרי ההחתמה של בנעטיה?
עמדת השוער זו בהחלט סוגיה בוערת שחייב לפתור לפני מחנה האימונים הראשון. הרי ידוע לכל כמה חשוב התיאום בין החלק האחורי ולשוער. רפאל הוא מישהו שלפי הפרסומים רודי גארסיה לא ממש רצה וחיפש מישהו אחר. אני מאוד רציתי את ג'וליו סזאר אבל הוא רוצה להישאר באנגליה שככל הנראה ארסנל תזכה בשירותיו. גם אמיליו ויויאנו שהושאל מפאלרמו לפיורה בעונה האחרונה שהיה על סף מעבר בינואר האחרון לא מהווה מטרה לפי הפרסומים האחרונים. אין לי מושג אל מי ההנהלה מכוונת אם כך. יש מישהו פנוי בשוק שאנחנו לא יודעים עליו? הייתי רוצה לראות את העמדה הזו מכוסה בשבוע הקרוב. לדעתי קסאטן יהווה את תפקיד הבלם השלישי ברוטציה כשמקומם של בנעטיה ומרקיניוס בהרכב לפי דעתי מובטח. בורדיסו לא אמור להמשיך ולדעתי בונים על רומאניולי כבלם רביעי כמו בעונה הקודמת.
אולי כדאי לנסות להביא את דייגו לופז. אני מניח שעכשיו קסיאס יחזור להיות השוער הראשון של ריאל, למרות שלופז היה פשוט מעולה בעונה האחרונה. זה יהיה בזבוז גדול אם הוא יהיה שוער מחליף שם.
יש לא מעט שוערים שאפשר להחתים, הכול שאלה כמה מוכנים להשקיע.. שני השוערים של נבחרת צרפת, הוגו לוריס שהמעמד שלו בטוטנהם לא יציב בכלל וסטיב מנדנדה ממארסי ששואף להגיע לקבוצה גדולה יותר. ריינה של ליברפול שהנחיתו לו את מיגנולט תמורת 10 מיליון לישט, עשוי גם הוא לעזוב. גם ואלדס שרוצה לעזוב את בארסה אופציה שאפילו הוזכרה בתקשורת שיגיע לרומא. בקיצור שוערים לא חסר השאלה כמה מוכנים להשקיע.
אף אחד לא ישרוף תקציב שלם על משכורת של שוערים בינוניים מעבר לשיא עם שם נוצץ בפוטבול מנג'ר 2005. http://i388.photobucket.com/albums/oo321/cheryl_bites/Football/Nap/310711/DeSanctisAAARGH2.Xxx קבלו ותאהבו אותו!
הציניות שלך לא מראה חוכמה גדולה ממתי ואלדס,ריינה,מנדנדה ולוריס בינוניים?!?! יותר מזה בוא תזכיר לי מתי לרומא היה שוער גדול? אחד שהביא לה תארים תוסיף לרשימה גם את אדלר של המבורג שגם אופציה טובה.