רומא 2012/2013 :: רודי גארסיה הוא המאמן החדש

Discussion in 'פורום כדורגל איטלקי' started by Lupo, Jul 7, 2012.

1. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

2. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

מציאת קבוצה שתקלוט את אוסבלדו ללא תחליף, כבר תהווה שיפור משמעותי לסגל. אם בנוסף לכך, רומא תצרף חלוץ צעיר שצפוי לסיים את העונה עם 20 שערים במחיר דומה, יהיה זה double win.

3. AS R Member

אתה בספק?

אני עוקב אחרי אובמיאנג העונה, והוא פשוט שחקן נהדר. סוחב את סאינט אטיין למקום באירופה בעונה הבאה. יודע לכדרר וליצור מצבים, יודע לכבוש ולבשל (17 שערים ו-8 בישולים ב-29 משחקים).
    הלוואי שיגיע במקומו של אוסבלדו. לאמלה, טוטי ואובמיאנג בחוד יהיה פשוט מפחיד.

4. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

הוא לא שייך למילאן?

5. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

אחרי איזה 5 השאלות שונות הם ויתרו עליו וכמו בהרבה מקרים אחרים, זו גם הנקודה שהתחילה את הפריצה שלו.

לרומא תהיה תחרות גדולה מאוד וסיכוי לא גבוה להחתימו, אבל התזוזה במרקאטו מהשלב הזה בעמדה כל כך קריטית מעודדת.

ואם כבר צרפת,

דקה 0:18

Last edited: Apr 7, 2013
  6. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה זה הזקן הזה שהוא גידל? זה באופנה עכשיו בצרפת?

7. רומאלופה Member

יש שידור לדרבי?

8. AS R Member

זה מחר

9. רומאלופה Member

התכוונתי אם זה משודר בטלוויזיה..

10. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא רואה חיה כזאת, לא משנה באיזה תקציב.

לסיכום,
    צמד הברזילאים הם הבאנקר הכי בטוח לעונה הבאה. השקעה בבלם נוסף להרכב תתרחש רק במקרה שהמאמן החדש ירצה לשחק עם 3 בהגנה. סימן השאלה היחיד סביב הבלמים נמצא כרגע אצל בורדיסו. האם הוא מסוגל לחזור ליכולת מלפני שחאמס רודריגס שבר לו את הרגל והאם השוק יאפשר לצרף בלם טוב ממנו (מישהו כמו גסטאידלו).

אם נמשיך עם הספסל - יהיה צורך להחליט מה עושים עם פיריס ודודו והאם הם מספיק טובים כדי לגבות את בלזא וטורו בעונה הבאה. וכמובן גם מה עושים עם ניקו לופז שלא נראה כל כך מרוצה מהספסל.

ובתמונת ההרכב - הקבוצה זקוקה לשני שחקנים בלבד. אחד במקום אוסבלדו, כפי שאדון אליאס כתב (גם אם דסטרו יתפוצץ עד סוף העונה עם 10 שערים). השני למרכז הקישור, בו נמצאת גם בעיית ההגנה הכי גדולה שלנו וגם מחסור בעושה משחק אמיתי (מישהו בסגנון ארוקה מסאנטוס).

כפי שאני רואה את זה, בניגוד לשנתיים האחרונות, בקיץ הקרוב נראה בערך 5-6 שינויים בסגל בלבד כאשר רק 2 מהם משמעותיים לתמונת ההרכב.

(שווה לזרוק את זה לדיון של רומא ולהמשיך שם)

11. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

דווקא יש בלם שהייתי רוצה לראות אותו נכנס לרוטציה.
    אנג'לו אוגבונה מטורינו. אני לא כל כך יודע מה הכושר שלו העונה,לא יצא לי לראות משחקים של טורינו העונה,אבל שמעתי שמדובר בדור העתיד של הכדורגל האיטלקי (היה בסגל של איטליה ליורו האחרון אם אני לא טועה).

עוד חיזוק שגם הייתי שמח לראות אותו מגיע זה לורנזו אינסייה מנאפולי,השם שלו הוזכר בינואר כמה פעמים להגיע לרומא. הלוואי שיגיע הוא יהיה חיזוק נהדר לקישור של הקבוצה.

12. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

אנג'לו אוגבונה לא רע, אבל לדעתי המחיר שטורינו דורשת עבורו מוגזם והוא גם לא יותר טוב ממרקיניוס.

13. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

המחיר המגוחך שטורינו דרשה על אוגבונה בשום מצב לא שווה את המשבצת של הבלם השלישי (אין דבר כזה רוטציה בין בלמים) ובוודאי לא משקף את היכולת שלו.
    לגבי אינסיניה, לנאפולי אין שום סיבה הגיונית לוותר עליו.

במחשבה נוספת, כרטיסו של פיריס עדיין לא שייך לרומא, מה שמגדיל את הסיכוים לראות מגן חדש בקיץ. רצוי מישהו כמו דושאן באסטה שיכול לשחק במספר עמדות.

לסיכום 2, הייתי מציב מטרות לקיץ בסדר חשיבות הבא:
    חלוץ במקום אוסבלדו.
    קשר לאמצע ואולי השאלה של טאכצידיס שמסוגל להרבה יותר בסביבה נורמלית.
    מגן לצד ימין (שגם ישלח את טורו לשמאל במקרה הצורך).
    אופציונלי - בלם במקום או בנוסף לבורדיסו שיגבה את הברזילאים.

14. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

15. ASROMA Member

שניהם חיזוקים טובים שאמורים לשדרג את איכות הסגל אבל לא יגיעו עם תגי המחירים הלא הגיוניים. במיוחד של אוגבונה, נאפולי לא תוותר על אינסינה שהוא דור העתיד של הקבוצה.

לא מכיר את השחקן הברזיאלי, סאבטיני כבר הוכיח בקיאות טובה ברכש משם. אבל שוב אתן את דעתי שקובי לא יאהב ויעביר עליה ביקורת. הסגל של רומא כבר רץ עכשיו שנתיים ביחד, העונה רואים ניצוצות של חיבור ולהערכתי בשנה הבאה חייבת להגיע עליית המדרגה המצופה מהסגל הזה יחד עם השיפצורים ההכרחיים.
    הייתי משאיר את רוב הסגל הקיים ונפטר רק מאיבן פיריס שלא מתאים לרמות האלה והוא גם ככה מושאל. מה שכן ואני ממשיך את הנקודה של קובי פה את אוסבלדו הייתי מחליף ברצון אבל רק עם שדרוג הולם יותר ובהמשך למה שהתחלתי חיזוק נקודתי של 2,3 שחקנים מוכחים ולא עוד עלום שם מברזיל מישהו שכבר הוכיח דבר מה ברמות האלה. הסגל רחב וטוב ודורש רק 3 שחקנים בקליבר רציני שיתנו רוטציה טובה לעונה באירופה ובליגה.
    בנוסף צריך לשמור על היהלומים שלנו, הצעות יגיעו בקיץ על מרקיניוס לו מסתיים החוזה בשנה הבאה וידרש לו שדרוג, מיראלם פיאניץ' שמבוקש ע"י קבוצות העילית ביבשבת ולטפח את דסטרו.

זה עדיין לא יספיק לקחת את הסקוטדו מיובה אבל ישים אותנו בנקודה מעל נאפולי ומילאן ובטח ובטח מעל לאציו ואינטר (לגבי פיורה צריך לבדוק אם מונטלה ממשיך - יש להם קבוצה לא רעה בכלל)ויכול וצריך להוות את השיא לסגל הקיים עם חזרה לליגת האלופות.

מקווה שבקיץ לא אתבדה.