כל מילה בסלע. אני חושב שבסה"כ הוא מאמן טוב,הוא מקדם צעירים ומשחק כדורגל התקפי ומהנה,אין הרבה מאמנים באירופה שנותים לשחקנים שלהם חופש פעולה כמו שהוא נתן, ורומא השנה אחת הקבוצות שהכי כיף לראות באירופה,שערים תמיד יהיו במשחקים שלה. הבעיה היא שהגנה של רומא לא הייתה מספיק טובה,וכשמשחקים התקפי צריך גם לדעת להגן,השחקני הגנה של רומא כולל השוער לא מספיק טובים. בורסת השמות כבר נפתחה,השם החם הוא גרגע לורן בלאן שמאז היורו עם צרפת יושב בבית ומחכה להזדמנות שלו. בנימה אופטימית זו,אני מקווה שימצאו מאמן ראוי ויזכה להישאר כמה שנים טובות בקבוצה,זה לא עובד ככה שכול שנה מתחלף מאמן,קצת יציבות לא תזיק פה.
גם במדינות אחרות הוא לא היה זוכה באליפויות, נתנו פה בדיון אחר את הדוגמה של ורדר ברמן ושאף - יש לך אנאלוגיה די מתאימה. זמאן מאמן באיטליה שנים רבות והוא אחד המאמנים הכי אהובים באיטליה, למעשה אני חושב שהוא הכי מוערך והכי אהוב, בלי קשר לסגנון הכדורגל והמערכים שהנחיל לקבוצות אלא בגלל האמירות הישרות והבוטות שלו, שהפעם עלו לו בפיטורים.
http://www.football-italia.net/30372/gremi...-sign-marquinho גרמיו עושה כל שביכולה כדי להחתים את מארקיניו (חלון ההעברות בברזיל עדיין לא נסגר) ונראה שבקרוב העסקה אכן תתבצע. חושבים שזהו צעד נכון לוותר עליו?
:aa1: חיים לא קלים עוברים על אוסבאלדו לאחר החטאת הפנדל נגד סמפ שכביכול לקח מטוטי. במהלך כל האימונים בטריגוריה מאז אותו משחק, הוא סובל מיחס משפיל ומהקנטות מצד האוהדים והיום הדבר החריף עוד יותר כאשר הושחת רכבו על ידי אוהד רומאי. בנוסף לכך, היום עלו דיווחים על אפשרות שרומא תמכור את החלוץ בסיום העונה. :aa1: המועדון הודיע כי ליאנדרו קסטאן ייעדר למשך שישה שבועות.
האמת שמגיע לאוסבלדו. לא יודע איך הוא העז לבעוט את הפנדל במקום טוטי. ולמרות זאת, אני לא חושב שהוא צריך ללכת.
תן לי סיבה אחת למה שטוטי, לא בדיוק בעל מאזן מושלם מהנקודה הלבנה לאורך הקריירה וזה בלשון המעטה, ייקח את כל הפנדלים. לצורך השוואה: זלאטן איברהימוביץ' לא החטיא פנדל אחד במדי מילאן (והיה הבועט הקבוע. לא סגור על מאזן הקריירה שלו אבל אני לא זוכר פנדל אחד מוחמץ שלו), מריו באלוטלי לא החטיא פנדל אחד לאורך כל הקריירה הקצרה והעלובה שלו, לדויד וייה יש מעל 90% לאורך הקריירה (לפחות). טוטי שחקן גדול הרבה יותר מכולם ביחד אבל זה לא אומר שהוא חייב לבעוט את כל הפנדלים אם הוא לא מדייק באחוזים כאלה. מה שעושים לאוסבלדו זה מגעיל ומעציב אותי שיש אנשים שטוענים שזה מגיע לו. ניסה, פישל, את הפנדל הבא מישהו אחר ייקח.
אני לא יודע בדיוק מה קרה שם אם אוסבלדו ביקש וטוטי כיבד אותו, אם זה לא היה ככה והיו וויכוחים שם זה לא יפה מצד אוסבלדו. פשוט כי זה טוטי וצריך לתת לו את הכבוד שמגיע לו, וזה לא משנה כמה פנדלים הוא החטיא במהלך הקריירה
על מה אתה מדבר? טוטי בועט פנדלים מצוין. אז מה אם הוא מחטיא מדי פעם. הקבוצה קמה ונופלת על הגב שלו. 'לעלות לקבוצה ביוקר'- בסוף הרי ההחלטה המטופשת של אוסבלדו לבעוט היא זו שעלתה לקבוצה ביוקר. מצטער, אבל מה שאוסבלדו עשה זה חוסר כבוד לשחקן הכי גדול במועדון הזה בכל הזמנים והסמל הכי גדול בכדורגל העולמי. האמת שגם קצת מפתיע אותי שטוטי נתן לו לבעוט את הפנדל.
אני לא טענתי שטוטי לא בועט טוב, אני בסך הכל אומר שעצם העובדה שצריך לכבד שחקן על תרומתו לא מקנה לו את הפריבילגיה לבעוט פנדלים באופן אוטומטי. במקרה הספציפי הזה, ייתכן ואתה צודק.
אוסבלדו ביקש לבעוט. טוטי הסכים. end of story. מי שלא ראה את זה עוד יחשוב שאוסבלדו לקח לו את הכדור כמו איזה באלוטלי. אוסבלדו בתקופה רעה. שער היה מוריד ממנו לחץ ואולי מייצר מומנטום. לדעתי זו מחווה יפה של פרנצ'סקו ששם את טובת הקבוצה לפני שיאי השערים שלו. קח 2 : החמצת פנדל שמובילה להפסד גוררת כאפה לביטחון וביקורת מכל כיוון אפשרי, פרט למקרים בהם הבועט הוא אייקון כמו טוטי, או בעצם כל קפטן אחר שבנוי למעמד הזה. הסיבה השניה היא שטוטי הוא הבועט הטוב ביותר בקבוצה.