רומא 2012/2013 :: רודי גארסיה הוא המאמן החדש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Lupo, ‏7/7/12.

1. Milanista Member

לא הספקתם להיפטר ממנו.

נערך לאחרונה ב: ‏31/1/13
  2. AS R Member

מוזר שרק ביום האחרון של חלון ההעברות זה התחילו להתפתח, אבל אמרתי כבר לפני חצי שנה שהוא יעזוב. השאלה היא אם הוא יעזוב בקיץ האם יגיע מישהו בכיר במקומו או שייסמכו על גויקוצ'אה.

בכל מקרה, כנראה שהעזיבה שלו תהיה צעד מתבקש היות והוא לא ממש התאקלם באופן כללי באיטליה. במונדיאל 2010 הוא ממש הרשים אבל מאז ההגעה לאיטליה הוא לא מימש את הציפיות. זמאן גם לא מת עליו והוא איבד את המקום בהרכב הפותח.

נערך לאחרונה ב: ‏31/1/13
  3. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

למרות שירה לעצמו ברגל בצורה מזוכיסטית במיוחד ושבר את שיא הטימטום בראיון האומלל ההוא, עצוב לי שבעוד מספר דקות הוא ינחת בלונדון ויגלה שהעסקה נפלה ועליו לקחת טיסה בחזרה. רומא הייתה צריכה לקחת את הכסף ולהסתדר עם השוערים שיש לה. גם ככה המשכורת שלו גבוהה מדי לשוער שני.

4. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

מגוחך, מביך, אידיוטי.

הפרויקט הנהדר של רומא איבד את כל הכבוד שהיה לי כלפיו. כל-כך רציתי שתצליחו, עכשיו מגיע לכם מבחינתי להאבק נגד הירידה.

אני אוהד של ליגה שיושבים בה פסיכיים כמו זאמפריני, גאספריני וצ'לינו, אבל זה בקלות אחד הפיטורים הכי מפגרים שאי פעם חזיתי בהם.

בוז. פשוט בוז.

5. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

החלטה מטופשת. חשבתי שהמנטליות האיטלקית פסחה על הבעלים האמריקאי של רומא. טעיתי.

6. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

הנהלה כושלת.

חשבו בכלל על מישהו רציני שיכול להחליף אותו כעת?

נערך לאחרונה ב: ‏2/2/13
  7. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

לורן בלאן.

איך אומרים במחוזותינו? "פחחחחחחחחח".

8. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמה בעיות היו יכולות להיפטר אם ברומא היו הולכים על מונטלה בכל הכוח בקיץ http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx.

9. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא מסכים. זמאן הייתה בחירה טובה יותר.

10. ASROMA Member

ההרגשה מאוד אמביוולנטית, מצד אחד התאהבתי בכדורגל הסופר אטרקטיבי חסר פשרות בגישה ההתקפית שלו מאידך כל החלק האחורי נראה כמו בדיחה שקבוצה כמו קליארי מבקיעה ארבעה שערים מביכים ברמת שכזו.

הקבוצה הייתה צריכה זעזוע אבל אני לא חושב שזה היה הזמן המתאים לפטר את זמאן, ולזה שמעליי אני חולק עלייך מונטלה היה יותר טוב לנו וכך גם ההנהלה חשבה בתחילת העונה.

לגבי לורן בלאן, בבורדו הוא הצליח מאוד בנבחרת צרפת אף אחד לא יכול להצליח יכול להיות משהו מעניין אבל לא יודע אם באמצע העונה....

11. EO11 בפה אליל היכל התהילה

מה שבטוח זה שאם בלאן יבוא רומא תציג משחק הגנתי הרבה יותר טוב.

12. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

במהלך זה, סבאלדיני לקחו את המועדון 2 צעדים אחורה ולמעשה שרפו לפחות חצי שנה על בניה מחדש. נראה לי שזה גם הזמן שאקח חופשה מהקבוצה הזאת.

13. AS R Member

חבל לי על זמאן. הוא בהחלט מאמן מרתק שיודע לפתח שחקנים בצורה מצויינת. מצד שני, השיטה שלו מאוד לא גמישה וגורמת להרבה חורים בהגנה.

אני לא מבין למה פיטרו אותו כל כך מהר. גם ככה העונה די גמורה. היו צריכים להשאיר אותו עד סוף העונה ואז להחליט מה עושים. אי אפשר לבנות פרויקט ארוך ושאפתני כשכבר אחרי חצי עונה מחליפים את המאמן.

לוראן בלאן הוא מועמד מוביל להיות המאמן הבא. לא אתנגד שהוא יגיע.

14. VAR Member

לא מסכים אבל בהחלט יכול להבין.

זמאן פשוט מאמן במדינה הלא נכונה. בספרד או בגרמניה הוא יכל להפוך לאחד המאמנים הגדולים והמוערכים בהיסטוריה. באיטליה הסגנון שלו לא עובד ולא יעבוד לעולם ובחיים לא יביא תארים או אפילו משהו שמתקרב לזה, לא משנה כמה שחקני התקפה גדולים יצמחו תחתיו.

אין מאמן שיוכל להוציא משחקני הקישור והתקפה של רומא יותר, ויחד עם זאת אין מאמן שתחתיו שחקני ההגנה של רומא יראו כל כך רע כמו שהם נראים כיום, כולל דה רוסי שהוא לא איזה ילד שעלה מהנוער אלא אחד הקשרים האחוריים הטובים בעולם. אני לא יודע אם מתאים לרומא להיות מועדון סכיזופרני שנותן 4 למילאן ביום אחד וחוטף שלישיות ורביעיות מבולוניה וקליארי בבית בימים פחות טובים - אבל אם התחילו עם משהו מן הראוי היה שיחרקו שיניים ויסיימו אותו.

כנראה שהאמריקאים לא תארו לעצמם את גובה המחיר שיצטרכו לשלם (ולא מבחינה כספית) בשביל לפתח את שחקני ההתקפה הכל כך מוכשרים שלהם.

נערך לאחרונה ב: ‏2/2/13
  15. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

בשנתיים האחרונות קיבלתי את הרושם שברומא בונים פרוייקט ארוך טווח שהתכנון הוא ליהנות מפרותיו בעתיד (הלא רחוק מדי), אבל כמו שלעתים קרובות מדי קורה בפרוייקטים כאלו, האנשים עם החזון מתקפלים מהר למדי. קל להאשים את זמאן, שבטח גם הוא עצמו לא מרוצה לחלוטין מהעבודה שלו (אני מאמין), אבל אם רצו מאבק על האליפות עכשיו למה הביאו רוב של שחקני רכש צעירים עם פוטנציאל שעולה על היכולת הנוכחית שלהם...