חולצה + Xxx http://f9c2da42ea3584d84103-700458dbf7fbd49f1a8461bc17d5438f.r71.cf2.rackcdn.com/it/notizie/articles/94191toronews.Xxx 400 אלף יורו עבור הכרטיס. חוזה עד 2015 עם אופציה לעונה נוספת. המשכורות לא פורסמו.
קובי סחטיין על ההסבר המצויין של המצב לאשד, (אהבתי את הפנייה לשבים מהודו) אני גם קצת חששתי מהאובדן של בוריני אבל הכישלון שלו בליברפול (מודה לא עוקב אחרי הליגה אז לא מודע לסיבות) והמשך היכולת המצויינת של פאבליטו (10 שערים ב13 משחקים לא?) גרמו לי להיות בטוח בהחלטה. חבר את זה לידיעות מהקיץ שהילדון פאביו דרש שייקנו את כרטיסו ועוד כמה חיכוכים עם ההנהלה ביחד עם זה שג'וני דפ הפך להיות הBFF של קפיטנו ואני משוכנע! נ.ב. מה מצבו של 'יוס אחרי החילוף בגביע? הוא יהיה כשיר לבולוניה?
אם אתה לא עוקב אחרי הליגה ולא מודע לסיבות, אז תרשה לי לתקן אותך http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx. בוריני שיחק 384 דקות בפרמיירליג שזה 4 ורבע משחקים ואז נפצע בעצם ברגל והושבת ל-3 חודשים וחזר רק לפני 10 ימים בערך לאימונים מלאים. זה נכון שיש לו עוד כמה התאמות לעשות כדי להשתלב יותר טוב בקבוצה לפי איך שהוא משחק במעט שהוא משחק ובמצב הנוכחי (עם ההחתמה של סטארידג' שהתחיל מצוין) הוא יצטרך לנסות לעשות את ההתאמות האלה כשהוא עולה מהספסל, אבל אני בטוח שהוא יתן את הגולים שלו וגם אם תהיה לו עונת התאקלמות קשה אז בעונה הבאה אחרי עוד קיץ של אימונים עם הקבוצה הוא כבר יתן את התפוקה שמצפים ממנו.
כנראה שלא. אבל איזו פציעה הירואית! הוא גלש והוציא לגוארין את הכדור כל כך מהר שהקולומביאני לא הספיק לעצור את הבעיטה שלו שפגעה לhos בקרסול. אם זה נכון שרומא דחתה הצעה של 28 מיליון יורו, עד גיל 20 הוא יהיה שווה 50.
כל כך מקווה שנראה אותו ואת פיאניץ' ואת דסטרו ממשיכים אצלנו בשנים הקרובות. למרות שאני באמת לא בטוח שאפשר לשים אותם באותן קטגוריות, הילד הזה פשוט מדהים!
אוי אוי אוי חדשות לא טובות לגבי דסטרו מטיה נפגע בקרסול ובברך ויש נזק למניסקוס שיצריך ניתוח ארטרוסקופיה, בכתבה לא נכתב תקופת החלמה, אבל אפילו בניתוחון כזה אני לא רואה אותו חוזר בחודש הקרוב במינימום. חבל הוא חייב כמה שיותר זמן בהרכב. מתבקש: מה שלום הארנבון ניקו לופז, כמה הוא כבר כבש בסודה אמריקה ילדים?
הארנבון זה באמת כינוי יותר מחמיא מהשן... כובש הרבה בסודאמריקנו עד כה, גם משחק טוב, אבל לא מציג יכולת יוצאת דופן ביחס לצעירים אחרים בתפקידו שלא משחקים באחת מהגדולות באיטליה. קשה לבוא אליו בתלונות לאור המספרים הנהדרים והיכולת הטובה, אבל הרבה קיוו שהוא יציג יכולת שתהייה רמה מעל השאר וכרגע זה לא קורה (וגם לא יקרה במעט שנשאר לדעתי).
:aa1: מאארטן סטקלנבורח, שאיבד מקומו בין הקורות, עזב את טריגוריה ונמצא כעת בדרכו לאנגליה, לקראת חתימה בפולהאם.
מה זה סוער: גבה-גלי P; השמועות מדברות על העברה של סטק לפולהם ב6 מיליון ונסיון להביא את וויויאנו מפיורנטינה. בגדול סטק הוא שוער יותר טוב אבל כל העדויות מצביעות לכך שהוא לא התאקלם בקבוצה והבעיה אינה רק ביחסים עם זמאן.
לא נראה לי שיספיקו לצרף את ויויאנו ב20 דקות שנותרו. אבל להיפטר מסטק במחיר בו נקנה זו הזדמנות שברומא לא ירצו לפספס.