רומא 2012/2013 :: רודי גארסיה הוא המאמן החדש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Lupo, ‏7/7/12.

1. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

אלמוני? בנות מונטבידאו יחלקו עליך http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

תודה על התשובה

2. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין לי כל כוונה להתייחס לשמועות הללו כל עוד אין להן שום בסיס הגיוני, אבל חשוב לי לתקן את השטות שחוזרת כאן פעם אחר פעם.
    סטקלנבורג נעדר מכמה משחקי ידידות בקיץ בגלל בעיה חוזרת בכתף, ולא בגלל עדיפות כזו או אחרת של המאמן (נאמר על ידו במפורש).
    במחשבה שניה, גם אם היה נעדר מסיבות מקצועיות של המאמן, גם אז אי אפשר היה להסיק מזה שום דבר (למרות שבמקרה זה דרוש להכיר קצת את זמאן).

3. Lupo Member

תרגעו קצת, השמועות האלה הן כרגע שמועות ולא יותר מזה. אם אכן המהלך הזה ייצא לפועל אין לי ספק שזמאן גם ידאג להסביר מה היו השיקולים שלו.

וגם אם סטק יעזוב, לובונט שוער ברמה מספיק גבוהה.

4. ASROMA Member

מעניין איך הפיאסקו הזה יסתיים, קובי להגיד שמועות חסרות בסיס שמביאים שוער נוסף בכסף לא נראה ונשמע כמו משהו חסר בסיס, שוב אני מקווה שאני טועה.

בגזרה אחרת,נראה כי ימיו של בויאן קרקיץ' בקבוצה תמו. ולנסיה ואתלטיקו מדריד מעונינות בשחקן יחד עם זאת שהוא אחת האופציות האחרונות אצל זמאן בחלק הקדמי גם אחרי ניקו לופז הצעיר כנראה גרמו גם לדרוש לעזוב. דעתכם? והאם אנחנו צריכים להביא מחליף אם וכאשר?

5. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

ציפית שרומא תתחיל את העונה עם שני שוערים בלבד? או שהשקעה של מיליון יורו בשוער צעיר שלדעת המאמן יכול להתפתח ולתרום לקבוצה ב5 השנים הקרובות מוזרה בעינייך? האורוגוואי מגיע בתור שוער שלישי עם אופציה לעקוף את לובונט בן ה35 בעתיד. אין לו שום קשר לעתידו של סטקלנבורג, שלפי דבריו של זמאן (ולא שמועות של קשקשנים כמו די ליביו), ימשיך להיות השוער הראשון.

אם בויאן יעזוב, יהיה זה בגלל האינפלציה בהתקפה והרצון של זמאן להשקיע בטאלו. אם יגיע מחליף אז הרעיון לשחרר את בויאן הופך לחסר היגיון מלכתחילה.

אם זה תלוי בי, הייתי משאיר אותו גם בתור העדיפות השישית בהתקפה. הפוטנציאל שלו להתפוצץ שווה את המשוכרת שלו. אם ירשים, מציעים לבארסה 15 מיליון וסוגרים את העמדה לשנים הבאות. אם לא, ג'וזפה רוסי.

נערך לאחרונה ב: ‏23/8/12
  6. Lupo Member

קובי, אם נציע עליו 15 מיליון אנחנו רוכשים שחקן מבארסה ב27 מיליון וזה עוד אחרי שהבשלנו אותו. או שאני טועה.

ואיך אנחנו מביאים את רוסי אחרי שלא היה מקום לכישרון כמו בויאן?

7. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

בויאן הושאל מברצלונה לשנתיים. הקושי הבירוקרטי להשאיל שחקן לתקופה כזאת יצר עסקה מורכבת יותר שהיה קשה להבין בזמנו. התכוונתי שרומא תנסה לרכוש אותו בתום ההשאלה. רוסי היה סתם השארה ורצון אישי. ברור שאף אחד לא יודע איך תראה ההתקפה שנה מהיום ומה יהיו הצרכים לחזק אותה.

אל תשאלו אותי למה אבל עניין אותי מה חושבים אוהדי ווטפורד על הגעתו של מארקו קאסטי האגדי. התוצאות לא איכזבו לרגע. תבלו :

I don't like this one. Cassetti has proven himself at the highest level for Roma and the Azzurri, but how's he going to cope with a proper English winger dribbling at him?

How will he perform on a chilly Tuesday evening when the temperature is just above freezing and there's little cloud cover, but some low lying mist and potential overnight groundfrost up in Blackburn?

Bad signing.

:aaatv:

8. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

:aaarofl:

אני רוצה את הבחור הזה באייסוקר!

9. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

מארקיניוס הוצג היום במסיבת עיתונאים ובחר את המספר 3 שהיה שייך לסיסיניו.
    http://www.corrieredellosport.it/images/12/C_3_Media_1552012_immagine_obig.Xxx
    בקושי בן 18 אבל מדבר מאוד לעניין. עשה רושם של בחור צנוע אך גם רעב להצלחה.

לפי טוטומארקטו דחינו הצעה מפיורנטינה (לא צויין מחיר) עבור אוסבלדו והצעה מארסנל עבור בורדיסו.

10. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

http://www.ilmessaggero.it/MsgrNews/MED/20120824_valeria01.Xxx

"הסבתא של רומא", זו שהייתה הראשונה לקנות כרטיס של רומא ב-1927 הלכה היום לעולמה, יומיים בלבד לפני פתיחת העונה החדשה.

http://www.ilmessaggero.it/roma/storie/rom...ie/215612.shtml

11. רומאלופה Member

יש באמת סיכוי שג'וספה רוסי יגיע?

12. ASROMA Member

לא שמעתי על זה בשום מקום? הוא יהיה הימור גדול אחרי 2 הפציעות המאוד הארוכות שהיו לו (חוזר למגרשים רק בינואר במקרה הטוב). בשיאו אחד החלוצים הטובים באירופה.

עכשיו שבויאן הלך, טאלו הצעיר אמור להתקדם או שגם הוא ילך להשאלה? והאם יגיע מחליף?

לא בטוח שהייתי מביא מחליף, יש לנו את אוסבלדו, טוטי, לופז ודסטרו במערך של בדרך כלל חלוץ אחד
    ואת טאלו במקרה ולא יצא לשנת השאלה ומעבר לזה אין לנו שום מסגרת אירופאית השנה שתצריך סגל רחב יותר מהקיים.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏28/8/12
  13. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

הדיבורים על רוסי החלו בתחילת הקיץ בגלל השארה שרומא לא תנסה לרכוש את בויאן בסוף ההשאלה שלו. היום לאחר שבויאן עזב, השם של רוסי עלה שוב לכותרות. בשני המקרים מדובר במלפפון של הקיץ הבא ומכיוון שהרבה מאוד דברים יכולים לקרות ולהשתנות תוך שנה, אין טעם להתעסק בזה עכשיו.

14. רומאלופה Member

יש איזה סיכוי להחתמה חדשה היום?או שסאבנטיני הפסיק לעבוד?

15. Lupo Member

אפשר להתחיל את העונה. בוריאלו עובר בהשאלה לג'נואה עם אופציה לרכישה בסיום העונה.

לא סביר במיוחד, בכל מקרה לא משהו בומבסטי.