רומא 2012/2013 :: רודי גארסיה הוא המאמן החדש

Discussion in 'פורום כדורגל איטלקי' started by Lupo, Jul 7, 2012.

1. AS R Member

רכש טוב בהתחשב באופציות האחרות בשוק בעמדה הזאת. לא עקבתי אחריו כל כך בפאלרמו, אבל ביורו הוא די הרשים.

מה שמעניין לא פחות ברכישה הזאת, היא העובדה שזה כבר שחקן שני שרומא מחתימה בקיץ הזה שעובר אלייה למרות התעניינויות מקבוצות בכירות אחרות בסרייה א'. מראה משהו על הכוח והחכמה של סבאטיני. ובניגוד לדסטרו, ההחתמה של בלצארטי הייתה יחסית מהירה.

עכשיו נשאר להחתים בלם טוב. אני מקווה מאוד שהפעם סבאטיני לא יביא איזה דרום אמריקאי אלמוני בכמה גרושים. הייתי רוצה לראות את רולאנדו בקבוצה אבל כנראה שזה כבר לא יקרה.

אם רומא לא תקח את אחד משלושת המקומות הראשונים העונה זה יהיה הרבה יותר חמור מהמקום השביעי של העונה שעברה, בשל כך שהפעם זאת כבר עונה שנייה של הפרויקט והגיע מאמן שבהחלט מעלה את הציפיות של האוהדים, והסגל העונה נראה יותר מבטיח מזה של העונה שעברה- הקישור נראה מצויין ועמוק עם בראדלי והיווני שנראים טוב מאוד, ההתקפה עם דסטרו וניקו לופז שעלה לבוגרים נראית צעירה וכשרונית, והשאלה הגדולה בעיניי היא עדיין מרכז ההגנה שאין לדעת עדיין איך היא תהיה.

Last edited: Jul 31, 2012
  2. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

מגן בלונדיני אחד מצטרף, מגן בלונדיני אחר עוזב.

אלסנדרו קרשנצי הושאל לפסקארה, לה אופציה לרכוש חצי כרטיס בסיום העונה.

התכוונת לדודו? הימור חינמי על כישרון גדול שבדומה ללואיק נגו לא אמור לקחת חלק בעונה הקרובה בקבוצה הבוגרת?

איך הוא קשור לחיפוש אחר בלם שמיועד לשחק בהרכב הפותח?

3. Lupo Member

אני מניח שהתכוון גם לקסטאן.
    בכל מקרה יותר מסביר שאנחל ייפרד מהקבוצה כך שאני דווקא כן רואה את דודו מקבל דקות.

יופי של רכש http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx בלם טוב יהווה חותמת סופית למרקאטו מצויין.

4. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

קסטאן עלה 5 מיליון יורו (יותר מבלזארטי ובראדלי), ובוודאי לא אלמוני אחרי שהיה מרכיב מרכזי בזכיה של קבוצתו בליברטדורס.

בלזארטי בהרכב, טאדיי המחליף שלו. דודו, בדיוק כמו נגו בצד השני, כישרון מעניין ששווה לעקוב אחריו, אבל לא רלוונטי לעונה הקרובה.

5. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

להוציא את העזיבה של בוריני שלדעתי לזמאן יש חלק בה, סבאטיני כהרגלו מבצע רכישות נהדרות לקבוצה. בלצארטי, בראדלי, טאכצידיס וקסטאן הם שחקנים מצויינים שבשמחה הייתי מצרף אותם למילאן ולא עלו יתר על המידה. ההתנהלות של הבעלים האמריקאי מאוד מרשימה אותי- הוא לא שפך מיד סכומים הזויים כמו קבוצות השייחים, אלא יוצר פרוייקט ארוך טווח שבעתיד צפוי לפרוע את השטרות, תוך כדי התבססות על שחקנים צעירים וכדורגל מהנה (לראיה אנריקה וזמאן). בנוסף לכך, מספר שחקני בית מבטיחים כמו פלורנצי, לופס וטאלו משלימים את הסגל כששחקנים נוספים יוצאים להתחשל במקומות נוספים. אינני יודע אם חוסר הגעה למקום השלישי צריכה להיחשב כאכזבה, אך הגעה לאזור ההוא אמור להיות המטרה של הקבוצה.

בורדיסו ממשיך להציג יכולת טובה כמו בפתיחת האימונים? ואם כן, מהם הסיכויים שישוב להרכב גילוי נאות: משום מה יש לי חיבה רבה אליו)?
    בלם נוסף יגיע בכל מחיר (תרתי משמע)?

6. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

כרגע אלה הם צמד הבלמים שלנו :
    http://25.media.tumblr.com/tumblr_m7tqsdpW8A1rttf29o1_500.Xxx

מתחילת הקיץ סבאטיני עובד מול 5-6 קבוצות כדי להנחית את הבלם שהכי יתאים לקבוצה. הבעיה היא, שאף אחד מהבלמים שנמצאים בשוק, לא שווה את המחיר שהקבוצות שלהם דורשות וגם לא בטוח שמספיק טוב כדי לקחת תפקיד מרכזי בקבוצה. מצד שני, רומא לא תתחיל את העונה ללא מחליף לחואן והדבר גורם להרבה כאב ראש לצמד המנהלים. מקווה שבעמדת המגן הימני יהיו חיים קלים יותר ושסבאטיני יצליח לסגור את טורוסידיס במהרה.

7. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

החתמה כל-כך גדולה של רומא. לקפוץ מחוזה אנחל לבאלצרטי זה שידרוג עצום שיעשה חתיכת הבדל, בעיקר מבחינה התקפית.

קובי, תעדכן: דסטרו עולה מ-20 ל-22.

8. AS R Member

למה אתה כל כך בטוח שיגיע ל-20 שערים? הוא כשרון גדול, ו-12 השערים שלו במדי סיינה הקטנה בעונה שעברה הם די מרשימים, אבל עדיין אין לדעת איך הוא ישתלב בקבוצה חדשה וגדולה, בטח כשכרגע לא ברור בכלל איך ואיפה הוא ישתלב בהרכב של זמאן.

לפי מה שאני מבין, טורוסידיס הוא שחקן מגוון שיכול לשחק גם כקשר אחורי וכבלם.

9. Lupo Member

דסטרו הוצג במסיבת עיתונאים
    http://net-media.tccstatic.com/storage/vocegiallorossa.it/img_media/thumb2/a0471eba1577214d1d42a072f4f089f6-13712.Xxx

12:30 בטריגוריה, מת'יה דסטרו מוצג כשחקן ג'יאלורוסי וזה מה שיש לו להגיד:

THE DECISION TO CHOOSE ROMA
    What convinced me to sign? I was persuaded by the project and the desire shown by the club to sign me as well as the chance to play at a club as important as Roma, the coach, the squad and the important project that has been planned.

ROLE
    Central striker or out on the wing? I’ve played in both roles in the past and I’m not bothered really: the most important thing is being at the complete disposal of the squad. The coach will then make the final decision.

COMPETITION
    There’s a lot of competition for places here, but I believe that a footballer should never be satisfied with what he’s achieved. I’ll give 100% during training and then it’ll be up to the coach to make his choice as to who will make the starting 11. There are a lot of important players here in attack, and I’m looking forward to testing myself against them.

NEGOTIATIONS
    Was my transfer a long, drawn out one? Yes, but negotiating the right deal was important for me: I’m a young player and the decision is an important one in terms of my career. I believe I made the right decision: I’m 100% convinced. Now, I’m here at Trigoria and I’m extremely happy. Were Juve also interested in signing me? I don’t think we need to talk about that: I’m a Roma player now and I only want to talk about my stay here in the Roma shirt.

TOTTI
    I’ve only had time to briefly say “Hello” to the captain, as I’ve been training apart from the rest of the squad today. But it’s an incredible thing for any club to have a player of the calibre of Totti in their squad. He’s not only a champion, he’s also a player who puts you in a position to do well: therefore, I couldn’t have asked for more from that point of view.

OBJECTIVES
    Where can Roma finish? Our training is going well and we are on course to have a good season. But we’ll see what happens on the pitch.

SPOTLIGHT
    Too much responsibility? In the past, whenever I’ve had to take responsibility, I have. I'm not the sort to shy away from the spotlight.

Last edited: Aug 1, 2012
  10. Lupo Member

אגב- מחירי המנויים התפרסמו. המחירים נמוכים וממש לא בשמיים.

למשחק אחד לפחות אני בטוח אטוס השנה, אני כמובן אנסה לכוון לדרבי.

11. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא בטוח בכלום, סתם הימור שמבוסס על כך שדסטרו הוא סוג של אימובילה משודרג ומתאים מאוד למה שזמאן אוהב http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

12. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

6 שחקנים הצטרפו היום לאימונים של זמאן.

http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/375668_388237001237120_363023770_n.Xxx

http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/527311_388236767903810_109866556_n.Xxx

ולקינוח:
    http://www.asroma.it/it/notizie/barpinews.Xxx

אגב, פיריס יעלה 0.7 מיליון יורו עבור השאלה + 0.3 עבור אופציה לרכוש אותו בסוף העונה תמורת 4 מיליון יורו.

Last edited: Aug 1, 2012
  13. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

בלזארטי החתמה ענקית. מהטובים בעולם בתפקידו ואחד הפספוסים הכי גדולים של יובנטוס לדעתי.

אני מריח פה פייבוריטית.

14. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

משהו לא טוב עובר על אלאנדרו רוזי. מתחילת הקיץ האוהדים לא מפסיקים לרדת עליו ואפילו שרקו לו בוז צורם בהצגת השחקנים. זה המשיך עם יכולת חלשה מאוד במשחקי הידידות. אתמול סוכנו, דוידה ליפי הודיע שמפסיק איתו את ההתקשרות ולא ישמש יותר בתור סוכנו. היום, זמאן פירסם את רשימת השחקנים שיצאו למחנה האימונים השני באוסטריה והוא לא נכלל בה. יותר מאוחר, פארמה הודיעה שרוזי סירב להצעה שלהם בטענה שמעוניין להישאר ברומא, למרות שהגעתו של פיריס לא משאירה לו מקום בסגל.

איך כל זה קורה לשחקן בית שבכל משחק נותן הכל מעצמו, דווקא לאחר העונה הכי טובה שלו במועדון?

Last edited by a moderator: Aug 2, 2012
  15. GialloR0ssi Member

מצדיק את דבריך, אני מאוד אהבתי את היכולת של רוזי העונה.

חבל שזה אמור להיות ככה.