רומא 2012/2013 :: רודי גארסיה הוא המאמן החדש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Lupo, ‏7/7/12.

1. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

מעניין יהיה לראות איך ניקו ישתלב העונה, אני כמעט ולא מכיר את השחקן הזה בכלל אבל ממה שקראתי טרם בואו לאיטליה בפורומים השונים של אורוגוואי התרשמתי שמדובר בשחקן מוכשר, אבל לא סוג של עילוי שיכול להתאקלם כל כך מהר ברמות האלו. ממשחקי טרום העונה עד כה מסתבר שהילד לא מבזבז זמן על התאקלמות.

2. Lupo Member

בינתיים סיינה וקטאניה מעוניינות להשאיל אותו וככל הנראה הגעה של דסטרו אכן תשחרר אותו לאחת הקבוצות.

-טוטנהאם כנראה מעוניינת להרוס את עצמה ולהנחית את בוריילו. בכל מקרה נראה שלא נתקע עם הגולם כאשר מס' קבוצות נוספות מעוניינות בו.

-פיריס עבר את המדיקל וכעת כל מה שנותר הוא לחתום על החוזה.

הייתה אמורה להתקיים היום פגישה בין נציגי רומא לנשיא סיינה, הפגישה נדחתה בינתיים ונראה שהסאגה לא תסתיים כל כך מהר.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏23/7/12
  3. Lupo Member

מישהו יכול להסביר לי למה אלינדרו רוסי נמצא בדרך להשאלה בפארמה? כי אני ממש לא מצליח להבין את השטויות שאנחנו עושים.

4. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

5. Lupo Member

מעניין לראות איך זה מתפתח עם אוסבאלדו. קשה לראות קבוצה שתקח אותו במחיר סביר לנו.

6. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

זמאן:
    Destro? Compared to Totti and Osvaldo is a more mobile player. I have more of an alternative in that role.

אולי אפשר להסיק מדבריו את זה :

בויאן-טוטי-לאמלה
    (דסטרו-אוסבלדו-לופז)

מונטלה זה הרכש הגדול הראשון שיצא לי לראות בתור אוהד רומא. אלוף אמיתי שיצר וסיים שערים מכלום. לדסטרו יש עוד איזה 100 שערים לכבוש כדי להזכיר קצת את המטוס הקטן.

נערך לאחרונה ב: ‏24/7/12
  7. Muurad Member

אני חושב שהמשחק שלו דיי מלוטש האמת לילד בגילו, גם בגילאי הנוער המצב היה דומה - לא רואה הרבה במה יש לו להשתפר מבחינת המשחק כמו לדוגמא ילד כמו לוקאס מסאו פאולו למשל.

אני כמעט ולא ראיתי אותו שנה שעברה ככה שיש לקחת את דבריי בהבנה, אבל החלוץ מהU-21 (שכחתי את שמו, נדמה לי שהוא אפילו שייך לרומא?) הרשים אותי יותר מדסטרו למשל, ומשחק דיי דומה לו - לא ממש רואה איפה דסטרו הוא כישרון על.

8. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם אני לא צפיתי בו יותר מדי, מסתמך על דברי פרשנים וניתוחים באתרים שונים. מלבד זה, חלוץ מטרה כמעט תמיד מפתח עם השנים חוש למיקום ברחבה ואספקטים נוספים. דסטרו לא כישרון על? 12 שערים בליגה הבכירה בקבוצה כמו סיינה בגיל כזה, זה נתון יותר ממרשים.

גביאדיני? קרוב לסיכום ביובה.

9. Muurad Member

עוד פעם, את החושים למיקום ברחבה זה משהו שהיה לו גם בפרימברה ומגיל צעיר מאוד, זה משהו שמייחד וייחד אותו - שלמרות הגיל הצעיר הוא היה בוגר ביכולות שלו במגרש כחלוץ(כנ"ל הטכניקה שלו קרוב לרגל והסיומת)
    הוא חלוץ טוב ומבטיח שיתקדם שלא תבין אותי לא נכון, אבל אני פשוט לא ראיתי ממנו במהלך השנים משהו יוצא מגדר הרגיל שלמשל נוכל להגיד עליו שהוא אחד הטובים בעולם לתפקידו בעתיד שזה נדמה מה שמנבאים לו עם כל הדיבורים סביבו כרגע.

הכוונה הייתה לגביאדיני, תודה.

10. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

נראה לי שמגיע קצת קרדיט לסבאטיני על כך שהצליח לתמרן בין שני בעלי קבוצות שלפני כן לא הצליחו להגיע להסכם בין עצמם, הסוכנים רודפי הבצע של דסטרו, הסוכנים של וורה ופישיטלה, לא לפגוע בתקציב הרכש של רומא, להתנער משלושת הגדולות שרצו את השחקן וגם ליצור קשרים חדשים עם פרציוזי. מגיע לו מענק מפיליפ מוריס.

לאחר שהעברתו של גרקו לאולימפיאקוס הושלמה, רומא ביקשה פרטים על המגן והקפטן שלה טורוסידיס. מעניין איך לא חשבו על זה קודם.

http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/315336_385664154827738_112141828_n.Xxx
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

11. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.football-italia.net/21521/cost-...destro%E2%80%A6

פרטי העברתו של דסטרו על פי הגאזטה: השאלה בגובה 5 מיליון יורו עם אופצית רכישה ב 7 מיליון נוספים. כמו כן, יועברו לג'נואה מחצית מכרטיסם של למאנה, וורה ופישיטלה. דסטרו ירוויח 1.5 מיליון יורו בעונה עם סעיפי בונוסים.

עכשיו תסבירו לי מה סיינה מרוויחה מההעסקה.

12. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

היה צפוי שההפרש בין ההצעה המקורית של רומא (1.5) לזאת של יובנטוס (1.7) יתורגם לבונוסים.

7 מיליון יורו שיועברו מג'נואה בקיץ הבא + השאלה של פישיטלה (שנועדה לשרת יותר את האינטרס של רומא אבל עדיין).

13. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

נראה שרומא מנסה לעשות לנאפולי (בלצארטי) את מה שיובנטוס לא הצליחה לעשות לרומא (דסטרו).

נאפולי סגרה עם פאלרמו את העסקה בסך 4.5 מיליון יורו, ומציעה לשחקן 1.5 מיליון יורו לעונה. ההצעה החדשה של רומא לבלצארטי אומנם נמוכה יותר (1.4 מיליון יורו לעונה) אך לפי הדיווחים האחרונים, בלצארטי ביקש להשהות את ההחלטה, כנראה כדי לתת לרומא זמן להגיע לסיכום עם פאלרמו.

מסתמן לנו מארקטו מצויין אם שידרוג כל כך מאסיבי (בלצארטי וטורוסידיס) בעמדות הכי חלשות בסגל יצא לפועל.

14. Leoforos Member

בינתיים הסוכן של טורוסידיס הכחיש שקיימת הצעה רשמית והלקוח שלו מרוכז באולימפיאוקס בלבד.

מקווה בשבילו שיעזוב שחקן נפלא. בסכום של 5 מיל' יורו קשה למצוא משהו איכותי יותר.

15. Lupo Member

הלוואי שיגיע בלזארטי במקום אנחל, אני פשוט לא רואה את זה קורה.

קשה לקרוא למרקאטו מצויין כשהבלם היחידי שהגיע הוא קסטאן. בינתיים אני לא שומע על מאמצים כבירים להחתים אחד נוסף.

בצל כל הדיבורים על טורוצידיס איבן פיריס יחתום בזמן הקרוב ברומא על חוזה ל-4 שנים.

נערך לאחרונה ב: ‏27/7/12