רומא 2011/2012 :: זמאן: "אוביל את רומא בעונה הבאה"

Discussion in 'פורום כדורגל איטלקי' started by חייל שוקולד, Jun 30, 2011.

1. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

ממליץ לקרוא את המס"ע של פארוטה.
    הוא לא מחדש כמעט כלום ולא יוצא בשום הצהרה, אבל מדבר על ההבדלים בין לואיס אנריקה לספאלטי לרמות שבסופו של דבר הם מחפשים מהקבוצה אותה שיטה(הנעת כדור) ועל החוסר דיסטנס שיש לשניהם עם הקבוצה, על השמחה בחדר ההלבשה גם משחקנים שכאילו ממורמרים(ווצ'יניץ', מנז) ועל זה שאולי זאת השנה האחרונה שלו אצלנו. די מבאס, אחרי פיסארו שאמר משהו דומה לפני כמה חודשים(שאחרי החוזה שלו שנגמר השנה הוא חושב על חזרה לצ'ילה), סוג של דור נגמר כאן.

ווצ'יניץ' משחק קרובים-רחוקים עם טוטנהאם, בויאן עדיין מחכה להחתמה של סאנצ'ס כדי להגיע אלינו.

Last edited by a moderator: Jul 16, 2011
  2. yakov_y YNWA

אפשר קצת פרטים על דוני שעזב לליברפול, שמעתי עליו דברים לא טובים וזה קצת מדאיג אותי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

3. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

הוא השוער המחליף הכי טוב בליגה שלכם, עם כל השטויות שהוא עושה. פעם הוא היה מעולה ובשיאו ב07-08 הוא עבר את סזאר בהרכב של נבחרת ברזיל, מאז הוא נפצע ואיבד את המקום שלו בהרכב עד לחצי שנה האחרונה של השנה האחרונה. אני מנחש שריינה נפצע הרבה אם הבאתם אותו לספסל.

4. ASROMA Member

אפשר קישור על זה?
    כמה מאכזב! חלון טוב שמתחיל לאבד קצת כיוון הרבה סחבת עם יותר מידי שחקנים הליגה מתחילה עוד חודש
    ות'כלס לא החתמנו אף אחד ולא שיחררנו אף אחד. אני מקווה מאוד שקאמני יפתיעו אותנו
    הוא שוער טוב, אבל אין מה להשוות להולנדי ות'כלס אני מעדיף כבר את ג'וליו סרג'יו
    קמאני זה גרסה משופרת לדוני - לא רוצה!

5. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

אני דווקא מאוד אוהב את קאמני, ממה שראיתי הבעיה אצלו היא בעיקר ביציבות. ההולנדי נתן מונדיאל גדול שבנה לו שם, אבל זה לא שהוא מנייה בטוחה (למרות שהייתי מעדיף אותו עדיין).

6. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה יכול לדפדף פה בעמודים האחרונים. דיברנו עליו מספיק. ובכל זאת, דוני היה שוער נהדר בין 2006-2008. לאחר מכן הייתה לו ירידה ביכולת ופציעה שממנה לא התאושש עד היום. ראניירי ניסה לתת לו צ'אנס ואחרי שלא לקח אותו הפך לשוער השלישי של רומא אחרי ג'וליו סרג'יו ולובונט. בחצי השני של העונה האחרונה, מונטלה בהחלטה מוזרה מאוד החליט לנסות להחיות אותו שוב ונתן לו את מקום בהרכב. למרות שלא היה מזעזע בצורה יוצאת דופן אפשר לומר שגם את ההזדמנות הזאת הוא לא הצליח לקחת.

סבאטיני סגר את כל הפרטים עם גבריאל היינצה שירוויח 0.6 מיליון יורו בעונה הקרובה. חסרה רק חתימה והודעה רשמית.

Last edited by a moderator: Jul 16, 2011
  7. Ian Wright Member

דווקא לא. הוא משחק כמעט כל עונה את כל המשחקים מאז שהגיע לליברפול. למעשה כבר ארבע שנים ברציפות שהוא לא מפספס משחק ליגה אחד. כנראה זו הסיבה המרכזית ששוער ברמה של דוני הגיע להיות שוער שני בליברפול. קני דלגליש כנראה מעוניין לתת לריינה קצת מנוחה מדי פעם. לדעתי זה מהלך מבורך של הסקוטי.

Last edited: Jul 16, 2011
  8. zakuta Member

מאוד חבל שההולנדי לא יגיע....... אני לא מכיר את השוער הקמרוני אבל הוא עושה הרבה פאשלות או שאפשר לסמוך עליו בפרוייקט שרומא מתכננים?

היינצה יהיה הבלם הרביעי נכון? אני מקווה....
    מה לגבי עמדת המגן השמאלי דרך אגב?

9. ASROMA Member

היינצה למיטב ידיעתי שיחק רוב הקריירה בתור מגן שמאלי
    ככה שלדעתי סאבטיני סגר פה את הפינה עם 2 העמדות האלה כי הביאו כבר את הספרדי ההוא מגיחון
    היינצה בלם שלישי אחרי בורדיסו וחואן וגיבוי בשמאל. חסר בלם במקום מקסס (לא רואה מישהו יותר טוב ממנו בשוק במחיר סביר למה לעזאזאל רוזלה עשתה את העסקה המטומטת הזו).

וגם הגלדיאטור הבלתי מעורער של רומא מבסוט על לואיס אנריקה - זה מתחיל להיות מעניין......

http://sports.walla.co.il/?w=/316/1841407

Last edited by a moderator: Jul 17, 2011
  10. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

היינצה כבר בן 33 וכמו הרבה מאוד מגנים בגילו עובר למרכז ההגנה (עמדה שהוא מכיר הייטב מהנבחרת). הוא יתפוס את המשבצת של הבלם הרביעי (במקום לוריה). בעמדת המגן השמאלי, ואלדס וקרשנצי ילחמו על המקום בהרכב (אלא אם קרשנצי יתופקד בצד ימין ויגיע מגן נוסף).
    לדעתי רכישה ממש טובה של סבאטיני. מגיע בחינם, משכורת של שחקן שרק עלה מהנוער, בעל ניסיון ברמות הגבוהות ביותר ובטח עדיף על לוריה. לא מכיר הרבה קבוצות באירופה (אם בכלל) עם בלם רביעי ברמה של היינצה. נשאר רק לחכות מי יהיה המחליף של מקסס.

11. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

בשעות האחרונות יש פוש אחרון כדי להביא את סטנקלבורג מצד סאבטיני, אם לא יעבוד אז יסגרו עם קאמני.

12. ASROMA Member

מסכים, לבלם רביעי זה אחלה רכש בשכר מצחיק. עד לפני שנתיים היינצה היה שחקן הרכב בריאל מדריד והיה שחקן בולט במארסיי בעונת האליפות. מי הם המועמדים לעמדת הבלם הפותח ליד חואן? בורדיסו שחקן נשמה אבל אחרי הקופה האחרון אני כבר ממש לא סומך עליו גם העונה האחרונה הוא לא היה טוב כמו העונה קודם - הוא לא מספיק יציב. צריך מישהו ברמה של מקסס ליד חואן, העונה האחרונה ההגנה הייתה פשוט מביכה בחלקים מסוימים, אם אני לא טועה למרות שסיימנו במקום השישי בטבלה עם מספר נקודות כמעט זהה לאודינזה הרביעית, סיימנו במקום השלישי בליגה בספיגת שערים - מגוחך.

Last edited by a moderator: Jul 17, 2011
  13. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

היינצה שיחק את הכדורגל הכי טוב בקריירה שלו בתור בלם, מבחינתי זו תמיד הייתה העמדה בה הוא הכי יעיל בלי קשר לגיל. אני לא רוצה להתחייב, אבל אני הבנתי שזו גם העמדה בה התחיל את הקריירה (שוב, לא מתחייב).

מה שכן, 600 א' לעונה (לפי מה שקובי רשם) זה חתיכת קיצוץ בשכר מבחינתו ומראה כמה הוא רצה להגיע לאיטליה. בצרפת הוא היה השחקן הכי מרוויח בליגה שנה שעברה, היה לו חוזה לעוד עונה והוא ביקש לבטלו בשביל לעבור לאיטליה מכיוון שרצה לשחק שם לפני פרישה.

מבחינת היכולת והאופי, שחקן שטוב להחזיק ברוטציה לדעתי.

14. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

שני הספרדים חתמו היום באופן רשמי.

15. Muurad Member

http://www.rcdespanyol.com/principal.php?m...9&idsubmenu=108

קאמני חזר למחנה קדם העונה של אספניול אחרי שהעסקה עם רומא לא הגיעה לידי מימוש.. נראה שזה סולל את דרכו של ההולנדי למועדון, חדשות טובות לאוהדי רומא.