רומא 2011/2012 :: זמאן: "אוביל את רומא בעונה הבאה"

Discussion in 'פורום כדורגל איטלקי' started by חייל שוקולד, Jun 30, 2011.

1. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

אני דווקא חושב שמדובר בתומאס, השם מצלצל לי יותר טוב בהקשר הזה, אבל יכול להיות שאני טועה. לא היה מדובר בדיוק בנוער אלא איזה משהו ביניים כזה ואני אצטרך לבדוק אחורה לראות את המסגרת בדיוק (פלאמנגו שיחקו בליברטאדורס סאב 20?).

2. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

אחרי בדיקה קצרה אכן מדובר בתומאס. ראיתי אותו במשחק של הקבוצה הצעירה של פלאמנגו נגד המקבילה של אמריקה (מקסיקו) לפני כשנה בשלב הבתים של המיני-ליברטאדורס. הוא שיחק חופשי מתחת לחלוץ, לא בדיוק עושה משחק ולא בדיוק חלוץ שני, אני דווקא זוכר טוב את המשחק.

3. Muurad Member

כן גם בקופיניה הוא שיחק לצד חלוץ נוסף והיה דיי חופשי אפילו אם רוב הפעולות היו על הרחבה - למרות שבבוגרים כששיחק הוא הוצמד בעיקר לאגפים האמת, בגלל זה אמרתי שהוא צריך למצוא לעצמו את הנישה שלו על המגרש וללטש את המשחק יותר לכיוון מסויים, כי הוא לא מסיים מספיק טוב בכדי להיות מישהו שצריך לספק שערים על בסיס קבוע כחלוץ לדעתי.

Last edited: Jun 12, 2012
  4. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

כחלק מהשמת הדגש על שחקנים צעירים ומבטיחים מצידו של זמאן, מדווח כי רומא תחתים בקרוב את אלכסנדר מרקל. לדעתי ברומא הוא יכול להתפתח לשחקן אדיר, מה שהוא לא היה יכול לעשות במילאן או במערכת הקלוקלת של ג'נואה. גיבוי מצוין לקישור המרכזי.

Last edited by a moderator: Jun 15, 2012
  5. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

פרט לכך שהקישור מפוצץ בשחקני גיבוי וחסר רק רג'יסטה אחד להרכב הפותח, האוהדים מאוד לא ישמחו לראות את הבחור הבינוני הזה על חשבון פלורנצי.

Last edited: Jun 15, 2012
  6. GialloR0ssi Member

אני לא שמח בכך, פלורנצי הוא שחקן מצויין שאני אפילו לא יודע למה זמאן מחפש שחקנים אחרים אם יש לו בנוער שחקנים מאוד חזקים ומצויינים כמו נגו, פלורנצי, ורה, פישיטלה, טאלו וכו'...

אני אישית מקווה שרומא לא תביא אותו בדיוק מהסיבה שכתבתי למעלה.

בנוסף לכך אני חושב שרומא הולכת חזק מדי בכל הקטע של "הדגש על צעירים" ושוכחת שהיא משחקת בליגה חזקה מאוד בזמן האחרון, אני מקווה שרומא גם תביא שחקנים יותר מנוסים ולא רק הצעירים.

Last edited: Jun 16, 2012
  7. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

תיקון קטן- פלורנצי לא משחק בנוער של רומא. אמנם שנה שעברה הוא שימש כקפטן של קבוצת הפרימברה, אולם העונה הוא הושאל לקרוטונה, שם לפי נתוניו הסטטיסטיים ודבריו של קובי, אני מאמין שהייתה לו עונה נהדרת.

8. GialloR0ssi Member

אני יודע את זה, אני התכוונתי למה שהוא עשה שנה שעברה בנוער, אני לא יודע מה עשה בקרוטונה אבל אני בטוח שהוא היה שחקן מאוד חשוב להם. לכן אני חושב שכדאי להשאיר אותו ולא להביא שחקנים אחרים..

9. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

הוא לקח קבוצת תחתית עם הפנים לליגה השלישית והוביל אותה כמעט לבדו לאמצע הטבלה. הוא היה המנוע של הקבוצה, בדיוק כמו בנבחרת הצעירה, עצר את התקפות היריב התחיל את אלה של קבוצתו עם הריצות שלו. על הדרך הראה מנהיגות, סיים את העונה עם 11 שערים, ונבחר לשחקן הצעיר של העונה בסריה בי בתוכנית הזאת של סקיי שמסקרת את הליגה.

לדעתי הוא מתאים כמו כפפה לצד הימני של שלישיית הקישור של זמאן (שמעוניין בקבוצה מהירה ודינאמית יותר), יותר מפיאניץ', ובטח שיותר ממרקל שעד עכשיו לא הראה עשירית מהיכולת של פלורנצי.

Last edited: Jun 16, 2012
  10. GialloR0ssi Member

ובכן אם כך אתה אומר אני לא אתווכח. למעשה יצא לי לעקוב אחרי משחק 1 או 2 שלו שנראה לי בהם הוא כבש או בישל.

לאור מה שאתה אומר פה עכשיו בוודאות אני לא אומר, אלא דורש מרומא לא לוותר על שחקן כזה..

לבינתיים בידיעה אחרת, קרוטונה רוצה גם פישידלה.
    אני חושב שזה צעד נבון מצד קרוטונה ואולי גם מצד רומא, אני חושב שהיא צריכה לתת לשחקנים קצת "להשתפשף" בקבוצות אחרות, להשאיל אותם (כמו שעשתה לקפרארי, פלורנצי, ד'אלסנדרו, קריאצ'נזי, פטינארי וכו'...)

שאלה אחרת, שנה שעברה עקבתי קצת אחרי שחקן של רומא בנוער שאמרו שהוא כמו ויירי קראו לו לואיס ג'רום דייאם הבנתי שהוא שחקן מאוד מבטיח, גם הבנתי שהוא הושאל או עבר לקבוצה בצרפת אבל השאלה מה איתו?

11. Strawberry Fields Member

לפני כמה ימים אנג'לו די ליביו, מאמן בקבוצת הנוער אצלכם אמר שבוריני לא ירכש באופן מלא מפארמה. הוא הוסיף ואמר שיש מועדון אחר שרודף אחריו שעשוי בקרוב לרכוש אותו. זה נאמר לא הרבה אחרי שבוריני אמר דברים יפים על רודג'רס, המנג'ר החדש שלנו. מכאן הרבה אנשים עושים 1+1 וחושבים שהוא בדרך אלינו.

http://www.football-italia.net/19867/borini-set-roma-exit

אני לא בקי באופן שבו מתנהלות השאלות באיטליה. קראתי הרבה גרסאות סותרות. יש את זו שציינתי למעלה ואת זו שלפיה כבר סיכמתם בינואר על רכישתו המלאה. יש גם את זו שטוענת שב-22 לחודש רומא ופארמה יגישו אחת לשנייה במעטפה סגורה את ההצעה שלהן ומי שתציע יותר תזכה בו אבל זה נראה לי יותר מדיי כמו שעשועון טלוויזיוני כדי להיות אמיתי.

מישהו יכול לשפוך אור על המצב שלו?

12. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

לאנג'לו די ליביו אין כל קשר לרומא כבר יותר מ4 שנים.

רומא רכשה חצי כרטיס של בוריני בינואר תמורת 2.4 מיליון יורו וסיכמה עם פארמה שהשחקן ישאר בבעלות משותפת גם בעונה הבאה. מאז, בפארמה שינו את דעתם עקב ההתעניינות הגוברת מצד מועדונים כמו פסג' ואינטר שמאפשרת לה לדרוש סכום גבוה יותר עבור החצי השני גם בלי שתחכה לקיץ הבא. רומא מהצד השני, תסתמך על רצונו של השחקן להישאר בקבוצה והמיני דרמה הזאת אמורה להסתיים בימים הקרובים.

רומא הסתבכה גם עם קרוטונה שניצלה את האופציה לרכוש חצי כרטיס של פלורנצי (בו זמאן רואה חלק חשוב בעונה הבאה) ולא מוכנה לשחרר אותו ללא פיצוי הולם.

13. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

ניקולאס בורדיסו החלים לגמרי מהפציעה הקשה שהשביתה אותו כמעט למשך עונה שלמה. השאלה הנשאלת היא היא מה יהיה מעמדו בעונה הקרובה? האם הוא מסוגל לשוב להרכב או שבעקבות ההיעדרות הממושכת זמאן לא רוצה לקחת סיכונים?

14. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמו במקרה של חואן, זה תלוי בכושר שיציג בריסקונה ובטיול לאמריקה וגם בזהות הבלם החדש שיצורף.

בנוסף לפלורנצי,ברטולאצ'י, אנטיי וקרשנצי שחוזרים מהשאלות, 5 שחקני פרימברה יעלו כיתה ויתחילו את העונה עם הבוגרת. אחרי התייעצות עם דה רוסי, זמאן בחר בנגו, ויויאני, וורה, טאלו ולופז.

לפי סקי : באלדיני טס לברזיל לסגור את ההעברות של מארקיניו וקסטאן.

Last edited: Jun 20, 2012
  15. Strawberry Fields Member

תודה! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

היום בגאזטה דלו ספורט רושמים על התעניינות שלנו ושל PSG, למרות שהמנכ"ל של פארמה לא מזכיר את זה כאופציה.

http://www.gazzetta.it/Calcio/Squadre/Parma/