רומא 2011/2012 :: זמאן: "אוביל את רומא בעונה הבאה"

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י חייל שוקולד, ‏30/6/11.

1. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

קצת חדשות :

במארקה מספרים שהיחסים הטובים של באלדיני עם ראשי ריאל מדריד יתנו אור ירוק להצעה החדשה של רומא שעומדת על 3 מיליון יורו. מארקה זה קשקשת אבל הידיעה מאוד הגיונית לאור העבר של באלדיני בריאל.

הסוכן של אינסיניה אמר היום : "רומא היא העדיפות הראשונה שלנו. גם בגלל זמאן וגם בגלל היוקרתיות של המועדון. אם תגיע הצעה מתאימה ונאפולי תסכים לשחרר אותו, לורנצו ישמח ללבוש את החולצה של רומא.

מחר תערך הצגת המדים החדשים לעונה הבאה.

2. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

איפה יש מקום לאינסינייה? החלק הקדמי של רומא מוכשר ומלא לעייפה בכל כך הרבה כשרונות. אם (ואני חושב שממש לא כדאי) רומא רוצה לקנות חלוץ, עדיף שזה יהיה חלוץ מנוסה ומוכח. חבל שכשרונות יתבזבזו ברומא למרות האוריינטציה ההתקפית של זמאן שכנראה תקנה 4 מקומות לחלוצים/חלוצי צד בהרכב.

ראיתי היום שמועות על ג'וזפה רוסי. בהנחה שאתם לא נואשים לחלוץ בחודשים הראשונים שלה עונה, יכולה להיות אחלה גניבה אם וכאשר יחזור לכושרו לפני הפציעה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏6/6/12
  3. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

נראה לי שכדאי להסביר את הסוגיה הזאת, גם בגלל השאלה שלך וגם בגלל הודעות עבר כמו "למה רומא מחפשת שחקני התקפה?".

כמות השחקנים לא תשתנה. אחד יעזוב ואחד יגיע. עדיין נשאר עם 5 שחקנים+בוגר פרימברה על 3 עמדות. רומא של זמאן זה המקום האחרון בעולם בו כישרונות גדולים ילכו לאיבוד.

מבין כל שחקני ההתקפה שהיו מקושרים לקבוצה, אינסיניה הוא לא רק המתאים ביותר, אלא גם בעל הפוטנציאל הגדול ביותר להתפוצץ גם בסריה א' עם רומא+זמאן. הסגל בהתקפה מאוד לא מאוזן ולא ממש מתאים לתוכניות של של זמאן שמשחק עם שלישיה התקפית כאשר שניים מהם תוקפים מהצד לאמצע. טוטי מסיבות ברורות לא יקח את התפקיד בצד כמו בקדנציה הקודמת של זמאן וישנם רק שני שחקנים בסגל שיכולים לשחק בעמדות האלה (אולי גם בוריני במידת הצורך אבל זה בזבוז וגם לא ברמה מספקת).

שמאל, אמצע, ימין
    לאמלה, טוטי, בויאן
    פישיטלה בוריני?.?.?
    ?.?.? אוסלבדו?.?.?

המטרה היא להוציא אחד מהאמצע (לא קשה לנחש את מי) ולצרף שחקן התקפה שישחק באחד הצדדים.
    פלאסיו ד.א. היה מתאים בול. גם קפרארי יכול למלא את המשבצת. אבל אינסיניה פשוט תפור על רומא וצר לי שהוא שייך ליריבה ישירה שכנראה לא תסכים לשחרר אותו.

נערך לאחרונה ב: ‏6/6/12
  4. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

רומא הציגה היום את החולצה החדשה לעונת 2012-2013 באירוע חגיגי עם עשרות מוזמנים ושחקני עבר.

http://www.corrieredellosport.it/images/72/C_3_Media_1495872_immagine_obig.Xxx
    כפי שניתן לראות, השוני היחיד מהחולצה של העונה שעברה הוא הצווארון.

http://www.corrieredellosport.it/images/65/C_3_Media_1495865_immagine_obig.Xxx
    בהשראת החולצה של מ83, איתה זכתה רומא בסקודטו.

http://www.corrieredellosport.it/images/60/C_3_Media_1495860_immagine_obig.Xxx
    ועוד קצת רומניסטות.

5. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

אל תהיו מטורפים מידי כן? מה עם המעבר לאדידס? סתם הייתה שמועה?

6. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה?

אפילו לא שמועה, אלא השערה בנוגע לתוכניות של האמריקאים כאשר רק הגיעו.

קאפה עושים עבודה מצויינת. הכיעור של אדידס יהיה מכה קשה לאוהדים. קשה להשיג ברחבי העולם? תתאמצו.

נערך לאחרונה ב: ‏7/6/12
  7. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

המטורפים היה ביחס לשינוי העצום שחל בחולצה שלכם מזו הקודמת.

זה דווקא מאוד חשוב נגישות לקבוצה כמו רומא ששמה דגש גדול מאוד (וטוב שכך) על העניין השיווקי ואתה לא יכול להקל ראש בכך. אדידס גם הרבה פחות גרועים מנייקי בעיצוב.

8. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה צודק, ואני בטוח שהרעיון עלה בדרגים הגבוהים שם בבוסטון. אבל אני בתור אוהד לא רוצה לראות את המסחרה הזאת בקבוצה שלי. רק לדמיין את התבנית של ליברפול\צ'לסי\ריאל\באיירן בצבעים רומים עושה לי בחילה.

2012 -
    http://www.asromastore.it/media/catalog/product/cache/2/image/600x/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/c/o/corta--_1.Xxx

2013\1983-
    http://www.asromastore.it/media/catalog/product/cache/2/image/600x/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/m/a/manica_corta_2.Xxx

החזרה לצבעים המקוריים באמת שינוי גידול.

נערך לאחרונה ב: ‏7/6/12
  9. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

נערך לאחרונה ב: ‏8/6/12
  10. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

ראיון מס' 2 עם המאמן החדש\ישן שלנו :

http://cdn.corrieredellosport.it/images/37/C_3_Media_1495037_immagine_oleft.Xxx

מה דעתך על הרעיונות של לואיס אנריקה?
    "הוא נתן דגש מיוחד להחזקה בכדור כמו בברצלונה. המשחק שלי יהיה יותר מהיר כי אני חושב שהחזקה בכדור נותנת זמן ליריב להגן טוב יותר."

מה דעתך על בעיטות מרחוק?
    "בעיטות מאיוש כאשר אין אפשרויות להתקדם לעבר השאר. לפי השקפתי, לפחות 1 מתוך שלושת החלוצים חייב להיות פנוי לקבל מסירה. בפסקארה היו מעט בועטים ולכן תמיד ניסינו להתקדם כמה שיותר קרוב לשער."

מה התפקיד של דה רוסי?
    "לדעתי הוא לא שחקן יוצר אלא החוליה המרכזית שמקשרת בין ההגנה להתקפה, אם כי יכול למלא כל תפקיד בשלישיית הקישור."

פיאניץ' יכול להיות הרג'יסטה בשלישיית הקישור?
    "אני לא רואה אותו בעמדה הזאת, אך כאשר נתחיל לעבוד נבחן את האפשרות.

איך השתנו האנשים איתם עבדת בעבר (הכוונה לטוטי)?
    "טוטי הוא השחקן הכי גדול שראיתי ואימנתי מימיי. אצלי הוא התחיל כילד לא מוכר והיום הוא המרכז של הקבוצה וסופג הכי הרבה עבירות על כך."

יצא לכם לדבר?
    "לא, הוא בארצות הברית, רחוק מדי."

מה יהיה תפקידם של שני המגנים בהגנה?
    "מבחינתי קיימים שני שלבים בכדורגל ואני מצפה מכולם להשתתף בשניהם"

ראית את חצי גמר הפרימברה?
    "כן וגם את הרבע מול וארזה. נראה אם הבחורים יוכלו להשתלב בקבוצה הראשונה. בקדנציה הקודמת, תמיד ניסיתי לדחוף שחקני פרימברה כמו קונטי, דה ווזה, פרי למרות שלא הצליחה לפתח קריירה ברומא."

בשנים האחרונות ראינו פחות הכנה פיזית לפני פתיחת העונה. מה דעתך?
    "אמרו עליי שאני מיושן עם ההכנות המוגזמות אבל היום כולם מתחיל לחזור לזה.

עוד הוא דיבר על ההכנה הפיזית לעונה ועל כך שהוא הולך לקרוע להם את הצורה כדי שיגיעו מוכנים לפתיחת העונה. אמר גם שהיה שמח להשתתף בליגת אירופה ועל כך שהפרשה האחרונה תנקה קצת את הכדורגל.

11. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

כריסטיאן אריקסן :
    "אני מפוקס ב100% על הנבחרת ולא מתעסק במרקאטו, אבל אני לא יכול להכחיש את רצוני לשחק באיטליה. אני אוהד רומא. זה משהו שמלווה אותי מאז שהייתי קטן ואני זוכר שלקחתי איתם אליפויות במנג'ר."

סבאטיני הגיע לסיכום עם פלאמנגו להשאיל (עם אופציה לרכישה) את תומאס, קשר התקפי בן 19 שמשחק גם בנבחרת ברזיל הצעירה. השחקן עצמו יגיע לטריגוריה רק במקרה שיקבל אזרחות איטלקית.

בגזרת האיצטדיון החדש, הרומאים בודקים 3 אזורים ונכון להרגע, טור די ואלה הוא המועדף.
    http://www.ippocity.info/public/tordivalle.Xxx
    כך זה נראה היום.

בנתיים ברומא החליטו לרענן את המתקנים באולימפיקו וצפויים להשקיע עד 4 מיליון יורו בשיפוצים של האיצטדיון שימשיך להיות הבית של האוהדים עד 2016.

תודות לזמאן, 10 אלף מנוים כבר נמכרו מאז שהחלה המכירה לפני 10 ימים.

נערך לאחרונה ב: ‏11/6/12
  12. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

אני אלך נגד הזרם ואכתוב שממה שראיתי אריקסן הוא אוברייטד גדול, אבל הזמן יגיד.

יש לך אולי תמונה שלו? אם זה מי שאני חושב שזה ראיתי אותו במשחק של הקבוצה הצעירה של פלאמנגו והוא נראה מאוד מאוד מוכשר (על רקע משחק בקצב של בית אבות, אבל עדיין).

13. Muurad Member

http://www.footballzz.com/img/jogadores/91/54791_ori_thomas_jaguaribe.Xxx

הזכרתי אותו שנה שעברה בדיון הברזילאי מעט אחרי שערך את הופעת הבכורה בבוגרים
    אומנם נחלש ואיבד את המקום בהרכב לקראת סוף עונה שעברה וזה ממשיך עד עכשיו כשהוא לא ממש מקבל יותר מידי הזדמנויות אם בכלל, אבל כישרון נחמד שערך את הופעת הבכורה בנבחרת עד גיל 20 לא מזמן בטורניר בדרום אפריקה והיה חלק מרכזי.

לא יודע כמה הוא יתאים לכדורגל האיטלקי, אבל יופי של שחקן שעושה רושם כמעט מיידי עם הזריזות, הדריבל והניידות. יש לו עוד דרך להשתפר וללטש את עצמו כשחקן ולקבע לעצמו תפקיד אבל הכישרון שם.
    אדריאן אגב הוא אחד שלטעמי יהיה להיט באיטליה, למרות שאיתו ההייפ גדול והמחיר בהתאם אני משער בגלל ההופעות בU-17 והעניין המתמשך ממנצ'סטר יונייטד - בניגוד לתומאס שכמעט אף אחד לא שמע עליו או באמת שם לב אליו אפילו בברזיל.

נערך לאחרונה ב: ‏12/6/12
  14. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

זה אכן הוא! אלא אם היה להם בנוער עוד קשר התקפי בלונדיני מוכשר...

אני מקווה מאוד שזה ייצא לפועל כי ממה שראיתי בקבוצה הצעירה של פלאמנגו (לא זוכר באיזו מסגרת) מדובר בשחקן מאוד מוכשר. מעבר למה שכתבת אני זוכר שהוא גם יודע לשלוט יפה בקצב המשחק, מניע את הכדור בקצב הברזילאי המוכר לרוב, אבל יודע גם לצאת מהר קדימה שההגנה עוד לא מאורגנת.

15. Muurad Member

אם ראית אותו בנוער אז אני חושב שאתה מתכוון לאדריאן, תומאס בנוער שיחק יותר חלוץ, לפחות בקופיניה - אדריאן היה הפליימייקר(ושיחק כמעט שנתיים מתחת לגיל אגב)

http://sphotos.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/p480x480/531235_440042989344689_290420507640272_1818725_1602450633_n.Xxx

זה הוא. שיחק וכיכב בנבחרת עד גיל 17 בסודאמריקאנו ואליפות העולם. הוא כישרון גדול מתומאס, אולי הגדול בברזיל לגילו. סופר מוכשר וטכני.