במקום לענות על השאלה אתה בוחר להכחיש את הבעיה הידועה והברורה לעין. הקבוצה לוקה בחסר בכל מה שנוגע למשחק הגנתי טקטי(בדגש הקבוצה ולא רק חוליית ההגנה), ואת התובנה הזאת ניתן להסיק אחרי 32 מחזורים גם מבלי להינכח באימוני הקבוצה.
בפוסט ארוך, פירטתי את החסרונות בסגל בעמדות ההגנה ובמוכנות המנטאלית של הילדים בעמדות האחרות להקריב עצמם ולהיות מפוקסים 90 דקות בשתי הגזרות שבוע אחר שבוע. בתגובה, אתה חוזר על אותם דברים מבלי כל יכולת להסביר ולעורר איזושהי דילמה לגבי דעתם של באלדיני וסבאטיני להם בחרתי להיצמד. ללא שחקן ההגנה החשוב ביותר איתו התכוננו לעונה, עם 4\5 מחוליית ההגנה+חואן שעוברים עונה קטסטרופית מרובה בטעויות אישיות וחוסר ניסיון של הצעירים לעזור להם או להציג יכולת עקבית בכלל, כל זה לא מטשטש לך את ה"בעיה הידועה והברורה לעין" אותה מלכתיחלה אין לך שום דרך לבסס על עובדות?
צעד מצוין לדעתי. ההתקפה היא העמדה החזקה ביותר שלכם ואתם מסודרים בה לשנים הקרובות. בכלל, אני מאוד מתרשם מהניהול החכם והלא פזרני של שוק ההעברות ברומא, עבודה טובה של סאבאטיני ואני בטוח שהדבר ישתלם לכם בעתיד. http://www.football-italia.net/17765/roma-extend-kjaer-loan רומא מעוניינת על פי הקוריירה בהארכת תקופת השאלתו של סיימון קייאר בשנה נוספת, מה דעתכם?
אני מקווה שהוא לא ימשיך. הוא פשוט לא ברמה של קבוצת צמרת באיטליה. המצב הכלכלי של רומא מספיק טוב היום בשביל להשקיע 20-40 מיליון אירו על שלושה/ארבעה שחקני הגנה טובים. אני מקווה שבעונה הבאה גם שחקני הבית הצעירים יתחילו להשתלב בקבוצה הבוגרת. בנוסף לניקו לופז גם לואי נגו הצרפתי צעיר לעלות לבוגרת.
הדבר הכי מתבקש והכי נכון לעשות. מצד אחד עונה רעה שלו (גם אם לא ממש באשמתו) לא מאפשרת להפעיל את האופציה בסך 7 מיליון יורו. מצד שני הוא עדיין צעיר מאוד והראה כישרון ופיזיות שיכולים לפתח אותו להיות בלם מצויין. אני מעדיף עונה נוספת שתאפשר לבחון אותו ולקבוע סופית את גורלו מאשר לצרף בלם מהחבורה הבינונית + של קליארי שיזדקק לזמן משלו כדי להשתלב בקבוצה. סילבסטרה\דדה - בורדיסו (חואן) (קאייר) חבל שהמצב באגפים לא כזה פשוט.
גרוע ביותר, קייאר לכל אורך העונה הראה שהוא בלם (סליחה על הביטוי) זבל, נכון הוא הציל אותנו כמה פעמים משערים אבל! היו המון המון פעמים שהוא שבר נבדלים, לא עלה נכון לכדורים וכו'.. שחקן כזה לא צריך להיות ברומא, זה לא מתאים לה בשיט. זה כמו שהיא תשאיר את אנחל עכשיו, שזה רע מאוד.
ידיעה נוספת: בעקבות משחקיו המרשימים לאחרונה של מארקיניו, אנריקה ידרוש מההנהלה לממש את אופציית הרכישה על הקשר שמסתכמת ב 5 מיליון יורו בלבד, דבר שיתממש קרוב לוודאי.
מרקיניו נראה לי כמו גניבה חכמה מאוד של סבאטיני. בכל המשחקים שראיתי של רומא הוא הרשים אותי מאוד ואם אינני טועה כבר הספיק לכבוש פעם או פעמיים. יכול להיות גיבוי נהדר שקובי ציין שהקבוצה זקוקה לו בקישור. רכישה מצוינת (ואולי אני סתם מגזים) http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
במידה ורומא מנצחת היום את המשחק נגד קרוטונה (בנוער, משחק השלמה) היא זוכה שוב באליפות הנוער בפעם ה2 ברציפות (למיטב ידיעתי). אני לא בדיוק יודע מה היה בשנים הקודמות כי לא כל-כך עקבתי רק ב3 השנים האחרונות התחלתי להתעניין גם בנוער.
http://www.asoccer.co.il/index.php?showtop...0&#entry1616182 לפי הטבלאות שהעלתי בדיון הפרימברה ניתן לראות שבמידה ורומא אכן תנצח, היא תבטיח את ראשות בית ג?, אך לא את האליפות. בסיום הליגה הסדירה, בשבוע הבא, מקומה של רומא בבית הגמר מובטח. שנה שעברה זכיתם באליפות.
לפני המשחק עם יובה, בוריני וסטק נמצאים בספק מסויים, כאשר ככל הנראה סטק יפתח ב-11 ובוריני יכלל בסגל ויפתח על הספסל. מלבד זאת במסיבת העיתונאים התחילו לתהות האם דה רוסי הולך בכיוון של חאבייר מסצ'ראנו מברצלונה שעבר הסבה מעמדת הקשר האחורי לעמדת הבלם אותה מבצע בצורה מצויינת, מה שלא נראה ריאלי לאור רשימת הבלמים שעולה בימים האחרונים. נראה שסבאטיני מכוון כמעט הכי גבוהה בבלמים שהוא רוצה לרכוש. בין השמות ניתן למצוא את הומלס(אין סיכוי ריאלי שהוא יגיע) והוודס הגרמנים, אוטאמנדי וגראיי שמשחקים בפורטוגל וכן את מוסאצ'יו. בגזרה ההתקפית סיידו דומביה מצ'סק''א מוסקווה נמצא על הכוונת ועשוי להגיע תמורת כ-20 מיליון יורו. חלוץ מצויין.
http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx למוראל והאווירה הנהדרת שהוא יוצר אף פעם לא יהיה תחליף.
לא יודע למה הוא רוצה עוד חלוץ, אבל לפי נתוני הכיבושים של השחקן הזה כנראה שהוא חלוץ טוב. לא אתנגד לו אבל יש כבר מספיק חלוצים בקבוצה.
פדריקו ויויאני קיבל זימון ראשון לנבחרת של פרארה ויחבור לחבריו פלורנצי, אנטיי וקרשנצי. 7 נציגים של קבוצת הפרימברה זומנו לU19.