רומא 2011/2012 :: זמאן: "אוביל את רומא בעונה הבאה"

Discussion in 'פורום כדורגל איטלקי' started by חייל שוקולד, Jun 30, 2011.

1. Lupo Member

מי זה בוריילו? הוא שיחק אצלנו פעם?

2. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

חלון העברות יחסית עמוס מחכה לנו.

באים :
    בלם - אוטאמנדי של פורטו בעדיפות ראשונה, צ'ורלוקה של טוטנהאם בעדיפות שניה.
    מגן - איסלה הוא המטרה המרכזית אך אם אודינזה תסכים למכור אותו רק בקיץ, קאסטי ישאר עד סוף העונה.
    קשר - פאוליניו של קורינטיאנס שכבר הסכים להצעה ונשאר להגיע לסיכום עם קבוצתו. גוארין של פורטו. קאסימרו ממשיך להיקשר אלינו לאחר שנשיא סאו פאולו הודיע שהשחקן יכול לעזוב תמורת 10 מיליון יורו.

הולכים :
    בוריילו מתקרב להשאלה ביובנטוס עד סוף העונה עם אופציה לרכישה. גם מארסיי, טוטנהאם וג'נואה מעוניינות אך יוכלו לרכוש אותו רק אם יובה לא תממש את האופציה שלה.

סאמפדוריה מעוניינת בקאסטי, עכשיו או בקיץ, תלוי בהגעה של איסלה או מגן אחר.

סיסיניו מסיים את דרכו המאכזבת ברומא וחוזר לברזיל.

אוקקה מתקרב לפארמה בתמורה לבוריני שישאר ברומא מעבר להשאלה.

3. AS R Member

נשמעים כמו שחקנים צעירים ומבטיחים.
    3 שחקנים מפורטו מקושרים לרומא. בקבוצה הפורטוגלי הזאת יש כל כך הרבה שחקנים טובים ומוכשרים שזה מפתיע אותי כל פעם מחדש. לא ברור לי איך אף קבוצה גדולה עדיין לא שמה איזה 30 מיליון אירו ולקחה את האלק מפורטו. מדובר בחלוץ עם בעיטות בעוצמה שעדיין לא ראיתי וחוש נדיר לכיבוש שערים.
    בכל מקרה, אני עדיין בעד פרננדו מפורטו שהיו שמועות חזקות על מעבר שלו לרומא בקיץ. יש סיכוי שיגיע בינואר?

חבל לי על סיסיניו, בכלל לא שיחק העונה אם אני לא טועה, וזה אחרי שאמרו שבאימוני טרום העונה הוא הפתיע לטובה. מה קרה שם? תאקל עם אנריקה?

Last edited: Dec 23, 2011
  4. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא. סבאטיני בחר בגאגו (בעיקר מסיבה כלכלית -> 15 מיליון יורו לעומת 0+ריאל משלמת את המשכורת) ועד עכשיו הוא לא מאכזב.

הוא נפצע ורוזי עשה את הפריצה שלו.
    לי חבל על כל הקריירה שלו. היה הבטחה גדולה בברזיל, היה טוב גם בריאל כשלא היה פצוע, והיה להיט בעונתו הראשנה ברומא שהייתה במרחק נגיעה מאליפות. מאז משהו השתבש, הרבה חוסר מזל עם הפציעות אבל בעיקר חוסר מקצועיות וחוסר תמיכה מהסבובבים אותו.

5. Lupo Member

שחקנים בהחלט טובים, במיוחד איסלה ואוטמנדי. בכל מקרה אני לא מאמין שנבנה חצי קבוצה חדשה בינואר ונשפוך 50 מליון יורו ככה באמצע העונה. צריך להסתפק בבלם טוב שיתאים לנו ולהסיק את המסקנות ביולי. לא נראה לי שלמישהו בהנהלה מפריע כל כך הדשדוש של הקבוצה עד כה. לא ציפו לאליפות בהליכה.

6. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

השמות שהועלו כאן מאוד מרשימים ומסוגלים להחזיר את המועדון לקדמת הבמה, אך לדעתי הקיץ הוא הזמן הנכון לבצע מתיחת פנים לסגל. גם ככה בהרכבה של רומא נמצאים שחקנים רבים בעונתם הראשונה בקבוצה ועדיין חסרי תיאום, להוסיף עוד שלושה חדשים יגרום לקשיים בין השחקנים.
    העמדה העיקרית שצריכה חיזוק כבר בינואר היא במרכז ההגנה ואוטאמנדי יכול להיות פתרון מעולה. כמו שנאמר פה לפני זמן לא רב, עצם העובדה שהיינצה הוא הבלם המוביל של הקבוצה מעיד על חולשתה של העמדה. חואן חזר מפציעה והרחק משיאו וקייאר עדיין לא התאקלם.
    רוזי עושה את עבודתו בצורה טובה העונה ולדעתי רומא תוכל להסתדר איתו עד סוף העונה. מעבר לכך, קשה לי להאמין שאודינזה תמכור עכשיו את איסלה.
    למעט גוארין אני לא מכיר את שני הקשרים הברזילאים כך שקשה לי לגבש דעה.

7. Roma מנהלים

אם יגיע אחד השחקנים שקובי ציין אני יהיה מאושר. שחקנים כל כך מבטיחים וטובים בגילם והגבול הוא השמיים. במיוחד איסלה המצוין שאני בטוח שעוד מעט יחטף מאונדי..

8. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

קראתי היום ידיעה שרומא סיכמה עם דה רוסי עוד בתחילת העונה על הארכת חוזה בשווי 5.8 מיליון יורו לשנה, אבל בהנהלה גילו שהסוכן שלו ניסה לקיים מגעים עם מנצ'סטר סיטי ללא ידיעת אף אחד מהצדדים. עד היום יש דרישה מדה רוסי להיפטר מהסוכן אך זה לא פשוט עקב החוזה בינהם. מקווה שזה יסתדר מהר ולא נראה רודפי בצע ארורים כמותו בקרבת המועדון וסמליה.

רומאי אחר שקרוב לחתום על חוזה חדש הוא ליאנדרו גרקו שישאר בקבוצה עד 2015 וירוויח 0.7-0.8 מיליון יורו לעונה.

אניילי בהודעה מלחיצה על בוריילו : "אם הקבוצה מנסה להיפטר ממנו, כנראה שיש בעיות איתו וצריך לבחון את המצב בזהירות"

Last edited by a moderator: Dec 24, 2011
  9. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה מתכוון אניילי? (אנדראה)

תגובה טיפוסית להורדת מחיר.

10. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

תוקן.

רגע יש גם מחיר? חשבתי שהמטרה היא להיפטר מהמשכורת השמנה שלו כבר עכשיו ובקיץ להחזיר את הנזק הכספי של רוזלה.

11. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

הדיל שמארוטה רוצה הוא השאלה עם אופציה לרכישה, הדיל שאתם מבקשים הוא רכישה או השאלה עם חובת רכישה בסיומה. בכל מקרה גם אם זאת רק אופציה אז הורדת המחיר שלה הוא אינטרס של אניילי.

12. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

לפי הידיעות שמסתובבות ברשת רומא תציע לדה רוסי חוזה לחמש שנים בסך 6 מיליון יורו לעונה עם סעיף שחרור של כ-25 מיליון יורו. ברומא הציבו אולטימטום לדה רוסי שהתשובה ממנו צריכה להגיע עד סוף ינואר.

לא ברור לי העניין של הסעיף שחרור.

13. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

אם יש מן האמת בדיווחים האלו אז זה מאוד מעציב ששחקן כזה מתגלה כמו עוד חמדן ולא כמו מה שחשבתי. ממה שאני קורא ברשת יש לו כבר סיכום בע"פ עם מי אם לא הסיטי.

14. Rossolevy Member

למה חמדן? בשוק של היום זה די הגיוני ששחקן ברמה הזאת שלדעתי ניצב עם יאיא טורה בראש הרשימה של הקשרים האחוריים הטובים בעולם יבקש העלאה שכזאת. במיוחד עכשיו שלרומא יש את הבעלים החדשים (לא כאלה חדשים אבל זה לא חשוב כרגע) ולאור המצב שרומא כבר כמה שנים לא מצליחה להגיע למקום מכובד בתחרויות אירופאיות, יש לדה רוסי הזכות לבקש עוד כסף ולנסות ולהביא לרומא הישג כלשהו חוץ מהגביע במקום לעבור למקום אחר ולהצליח לזכות שם בתארים. אם אתה היית המקומו היית חושב בדיוק אותו הדבר.

סיטי או לא סיטי ועזוב את כל העניין של התוספת בשכר, הרבה שחקני נשמה כמו דה רוסי אין היום והיו לו הצעות מפתות כמעט באותה רמה ואולי אפילו יותר ועם כל זאת הוא לא עבר. בסופו של עניין הכל יסתדר ודה רוסי ישאר לעוד כמה עונות טובות.

15. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

הציעו לו משכורת מאוד נדיבה ואת סרט הקפטן. משחקן כמוהו הייתי מצפה לאחרת. ועדיין צריך לחכות ולקוות שהוא יישאר במועדון. אני מאוד מעריך את השחקן הזה, הוא צריך להישאר ברומא.