רומא 2011/2012 :: זמאן: "אוביל את רומא בעונה הבאה"

Discussion in 'פורום כדורגל איטלקי' started by חייל שוקולד, Jun 30, 2011.

  1. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Apr 5, 2006
    Messages:
    12,689
    Likes Received:
    3,734
    בוריילו הונחת על הקבוצה החדשה בלי שיהיה בתוכניות של הצוות המקצועי. לאחר שלא הצליחו להיפטר ממנו בקיץ, היה די צפוי שינסו שוב פעם בינואר. אנריקה בכל אופן נתן לו צ'אנס בכמה משחקים ובוריילו לא הרשים בהם.
     
    Last edited by a moderator: Dec 6, 2011
  2. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

    Joined:
    Oct 15, 2007
    Messages:
    22,773
    Likes Received:
    2,210
    מעבר להרחקה שספג, גאגו עלול להחמיץ עוד כמה משחקים בשל פציעה שספג באותו משחק.
     
  3. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

    Joined:
    Nov 22, 2006
    Messages:
    15,401
    Likes Received:
    4,949
    Gender:
    Male
    חבר'ה שאלה.
    איך בוז'אן עד כה העונה? מה ההתרשמות שלכם בנוגע לשחקן?
     
  4. Lupo Member

    Joined:
    Jun 16, 2008
    Messages:
    1,847
    Likes Received:
    16
    פוטנציאל יש, אך מאכזב מאוד. מרבה להחמיץ, לא משדרג את החוד שלנו כמו שצופה ממנו, אך אם נהייה הוגנים קשה לשפוט שחקן חדש כאשר שאר השחקנים בקבוצה לא עולים על הציפיות שלהם. נצטרך להמתין עוד קצת.
    תחושה שלי, קיבלנו פה חתול גדול בשק של 12 מיליון יורו.
     
  5. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Aug 21, 2009
    Messages:
    6,142
    Likes Received:
    0
    http://www.football-italia.net/node/13780

    כתבה בנושא הופעתו המצויינת של דה רוסי בעמדת הבלם נגד יובנטוס שאני נוטה להסכים איתה. לאור ההופעות הלא יציבות של קייאר וחואן שלא פעם נמצאים מחוץ לסגל עקב פציעות, אולי כדאי לשחק עם דה רוסי כבלם בדרך קבע.
    מה דעתכם?
     
  6. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Apr 5, 2006
    Messages:
    12,689
    Likes Received:
    3,734
    דה רוסי ברביעת ההגנה זהו פתרון מצויין עד סוף העונה וחבל שאנריקה לא ניסה זאת קודם. אך לטווח הארוך יותר, חבל לבזבז שם את המוסר הכי טוב היום בליגה.
     
  7. רומאלופה Member

    Joined:
    Aug 7, 2009
    Messages:
    233
    Likes Received:
    26
  8. Lupo Member

    Joined:
    Jun 16, 2008
    Messages:
    1,847
    Likes Received:
    16
    זה אפילו לא עניין של מוסר טוב או לא מוסר טוב, מלבד דה רוסי בקישור האחורי הקבוצה נמשכת אחורה ולדוגמא במשחק מול יובה לא היה קיים אצלנו קישור מרכזי שידחוף קדימה ויפעיל קצת לחץ במרכז השדה. ההשפעה שלו חשובה מאוד לקישור שלנו. עם כל הכבוד לויויאני גרקו ופיאניץ אין מה למכור ברמה שאנחנו מכוונים אליה.
    דה רוסי אמנם היה לא רע בכלל בתור בלם, בטח בהשוואה לשאר הליצנים שלנו שם העונה אבל אני עדיין חושב שמקומו בקישור.
     
  9. Lupo Member

    Joined:
    Jun 16, 2008
    Messages:
    1,847
    Likes Received:
    16
    מה פתאום תרגיל? הוא באמת עוזב http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/lol.Xxx
     
  10. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Aug 21, 2009
    Messages:
    6,142
    Likes Received:
    0
    אני לא רואה שום תרגיל. טוטי מציין שלא אנריקה ולא המועדון חושבים שהוא הבעיה בקבוצה, אלא קומץ אוהדים.
    אין סיכוי אפילו לא הנמוך ביותר שטוטי יעזוב את רומא, לא מדובר בסתם עוד שחקן, אלא כמקור השראה עבור כל רומאי ובאחד השחקנים הנאמנים (והטובים) ביותר מאז ומעולם. רומא וטוטי זהו חיבור שלא ניתן להפרידו.

    אגב, זה רק אני או שהיינצה ממש מפתיע לטובה העונה.
     
    Last edited by a moderator: Dec 15, 2011
  11. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Apr 5, 2006
    Messages:
    12,689
    Likes Received:
    3,734
    My words were misinterpreted,”
    “.Did my comments make people worry? Never fear, I will stay for Roma forever

    הוא לא בלם ברמה שתואמת את כמות הדקות שהוא מקבל (עקב הפציעות של בורדיסו\חואן\קאייר). אבל זוהי לא אשמתו ויחסית לבלם רביעי בסגל הוא פחות מזיק מלוריה.

    גם אם נתעלם ממפגן האיכות של ויויאני בהופעת הבכורה שלו, ההשוואה שלו ושל גרקו לדה רוסי היא לא הוגנת בדיוק כמו השוואה של כל שחקן אחר בעמדה שלו באירופה. הם לא ברמה שלו אך מספיק טובים בכדי להרכיב קישור תחרותי עם איכויות מגוונת.
    מה נראה לך יותר מדאיג?, לבחור שלישיית קישור מפיאניץ', פיזארו, גאגו, ויויאני, גרקו, סימפליסיו ופרוטה,
    או - צמד בלמים מתוך היינצה,חואן,קאייר כשאף אחד מהם לא מצליח לשמור לא על רמת משחק מספקת ולא על כשירותם.
     
    Last edited by a moderator: Dec 15, 2011
  12. Lupo Member

    Joined:
    Jun 16, 2008
    Messages:
    1,847
    Likes Received:
    16
    לא יודע מה אתה רואה, אני רואה את הבלם המוביל שלנו השנה אם לא מתיחסים לפציעה של בורדיסו. אם יש רכש שכן מצליח השנה אז את היינצה הייתי מציב בראש הרשימה שלנו. פחות מזיק מלוריה? השוואה מצחיקה. יופי של בלם.
    גם אם לויויאני יש איכות, מול יובה היה לו מאוד קשה להראות את זה, אם להיות הוגנים לא באשמתו. הופעה מדהימה? עדיין לא. הקישור שלנו מלבד 2-3 דקות במחצית השנייה היה נחות מיובה בהרבה בכל חלקי המשחק.?
    יש לנו בלמים מנוסים שכבר הוכיחו שהם ראויים לרמות האלה, שאני מקווה שיחזירו לגלות יכולת גבוהה. הקישור שלנו זקוק לשחקן בקליבר של דה רוסי.
     
  13. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Apr 5, 2006
    Messages:
    12,689
    Likes Received:
    3,734
    אתה מודע לעובדה שניצחנו איתו רק את לצ'ה, אטלאנטה (משחק גדול של בורדיסו) ואת פארמה שם סיפק לצופים התקפי לב בדקות הסיום? גאמבריני ודניס נגחו את השערים שלהם תוך כדי שהם רוכבים עליו. מול לאציו,קליארי וג'נואה היו אלה טעויות מיקום שלא מתאימות לשחקן עם הניסיון שלו. מה שמגוחך בכל הסיפור זה שאתה צודק, הוא באמת הבלם המוביל שלנו העונה, דבר שמחזק את הנקודה שלי לגבי דה רוסי.
    יש לנו את חואן שמתחילת העונה מבייש את העבר המפואר שלו במשחקים המעטים בהם לא פצוע.
    את קאייר שגם הוא דיי שברירי ורק בדקות בודדות מזכיר את הבלם המבטיח שהיה בפאלרמו.
    ואת היינצה עליו כבר הרחבתי.
    הקבוצה סופגת יותר מדי שערים. בהתחלה חשבתי שאנריקה אשם בגלל רוטציות מיותרות בהגנה מדי שבוע, אך עם הזמן הבנתי שהוא פשוט מנסה להרכיב את הצמד הכי פחות גרוע מקבוצת הבלמים הפצועה שלו.

    תגדיר נחות. אני למשל שמחתי לראות שהם זנחו את התפיסה המעיקה של אנריקה והחזקת הכדור שלו. שמחתי לראות ילד בן 18 שלא פוחד מהשמות הגדולים שמשחקים מולו, מנצח טאקלים ומחלק מסירות חכמות. שמחתי לראות שגם בהרכב שלישי! הקישור החזיק מעמד מול פירלו-מרקיזיו-וידאל. העומק בעמדות האלה הוא עצום לעומת הזוועה שעוברת על הבלמים שלנו ונכון להיום, דה רוסי הוא היחידי שמסוגל לעצור את המפולת הזו.
     
  14. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

    Joined:
    Oct 15, 2007
    Messages:
    22,773
    Likes Received:
    2,210
    בריבר פלייט מדברים על החתמתו של הבלם הבלונדיני הנאה שלכם (היינצה, לא השני). נשמע לי מופרך לחלוטין לאור מצבת הבלמים שלכם והעובדה שהגרינגו התעקש ונלחם להגיע לאיטליה בפגרה, אבל בתקשורת כתבו אז כתבתי.
     
  15. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Apr 5, 2006
    Messages:
    12,689
    Likes Received:
    3,734


    בויאן ובוריילו זומנו לתוכנית בה תפקידם היה לחקות את לואיס אנריקה. סבאטיני אסר על בויאן להשתתף בתוכנית מכיוון שהשתתפותו יכלה להרוס את יחסיהם המקצועים. בוריילו לעומת זאת שנמצא עם רגל וחצי מחוץ לקבוצה, לא קיבל שום הנחיה והגיע לתוכנית בה נראה נבוך מהסיטואציה.
    לדעתי זה דווקא משעשע. אנריקה הוא דמות קומיקס שפשוט מחייב חיקויים מתוכניות הבידור האיטלקי.