רומא 2011/2012 :: זמאן: "אוביל את רומא בעונה הבאה"

Discussion in 'פורום כדורגל איטלקי' started by חייל שוקולד, Jun 30, 2011.

1. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

בויאן כרגע קרוב יותר לביזבוז של חילוף מוקדם מאשר לפיתרון.
    לא הייתי פוסל רעיון לשחק עם לאמלה וטוטי מאחורי (או ליד) בוריני, לאור היכולת הגרועה של אוסבלדו,בויאן ובוריילו. אבל שני המשחקים הקרובים יתקיימו בהפרש של יומיים ויהיה צורך ברוטציה עם דגש על טוטי שכנראה לא ישלים 90 דקות בשני המשחקים.
    היום האימון עסק כמעט כולו במשאפים של 1 על 1 בהתקפה. שמח לראות שאנריקה מזהה את הבעיות בקבוצה ומנסה לפתור אותן בהקדם האפשרי.

2. burdisso Member

לא צריך להיות כזה גאון בשביל לזהות שיש שמה בעיה....

3. AS R Member

טוטי, לאמלה ובוריני הם חוליית ההתקפה שצריכה לפתוח, מקווה שאנריקה לא יעלה שוב עם אוסבלדו או בויאן.

4. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

עדיין שמח לראות שהוא תמיד שואף לשיפור,לא מפחד משינוים ולא מפחד להודות בטעויות שלו.
    מבחינתי אנריקה untouchable לפחות עד ינואר. גם אם יפסיד לנובארה או בכל משחק אחר.

5. AS R Member

אני מסכים איתך, אין כרגע כל כך מה להפסיד גם ככה בגלל שזאת קבוצה די חדשה וצעירה שלא שאמורה לקצור פירות בעתיד ולא בעונה הקרובה. אני נותן לאנריקה הזדמנות, למרות שאני לא ממש אוהב אותו, אבל עדיין, גם גווארדיולה לא אימן קבוצה בוגרת לפני ברצלונה, והתחיל בצורה רעה את הקריירה שלו שם ותראו מה הוא עשה איתה.

6. ASROMA Member

זה נכון וטוב ויפה אבל השיטה לא מתאימה לשחקנים האלה.
    די כאילו זה לא צועק לשמיים שאוסבלדו זה פלופ ובוריילו זה ליצן שצעקתי כל הקיץ שיפטרו ממנו.

10 מיליון יורו בכיס מהטמבל + ה17 ששולמו על אוסבלדו מביאים לך חלוץ וורלד קלאס.
    לא מבין את זה!

אוף.

7. AS R Member

ונעבור לחדשות קצת יותר משמחות אחרי התיקו הביתי מול סיינה:
    תומאס דיבנדטו אומר כי בימים הקרובים יגיש בקשה לאישור בניית איצטדיון חדש לרומא, שלפי הערכות של מתכנני האיצטדיון החדש יוקם בשנת 2014. פרטים נוספים על האיצטדיון אין בנמצא לפי שעה, שכן לפי התוכניות לבניית האיצטדיון הוא יוקם תוך שלוש שנים כאשר בשנה הראשונה ורק אז יתחילו לבנות אותו. די בנדיטו אמר לאחרונה שהוא מאוד רוצה לפעול להקמת איצטדיון חדש לקבוצתו וזאת אחד משאיפותיו הגדולות כרגע. 'זה יהיה איצטדיון אליו היריבות יפחדו להגיע', הוא הוסיף.

8. burdisso Member

מעניין אותי כמה זמן יקח לאנריקה האידיוט הזה להבין שאוסוולדו בוריני ובוריילו לא יכולים לשחק בתפקיד הזה ושהם חלוצי חוד יחיד כמה זמן! אוסוולדו לא פלופ וכל מי שאומר את זה לא מבין כלום בכדורגל תשימו אותו במקום שלו ואז תבחנו אותו לא במקום שבכלל לא מתאים לו! אנריקה הביתה!

Last edited by a moderator: Sep 23, 2011
  9. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://net-storage.tccstatic.com/storage/vocegiallorossa.it/img_notizie/thumb1/d54bd76dba7c4b148245716dd51f51d9-90669-d41d8cd98f00b204e9800998ecf8427e.Xxx

10. Lazarobbie Member

אם אני רוצה לרכוש [כמתנת יומולדת לחבר] חולצה של רומא עם השם והמס' של טוטי עליה, איפה אני יכול למצוא את זה? יש מקומות שמוכרים חולצות שלהם בארץ? כמה זה אמור לעלות?

Last edited: Sep 25, 2011
  11. Roma מנהלים

12. Lazarobbie Member

תודה רבה!

13. Roma מנהלים

דרך אגב, בארץ לא תימצא שום דבר.

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

14. Roma מנהלים

Lamela su Twitter: "La caviglia sta molto meglio"

משהו יודע מתי הוא אמור לחזור לשחק?
    כי למרות הניצחון בראשון ההתקפה שלנו מקרטעת.

15. burdisso Member

הוא חוזר להתאמן לאט לאט והוא רשם בטוויטר שלו שהמצב של הקרסול שלו הרבה יותר טוב, אני מאמין שלמשחק מול לאציו הוא יהיה כשיר כבר אבל אני לא יודע אם הוא יפתח, בעקרון לואיס אנריקה מנסה לשחק איתו בעמדה של טוטי [מאחורי החלוצים] זה המקום שעליו הוא עובד באימונים ולכן אני חושב שהוא יכנס כמחליף לטוטי הרבה פעמים עד שיתפוס את מקומו משום שהוא עדיין ילד ולא רגיל לסרייה A!