רומא 2011/2012 :: זמאן: "אוביל את רומא בעונה הבאה"

Discussion in 'פורום כדורגל איטלקי' started by חייל שוקולד, Jun 30, 2011.

1. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

השאלה היא למה סבאטיני לא פנה אליו במהלך הקיץ ולמה דחה את ההצעה של הסוכן שלו. אפשר היה לחשוב שיש לו תוכניות יותר רציניות לקישור אבל כשהשמות הפוטנציאלים הם גאגו ומונטוליבו, לאוהדים יש סיבה להיות מאוכזבים.

2. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

אוסבלדו - פרטי העיסקה :

רומא תשלם 15 מיליון יורו בשלושה תשלומים. בונוסים אישיים וקבוצתיים יכולים לעלות את המחיר ב2.5 מיליון יורו נוספים.
    השחקן חתם ל5 שנים בהם ירוויח :
    1.8 מיליון יורו ב2011/2012
    1.9 מיליון יורו ב2012/2013
    2 מיליון יורו ב2013/2014 ו2014/2015
    2.2 מיליון יורו ב2015/2016

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/XXsmoker.Xxx

3. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

קובי, אתה מגזים בזמן האחרון. זה לא טוב לריאות.

דווקא לדעתי הוא הולך להיות אחד השחקנים היותר טובים העונה ברומא. אין ממנו ציפיות גבוהות ודווקא מהסיבה הזו הוא יהיה הרבה יותר מוערך אם יהיה סולידי. כמובן, אני לא פוסל אפשרות שבאמת מדובר בשחקן שהשתנה בספרד והוא גרסה הרבה יותר משופרת של עצמו.

4. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx סכום גבוה מידי בשבילו. מקווה שהוא יתעלה על עצמו ושאין פה ביזבוז מזומנים מיותר.

5. Muurad Member

האמת שתמיד חיבבתי אותו כששיחק באזוריני והוא עשה רושם של שחק טוב. לא עקבתי יותר מידי אחרי ההתפתחות שלו באספניול למעט מתי שבן שהר שיחק שם, אבל יהיה מעניין לראות את החזרה שלו לליגה.

מחיר דיי גבוה, למרות שבשוק המטורף של היום אולי לא כ"כ. Let's see what he got.

6. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

קייאר לא נכח באימון אחה"צ של וולפסבורג ואמור על-פי הידיעות לנחות בפיומיצ'ינו בשעה 22:00 (שעוננו).

7. AS R Member

כן, סבאטיני מתחיל להשלים עסקאות סוף סוף. אוסבלדו שחקן רומא, קאייר יהיה כזה בקרוב (בהשאלה עם אופצייה לקנייה).
    2 שחקנים עם הרבה סימני שאלה מסביבם. קאייר הוא אפילו יותר הימור מאוסבלדו אם תשאלו אותי, שמעתי שהעונה הקודמת שלו בוולפסבורג הייתה נוראית וגם פתיחת העונה הנוכחית שלו הייתה גרועה. נכון שהוא מגיע רק בהשאלה, אבל הוא יכול להרוס לרומא את כל העונה אם ימשיך את התקופה הרעה שלו. השאלה היא אבל אם הוא מתוכנן להיות שחקן הרכב כרגע, במידה וחואן ובורדיסו כשירים לשחק.
    סבאטיני לא ייקנה מגן ימני הקיץ ויסתפק בסיסיניו וקאסטי.

עכשיו סבאטיני יתפנה להאריך את החוזה של דה רוסי, לנסות להשלים את עסקת נילמאר אם הוא עדיין חפץ בו, וכמובן לקנות קשר אחד או שניים.

Last edited: Aug 25, 2011
  8. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חושב שעדיף הימור כמו קייאר (ענק בפאלרמו, גרוע בליגה שידועה בהגנות המפזורות שלה) מאשר שחקן כמו אוסבלדו שאתה די יודע שהוא קצת בינוני עבור מה שרומא שואפת אליו.

9. AS R Member

עקבתי אחרי אוסבלדו העונה והוא היה מצויין, בלעדיו אספניול הייתה נמצאת בתחתית הליגה. אני מסכים שהוא לא שחקן world class, וגם שהמחיר ששולם עליו מוגזם, אבל הוא בהחלט שחקן טוב ואני נותן לו צ'אנס.

10. Ian Wright Member

אשמח לקבל לינק למשחק. (הודעה פרטית כמובן)

11. AS R Member

אוסבלדו יהיה הערב באולימפיקו במשחק נגד ברטיסלבה. הוא עבר בדיקות רפואיות מוקדם יותר היום ודיבר מעט עם התקשורת. כמו כל שחקן חדש של רומא הוא לא שכח לומר שיהיה זה כבוד עבורו לשחק עם טוטי.
    קאייר נוחת ברומא עוד כמה שעות.

12. Muurad Member

הדעה שלי על קייאר ידועה בניגוד לדעה הרווחת כאן והיא שהוא פשוט שחקן אוברייטד שהקבוצות שקישרו אותו אליהן בתקופה שלו בפאלרמו והמקומות שניבאו שיגיע היו פשוט דברים שלא הצלחתי להבין כי בפאלרמו וראיתי אותו המון פעמים הוא אף פעם לא שיחק ברמה שהצריכה את כל הקומפלמנטים הלדעתי מיותרים שקיבל, ולכן האכזבה והכישלון העצום שלו בוולפסבורג לא הפתיע אותי יותר מידי.

הוא עדיין צעיר ובליגה האיטלקית החסרונות שלו מוסווים יותר טוב והיתרונות באים יותר לידי ביטוי, וסה"כ יכול להיות שחקן ובלם סולידי קצת מעל הממוצע בליגה ולא נטל כמו שהוא בשביל נבחרת דנמרק והיה בשביל וופלסבורג בפעמים שראיתי אותו - אבל לא יותר מזה לדעתי. לא ממש הרכישה שתייצב לכם את ההגנה לשנים הבאות אם לשם הכיוון.

Last edited: Aug 25, 2011
  13. kadm Member

מחצית 1-0 משער של פרוטה ממצב נייח (קרן). טוטי פשוט אגדה... אבל אני עדיין רוצה לראות היום יותר מקפרארי ובויאן. היה קטע שלואיס אנריקה ממש התעצבן ונראה כאילו בא לו להרוג מישהו...

14. Juventini Gaetano Scirea היכל התהילה

הסלובקים האלה ממש לא פראיירים. מחצית בסה''כ בינונית של רומא. אגב, הקהל הרומאי מאד הפתיע אותי. האיצטדיון כמעט מלא והקהל עושה אווירה נהדרת. כל הכבוד. רק תביאו את הכמות הזאת למשחקי הליגה.

15. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

בויאן צריך להיות יותר מפוקס ויותר מעורב במשחק. קפרארי נהדר, גם ויויאני, טוטי ופרוטה.

אנריקה כעס על אנחל שבעט מרחוק במקום למסור לטוטי שהיה חופשי. דווקא משחק לא רע בכלל של המגן הספרדי.