אינטר ממשיכה למרוח את העיסקה על בורדיסו. בתחילת השבוע פראדה יפגש עם הסוכנים של לוגאנו וברצאלי. לנוכח הכושר המצויין של מקסס במשחקי ההכנה, לא אתנגד לראות אחד מהבלמים שהוזכרו ושבורדיסו יצטרף בחינם בקיץ הבא. גאלאטסראי מציעה לבאפטיסטה 3 מליון יורו לעונה + בונוסים. אחרי המכירה של גוברטי, אני כבר לא בטוח האם זה מהלך נכון להיפטר גם מבוב הספוג למרות המשוכרת הגבוהה שלו. מצד שני, אולי ראניירי יפתח עם טרידנטה רק כאשר כל התותחים הכבדים יהיו כשירים ובמקרה של פציעה של אחד מהם, יעדיף עוד שחקן בקישור. במקרה כזה אפשר לפתוח את העונה גם ללא מחליף לכל שחקן בהתקפה. סקרדינה הושאל לקומו. ריקארדו פאטי לא הרשים במבחנים של בלקבורן ויחפש לעצמו קבוצה אחרת.
לוגאנו אמנם שחקן יותר טוב מבורדיסו (לדעתי), אבל לניקו יש את היתרון של ההכרות והנסיון בליגה כמו גם ההכרות עם הקבוצה עצמה. אני מאוד אשמח לראות את הקצב הבלונדיני עוזב קצת את תורכיה ומנסה משהו חדש, אבל מבחינת רומא אני לא בטוח מה יותר טוב. חוץ מזה שכבר כמה שנים לוגאנו מקושר לאיטליה ובסוף נשאר קרוב לשווארמה.
אליאס, לא עקבתי אחריו בליגה הטורקית. האם הוא היה כל כך טוב כדי שיהיה אפשר להשתוותו לתצוגה של בורדיסו בעונה האחרונה? או יותר מזה, להגיע למסקנה שהוא טוב ממנו? לוגאנו היה האופציה הראשונה של רומא בקיץ שעבר אבל הוא העדיף להאריך את החוזה בפנר בשנה נוספת ורומא "הסתפקה" בבורדיסו. היום, לאחר עונה מעולה של בורדיסו, לדעתי אין מקום לתהיות. פרט לכך שהארגנטינאי הציג יכולת מרשימה (שאף אחד לא ציפה ממנו), האופי הווינרי שלו בחדר ההלבשה, הארגון והמנהיגות בהגנה והורסטליות שלו בין העמדות, הן התכונות שגרמו לראניירי להתאהב בו ולדרוש אותו כמעט בכל מחיר בחלון העברות הנוכחי.
אני ואתה חושבים אותו דבר בנושא העיקרי פה -בהתחשב בכלל הגורמים בורדיסו עדיף לרומא. למרות זאת אני חושב שלוגאנו שחקן יותר טוב בהשוואה של אחד על אחד עם בורדיסו. אמנם דווקא העונה כמעט ולא צפיתי בו בכלל בליגה הטורקית, הבנתי מאריאל שבפורום והתקשורת האורוגוואית שהוא נתן עונה טובה, את בורדיסו ראיתי יותר ברומא לצורך העניין ואני חושב שזו הייתה אחת מהעונות הטובות שלו. אבל גם אם אין לי יכולת להשוות על בסיס העונה האחרונה, אלו שני שחקנים שאני מכיר שנים רבות גם בנבחרות וגם בקבוצות, כבלם לוגאנו פשוט יותר טוב לדעתי. אם עסקת בורדיסו לא תצא לפועל, אני מקווה בשביל רומא שזו של לוגאנו כן תצלח.
גם לדעתי לוגאנו שחקן יותר טוב, השאלה היא מה העלות שלו תהיה, בורדיסו הוא שחקן שאינטר לא רוצה ונשאר לו שנה או שנתיים סך הכול בחוזה, לוגאנו הוא שחקן מפתח אצל פנר ויש לו חוזה לעוד שלוש או ארבע שנים ככה שאני מעריך שלוגאנו יעלה לא פחות ממנו.
לבורדיסו נשארה שנה אחת בחוזה. לוגאנו היה שחקן חופשי בקיץ שעבר ואם אני זוכר נכון, האריך את החוזה שנגמר בשנתיים (לא בטוח בזה). אנדראה ברצאלי גם לו נשארה עונה אחת בוולפסבורג. כל השלושה נמצאים פחות או יותר באותו מצב (חוץ מהתג מחיר של בורדיסו שיצא מפרופורציה בגלל העונה המוצלחת ברומא).
היום בערב רומא תארח את פסקארה אותה מאמן אחד השחקנים האהובים עליי אי פעם - אוסביו די פרנצ'סקו. http://www.asromacalcio.narod.ru/album/legion/EUSEBIO_DI_FRANCESCO.Xxx ראניירי כבר פירסם את ההרכב שיראה כך : סרג'יו ריסה, חואן, מקסס, רוזי מנז, פרוטה, סימפליסיו, טאדיי טוטי, אדריאנו תמיד ידעתי שבמוקדם או במאוחר ראניירי יחזור ל442 המיושן שמאפיין את כל הקריירה שלו. הבעיה היא שלרומא אין מספיק שחקנים כדי לייאש את האגפים ומנגד יש אינפלציה במרכז הקישור.
מתאמן עם הקבוצה ונראה מחוייך. בטח נראה אותו במשחק ידידות הבא נגד גרוסטו. http://www.laromasiamonoi.it/wp-content/uploads/burdisso_g_trigoria11.Xxx לא יודע אם יצא לנו לראות אותו מספיק בעונה הקרובה, בכל זאת הוא הבלם הרביעי בקבוצה אחרי חואן, מקסס, אח שלו\לוגאנו. במחשבה שניה, אנדראולי שיחק די הרבה בעונה שעברה והיה חלק חשוב בהצלחה של הקבוצה. מקווה שבורדיסו יהיה טוב לפחות כמוהו.