רומא 2010/2011 :: לואיס אנריקה הוא המאמן החדש

Discussion in 'פורום כדורגל איטלקי' started by Giallorossi, Jul 1, 2010.

1. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

אומנם אוף טופיק, אבל לא מדויק מה שאתה אומר:

ז'רמי גדל בעמק מארן (Val-de-Marne), כלומר בתוך איל דה פראנס.

Last edited: Jun 21, 2011
  2. Ian Wright Member

אז שכר לא תהיה הבעיה של רומא בעונה הבאה:
    כמו כן, כוכב נבחרת שוויץ הצעירה שבולט מאוד עד עכשיו באליפות אירופה עד גיל 21 בדנמרק, דז'רדאן שאקירי בן ה-19, מקושר לרומא. סוכנו טוען שיש מגעים עם הקבוצה:
    http://www.football-italia.net/jun21t.html

באופן אישי אני חושב שמבחינה פיזית הוא מאוד מתאים לכדורגל האיטלקי. יש לו בעיטה אדירה לשער ושליטה טובה מאוד בכדור, הוא זריז, מהיר, ולא צפוי בתנועות החדות שלו. למרות הגיל הצעיר נראה שיש לו ביטחון גדול מאוד והוא מבין את המשחק ברמה גבוהה למדי. רומא כאמור צריכה שחקנים על העמדה שלו אז למה לא? נראה שהשוויצרים גם כך עושים חיל בכדורגל האיטלקי.

אם הוא לא יגיע לרומא אז כנראה הוא יגיע לקבוצה אחרת בסופו של דבר. שווה מאוד לעקוב אחריו באליפות למי שעוד לא עשה זאת.

Last edited: Jun 21, 2011
  3. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

פרוספקט הרבה יותר מרשים מלאמלה. חזיר בר כמו סאנצ'ז, טכני ומהיר מאוד, רק בן 19 ועם לא מעט ניסיון אירופאי. אנס את רומא באחד המפגשים בליגת האלופות השנה. מקווה מאוד שיגיע.

4. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה העמדה החזקה שלו?

5. Ian Wright Member

בטורניר הוא משחק כרגע באגף ימין רוב הזמן ומשם הוא מסוגל לחדור לאמצע עם רגל שמאל האימתנית שלו אבל בסה"כ נראה לי שהוא יכול לשחק בכל עמדה התקפית על המגרש. יש לו את כל היכולות בשביל לעשות את זה. באמת שהוא נראה כמו שחקן מצוין.

6. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

צד ימין של ההתקפה. לא ווינגר קלאסי, בועט ברגל שמאל ומרבה להכנס לאמצע.

לדעתי זה או הוא או גאסטון ראמירז.

עריכה : הקדימו אותי.

Last edited by a moderator: Jun 21, 2011
  7. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

סקיי:: בויאן סגור. השאלה עם אופציית קנייה ב-10 מיליון. לברצלונה תהיה אפשרות להחזיר אותו תוך שנתיים תמורת סכום של 15 מיליון.

Last edited by a moderator: Jun 22, 2011
  8. 亚历山大帕托 Member

לא רע בסה"כ. לא אהבתם אחרי עונה? הוא חוזר הביתה. רוצים עוד? בארסה משלמת לכם 5 מ'. מעבר לשנתיים? תלוי בשחקן.

9. Ian Wright Member

מסכים אייג'נט, אבל תחשוב שבויאן יהיה יוצא מן הכלל ברומא? רווח של 5 מיליון יורו בלבד נשמע רע.

10. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם אני מסכים. יש פה סוג של WIN-WIN-WIN. לכל שלושת הצדדים יש קלפי מיקוח עתידיים.

איאן, אבל תחשוב על זה במובן של 15 מיליון יורו שלהם יהיה אפשר להוסיף את תקציב הרכש של עוד שנתיים על מנת לרכוש חלוץ שאולי אפילו יוכל להיות טוב יותר.

11. Ian Wright Member

טוב, זה דיון קצת מצחיק כי לקחת את זה אפילו עוד כמה צעדים קדימה. אני יכול להגיד שעוד שנתיים אם בויאן יקבל את הדקות מאנריקה ויספק את הסחורה ברומא אז הוא יהיה חלוץ ברמה עולמית(כי הפוטנציאל בהחלט קיים לדעתי) לכל דבר ובגיל נורא צעיר, אז פתאום לעשות עליו רווח של 5 מיליון יורו יראה עלוב ולא חכם במיוחד מצידה של רומא.

אם אתה רוצה לדעת מה אני חושב שיקרה? מצד אחד אני אוהב את בויאן אבל אני חושב שהכדורגל האיטלקי זה לא המקום הנכון מבחינתו והוא היה צריך למצוא לעצמו קבוצה אחרת בספרד שהוא יישחק בה בהרכב בצורה קבועה מדי שבוע בתור חלוץ מרכזי, ולכן אני אפילו לא רואה את רומא משתמשים בסעיף קנייה של 10 מיליון יורו לגביו.

נחיה ונראה.

12. 亚历山大帕托 Member

רווח של 5 מיליון על שחקן שקיבלו במתנה ונהנו ממנו במשך שנתיים (לא משנה עד כמה טוב יהיה)? הם עדיין יגידו "תודה". צריך לזכור שלא מדובר בשחקן שרומא תגדל ועדיין תהיה לו זיקה לבארסה שם יחלום להמשיך את הקריירה, סביר להניח.

13. Ian Wright Member

אם הוא יהיה מצוין ברומא וירצה לחזור לברצלונה זה נהדר אבל לא ברווח 5 מיליון יורו עבור הרומאים. ראה ערך: ססק פברגאס.

Last edited: Jun 22, 2011
  14. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא נראה לי שגם בעוד שנתיים יהיה לו מקום בבארסה, אז מסי, פדרו ווייה (וסאנצ'ז) עדיין יככבו בהתקפה. אם הוא באמת יהיה שווה יותר מ-15 מיליון, סביר להניח שהוא לא ירצה להגיע לספסל. עסקה טובה.

15. 亚历山大帕托 Member

ארסנל גידלה והפכה את ססק לשחקן מגיל 16, בויאן מגיע כשחקן בוגר. מה ההפסד של רומא במקרה הזה? הם לא מגדלים את השחקן, הם נותנים לו במה. אם הם יגיעו למצב שהם מעדיפים את השחקן מאשר רווח של 5 מ', אז אפשר להגיד שהם הרוויחו הרבה יותר מזה בתקופה ששיחק אצלם.

בעוד שנתיים וייה כבר בן 31, שזה בערך הגיל שהחליטו להחליף את הנרי, וזה לא שהעונה הוא הבריק יותר מדי כדי להפוך ל-indispensable (הסכום ששילמו עליו בקיץ שומר עליו בהרכב יותר מאשר היכולת).