רומא 2010/2011 :: לואיס אנריקה הוא המאמן החדש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Giallorossi, ‏1/7/10.

1. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

כרגע זאת רק שמועה שמבוססת על "Reports in the Spanish media". לפי הסוכן של בויאן זה בכלל הולך להיות בפורמט של השאלה עם אופציה לרכישה.
    מחר או מחרתיים נהיה יותר חכמים ונוכל לקבוע האם העיסקה טובה או לא.

2. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

מהמעט שיוצא לי לראות ולעקוב דווקא עושה רושם כל התהליך הזה שרומא עוברת,מאמן צעיר ומבטיח,כסף רעיונות על אצטדיונים ורכש רכב,אולי סוף סוף?

אגב שמועות היגוואין הוזכר כמועמד,ומשום מה נראה לי שאם יגיע,תמצאו את הבטיסטוטה החדש שלכם.

3. AS R Member

הסיכוי שהיגוואין יעבור לרומא הוא כמו הסיכוי שטוטי יעבור ללוס אנג'לס גלקסי. והיגוואין לא מתקרב לבאטיסטוטה.

נערך לאחרונה ב: ‏20/6/11
  4. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

ההעברה של בוז'אן(או בויאן? אם כבר מדברים עליו, אני קורא לאוהד ברצלונה שיבהיר איך קוראים לו) תלויה בטקטיקה שנשחק העונה. אם אנחנו נשחק 4-4-3 עם תיקונים של אנריקה כאלה ואחרים, או עם 4-2-3-1, עוד פעם עם שיפוצים מסוימים של אנריקה, זאת העברה מעולה. אם נשחק מערך שיש בו 2 חלוצים, זאת העברה מזעזעת, כי בוריילו ירוץ אצלנו בהרכב. לדעתי הוא שחקן בסדר גמור שנופח יותר מדי והוא גם כן יודע את זה, ובסך הכול אפשר לדעת מה נקבל ממנו פחות או יותר.

מה באפטיסטה קשור לסיפור הזה? פרוספקטים צעירים ומוכשרים שנחשבים להכי איכותיים שיש ביחס של מחיר, גיל וזמינות(בוז'אן, אלבארז, לאמלה) מול ברזילאי שלא הצליח לא בריאל, לא בארסנל ולא באף קבוצה גדולה אחרת. כל אחד צריך להעדיף את הדרום אמריקאיים הצעירים והמבטיחים מאשר השחקנים ה"בכירים" המעטים שהוזכרו אלינו השנה(בופון, קלישי). יש לנו ביד מאמן שהתכונה הבולטת שלו היא עבודה עם צעירים ומנצלים את זה בצורה הטובה ביותר. אם היינו פועלים כמו מנצ'סטר סיטי אחרי שהשייחים נכנסים, לואיס אנריקה היה המינוי הכי חסר טעם בהיסטוריה של הליגה הזאת.

5. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

בויאן או בוז'אן?
    אבא שלו סרבי ומכיוון שזהו שם סרבי נראה לי שנהוג להגות אותו בשפה זו- בויאן קרקיץ'.

6. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

איך להבין את זה?

מאז כניסתו של דיבנדטו מקושרים לקבוצה 5 שחקנים בכל עמדה פרט לזאת שדורשת את הריענון הדחוף ביותר - מגן ימני.
    אולי, הסיבה לכך היא :
    http://www1.pictures.zimbio.com/gi/Italy+U21+Training+Session+bVeDcw3lz9nl.Xxx
    ?

7. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

מלפפונים:
    -ג'ונתן סוריאנו יעבור לאודינזה כחלק מעסקת אלכסיס סאנצ'ז - מעולה שאנחנו לא מביאים אותו.

-השייחים של PSG רוצים להחזיר את מנז לצרפת. הם לא נחשבים יריבה של מונאקו? גליאני באופן לא מפתיע מבטל את השמועות שטענו התעניינות מצד מילאן במנז.

-ריסה טוען שהוא נשאר.

-גם פאלרמו אחרי אלבארז, סאבטיני אמור לנסוע לארגנטינה השבוע, בינתיים הוא עדיין בספרד בשביל בוז'\יאן קרקיץ'.

8. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

מנז הוא אוהד hardcore של פסג' מגיל קטן וגם המספר שעל גבו מסמל איזשהו איזור בפאריס. להצטרף למועדון אותו אוהד ועוד עם פרוייקט גדול בתור שחקן מוביל נשמע כמו חלום שאין סיכוי שיוותר עליו.

9. Ian Wright Member

קובי, (שוב) קרא את התמונה נכון. ציטוט של מנז לגבי מעבר אפשרי לפריס סן ז'רמן:

10. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

קובי,
    בהנחה שבוז'אן מגיע אז הסגל מבחינת חלוצים נסגר לעונה הבאה, יהיה את בוז'אן, טוטי, בוריילו ובמקרה הצורך גם את קפרארי, ווצ'יניץ' ואפילו אוקאקה אם הוא לא יושאל(לא חושב שהוא ירצה עוד פעם לרדת ליגה או לנסוע לאנגליה). בהנחה שנשחק עם 2 חלוצים שאחד מהם הוא טוטי, בוריילו יותר מתאים להיות ליד טוטי. בוז'אן עד כמה שאני מכיר ויודע(ומודה בכנות - זה לא הרבה, כמעט ולא ראיתי את הבחור משחק, כל מה שאני ידוע עליו זה מכל הניפוחים של התקשורת\מהפורום) הוא יותר קטן, יותר סקנד סטרייקר שצריך לידו חלוץ אמיתי, כמו שלטוטי יעזור אם יהיה אחד כזה לידו(אני בכוונה לא אומר צריך, כי הוא הראה יפה מאוד שגם בלי זה הוא מסתדר). איך שאני רואה את זה אם הוא מגיע ובאמת נשחק מערך עם 2 חלוצים(שזה לא סיכוי גדול, אז אני טוחן כאן מים) הוא אולי יפתח את השנה בהרכב, אבל מהר מאוד נראה כמה זה הולך, או כמה זה לא הולך.

הבנתי לבד שמנז רוצה לעבור לPSG, התהיה שלי זה איך הוא מתבטא ככה עם כל החיים שלו הוא היה אצל יריבה שלהם.

איל-דה פראנס, האזור של ימי הביניים. עוד חודש אני שם, אולי נקפוץ לבקר את אורי.

11. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://farm6.static.flickr.com/5140/5427845251_e8719c258d.Xxx

http://milanesemasala.files.wordpress.com/2008/06/simone_perrotta_203x152.Xxx

12. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

שחם בוא נעשה סדר.

בואין הוא לא סקונדו פונטה, לא ווינגר ולא שום דבר אחר, הוא חלוץ שצריך לשחק מול השער.
    נמוך? אהבת את מונטלה לא?
    צריך לידו "חלוץ אמיתי"? זאת אומרת גולם שיקפוץ להוריד כדורים? רומא לא תשחק ככה.

בגלל הגעתו של אנריקה אני מאמין שנשחק עם חלוץ באמצע ושני חלוצי צד (433).
    באמצע : טוטי בהרכב, בויאן מחליף שלו, בוריילו לא מתאים לשיטה (למרות שכשצריך לגוון אפשר להעזר בו) וגם האגו לא יאפשר לו להיות מחליף שני והוא יתחיל שוב עם הדרמות.
    אפשר להסתדר יפה מאוד עם טוטי, בויאן והילדים אוקקה ומונטיני. זה מעל ומעבר לעמדה אחת.
    בצדדים : ווצ'יניץ' ומנז כבר לא איתנו וכרגע יש רק את קפרארי (שמונטלה רוצה לקחת איתו לקאטניה) ובתקווה שלאמלה ואלבארז יצטרפו בהמשך וגם אז יהיה צורך לרכוש לפחות שחקן נוסף.

אולי בגלל החוסר באגפים אנריקה ישנה את המערך לשני חלוצים.
    לא עובד. מונטלה אמר את זה במפורש ואף פעם לא שיחק עם שניהם, ראניירי ניסה, לא עבד. אז במקרה כזה, בויאן ישחק ליד טוטי, בוריילו על הספסל.

13. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אז איפה הויכוח? זה בדיוק מה שאני אומר - בוריילו לא מתאים ליד טוטי, אבל זה נראה כאילו הוא יותר מתאים מבוז'אן, בגלל זה אני לא אוהב את זה. מונטלה היה נמוך אבל בנוי, בוז'אן נראה כאילו הוא ייפול מגבשושית בדשא(במיוחד אם אני מתחשב באזרחות שלו). מונטלה היה הרבה דברים, הוא לא היה חלש פיזית. עוד פעם, אני לא מכיר את בוז'אן כל כך לעומק, מה שכן התרשמתי ממנו זה שהוא לא חזק כמו באטיסטוטה ואפילו לא בוז'אן.

הייתי יותר רגוע אם היו מביאים חלוץ כמו לאנדרו דמיאו שפחות מדברים עליו בזמן האחרון. בסופו של דבר שניהם מוכחים(או לא מוכחים) באותה מידה ודמיאו אמור להיות חתיכת חיה.

14. xavi6 Member

או.קי, פירוט קצר-קוראים לו בויאן. בויאן. לא בוז'אן.
    דבר שני-מחליף לטוטי? לעולם לא. אין לו את הכישורים והתכונות האלה. בויאן הוא חלוץ, חלוץ במלוא מובן המילה. יש לו את הסיומת, יש לו את התנועה, יש לו את המיקום. הדבר היחיד שדפוק בבויאן זה הביטחון העצמי, אבל ברגע שהוא נכנס לגל-יש לכם אחלוץ בקנה מידה עולמי. הוא עדיין ילד ובנבחרות הצעירות הוא היה נחשב להבטחה הכי גדולה, והוא באמת היה כישרון אדיר ששבר כל שיא אפשרי בליגה הספרדית ובאירופה (הכי צעיר שכבש בליגה, הכי צעיר שכבש באירופה, עונת הבכורה הכי טובה בספרד, הכי צעיר ששיחק בנבחרת, שלל תארים אישיים) אבל מה לעשות-רצה הגורל ולאחר העונה הראשונה הכי טובה אי פעם של שחקן נוער בעונתו הבכורה (12 שערים, הדיח את ראול שהיה עם 10 שערים בעונת בכורה בבוגרים) התחלפו המאמנים, ובויאן נזרק לספסל חיש מהר ושיחק מעט וגם בעמדה שאליה הוא לעולם לא יתרגל-עמדת הקיצוני, יותר רחוק מהשער. בנוסף להכל בויאן פראייר ולא יודע לקחת היזדמנויות, הוא וותרן-לפני יורו 2008 הוא זומן לסגל בעקבות עונת הבכורה הטובה שלו, אבל הילד בחר לחשוב יותר מידי וסרב! הוא אמר לארגוניס שהוא עבר עונה קשה ומתישה והוא מעדיף להישאר בבית ולנוח. ספרד זכתה ביורו.
    תאמינו לי, אתם תתפללו שבויאן ישחק רק בעמדת החלוץ. בכל עמדה אחרת הוא יחרבן לכם את המשחק, ואני אומר את זה בצער רב. אבל מה שכן, להכניס את הכדור לשער הוא יודע.

15. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

xavi6, תודה על הפירוט.
    טוטי הוא חלוץ, חלוץ במלוא מובן המילה, + עוד הרבה דברים אחרים אבל אחרי היכולת שהוא מציג בעמדה הזאת כבר חצי עשור, הגיל המתקדם והעדפה אישית, אין שום סיבה שזה ישתנה.