רומא 2010/2011 :: לואיס אנריקה הוא המאמן החדש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Giallorossi, ‏1/7/10.

1. uri מנהלים

רק לשם הדיוק:

FIORENTINA (4-2-3-1): Seculin; Piccini, Bittante, Fatticcioni, Bagnai; Agyei, Tad­dei; Acosty, Carraro, Matos; Iemmello. A disp.: Miranda, Biondi, Empereur, Gri­foni, Salifu, Panatti, Seferovic

נערך לאחרונה ב: ‏10/6/11
  2. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

תודה. לא ראיתי את המשחק, רק הזכרתי את שני השחקנים שאני מכיר משם.

גם אלייבי (תלמידים) וג'ובניסימי (צעירים), קבוצות הנוער יותר צעירות עלו לרבעי גמר בליגות שלהם.

אגב, וארזה סיימה ראשונה באזור שלה (מעל מילאן ואינטר) וחוץ מלנצח את מחזיקת הגביע פיורנטינה נתנה חמישיה ליובה בדרך לגמר.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏12/6/11
  3. Muurad Member

פאלרמו אגב החתימו את המאמן של וארזה לפרימברה שלהם בעקבות העבודה שלו שם.

4. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

שמעתי בוז'אן קרקיץ' והתחלתי להתלהב מהקשרים שלואיס יביא לנו, אבל בינתיים מסתמן שהשמות ה"זוהרים" שלו אלה מרטין מונטויה וג'ונאתן סוריאנו. הראשון מגן ימני שיש לו חוזה עד 2013 וזאת תקופת הזמן שהם רוצים להשאיל אותו ואז להיפטר ממנו, השני זה חלוץ בן 25 שעוד לא עשה הופעה בקבוצה הבוגרת שלהם. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx

5. Bensh Member

אבחנה מאוד לא מדויקת בנוגע לסוריאנו

6. RubberSoul Member

ג'ונתן סוריאנו אגב, חלוץ שבא בקיץ 2009 מאספניול, עשה את הדרך מהליגה הראשונה לליגה השלישית, עלה עם ברצלונה ב' לליגה השנייה שם קרע רשתות וזכה בתואר מלך השערים של הליגה השנייה. אני מחזיק ממנו ואשמח מאוד אם יעבור לרומא. יש לו עתיד גדול, הוא כבר לא צעיר בשביל לעלות לבוגרים של ברצלונה, אבל הוא בהחלט ראוי לקבוצה בוגרת באחת מהליגות המובילות בעולם.

מרטין מונטויה הוא עוד אחד מהשמות העולים במחלקת הנוער של ברצלונה. שימש לא פעם כמחליף לדני אלבס, ואף גמר את העונה במשחק היחיד שבו פתח בהרכב, כשפרק את הכתף אחרי 12 דקות של משחק.
    הוא זומן הרבה וקיבל דקות אצל גוארדיולה בעונה החולפת, אבל חוץ משחקן שעתיד להיות מגן מחליף אין לו הרבה מקום בברצלונה. אני מניח שגם ברומא הוא יהיה שחקן ספסל.

אסור לשכוח שלואיס אנריקה מכיר טוב מאוד את השחקנים האלה, אותם הוא מאמן כבר כמה שנים. אם גם בויאן וגם סוריאנו יגיעו לרומא אני צופה(ומקווה) עונה טובה, בתקווה שהכישרון של שניהם יבוא סוף סוף לידי ביטוי. בויאן מה שהוא צריך זה בעיקר ביטחון, התמדה ודקות. תחת רייקארד הוא פרח, תחת גוארדיולה הוא צנח, אבל בסוף העונה הקודמת הוא הדיח את זלאטן לספסל ופשוט הביא לברצלונה נקודות חשובות במאבק האליפות.

7. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

למה?
    הוא חלוץ, הוא בן 25 ואין לו הופעה אצלכם בבוגרים(ישב על הספסל בכמה משחקים, בעיקר בשנה שעברה). איפה החוסר דיוק?

8. Roma מנהלים

אני לא מבין מה הביאו את אנריקה. צריך מאמן איטלקי שייקח שחקנים מהנוער שלנו ולא מברצלונה בשביל שיתפחו אצלנו ואז ירצו לחזור לברצלונה, כמו ססק פאברגס מארסנל.

סוריאנו ובוזאן זו השאיפה של הבעלים? שחקנים בינוניים אני מעדיף כבר צמד מרקו ומירקו.

9. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא קיים מאמן איטלקי שיפתח את שחקני הנוער של רומא.
    אנריקה "מנוסה" יותר מכל מועמד שעלה בשבועות האחרונים (פרט למונטלה שלא עמד ביעדים שהוצבו לו) בעבודה עם שחקנים צעירים. מגיע כאנדרדוג שאף אחד לא מכיר באיטליה ובעל פילוסופיית משחק שמתאימה לשאיפות של המנהלים החדשים.
    אף אחד לא רוצה לראות ברומא את שלושת שחקני בארסה ב' שהוזכרו. גם כי לא יתרמו שום דבר מקצועית יותר מהשחקנים שכבר נמצאים בקבוצה וגם יקחו את מקומם של הדור הסופר מוכשר של הפרימברה. לדעתי אין שום היגיון בלהביא אותם ואני מקווה מאוד שזה לא יקרה. פרט לזה, אני מאמין בסבאטיני\באלדיני שעשו את הבחירה הנכונה ביותר והמתאימה ביותר לפרוייקט של דיבנדטו.

ממליץ בחום לקרוא את מסיבת העיתונאים של סבאטיני ששפך אור כמעט על כל נושא שהעסיק את האוהדים בתקופה האחרונה.

10. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

הדבר היחיד שסאבטיני חידש לי במס"ע זה שאנריקה חתם לשנתיים עם אופציה לשלוש וזה נחמד שנותנים לו גב. היה ברור שמנז מעוניין ללכת, שווצ'יניץ' לא מסתדר איפה שמונטלה וראניירי תיפקדו אותו ושמחפשים שוער חדש. מה שכן, הוא עושה רושם של בן אדם מקצועי מאוד(לא מפתיע) ובקיא בשנים שעברו כמו שצריך, ומעבר לזה הוא עושה רושם של בן אדם חביב, נחמד ואחד שבא לקראת שחקנים, כמו עם ווצ'יניץ'.

11. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אה, וכמובן גם בוריילו נשאר לפי סאבטיני, וזה גם חידוש. מבחינתי כמו שלווצ'יניץ' מגיע הזדמנות שניה, ככה גם לחמור(מע-כשיו).

12. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

אה, תפסיק לקפוץ לפני שאתה מוודא שיש לך מושג על מה אתה מדבר.

על בוריילו : Borriello? It 's a problem because last year he had two phases, an exciting and depressed. With him, more than with others,I must speak

זאת שטות מוחלטת שאין לי מושג מאיפה הבאת.

על ווצ'יניץ' :
    he's a remarkable player, I personally love him but he had a "phsycological collpase" recently, me and luis will talk with him and see what we can do about it, and if he has the mentality to join the new project

על התקציב :
    they didn't tell me a number, but dibenedetto gave me guarantees
    about the amount of money. You don't need to worry about cause they are going to invest, heavily"

על טוטי :
    Around him the Roma will be modeled"

רכש :
    "we're gonna get 5-6 new players
    "most of the signing will be done within in july, but several players will come during the end of the transfer window"

How many Romans will there be?

"Bovo, Storari will not. The Romans will be aggregated, those of spring mean. I know there are players who can play first-team, Montella did a great job on this "

ומכל זה -
    טוב נו..

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏11/6/11
  13. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא יודע איזה מקור אתה קראת, אבל מתוך הסקי:
    ומהמשפט הבא הסקתי שבוריילו נשאר:
    (בשביל מה צריך לבדוק איזה עמדה מתאימה לו אם הוא לא נשאר?)

ולסיכום:
    אה, תפסיק לקפוץ לפני שאתה מוודא מאיזה מקורות אני מביא את הדברים שלי, ולא בפעם הראשונה אגב.
    http://www.skysports.com/story/0,19528,11854_6979840,00.html

אל תתלונן בפני, אלא כאן:
    http://www.skysports.com/contactus/0,20299,00.html

זה חידוש שיהיה תקציב גבוה? שיהיו 5-6 שחקנים חדשים? שהקבוצה תיבנה על טוטי? החידוש היחיד זה שבובו וסטורארי לא מגיעים, וכמו שתשים לב, גם על זה לא כתוב בסקיי ספורטס.

14. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

הכל חידוש. עד עכשיו היו אלה רק שמועות ביחד עם עוד עשרות אחרות. אחרי מסיבת העיתנואים הכל נהיה ממשי יותר.

אומנם יש פאקים בתרגום בכתבה שהבאת, אבל הסקת המסקנות שלך גם כן לא להיט.

role = תפקיד

הכוונה היא שה"בעיה" עם בוריילו שהוא מזיק לחדר ההלבשה כאשר לא מקבל את חולצת ההרכב. אחרי השיחות איתו יוחלט האם ישאר או לא.

אצל ווצ'יניץ' הבעיה יותר עמוקה והוא רוצה לבדוק האם יש לו את המוטיבציה הנכונה להמשיך להיות חלק מרומא גם בעונה הבאה.

אהבתי גם שסבאטיני נתן דגש על חדר הלבשה רגוע עם כבוד הדדי בין כולם.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏11/6/11
  15. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

לי היה ברור שיגיעו 5-6 שחקנים, שיהיה תקציב גבוה ושהקבוצה תיבנה על טוטי. וגם לא הייתי צריך יותר מדי שמועות בשביל זה. אתה לא יכול לקרוא למסיבת העיתונאים הזאת חידוש גדול.

לזה התכוונתי, מעמד, לא לזה שהוא ישחק חלוץ.
    מה שהבנתי מזה שהוא נשאר, השאלה באיזה מעמד. פותח\ספסל וכו'. לא כתוב שום דבר על בעיות בחדר ההלבשה(בסקיי).

עוד פעם - לא מה שכתוב שם, אבל בסדר.

עוד משהו טרחני?

נערך לאחרונה ב: ‏11/6/11