רומא 2010/2011 :: לואיס אנריקה הוא המאמן החדש

Discussion in 'פורום כדורגל איטלקי' started by Giallorossi, Jul 1, 2010.

1. Ian Wright Member

אני לא רואה שום סיכוי שהוא יישאר המאמן של צ'לסי אם הם לא יזכו באליפות אבל האמת שגם אם הוא יזכה באליפות עם צ'לסי אני לא רואה אותו ממשיך בקבוצה.

כך או כך הדעה שלו שהוא רוצה להישאר באנגליה היא תמוהה לי כי אין שום מועדון עם שאיפות גדולות כרגע שיכול לתת לו את המפתחות להוביל את הקבוצה או שהוא מעדיף לקחת שנת חופש מאשר לחזור לאיטליה.

Last edited: May 6, 2011
  2. kadm Member

העתיד הבא של הכדורגל הצרפתי ואולי של רומא כנראה ילך, כי אני לא מאמין שמנז ישאר אחרי שמונטלה כל כך מתעקש לא להכניס אותו, ומעדיף להכניס ילד במקומו בדיוק בזמן שבו צריך את המהירות והדריבל של מנז...

3. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

למי שתהה, מונטלה טוען שקאפרארי ביקש ממנו להיכנס ושהוא הראה יותר חשק לשחק. וואלה, גם אני הייתי מראה יותר חשק לשחק מחצי השחקנים בסגל של רומא, הייתי נכנס לתיקול נגד שחקן יריב כשהוא עם סטופקס מונפים באוויר לכיוון הפרצוף היפה שלי, חבל שזה לא מספיק.

2 שמות מוזרים שעלו על ידי סוכן בשם וינצ'זנו קארדילו שיצר קשר עם ההנהלה, אחד חלוץ בן 24 בשם יוסף אל אראבי מקאן ואחד סטיבן N'zoni(אין לי מושג איך מבטאים את זה) מבלקבורן רוברס. קשר אחורי ילדון בן 21. שאיזה אנגלופיל יספר עליו.

אה, וכמובן שבריגי כנראה גמר את העונה. רק חסר שפיזארו יתחלק במקלחת.

4. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

לפי הקוריירה הווישליסט של סאבטיני:
    רומאנו לוקאקו(אנדרלכט), ליאנרדו דמיאו(אינטרנאסיונל), בקארי סאניה(ארסנל), יוסוף אל-ארבי(קאן), ניקולאס אוטמנדי\רונאלדו(פורטו), קווין קוסטאנט(קייבו), חואן מנואל וארגס(פיורנטינה), ג'יג'י בופון(יובנטוס), סאמיר הנדוביץ'(אודינזה, להביא!), סרחיו רומארו(אלקאמר).

מקסס ומנז כבר בחוץ, גם הדרך של מירקו סלולה.
    שמות מעניינים, כולם חוץ מבופון, וארגס וסאניה סוג של כישרונות צעירים כמו שסאבטיני אוהב.

5. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

בריגי שבר את הרגל (פיבולה) ויעדר מספר חודשים.
    לא הפריע לי במיוחד שדה רוסי ופרוטה סיימו את העונה, אך בריגי שאפילו אתמול הראה איזה שליטה יש לו במרכז המגרש זו אבדה קשה במיוחד. מקווה שמונטלה לא ינסה שוב את ה442 הדבילי מאתמול בשני המשחקים האחרונים ויפתח עם פיזארו, גרקו, וסימפליסיו בקישור, מירקו וטאדיי באגפים וטוטי בחוד.

6. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתמול התפרסם מכתב עם ביקורת קשה של דיבנדטו על הניהול הכושל של רוזלה בעונה האחרונה.
    הדברים שתפסו את עיניי :

חידוש החוזים של קאסטי ופרוטה חודש לפני הרכישה התבצע ללא ידיעתו

חידוש החוזה של טאדיי לשלוש שנים למרות שעבר שתי פציעות קשות אחת אחרי השניה.

חידוש החוזה של מקסס לעומת זאת אף פעם לא עלה לדיון והשחקן לעולם לא קיבל הצעה. אנשיו של בנדטו ניסו לברר מה פשר הדבר ובכל פעם נדחו ולא קיבלו תשובה.

קורינטיאנס הציעה בדצמבר 1.5 מיליון יורו על אדריאנו,רוזלה הטילה וטו על המהלך והשחקן עזב לאחר חודשיים בחינם.

בכירים במועדון כולל רוזלה לא הציעו את שירותם לבעלים החדש כפי שנהוג בדרך כלל כדי "לחפוף" את המנהלים החדשים.

החוזה עם קאפה הוארך עד ל2017 בסכום שלא עולה על 50 מיליון יורו למרות הידיעה שהמועדון ימכר ויעבור שיניים דרסטים.

כל שאר הביקורת היא פיננסית נטו.

7. Muurad Member

לא יודע מה יותר, התנהגות מגעילה או חובבנית.. לא נתפס כל העניין הזה, זה כאילו הם עשו דווקא.

לפחות תגידו תודה לאלוהים שכל זה נגמר ודי בנדטו יעשה קצת סדר במה שאפשר.

Last edited: May 10, 2011
  8. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

מגעילה? אין שם שום דבר שבא מרוע. זה לא חדש שרוזלה בנוסף לחוסר היכולת הכלכלית היא חובבנית בניגוד לאבא זכרונו לברכה, אבל לזכותה יאמר שהיא אוהבת את המועדון ושהיא בן אדם טוב. אין בכלל מה לבוא לרוזלה בטענות על אי מכירת אדריאנו וחידוש\אי חידוש החוזים. אם הם לא היו בתוכניות של ראניירי הם לא היו נשארים. אדריאנו שוחרר כמעט ישר אחרי שמונטלה הגיע, כי הוא משחק עם חלוץ אחד.

רק חבל לי שדיבאנדטו פותח ככה ברגל שמאל.

Last edited: May 10, 2011
  9. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

פותח ברגל שמאל? אתה אמיתי?!

הבנאדם הגיע לספינה טובעת ובצדק הצביע על כמה מהלכים חובבניים\לא כשרים ומגמה רקובה של צבירת חובות בהנחה שהבעלים הבא יכסה אותם. אני לא רוצה לחשוב מה היה קורה אם היינו ממשיכים עם ההנהלה הנוכחית. המועדון כבר תקופה ארוכה נמצא בבלאגן שלא מתאים לקבוצה מקצוענית וקשה לבוא לשחקנים ולצוות בטענות עם כל הלחץ שיש עליהם.
    על אדריאנו אין בכלל מה לדבר. שחקנים לא קיבלו כבר חצי שנה משכורות ומביאים להם את הגוש שומן הזה עם 3.6 מיליון יורו לעונה? הוא עזב לפני שחשבו בכלל על מונטלה ולא היה גם בתוכניות של ראניירי ולכן שיחק במצטבר 90 דקות כל העונה. ומקסס? למה אחד השחקנים האהובים במועדון שעבר עונה מצויינת לא מקבל הצעה להארכת חוזה?
    הסמיילי הזה שדופק את הראש בקיר..חייבים אותו בלוח הזה בצד ימין. לטיפולכם.

10. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

פתח ברגל שמאל כי רוזלה הכניסה אותו לספינה טובעת כמו שאמרת.
    אדריאנו עזב אחרי שמונטלה הגיע. מונטלה הגיע בסוף פברואר, אדריאנו עזב בתחילת מרץ, כמו שאמרתי, כמעט ישר אחרי שהוא הגיע. אדריאנו רכש מטומטם ואמרתי את זה שהוא הגיע, לך בטענות לראניירי שרצה אותו בזמנו ולחץ להביא אותו מאיזשהי סיבה לא ברורה.. את האמת שהטענה היחידה שיש אליה זה אי חידוש החוזה של מקסס.

11. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

ראניירי רצה חלוץ במקום טוני שדרש משכורת גבוהה מדי, לא את אדריאנו. זוהי רכישת סולו של רוזלה ואפילו פראדה לא היה מעורב בהחלטה.
    הביקורת היא לא על ההימור שהיא לקחה שלא הצליח אלא על אי מכירתו לקורינטיאנס (שהיה מחזיר לגמרי את ההשקעה) מפני שלא התאים לאגו שלה להודות בטעות. לא ראניירי ובטח שלא מונטלה קשורים לכך.
    המקרה של מקסס לא נובע מהחלטה שגויה, הסיפור הזה מאוד מסריח ומספיק בכדי למתוח ביקורת על רוזלה.

12. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני זוכר ראיונות של ראניירי ישר אחרי ההחתמה שזה פרויקט שלו שהוא רצה, שזה הימור שיכול להצליח ובלה בלה בלה. גם חיפוש מהיר בגוגל יראה לך שהוא זה שאישר את המעבר הזה. מעולם גם לא טענתי שמונטלה קשור לזה. וכמו שאמרתי, מקסס המקרה היחיד שאפשר לבוא אליה בטענות, אל תכניס לי מילים לפה.

13. Lupo Member

נו שחם, מה הוא יגיד? שרוזלה סתם קונה לו ברזילאים שמנים ומפוקפקים?
    משהו שם באמת מסריח אצל רוזלה. מעניין אם יש אמת כלשהי בסיםור של בוריאלו ומקסס.
    בכל מקרה, מה דיבדנטו משיג בדו''ח הזה?

14. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

שכחתי מהחיסרון הגדול ביותר של סבאטיני - חברות הדוקה עם דליו רוסי עוד מימי לאציו העליזים.
    http://www.football-italia.net/may11p.html

מה אתם אומרים?

15. SerieA Il Capitano

דליו רוסי מאמן נפלא - אם יוכל לעשות את קפיצת המדרגה שדרושה כדי להצעיד קבוצה לאליפות, רומא תרוויח מאמן להרבה שנים.