רומא 2010/2011 :: לואיס אנריקה הוא המאמן החדש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Giallorossi, ‏1/7/10.

1. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

אפשר לינק?

הכתבה על רוזלה שזעזעה את רומא היום. מי שרוצה שיתרגם.
    http://www.repubblica.it/sport/calcio/seri..._roma-15166673/

2. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אכן ב13:30, אבל כמו שאמרת זה לא באמת משנה. אם את האיטלקים המשחקים המוקדמים האלה הורסים את ארוחות הצהריים המשפחתיות בימי ראשון, לנו הישראלים שאוהדים רומא זה הולך להרוס את אלה של ימי שבת. ניחא.

3. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

לאחר משחק הגביע נגד אינטר, מכוניתו של מנז שחזר לביתו נרגמה באבנים והשמשה התנפצה כנראה ע"י חבורת אולטראס של רומא. אתמול בזמן אימון הקבוצה הוא ננזף בצורה קשה ע"י מונטלה שמאז שהגיע לרומא לא אוהב את ההתנהגות של הצרפתי. תוסיפו לזה את הראיונות שלו למדיה הצרפתית על כך שהוא לא מבין למה מונטלה לא משחק איתו הרבה ועל הרצון שלו לעזוב את הקבוצה וכנראה שתצטרכו במהרה להפרד ממנו.

4. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

סוכני השחקנים שנמצאים במגעים עם וולטר סבאטיני החלו לזלוג פרטים על השחקנים שנמצאים בווישליסט שלו.
    דיברו קצת על אריק לאמלה, אבל הרננדז, ניקולאס אוטאמנדי וסימון קייאר.

יום אחרי הפרסום על עיסקה אפשרית עם טוטנהאם (מירקו תמורת סנדרו+כסף), הסוכן של ווצ'יניץ' שם סוף לשמועות (טוב, לא ממש) והודיע שהמונטנגרי ישאר ברומא ויהיה חלק מהפרוייקט של דיבנדטו.

בופון מכחיש את השמועות על עזיבה אפשרית, וטוב שכך. סמלים צריכים להשאר בקבוצות שלהם.

5. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמעט כל שחקן קישור ומעלה שלנו+סורנטינו צריכים לבקש מטוטי סליחה אישית על זה שהם מנעו ממנו כמה בישולים ושער או שניים למאזן. ההופעה הזאת היא 9.5 ולא 10 רק כי הוא לא כבש או בישל.

6. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

ההופעה של טוטי היא 10. הוא לא אשם שהוא משחק עם ליצנים.

רק אני חושב שסורנטינו הוא האופציה הראויה ביותר לעונה הבאה? רק שלושה שוערים בליגה ספגו פחות ממנו כשהוא משחק בקבוצת תחתית. על ההצלות של שערים בטוחים אני מאמין שאין טעם להרחיב.

7. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

סורנטינו שוער נהדר, מאז ההגעה שלו לקייבו הוא מציג יכולת שוערות טובה שלא מקבלת מספיק הערכה. הייתי אומר שאולי בגלל הגיל שלו הוא נמצא בקבוצה קטנה ואני לא יודע עד כמה הוא (או בופון שצפוי להישאר ביובה) תואם את הגישה של דיבנדטו בכל הנוגע להצערת הסגל. בעיני הוא יכול להתאים לכם ולתת שנתיים/ שלוש טובות, אך אולי עדיף להסתכל על שוערים צעירים יותר כמו קורצ'י שלדעתי יהיה מעניין לראות אותו חוזר לרומא. לא התייחסתי למחיר הנמוך שסורנטינו אמור לעלות כי אני לא יודע עד כמה המחיר הוא מה שמעניין כרגע את האמריקאים.

8. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

9. AS R Member

אני מאוד אוהב את ג'וליו סרג'יו ובעד שהוא יישאר ויהיה השוער הראשון של הקבוצה.
    אבל כנראה שהוא לא ממש בתוכניות של דיבנדטו. בכל מקרה אני נגד הבאת שוער כמו בופון, ייעלה המון כסף ועדיף להביא שחקני שדה במקומו, לא חסרים שוערים טובים שמשחקים בקבוצות תחתית ועולים יחסית מעט כסף.
    יש כמובן את נוייר שעוזב בקיץ, כנראה ליונייטד או לבאירן מינכן. מוקדם עוד לקבוע אבל לדעתי הוא לא פחות מוכשר מקסיאס, בכל מקרה לרומא הוא לא יבוא, אם כי אני מעדיף אותו על בופון שכבר לא ילד. השמועות הן שנוייר יימכר ליונייטד בכ-20 מיליון יורו, וזה די בדיחה לשוער ברמה הזאת, הוא שווה לפחות 40 מיליון, הוא כבר עכשיו אחד השוערים הכי טובים בעולם והוא רק בן 25.

נערך לאחרונה ב: ‏28/4/11
  10. yakov_y YNWA

אם אני זוכר נכון, בסיום העונה הבאה ג'רמי מנז מסיים חוזה ברומא, זה נכון ומה תג המחיר שלו בערך?

11. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

לפני שידברו על חידוש החוזה, מנז ככל הנראה יעזוב בקיץ הקרוב וכבר ישנן הצעות מהקבוצות הגדולות באירופה. הוא לא מסתדר עם מונטלה (שזה מוזר אגב, מונטלה פירגן לו מאוד כאשר שיחקו ביחד) והתקרית האחרונה בה אוהדים תקפו את הרכב שלו כנראה חתמה סופית את עזיבתו. להערכתי, בשל הנסיבות, מחירו לא יעלה על 15 מיליון יורו (למרות שהפוטנציאל שלו שווה פי 2 ואף יותר מזה).

אי אפשר שלא לאהוב את סרג'יו אבל כמה שהיה אדיר בעונה שעברה, העונה התקשה מאוד להציג יכולת דומה והדבר הבולט יותר זה שהתקשה לנהל ולכוון את ההגנה שלו (מה שמנהיג כמו בופון עושה נהדר גם כשלא נמצא בכושר טוב). ובכל זאת, יהיה מצויין אם ישאר ויתחרה עם השוער החדש שיגיע אך נראה לי שיעדיף לשחק בהרכב של קבוצה אחרת.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏28/4/11
  12. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמו כל השוערים הברזילאים לג'וליו סרג'יו, לדוני ולארתור(איפה הוא?) הם שוערים מעולים אם מסתכלים על היכולת שלהם לעצור כדורים קשים ולעיתים הבלחות במשחקים, לדוגמא הדרבי נגד לאציו שנה שעברה של סרג'יו והמשחק הגדול של דוני נגד אינטר מ2006\2007, אבל הם לא יציבים, סובלים מחיסרון בהמון אספקטים קטנים שמסביב - הרגעת ההגנה, כדורי הגובה, שלא נדבר בכלל על הפנדלים של דוני שעלו לנו ברבע גמר הצ'מפיונס נגד ארסנל. מתי פעם אחרונה היה לנו שוער לטווח ארוך, שפתח באופן רציף משהו באזור של 10 שנים? אולי זה מהסיבה שמאז 2005 ואיבן פליצולי החביב לא היה לנו שוער איטלקי בין הקורות.

13. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

כרגע שומר על שערה של בראגה בחצי גמר ליגת אירופה. לא יודע איך הוא הגיע למעמד הזה או איך הקבוצה שלו הגיע לשם ביחד איתו. לא רק שארתור הוא השוער הגרוע ביותר שראיתי ברומא אי פעם, הוא גם מזכיר לי את אותה עיסקה של פראדה שהביאה את ארטור ולוריה בתמורה לקורצ'י וגאלופה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏28/4/11
  14. AS R Member

יש חדשות בעניין המאמן?
    אני אישית לא אוהב את אנצ'לוטי, לא נראה לי שהוא באמת מאמן שיצעיד את הקבוצה קדימה לטווח הרחוק ויישאר לכמה שנים טובות.

קראתי פעם שחשבו להביא את המאמן של פורטו, שעושה פשוט עונה מדהימה ומובילה עכשיו 5-1 על ויאריאל בחצי גמר הליגה האירופית. מאמן התקפי שמזכיר לי קצת את גווארדיולה בסגנון המשחק שלו. 25 בעיטות לשער ו-70% החזקת כדור מול ויאריאל זה משהו שרומא הנוכחית לא עושה מול אף קבוצה איטלקית.
    אגב, אם אני לא טועה היו גם שמועות על הבאת החלוץ המעולה של פורטו פאלקאו, שכבש היום רביעייה (!).

אגב, יש סיכוי כלשהו שמונטלה יישאר המאמן?

נערך לאחרונה ב: ‏28/4/11
  15. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

דווקא עכשיו שווצ'יניץ' בתקופה רעה והדיבורים סביב מעבר שלו לאנגליה\יובנטוס בשיאם הסוכן שלו אומר שווצ'יניץ' יישאר ברומא ומדברים על חוזה חדש. לדעתי הכול כדי לתת לו ביטחון בהתחשב בזה שיש לו חוזה מכובד של 4.3 מיליון יורו לשנה עד 2013, או כדי להרחיק מתעניינות אפשריות. אני בעד, אין לנו מה להחליף את כל החלק ההתקפי בהנחה שמנז ובוריילו הולכים הביתה.