רומא 2010/2011 :: לואיס אנריקה הוא המאמן החדש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Giallorossi, ‏1/7/10.

1. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

דווקא משנה מאוד אם זה באמת נכון. מה הם טוענים שם?

2. Ian Wright Member

http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/13105547.stm
    אולי אני לא מחדש לכם פה כלום אבל כתוב פה שקרלו אנצ'לוטי ככל הנראה יהיה המאמן שלכם בעונה הבאה ולפרנקו בלאדיני יהיה תפקיד מרכזי במועדון.

לדעתי זו טעות להביא את אנצ'לוטי. אני פשוט לא מחזיק ממנו והדבר האחרון שאפשר להגיד עליו זה שהוא יודע לבנות קבוצות וזה התפקיד המרכזי עכשיו של המאמן הבא ברומא. אולי שווה לתת למונטלה הזדמנות בעונה הבאה?

כמו כן, מצויין שדיבינדטו מעוניין שלרומא יהיו יותר צעירים איטלקים בסגל(ג'וזפה רוסי?) וצעירים בכלל. בנוסף רומא מעוניינת בשני הארגנטינאים - חביאר מסצ'ראנו וחביאר פאסטורה. בהחלט יכולים להיות שני שדרוגים אדירים לקישור הרומאי.

3. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

Ian Wright,
    בקשר לאנצ'לוטי, באיטליה שלא כמו באנגליה המאמן הוא לא הסמכות העליונה על העברות. יש מנהל ספורטיבי שאחראי על הרכש כמו גליאני במילאן, לעומת אנגליה שם המאמן הוא בעצם מנג'ר. בא נעזוב את יכולותיו של אנצ'לוטי בתחום ההעברות, כמאמן בתכלס הוא מהטובים ביותר שקיימים, הניסיון שלו עצום, הוא טקטיקן מעולה וחסר אגו, אולי אפשר להגיד לרעתו שהוא די מיושן. הרבה מהקריירה שלו נפגעה בגלל שהוא נאלץ לתפקד בתור בובה במילאן וכיום בצ'לסי, ברומא הוא יכול להצליח לטעמי.
    בקשר לשמות המועמדים, כרגע חבל לקחת את בדיווחים האלו ברצינות כי כל יום עולה שם חדש.

4. Ian Wright Member

אני מסכים אבל ה-BBC זה לא סתם עוד אתר. אם הוא כותב משהו כנראה שיש אמת בדברים.

אני מניח שפה באלדיני נכנס לתמונה ולפי מה שקראתי פה בעמודים הקודמים יש לו פה עין נהדרת לשחקנים צעירים.

הנסיון שלו אכן עצום ואני מסכים שהוא חסר אגו אבל טקטיקן מעולה? אני ממש לא בטוח בכך. עוד לא ראיתי אותו עושה איזה שינוי חכם תוך כדי משחק או הכנה נהדרת של הקבוצה לפני משחק במהלך הקדנציה שלו בצ'לסי. במילאן היה לו סגל מדהים ולכן הוא הגיע 3 פעמים לגמר ליגת האלופות(זכה פעמיים).

הכול תלוי באישיות של המאמן. אי אפשר להאשים בעלים כזה או אחר שהוא דומיננטי. אם אנצ'לוטי היה בובה גם במילאן וגם בצ'לסי זה אך ורק באשמתו וכנראה שהמצב הזה נוח לו.

נערך לאחרונה ב: ‏17/4/11
  5. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

הייתי בטוח שבאנגליה מעריכים את יכולתיו כמאמן, במיוחד אחרי הדאבל ההיסטורי עם צ'לסי, ויותר מכך, הדרך האטרקיבית בה זה נעשה.
    יש לי בעיה עם החוסר הצלחה שלו בסריה א' למרות שהיו לרשותו סגלים ענקיים, אבל כפי שהשילוב בין רומא לראניירי הוציא ממנו איכויות שלא נראו לפני כן, כך גם השילוב של אנצ'לוטי עם הקבוצה שלו יכול להצעיד את שני הצדדים להצלחה.

6. yonmu Member

או שברלסוקוני ואברמוביץ' דמויות מאוד דומיננטיות. אברמוביץ' התנגש עם מוריניו בסופו של דבר (ועד עכשיו סובל מזה) ולא בדיוק הסתדר עם גרנט, סקולארי והידיניק לאורך זמן. אצל ברלוסקוני גם לאונרדו לא היה מדי חופשי, אבל אולי עכשיו זה נרגע קצת אצל אלגרי. בסופו של דבר, השאלה הבאמת עיקרית היא איך יהיה דיבנדטו.

7. Ian Wright Member

אצל מוריניו אין חוכמות. אם הוא לא יסתדר עם הבעלים הוא יחתוך ולכן כ"כ מכבדים אותו. יש עליות וירידות בכל מערכת יחסית אבל אף אחד לא יתייחס למוריניו כמו בובה.

גרנט - ליצן וגונב שידורים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx
    סקולארי - לאמן נבחרת כנראה מתאים לו יותר. הקדנציה הקצרה שלו בצ'לסי הייתה נוראית.
    הידינק - עזב מרצונו לאימון נבחרת. גם האוהדים וגם אברמוביץ' מאוד מאוד רצו שיישאר וימשיך ואני בטוח שיבדקו אותו כאופציה לחזור למערכת אחרי הפיטורים הצפויים של קרלו אנצ'לוטי.
    לאונרדו - ליצן. לא כמו אברם אבל קריירה גדולה כמאמן כנראה כבר לא תהיה לו. אינטר עם ההגנה הכי חזקה באירופה בעונה שעברה הפכה להיות הבדיחה של אירופה. אפשר לדבר על רוח חדשה בחדר ההלבשה עד מחר. כנראה שהוא נתן לשחקנים יותר מדי חופש כי אין סרט שאינטר היו נראים ככה אצל בניטז בשלבי הנוק אאוט.

אני לא יודע מה ההערכות של מדינת אנגליה כלפי היכולות שלו כמאמן. זו דעתי בלבד ואין צורך לעשות פה בהכללה אבל אני מאמין שעל היכולות שלו כמאמן יש פה בעיקר ביקורות שליליות בפורום האנגלי. אתה מוזמן להסתכל בעצמך בדיון של צ'לסי. כל העמודים האחרונים כמעט עליו.

ייתכן. רק לחשוב מה היה קורה עם ספלאטי היה אצלכם היום על הקווים. אין לי ספק שאתם הופכים לאחת מאריות היבשת. מאמן נהדר! האמת שהוא המאמן האיטלקי שאני הכי מחזיק ממנו.

נערך לאחרונה ב: ‏17/4/11
  8. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

דה רוסי :
    "I have not stayed at Roma because my daughter is here, even if it would be romantic to say so, but in reality it is because I am first and foremost a fan of this team."

דיבנדטו דיבר על חזרה של שחקנים (ומאמנים, ומנהלים) רומאים שיהיו הבסיס של הקבוצה. למי מבין קורצ'י, אקווילני, פפה, קרשנצי ובובו יש מקום ברומא החדשה? לדעתי לכולם.

9. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

קאמבק של קורצ'י ואקווילאני יהיה ענק, מבחינתי שהאמריקאי יביא את שני אלה ביחד עם איזה לאוזיאו או נבאן סובטיץ'. קורצ'י עובר עונה פחות טובה מעונה שעברה ובכל זאת הוא הגורם היחיד שלסמפדוריה אין את מאזן הספיגות הכי גרוע בליגה אחרי בארי ולצ'ה. הבעיה היחידה שלי איתו זה שהוא עושה טעויות הזויות לעיתים קרובות מדי. ואם כבר כל המודל של בניית קבוצה רומאית וקאמבקים של שחקנים מהעבר, אז אני מאמין שגם המאמן יהיה כזה, מה שמשאיר אותנו עם מונטלה(בא לי לתת לו צ'אנס עם קבוצה שהוא בנה, רומא לא נראית רע תחתיו), אנצ'לוטי(כמו שקובי ציין לצד בלאדיני הוא יכול להוציא דברים חיוביים) וספאלטי.

אני גם די בטוח שלפחות הראשון אם הוא לא ימשיך העונה והשלישי ידרכו עוד פעם ברומא ביום מן הימים וישלימו 2 קדנציות במועדון.

10. Lupo Member

לתת למונטלה לבנות קבוצה? מוקדם מדי לטעמי. אל תשכח שהרכש של העונה הבאה יהיה הבסיס לכמה שנים הבאות שלנו.
    הייתי שמח לראות בחזרה בקבוצה את ספאלטי, שמכיר את המועדון ודוגל במשחק התקפה. אנצ'לוטי? לא תודה.

11. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

כך או כך בלאדיני עם עזרה של סאבטיני מפאלרמו יבנו את הקבוצה, גם אם מוריניו יחתום בעונה הבאה.

12. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

ההכרזה הרשמית:
    http://news.bbcimg.co.uk/media/images/52202000/Xxx/_52202667_011662770-1.Xxx

הבחור מתמקם:
    http://img.rn.cdn.serverclienti.com/wp-content/uploads/2011/04/dibenedetto-pallotta.Xxx

ברוך הבא.

13. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

בהעדרו של טוטי מהמפגש מול אינטר, כנראה שנצטרך לסבול את בוריילו בחוד. חבל שאי אפשר לעלות עם מונטלה במקום.

14. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה זה השעה ההזויה הזאת למשחק נגד קייבו? 12:30 ביום שבת? איזה עליבות.

בכל מקרה, הסוכן של בוריילו דיבר על העתיד שלו עם אנשים במועדון היום והוא לא יישאר, יובנטוס מעוניינים. עלתה גם אפשרות שלא נשמעת לי אמינה שהשחקן יעזוב לפני סוף העונה, לדעתי זה תלוי בעיקר בגומלין נגד אינטר.

הסוכן של אנצ'לוטי אמר שאין אף סיכוי שהוא מגיע לרומא הקיץ. הוא דיבר באחוזים, 0% שהוא מגיע לרומא, 5% שהוא נשאר בצ'לסי ו99% שהוא מגיע לריאל אם מוריניו לא נשאר בסוף העונה.

קצת אוף טופיק, אדריאנו שרק עזב אותנו לטובת, סליחה - לרעת קוריאנתס, נפצע בעקב האכילס ויעדר לפחות חצי שנה. סביר להניח שהוא לא יעזור לקצב ההחלמה וימשיך עם השטויות. די, שחקן גמור שגם בברזיל הוא כבר לא מסוגל להצליח.

15. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה טועה, המשחק ישוחק ב 13:30, לא שיש הבדל משמעותי. כל המחזור יתפרס על יום שבת עקב חג הפסחא, אבל דווקא הייתי מתחלף איתך, אחלה שעה לפתוח את השבת עם הקבוצה האהודה עליך.