רומא 2010/2011 :: לואיס אנריקה הוא המאמן החדש

Discussion in 'פורום כדורגל איטלקי' started by Giallorossi, Jul 1, 2010.

1. Roma מנהלים

סימון קייאר?

2. uri מנהלים

כן.

3. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

למרות שקייאר יצא טמבל כשעזב לגרמניה, חזרה לאיטליה יכולה לעשות לו רק טוב. ממה שאני מבין וולפסבורג אכזבה ענקית העונה כשעם סגל ששווה מקום בצ'מפיונס הם נאבקים בתחתית. לא יצא לי לראות אותם אך אני מתאר שקייאר לא גרוע כמו קבוצתו כי עדיין ההגנה שלהם לא גרועה יחסית. את ההופעות שלו בפאלרמו לא שכחתי ואני בטוח שהוא יכול להוסיף המון להגנה החלשה של רומא.
    השווי שלו הוא 12 מ' כשבסדר העדיפויות לעמדת הבלם באים אחריו לוגאנו, לואיסאו, ואסטורי, רק אם אתם מעזים לגעת באחרון אני חותך אצבע.

4. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

לדעתי ללוגאנו יש סיכוי הרבה יותר גבוה להגיע, במיוחד בהתחשב בזה שהוא מסיים חוזה בסוף העונה ומדברים עליו כבר כמה שנים. לא יודע אם אני מעדיף אחד מ2 המבוגרים יותר אבל המנוסים כמו לואיסאו, שפתח כמה שנים עם חואן בנבחרת ברזיל ולוגאנו המעולה או דם חדש להגנה בדמות אסטורי וקייאר.

ואם כבר הבעיה בהגנה שלנו זה פחות השחקנים ויותר המאמנים וההוראות שלהם אליהם. מבחינתי להישאר עם מרכז ההגנה הנוכחי בחיזוק של מגן ימני ושמאלי טופ קלאס(מישהו אמר עלי סיסוקו?)

5. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

בכל יום מפרסמים שם של בלם חדש וקשה לעקוב אחרי זה או להתייחס לידיעות האלה ברצינות.
    אבל בכל זאת, לפי מקורבים לבאלדיני, רומא רוצה לבנות מרכז הגנה שיהיה מורכב משני שחקנים מנוסים ושני צעירים. מכיוון שחואן ובורדיסו נכנסים לקטגוריה של המנוסים, לא נראה את לוגאנו או לויזאו ברומא והשמועות נובעות מההתעניינות בהם בקיץ האחרון. סבאטיני נחוש להחתים בלם מנבחרת ברזיל עד גיל 20 (שכחתי את שמו, ניסה להביא אותו לפאלרמו) וזה משאיר מקום אחד שיתפוס שחקן צעיר אך מוכח שיוכל להכנס ישירות להרכב. אם שואלים אותי, הייתי הולך על סובוטיץ' מדורטמונד, אם לא אז אוטאמנדי, ואם לא אז גם קאייר סבבה.

ובמעבר חד, לוריה האגדי יפתח ליד בורדיסו נגד פאלרמו. מישהו יודע לאן נעלם בורדיסו הקטן?

Last edited by a moderator: Apr 11, 2011
  6. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

רפאל טולוי.
    ממה שהבנתי ממוראד בדיון הליגה- הברזילאית, טולוי איכזב מאוד בעונה האחרונה וירד ליגה עם קבוצתו תוך כדי שהוא מציג הופעות חלשות, אך הוא עדיין בלם מאוד מבטיח שנמצא בתחילת הדרך.

7. Muurad Member

אמת, אבל זה גם יכול וכנראה ישפיע על המחיר שלו(בצורה טובה כמובן מבחינתה של רומא). בכל מקרה אני מסכים פה עם קובי - האופציה הכי טובה שלכם והדבר שאתם צריכים לעשות זה לפתוח את הארנק ולנסות להביא את סובוטיץ'.. אי אפשר להכשל איתו לדעתי - פשוט בלם על הרמה שהוכיח את עצמו ומראה יכולת נהדרת והוא עוד צעיר, הוא יהיה השלד של הקבוצה החדשה שלכם, אפשר לסמן איתו check על פחות או יותר כל מה שאתם רוצים בעמדה הזאת, הן מבחינת גיל והן מבחינת יכולת.

טולוי לדעתי סיכון גדול מידי כרגע.. למרות שכאמור אם המחיר שלו יורד והוא כנראה יירד(דרשו עליו באיזור ה8 מיליון יורו) אז אפשר לקחת איתו את הסיכון אם לא מצליחים להביא את האופציות הבכירות יותר.

Last edited: Apr 11, 2011
  8. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

8 מיליון יורו (וגם חצי מזה) בשביל בלם רביעי נשמע לי קצת כבד. שינסו להשאיל אותו עם אופציה לרכישה כמו שעשו עם ג'יזרמו.

לפי רומאניוז, מנצ'סטר תנסה לגנוב את ג'יאנלקו קפרארי בקיץ.

9. Muurad Member

מעניין אגב שקאמפורזה לא מוזכר איתכם, יכול להיות אופציה טובה, אפילו אם רק שחצי בעלות ושישאר להתפתח בפיורה.. בעצם עזבו אותכם, יכול להיות אופציה טובה גם לנו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

Last edited: Apr 11, 2011
  10. AS R Member

קשה לי להאמין שסובוטיץ' יגיע, הוא יעלה לפחות 20 מיליון יורו (אם כי הוא שווה את זה).
    שווה ללכת עליו בכל הכוח, אבל קשה לי לראות את זה קורה.
    בכל מקרה, אני מכיר קצת את השחקן, והוא בהחלט נותן השנה עונה מדהימה. הוא גם כבש העונה לא מעט שערים.

11. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמו אודינזה שבאה בלי סאנצ'ז גם פאלרמו תפגוש אותנו בלי אחד השחקנים המצוינים שלה, יוסיף אילצ'יץ. לדעתי אפשר לוותר על בריגי\פרוטה במרכז ולעלות עם רביעייה התקפית של מנז\רוסי, ווצ'יניץ' בוריילו וטוטי, אבל סביר להניח שזה לא יקרה. גם אם מנז יהיה כשיר לדעתי רוסי יהיה אופציה, לא רק בגלל הופעה סבירה שלו נגד אודינזה בעמדה זרה יחסית אלא שכמו נגד אודינזה גם פאלרמו משחקים עם ווינגבאק חזק בשמאל שרוסי יכול לסגור אותו כמו שהוא עשה יפה מאוד נגד אודינזה.

מזל טוב לבורדיסו שמשנה קידומת וחוגג יום הולדת 30.

האתר הרשמי עורך סקר, השער האהוב עליכם של טוטי. אני בחרתי בצ'יפ המבריק ב5-1 נגד לאציו כשהייתי בשלבים הראשונים באהדה לרומא. כמה שערים ענקיים היו לשחקן הזה, שהם אייקונים בפני עצמם, גם בפעם ה100 שתראה אותם יעלה לך חיוך על הפנים ותעבור לך צמרמורת קטנה בגוף. ועוד יש הרבה גדולים שלא נכנסו לרשימה המכובדת הזאת.

http://www.asroma.it/poll/

12. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

אז אחרי ההודעה הרשמית אפשר להתחיל לדבר על מספרים.

דיבנדטו מתכוון להשקיע 100-120 מיליון יורו ברכש בשנתיים הקרובות (לא כולל הכנסות מהצ'מפיונס ליג אם יהיו ומכירות של שחקנים) ולאחר מכן להשתלב עם החוקים של פלאטיני. ההשקעה תהיה לטווח ארוך ולכן שחקני הרכש יהיו אך ורק בגילאים צעירים. עוד הוא דיבר על מחלקות הנוער וחשיבות לפתח שחקני בית שיתנו הכל בשביל הקבוצה שלהם.

עידכון : דיבנדטו רכש את מתקן האימונים בטריגוריה תמורת 6 מיליון יורו. מסתבר שהיה שייך לעיריה והמועדון היה משלם שכירות כל שנה.

לפני שהתכוונתי לכתוב תודה לרוזלה סנסי, נתקלתי בכתבה שבה מספרים על כך שרוזלה איפשרה לגליאני להחתים את מקסס בחינם בתמורה לתמיכה שלו כשזאת תרוץ לנשיאות הליגה. רק שמועה אבל מאוד מאוד היגיונית.

Last edited by a moderator: Apr 16, 2011
  13. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני אוהב את מה שרשמת בפסקה האחרונה. להחתים בלם נחמד בחינם ובו זמנית להשאיר את רוזלה בסצינה? 2 ציפורים במכה אחת.

14. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא הבנתי מה זה אומר, שהיא מחליטה לא לדבר איתו על חוזה לשנים הבאות, מה שאני מניח שלא קרה כי אז מקסס היה חושף את זה או שבעבר היא הסכימה עקרונית למהלך כזה וזה לא יצא לפועל? לא יודע איזה סיטואציה נשמעת לי פחות אמינה.

הייתי בוינטר ולא ראיתי את המשחק היום ודי ברור שאם נאפולי וקאטניה לא מנצחות מחר במשחקים הביתיים שלהם לא יהיה לנו צ'מפיונס בעונה הבאה. אני לא פסימי כמו בדרך כלל הפעם, קטאניה הפסידה העונה בבית רק 3(!) פעמים וגם זה היה נגד מילאן, אינטר ויובנטוס(עוד לא פגשנו אותם בסיציליה למי שתהה). נאפולי גם כן עם מאזן דומה, קבוצה ביתית נורא חזקה ואפשרות שקטאניה ונאפולי ינצחו מחר לא כל כך מופרכת.

15. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא משנה, היא עדיין האוהדת מספר אחת.