אני מעריך מאוד את קאסטי מקצועית ואת פרוטה על התרומה הגדולה במשך שנים, אבל הגיע הזמן שהם יקחו צעד אחורה ויפנו את מקומם לשחקנים חדשים. טוב שנשארו ולהערכתי לא יקחו על עצמם תפקידים מרכזיים בקבוצה אלא גיבוי טוב במקרה הצורך. ומה בכל זאת לא בסדר בסיפור הזה? קאסטי - 1.7 מיליון יורו לעונה. פרוטה - 2.5 מיליון יורו לעונה. ואפשר להוסיף עוד כמה : סאנצ'ז - 0.4 פאסטורה - 0.4 האמסיק - 1.1 לבאצי - 1.1 ג'ובינקו - 1 וזה רק בתפקיד של פרוטה..
לפחות אצל סאנצ'ז, פאסטורה וג'ובינקו אלה חוזים ישנים ואני מניח שגם אצל לבאצי והאמסיק. החוזה שלהם אם נביא אותם יהיה במקרה הכי טוב כמו של פרוטה, סביר להניח שיותר.
תודה, לא הייתי חושב על זה לבד. מי משדרג חוזה לשחקן בן 33 (לא להגיד מילאן, זה מצחיק רק ב15 הפעמים הראשונות) שבמקרה של פרוטה כבר כמה שנים מעבר לשיא? איך זה מסתדר עם החוקים החדשים של הfairplay בהם תקציב הקבוצה יבוסס אך ורק על הרווחים שלה? בעצם זה רק לשנה, אז Daje Perrotta, העיקר שנשאר. כן, אני החלטי היום.
לא מרשה הצפות בדיון שלנו! או ענייני, או לא ענייני אבל משעשע. בסקיי אספו את כל 201 השערים של טוטי : משהו מאוד נחמד לצפות בו לפני השינה. יש כמה רגעים נוסטלגים שגורמים לתהיות על מה יקרה ביום שאחרי.
יפה. הרבה אי דיוקים בכתבה אך בכל זאת לא משהו שרואים כל יום באתר הליצני הזה. מה שהכי מדהים אותי בטוטי זה שההיי לייט של היכולות שלו הם המסירות שלא נראו אף פעם לפניו, ולמרות ששיחק את רוב הקריירה כטרקוורטיסטה, הוא מתקרב להיות מלך השערים של הסריה א' בכדורגל המודרני. שמח לראות את פילו מככב בנבחרת אחרי הקדנציה הביזיונית של דומניק.
כתבה מהצ'אנל על רומא החדשה: <noindex>http://www.football-italia.net/mar28a.html</noindex> כמה דברים מעניינים: איצטדיון חדש, 5-6 שחקנים חדשים בקיץ וגם עזיבות של ותיקים. נשמע מעניין למרות שכנראה הצעירים מהפרימברה ייטלו חלק קטן יותר מכפי שרוב האוהדים פה ציפו. הקוריירה גם מפרסם היום שאנצ'לוטי בדרך.
לפי סקיי, די בנדטו יכריז מחר על הדרים טים במשרדי ההנהלה ויציג רשמית את באלדיני וסאבטיני. הראשון ידאג לרכש הכבד בדיוק כמו שעשה לפני עשור אצל סנסי (מונטלה, סמואל, אמרסון, באטיסטוטה, נקאטה, קיבו, מנסיני...) וסאבטיני יתמחה בצייד כישרונות כפי שעשה עד לא מזמן בפאלרמו (פאסטורה,איליצ'יץ', באסינוביץ', קאייר, אבל הרננדז, קבאני....).
וולטר סאבאטיני זה הרכש הכי טוב שיכלתם לעשות... עם הכסף שכנראה יעמוד לרשותו הוא יוביל אותכם למקומות גבוהים מאוד.
למה דווקא זה ולא 50 השמות האחרים שהוזכרו בהקשר של רומא בימים האחרונים? המלצה : לא להתייחס לשמועות אלא אם הוצאו מפיהם של שני המנהלים או הצטלמו עם החולצה של רומא.