תוצאה טובה לפרימברה שמעבירה את ההכרעה לרומא. פיורנטינה פתחה טוב יותר אך מהר מאוד הרומאים השתלטו על המשחק והיו קרובים לכבוש מספר פעמים עם משקוף אחד של מונטיני אחרי מהלך אישי יפה של הקפטן פיורנזי. בניגוד למהלך המשחק פיורטינה עלתה ליתרון אך המגן השמאלי פראסקטורה השווה 5 דקות לסיום. הקבוצה של פיורנטינה נראת יותר פיזית (אולי בגלל שהשחקנים מבוגרים יותר בשנה) ונראה שקורבינו עבד שעות נוספות באפריקה וצירף כמה כישרונות מפחידים.
http://asroma.it/ מזל טוב! ועוד עם גירסה אנגלית! חזון אחרית הימים.. ברונו קונטי חזר לנהל את מחלקות הנוער. כן, גם לי אין מושג מה היה התפקיד שלו עד כה.
אז האתר חדש זה הרכש הראשון של האמריקאים, אותי הם קנו. בקרוב, כשהם ייכנסו למועדון, החנות תשודרג גם כן ביחד עם הנחות על מוצרים.
טוטי על אבידל : He is a great sportsman, versatile on the park and very tenacious" "I remember when we played them in final of the World Cup in Berlin between France and Italy. "He will soon be operated, and this will be his most important battle - more than any football match. I can only wish him all the best Eric, from the bottom of my heart. "I hope that he overcomes this and returns to the pitch better than ever," טוטי הוא לא רק הכדורגלן הטוב ביותר באיטליה בשני העשורים האחרונים, הוא גם בעל אישיות שלא ראיתי באף שחקן כדורגל אחר. סתם נזכרתי באפסים שעירערו על איכויתיו, אז כשבעט בבאלוטלי.
שחקן שלא קשור אליו בשום דרך. לא ראיתי עוד שחקן מהקאלצ'יו שהתייחס לנושא ולא ראיתי עוד שחקן שמשתמש בשמו כדי לתרום כל כך הרבה לארגוני צדקה ברחבי העולם. הדברים שכתב באתר הרשמי מצטרפים לאינפור מחוות והבעת הערכה לעמיתיו למקצוע. לא מצפה מכלומניקים כמוך וכמו השדר שצעק בזמנו "תתבייש לך" (לא זוכר מי זה היה) כאילו השיג משהו בחיים שלו להבין את זה. דה רוסי הורחק ל3 משחקים באירופה בגלל התקרית עם סרנה. החתימה הרשמית על העברת הבעלות נדחתה ל30 למרץ.
דל פיירו על אבידל (לא ראיתי באנגלית): "Al difensore del Barcellona e della nazionale francese, è stato diagnosticato un tumore al fegato. So che lotterà come è abituato a fare in campo. Lui è stato un grande avversario nella finale di Berlino con la maglia della Francia, oggi però mi sento suo compagno di squadra nell'augurargli in bocca al lupo e nella speranza di rivederlo presto guarito e in campo". הוא גם שלח את תנחומיו למלאפייב שאישתו נהרגה לפני כמה ימים בתאונת דרכים: "i ha colpito molto anche quello che è accaduto a Malafeev, portiere dello Zenit cheabbiamo affrontato in Champions tre anni fa, e della nazionale russa. Malafeev ha subito un terribile lutto, la morte della moglie, mentre lui era in trasferta per la gara di Europa League contro il Twente. Davvero non ci sono parole. A lui vanno le mie condoglianze".
מכל הנבחרות הצעירות שפירסמו את הסגלים למשחקי הידידות הקרובים יש רק 2 שחקנים של רומא, פדריקו ויויאני ואלסדנרו פלורנצי.
U21: Crescenzi and D'Alessandro U20: Bertolacci and Florenzi U19: Sini, Frascatore, and Viviani אולי תתחיל לבדוק את עצמך לפני? עיקר הכוח של רומא הוא בגליאי 17 ובטח גם לנבחרת בגילאים האלה יש נציגים (אין לי כוח לבדוק).
לא שמת לב שפראסקטורה כבש לפני שלושה ימים נגד פיורנטינה בגמר הגביע? גם הוא מושאל? חוץ מזה שנתון כזה ללא מושאלים הוא פשוט לא מעניין.
מועמד חדש ואחד קצת פחות. הראשון זה סלבסטורה סיריגו מפאלרמו שמדברים עליו כזה שיכניס טיפה יציבות לעמדת השוער ברומא, אני בעד על פני כל מיני שוערים ברזילאים מוזרים. השני זה דייגו לוגאנו שכל שנה ב3-4 האחרונות בערך מדברים עליו כזה שייקח את המקום של מקסס, אני פחות מתייחס לזה ברצינות כי כמו שאמרתי, כל שנה מדברים עליו.