רומא 2010/2011 :: לואיס אנריקה הוא המאמן החדש

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Giallorossi, ‏1/7/10.

1. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

ראניירי במסיבת עיתונאים :

Why is there no space for Burdisso jr?
    He lacks experience on this level, plus there are other who are more ready/suited.

Even Loria?
    Sure thing.

טוב..

2. 亚历山大帕托 Member

loria is my favorite.

3. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

פיזארו שיחק היום 90 דקות בניצחון של רומא פרימברה על רג'ינה. המשחק הסתיים בניצחון 4-1 ופיץ אמר שהפציעה לגמרי מאחוריו ונשאר לו רק לחזור לכושר.

אגב, הפרימברה (גיל ממוצע 18.1) נמצאת במקום הראשון בליגה וזאת הפעם הראשונה נדמה לי שכל קבוצות הנוער מובילות את הליגות שלהן :
    אלבי (גיל ממוצע 16.5) שזכו באליפות בעונה שעברה נמצאים במקום הראשון עם 14 ניצחונות, תיקו אחד והפסד אחד.
    ג'יובאניסימי (גיל ממוצע 15) של מונטלה שהפסידו בעונה שעברה את האליפות בגמר למילאן נמצאים גם הם במקום הראשון עם 19 ניצחונות מ19 משחקים ומאזן מטורף 84-7.

מאז שאני אוהד את רומא לא דיברו על כל כך הרבה כישרונות כמו היום. מקווה שההנהלה החדשה תתן להם במה ראויה.

4. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה היה חתיכת ביזיון מבחינתכם אם לא הייתם מעמידים קבוצות נוער וילדים מפחידות. יש לכם מטרופולין של 3.5 מיליון תושבים שאתם יכולים פשוט לאסוף ממנו כל כישרון אפשרי. תגידו תודה ללוטיטו שכמעט והעלים לגמרי את מחלקות הנוער של לאציו והשאיר אתכם להלחם מול פרוזינונה ואתלטיקו רומא.

5. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

נכון, אבל עדיין לתת רביעיות\חמישיות 19 משחקים ברציפות זה משהו ששווה קרדיט למונטלה.

אגב, גם בפרוזינונה בונים חתיכת חממה.

והינה התקציר :

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏12/2/11
  6. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

ממשיך להיות די חם סביב ראניירי.
    אמנם האמריקאים שבהתחלה דווח שיביאו מאמן איתם(מישהו אמר אנצ'לוטי?) מרגיעים את הרוחות ואומרים שראניירי כרגע נשאר ומקבל גב מההנהלה החדשה. גם דה רוסי במס"ע טען שאין מחנות ברומא ושהשחקנים כולם ביחסים טובים עם ראניירי ומכבדים אותו. עד כאן נשמע טוב, רק שמרקו בוריילו התראיין לסקיי איטליה וירד חזק על ראניירי, על זה שהוא לא מתחשב ביכולת של השחקנים לפני שהוא מעלה אותם על המגרש אלא הולך על שמות נטו. בקיצור נפגע שפתח על הספסל נגד שאחטר. אולי בצדק, אבל זה ממש לא במקום ללכת ולהתראיין נגד המאמן שלך.

7. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

במקום מי הוא רוצה לפתוח? טוטי, ווצ'יניץ' או מנז? רק שיבחר, ושיבחר גם על איזו קונסולה, אקס בוקס או סוני.

שיגיד תודה שראניירי משתף אותו ברוטציה ולעיתים פוגע בדקות של שחקנים טובים ממנו.

מעניין איזה חלוץ יגיע בקיץ.

8. RONHD3000 Member

לחובבי הליגה האיטלקית צ'רלטון יוצאים בקמפיין חדש

הקהל בוחר משחק שישודר מבין 3 אפשריות השבוע הקרב בין סיטי-פולהאם רומא-פארמה פרנקפורט- שטוטגרט

קישור http://www.sport2.co.il/

9. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה שבוריילו עשה לא מכובד בכלל, אך אני יכול להבין אותו. העונה הוא שחקן ההתקפה הטוב ביותר של רומא ותורם המון לקבוצה. כרגע הוא נמצא בכושר הרבה יותר טוב משל ווצ'יניץ' הלא יציב שנותן משחק אחד טוב ולאחר מכן רצף הופעות גרועות. אני גם בטוח שטוטי מועדף על פניו רק בגלל השם כי אין מה לעשות, טוטי לא צעיר ולא ראיתי ממנו משהו מיוחד שיגרום לי להעדיף אותו על פני בוריילו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏18/2/11
  10. דנידין Member

הצבעתי לכם http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

11. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

דנידין, למה לא העדפת את המשחק של הליגה הגרמנית?

כצפוי, סיטי-פולהאם מוביל כרגע עם 69% כשרומא-פארמה עם 28% בלבד.
    אי אפשר להגיד שזה לא היה ברור שהאנגלים יובילו בבטחה.

12. דנידין Member

פרנקפורט ושטוטגארט לא עושות לי את זה.

13. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

לפני שעתיים זה היה מעל 80% לסיטי, שלחתי בקשה לכל המחוברים שהיו לי בצ'ט בפייסבוק, וניראלי שזה מה שהוריד(ביחד עם הפורום הזה ועוד איזה פורום שפירסמתי בו בקשה לזה).

14. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

ממשיכים השמועות על המעבר האפשרי של מקסס למילאן, החוזה ממשיך להתקרב לסיומו ועדיין אין סיכום על חוזה חדש. העיתון הצרפתי לאקיפ פירסם היום שהשחקן סיכם במילאן, אבל מקסס דאג להכחיש וגם גליאני:
    “Milan don't want to disturb either the player or Roma who are a friendly club.

“If the player decides not to stay at Roma then Milan might be interested as might many other top clubs.”

מקסס כמובן ממשיך להזכיר שמבחינו הוא רוצה להישאר.

15. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

מקסס אמר שהוא נשאר אבל מילאן היא קלף חזק של הסוכן שלו לקבל חוזה יותר טוב מהמנהלים החדשים ברגע שיכנסו לתפקיד. אני חושב שללא ההתעניינות של גליאני וחידוש החוזה בשנה שעברה, רומא הייתה חוסכת יותר מ2 מיליון יורו על המשכורת שלו.

התשובה של דה רוסי לשאלה האם יעזוב אי פעם את רומא -
    maybe at the end of my career, to play abroad. Perhaps for a club in Japan, who knows, just for the experience."

לא שהיה ספק אבל אמירה כזאת משתיקה את התקשורת כל פעם לכמה חודשים.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏19/2/11